FIFA 16

poruka: 7.537
|
čitano: 611.621
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
FIFA 16

da se igra fifa 16 na ultra postvkama mora instalirati windows 10 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 16

Ja sam mislio da ce ove godine fut imat smisla al izgleda nista.. pa igra nije ni pocela  i vec max price range za npr nif lahma je 330k.. pa ko tu koga hebe... inace vecina skupljih igraca nema na marketu.. mogu msilit koliko ce bit ronaldo i messi..

PSN: Chov1ch
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Re: FIFA 16
mirkossam kaže...

wat?

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
14 godina
neaktivan
Hexfire kaže...
mirkossam kaže...

wat?

mogu li se full postavke igrati bez win 10?

14 godina
mirkossam kaže...
Hexfire kaže...
mirkossam kaže...

wat?

A zašto ne? Kakve veze ima OS sa grafičkim postavkama igre.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
14 godina
neaktivan
Hexfire kaže...
mirkossam kaže...
Hexfire kaže...
mirkossam kaže...

wat?

A zašto ne? Kakve veze ima OS sa grafičkim postavkama igre.

http://www.game-debate.com/games/index.php?g_id=20890&game=FIFA%2016

14 godina

Gdje vidiš ultra postavke u grafu? Jedino je Win 10 kao preporučen jer ga Microsoft gura svugdje bezveze. Na samu igru ne utječe nikako.

17 godina
FIFA 16

Evo kaj sam uspio do sada dobiti...

Lijepo je u startu vidjeti da će cijene biti prava sitnica ili kako bi neki rekli realne, konačno..

Poruka je uređivana zadnji put uto 15.9.2015 22:38 (movie).
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
Encyanix kaže...

Ja sam mislio da ce ove godine fut imat smisla al izgleda nista.. pa igra nije ni pocela  i vec max price range za npr nif lahma je 330k.. pa ko tu koga hebe... inace vecina skupljih igraca nema na marketu.. mogu msilit koliko ce bit ronaldo i messi..

Nema ih jer je mozda tek pocelo ? 

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
15 godina
neaktivan
FIFA 16

Evo i mojih jadnika, u 4 packa dobijem prakticki nista.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Encyanix kaže...

Pa super. Opet će se moći preprodavati coinsi. Lahma koji objektivno ne vrijedi više od 20k moći ćeš prodati tj. kupiti 330k coinsa. Lijepo su to zamislili i opet ćemo imati nebulozu od marketa, cijena i svega što ide uz to.. Koji je smisao svega toga, nemam pojma...

14 godina
movie kaže...
Encyanix kaže...

Pa super. Opet će se moći preprodavati coinsi. Lahma koji objektivno ne vrijedi više od 20k moći ćeš prodati tj. kupiti 330k coinsa. Lijepo su to zamislili i opet ćemo imati nebulozu od marketa, cijena i svega što ide uz to.. Koji je smisao svega toga, nemam pojma...

Pa dobro, prosle godine je max price za nif lahma bio 15m.

Jeste pogledali vi onaj zadnji video ili? Fino su rekli da ce nastojat držat što veću razliku između min i max cijene kako bi trejdanje bilo moguce, ali će po potrebi sužavat range ako primjete coin sellere. Kakva bi logika bila da je sad tek otvoren webapp i lahmu range od 10 do 20k? Iz kojeg razloga bi trebao bit malen? Nama su prepustili market, a oni se rjesavaju coin sellera i autobuyera

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
17 godina
KiCo77 kaže...

Jeste pogledali vi onaj zadnji video ili? Fino su rekli da ce nastojat držat što veću razliku između min i max cijene kako bi trejdanje bilo moguce, ali će po potrebi sužavat range ako primjete coin sellere. Kakva bi logika bila da je sad tek otvoren webapp i lahmu range od 10 do 20k? Iz kojeg razloga bi trebao bit malen? Nama su prepustili market, a oni se rjesavaju coin sellera i autobuyera

Iz kojeg razloga bi trebao biti velik? 330k, hej? Pazi cazorlu? Pa kaj je to? Kad se do coinsa dolazilo lako tako je nebitna bila cijena. Ovo sada je opet plodno tlo i dobar motiv za ponovno dilanje coinsa. Gledam market, ok prvi dan i nije realan ali ti ne možeš ništa kupiti jer su cijene bolesne. Ja sad ne znam koja je minimalna cijena za cazorlu ali ako je 60k onda to nije normalno...

15 godina
Loading...

i nikud se pomaknuti otud... cri evertym
One ring to bring them all and in the darkness bind them
13 godina
movie kaže...
KiCo77 kaže...

Iz kojeg razloga bi trebao biti velik? 330k, hej? Pazi cazorlu? Pa kaj je to? Kad se do coinsa dolazilo lako tako je nebitna bila cijena. Ovo sada je opet plodno tlo i dobar motiv za ponovno dilanje coinsa. Gledam market, ok prvi dan i nije realan ali ti ne možeš ništa kupiti jer su cijene bolesne. Ja sad ne znam koja je minimalna cijena za cazorlu ali ako je 60k onda to nije normalno...

Aj, aj... langsam... valjda vide pogresku. 

14 godina
FIFA 16

Ne kuzim zasto uopce gledate max price.. Igraš fut 3 ili 4 godine zaredom i do sad je za svakog igraca max price bio 15m i nikad to nije igralo neku ulogu.. To što je sada 330k je tako nebitno da ne vrijedi ni spominjat, kao da ce se on prodavat za toliko... nece. EA nam je dao slobodnu, ne znam jesu li napravili da se taj range automatski pomice ili rucno, ali kad bude potrebe ce suzit range, a do tada min moze bit 5000 coinsa, max 500k, a igrac se prodavat za 20k. Ako razumijes sta zelim rec..

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
KiCo77 kaže...

Ne kuzim zasto uopce gledate max price.. Igraš fut 3 ili 4 godine zaredom i do sad je za svakog igraca max price bio 15m i nikad to nije igralo neku ulogu.. To što je sada 330k je tako nebitno da ne vrijedi ni spominjat, kao da ce se on prodavat za toliko... nece. EA nam je dao slobodnu, ne znam jesu li napravili da se taj range automatski pomice ili rucno, ali kad bude potrebe ce suzit range, a do tada min moze bit 5000 coinsa, max 500k, a igrac se prodavat za 20k. Ako razumijes sta zelim rec..

Kužim ja kaj ti hoćeš reći ali kao bore se protiv preprodaje coinsa a u startu ima daju plodno tlo za trgovinu. Kad market opet bude uništen i kad osjete pad prodaje pointsa opet će preko noći ići u restrikcije. Ako se to dogodi fakat prelazim na nba2k16 iako ne volim košarku zadnjih 20 god.  Nedam da me netko ebe u mozak. Ako su fifu 15 završili s max cijenom za aguera od 120k zašto ovu započinju s 440k? Zašto mi zadaju minimalnu cijenu? Zašto ja ne bih mogao staviti aguera start 1000 coinsa pa neka ode na bidanju za koliko ode jer je to pravi pokaztelj interesa tržišta.. Ako se zalažu za normalnu ekonomiju igre onda nam moraju dati da sami odlučimo po kojoj ćemo najmanjoj cijeni prodavati igrača.

14 godina
FIFA 16

Zato što trenutno nema načina za farmanje coinsa i opcenito nema puno coinsa na marketu i nema ih tko prodavat.. A sad hoce li EA na vrijeme reagirat i smanjit range.. bumo vidli

A to za min bid.. eh tko ce ga znat 

Poruka je uređivana zadnji put uto 15.9.2015 23:48 (KiCo77).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 16

Prelazis na kosarku makar volis vise nogomet. Da, ok. 

S druge strane po cemu je ovo plodno tlo za preprodaju coinsa ako niti jedan autobuyer nemoze krenuti kupovat igrace zbog tog price rangea ? Ne znam, nije mi jasno... nije da EA iskesira tim stranicama 500milja coinsa pa ovi prodaju. Oni do tih coinsa dodu tradeom, autobuyerom ili skriptom. Posto trade nece dolazit u obzir jer ces morat visit ko imbecil na appu i marketu... a autobuyer ce treba posteno prilagodit da to uopce radi kako treba ili nece niti uspjet jer ce se price range stalno pomicat gore dolje. 

Ovo je dobar potez, nabiti price tag nekim igracima. Oni ostaju igracima u klubovima, igra se i ne puni se market nebuloznim cijenama. Da se mene pita, svaki igrac bi imo price tag 100k coinsa max... pa nek se zaraduje igranjem.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
FIFA 16

BTW one formation kartice koje su se vidjele na nekim prethodnim najavama/slikama se ipak ne vracaju, nema oznaka na igracima.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Nije li se proslih godina dobivalo vise paketa za nas koji dolazimo sa prosle fife? Ove godine samo sam dobio 2 paketa zlatna, i to sve sranje naravno unutra

Origin ID: ReaLazio
15 godina
neaktivan
TheDarkSide kaže...

Nije li se proslih godina dobivalo vise paketa za nas koji dolazimo sa prosle fife? Ove godine samo sam dobio 2 paketa zlatna, i to sve sranje naravno unutra

Ja sam ih dobio 3 a čuo sam da su neki čak i 4 dobili..

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
13 godina
Tommy_123 kaže...
TheDarkSide kaže...

Ja sam ih dobio 3 a čuo sam da su neki čak i 4 dobili..

Đubrad...samo dva sam dobio..i to sve sranje do sranja..najbolji igrac kojeg sam dobio mi ima 77...i CAK JE SHINY!

15 godina
neaktivan
FIFA 16

Ja sam dobio navasa i mulumbua, sve ostalo sranje.

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Pazi ovo..odem na PC verziju...koja je kao od 2012 godine..i dobijem 2 mjesana-2 gold paketa.dok na PS4 sam dobio dva mjesana, zanci ni gold nisu bili...ocito ovisi koliko si "dugo" kao..opet..đubrad...

17 godina
TheDarkSide kaže...

Pazi ovo..odem na PC verziju...koja je kao od 2012 godine..i dobijem 2 mjesana-2 gold paketa.dok na PS4 sam dobio dva mjesana, zanci ni gold nisu bili...ocito ovisi koliko si "dugo" kao..opet..đubrad...

Tako ti isti vrag dobio smeće u dva ili četiri paketa...

13 godina
FIFA 16

Dobio sam 2 zlatna i 2 all player pack + silver gift pack.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
movie kaže...
TheDarkSide kaže...

Tako ti isti vrag dobio smeće u dva ili četiri paketa...

Ah..ispada tako...jos sam uzeo onu deluxe edition, vec vidim da cu i u njima sranja dobivat...EA škrtice kakvih nema

10 godina
protjeran
FIFA 16

Ban proces,sramota !

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 16

Ja bih da se pitam ostavio visoke cijene pa i nije normalno da svaka budala ima ronalda!Pricamo o realnom fudbalu a svaki igrac odmah radi kupoprodaju i nabije za 20 dana 300k i onda moze sta hoce!Meni je to totalno ne realno i nikada niti sam znao niti zaradio ni jedan coins preprodajom samo igrom!!

Poruka je uređivana zadnji put sri 16.9.2015 7:25 (mirkossam).
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice