FIFA 16

poruka: 7.537
|
čitano: 612.826
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: FIFA 16
strbi kaže...

gdje je najjefitnije preorder trenutno? jel se jos moze preko nekog proxy uzeti? ako netko ima volje da mi usput objasni na pm

Standardna PC verzija na G2A

Hasta La Victoria Siempre
14 godina
FIFA 16

Evo nekih novosti

Stvarno su se potrudili

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
Poruka je uređivana zadnji put pon 14.9.2015 19:30 (KiCo77).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
FIFA 16

To su sve promjene od cca pol sata posla. Treba vidjeti u igri da li će stvarno dovesti do smanjenja botova i čitera ili će kao i uvijek oni opet pronaći novi način za zaradu.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Koliko sam skuzio prace range bi mogao bit varijabilniji puno vise sa veciom razlikom sta u konacnici znaci da bi igraci mogli potencijalno cak i jeftiniji bit nego u 15ci, al isto tako i skuplji nego sta su bili u 15 price range

Origin ID: ReaLazio
17 godina
TheDarkSide kaže...

16th, Wednesday
FUT 16 Web App Release (confirmed)
Note: not available for new FUT players

navodno...

Da, i ja sam tako vidio. Uostalom i logično. Srijedom ide novi totw i lijepo je krenuti u sezonu s if ronaldom..

17 godina
miikaa77 kaže...
imam pitanje vezano za web app. sad kad puste u utorak jel ja mogu sve sto uradim na web appu koji je povezan s ps3 kasnije ostavit na ps4 jer cu ga uzimat za nekih mjesec dana? sta da radim?

Da, moći ćeš sve prebaciti na PS4. Prilikom prvog laufanja pitat će te da li želiš sve prebaciti na PS4 i to je to. Naravno moraš igru pokrenuti u istom acc... prilikom prvog pokretanja PS4 ne ideš na kreiranje novog acc jer imaš postojeći te pokrećeš njega..

15 godina
iggy81f kaže...
strbi kaže...

gdje je najjefitnije preorder trenutno? jel se jos moze preko nekog proxy uzeti? ako netko ima volje da mi usput objasni na pm

kada odaberem hrvatsku doda jos 25% na tih 39 dolara

http://trakt.tv/user/MjezZza
15 godina
TheDarkSide kaže...

Koliko sam skuzio prace range bi mogao bit varijabilniji puno vise sa veciom razlikom sta u konacnici znaci da bi igraci mogli potencijalno cak i jeftiniji bit nego u 15ci, al isto tako i skuplji nego sta su bili u 15 price range

ljudi moji ovo koda sjednicu sabora slušam, tolko konkretnih stvari je rečeno

One ring to bring them all and in the darkness bind them
14 godina
maxy0 kaže...
iggy81f kaže...
strbi kaže...

kada odaberem hrvatsku doda jos 25% na tih 39 dolara

Pa nemoj odabrati hrvatsku...

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
17 godina
Hexfire kaže...

Pa nemoj odabrati hrvatsku...

Mi smo pošten narod, ne znamo varati...

13 godina
The Unforgiven kaže...
TheDarkSide kaže...

ljudi moji ovo koda sjednicu sabora slušam, tolko konkretnih stvari je rečeno

a jbga hahah sve je transparentno :D

Origin ID: ReaLazio
12 godina
neaktivan
FIFA 16

ekipa: s kojom ce te ligom poceti slagati squad?

7 spanjolska liga
3 njemacka liga
4 talijanska liga
1 francuska liga
11 engleska liga
1 druge
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
Hm, pa ja cu sa Engleskom ligom. Posto sam veliki navijac Manchester Uniteda i volim englesku ligu...
15 godina
neaktivan
miikaa77 kaže...
imam pitanje vezano za web app. sad kad puste u utorak jel ja mogu sve sto uradim na web appu koji je povezan s ps3 kasnije ostavit na ps4 jer cu ga uzimat za nekih mjesec dana? sta da radim?

u zadnjem videu kojeg sam vidio, skuzio sam da samo fifa pointse mozes prebacit sa ps3 na ps4

17 godina
CroatianRacer kaže...

u zadnjem videu kojeg sam vidio, skuzio sam da samo fifa pointse mozes prebacit sa ps3 na ps4

Nije istina. Ja sam najnormalnije prebacio sve coinse i igrače. Počeo sam igrati na trojci i kad je izašla četvorka, prilikom prvog laufanja igra te pita i prebaciš si sve igrače, coinse i fifa pointse. Sve ide u oba smjera osim fifa pointsa. kad ih jednom prebaciš nema više povratka. Možeš igrati paralerno s jednim acc fifu na trojci i četvorci. Samo ako si recimo krenio igrati diviziju na trojci, na njoj je moraš i završiti. Ako počeneš igrati na trojci i hoćeš nastaviti na četvorci poništava ti diviziju i krećeš ispočetka igrati tu diviziju. Coinsi ti se zbrajaju i sve ih vidiš na onoj konzoli na kojoj trenutno igraš..Naravno ovo je primjer ako netko krene igrati fifu 16 na PS3 pa se prebaci na PS4. Ako netko ima fifu 15, na fifu 16 može prebaciti jedino fifa pointse. To vrijedi za istu konzolu, znači sa stare plejke na novu ili sa stare plejke na staru i s nove na novu. Ne možeš miješati plejku i xbox.

Poruka je uređivana zadnji put uto 15.9.2015 1:41 (movie).
16 godina
FIFA 16

Je li netko nasao rjesenje za kuplju preko meksika ili brazila? Drugi program il sl? Brazil me pita brazilski oib a meksiko odbija...pokusavam uzet bf4 premium i preorder fife...

Ako to nikako ne uspjeva,vidim da ima na g2a neki paypal offer fife za 35€ neznam jel ima neka caka...

Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
izvone kaže...

Je li netko nasao rjesenje za kuplju preko meksika ili brazila? Drugi program il sl? Brazil me pita brazilski oib a meksiko odbija...pokusavam uzet bf4 premium i preorder fife...

Ako to nikako ne uspjeva,vidim da ima na g2a neki paypal offer fife za 35€ neznam jel ima neka caka...

netko je napisao nedavno da je preko chilea kupio, pa probaj.

13 godina
neaktivan
Nas 4-tvero je uzelo preko čilea u razmaku od 2 dana, i ne kuzim da vam je tesko procitati par stranica unazad.
Svakih malo se pojavite sa istim pitanjem.
[19xx]C3c1l
Moj PC  
3 0 hvala 1
13 godina
C3c1l kaže...
Nas 4-tvero je uzelo preko čilea u razmaku od 2 dana, i ne kuzim da vam je tesko procitati par stranica unazad.
Svakih malo se pojavite sa istim pitanjem.

Tko je četvrti?

[19xx] 4ntraks
16 godina
FIFA 16

Uspio! Proslo bez problema! Igre su u inventory-u

Hvala!

EDIT: Skinulo mi je lovu samo za BF4 ne i za Preorder Fife...to ce naknadno ili? Obje igre su na mom acc

Poruka je uređivana zadnji put uto 15.9.2015 9:58 (izvone).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Frend sa posla :P
[19xx]C3c1l
13 godina
izvone kaže...

Uspio! Proslo bez problema! Igre su u inventory-u

Hvala!

EDIT: Skinulo mi je lovu samo za BF4 ne i za Preorder Fife...to ce naknadno ili? Obje igre su na mom acc

Meni je pisalo da će lovu uzeti kad igra izađe tj. dan-dva prije kad budemo mogli preload napravit.

[19xx] 4ntraks
14 godina
movie kaže...
CroatianRacer kaže...

Nije istina. Ja sam najnormalnije prebacio sve coinse i igrače. Počeo sam igrati na trojci i kad je izašla četvorka, prilikom prvog laufanja igra te pita i prebaciš si sve igrače, coinse i fifa pointse. Sve ide u oba smjera osim fifa pointsa. kad ih jednom prebaciš nema više povratka. Možeš igrati paralerno s jednim acc fifu na trojci i četvorci. Samo ako si recimo krenio igrati diviziju na trojci, na njoj je moraš i završiti. Ako počeneš igrati na trojci i hoćeš nastaviti na četvorci poništava ti diviziju i krećeš ispočetka igrati tu diviziju. Coinsi ti se zbrajaju i sve ih vidiš na onoj konzoli na kojoj trenutno igraš..Naravno ovo je primjer ako netko krene igrati fifu 16 na PS3 pa se prebaci na PS4. Ako netko ima fifu 15, na fifu 16 može prebaciti jedino fifa pointse. To vrijedi za istu konzolu, znači sa stare plejke na novu ili sa stare plejke na staru i s nove na novu. Ne možeš miješati plejku i xbox.

Misliš da će to tako i dalje bit, s obzirom da su razdvojili ps3 i ps4 market?

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
14 godina

Na ruskom originu 195kn.Ima samo poljski i ruski jezik.

Poruka je uređivana zadnji put uto 15.9.2015 11:55 (JohnnyBlaze).
13 godina
JohnnyBlaze kaže...

Na ruskom originu 195kn.Ima samo poljski i ruski jezik.

Mislim da rusi imaju svoj server na kojem igraju, tako da ja se nebi igrao sa tim.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
15 godina
neaktivan
KiCo77 kaže...
movie kaže...
CroatianRacer kaže...

zato sam i napisao: mislim da ce se samo fifa pointsi moc prebacivat ove godine sa ps3 na ps4.

17 godina
KiCo77 kaže...

Nisam nigdje pročitao da se market razdvaja. Prvi glas. Može info. S obzirom da igram s istim acc na obje konzole istu igru ne kužim zašto su to radili, ako su radili? Ovo do sad je bilo super. Igrao sam na obje konzole istu igru i na svakoj sam imao sve. Jedino nisam mogao šetati fifa pointse, tj. mogao si samo jednom...

edit: našao

Poruka je uređivana zadnji put uto 15.9.2015 15:33 (movie).
16 godina

U onom videu ti priča o tome. Najbolje da ga pogledaš jer ti jasno objasni što se događa. Ukratko, to rade kako bi spriječili selidbu coinsa botovima. Sada će ujedno i PC market biti koliko toliko približen konzolaškim po broju itemsa. 

šumski put je bio ravan.
17 godina
dreammaker kaže...

U onom videu ti priča o tome. Najbolje da ga pogledaš jer ti jasno objasni što se događa. Ukratko, to rade kako bi spriječili selidbu coinsa botovima. Sada će ujedno i PC market biti koliko toliko približen konzolaškim po broju itemsa. 

Kako će biti približan kad na PS4 prodaju preko 6 milja igri a na pc parsto tisuća? Kad krene reći ću ti koja je ponuda na PS4 i na PC pa ćeš vidjeti da to nije niti približno. PC ne bude prešao 100k a PS4 bude debelo preko milju...

16 godina
movie kaže...
dreammaker kaže...

Kako će biti približan kad na PS4 prodaju preko 6 milja igri a na pc parsto tisuća? Kad krene reći ću ti koja je ponuda na PS4 i na PC pa ćeš vidjeti da to nije niti približno. PC ne bude prešao 100k a PS4 bude debelo preko milju...

Imam osjećaj da sve shvaćaš osobno. No u naletu si krivo pročitao moj post. Rekoh približEn, a ne i približAn. Ne znam koji je tvoj problem s PC verzijom, no ja ga osobno nemam. Nakon rastavljanja PS3 i PS4 marketa, PC market će se približiti njima, ništa drugo nisam rekao. 

šumski put je bio ravan.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice