FIFA 16

poruka: 7.537
|
čitano: 648.632
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: FIFA 16
TheMadNix kaže...

Ništa krivo ne radiš...To ti je jednostavno tako godinama, kada je FIFA DEMO u pitanju.

To je tako kad je bilo koji demo u pitanju. Ne sjećam se niti jednog demoa u zadnjih 20 godina koji je pamtio postavke..

17 godina
Hexfire kaže...
FanBoy kaže...

Koja je tipka na kontroleru za taj super sprint?

S desnom gljivom si pukneš loptu u for i onda igrač dobije na ubrzanju jer je u punom šprintu bez lopte. 

Ne znam je li bilo prije tako (ako je i bilo nisam nikad koristio niti vidio do demoa fife16) ali to sam skužio i počeo primjenjivati u fifa16 demo-u. Dakle, igraš s desnom gljivom i daš si for od neka dva metra i igrač ubrza, to svi znamo i to smo svi koristili. No ako igraš s desnom gljivom dva puta brzo (nakon prvog puta samo ju pustiš i to ponoviš još jednom na isti način) i igrač si pukne loptu bar deset metara u for i jednostavno eksplodira u šprintu. U tom trenutku ako trčiš s ronaldom, messiem, reusom ili robbenom nitko ih ne stiže i bojim se da će to ove godine biti OP. Znači samo dva puta brzi potez desnom gljivom u smjeru u kojem želiš puknuti loptu u for i pali se turbo...

Naravno za sve treba imati mjeru i timing...

Poruka je uređivana zadnji put čet 10.9.2015 1:03 (movie).
15 godina
neaktivan
movie kaže...
Hexfire kaže...
FanBoy kaže...

Koja je tipka na kontroleru za taj super sprint?

S desnom gljivom si pukneš loptu u for i onda igrač dobije na ubrzanju jer je u punom šprintu bez lopte. 

Ne znam je li bilo prije tako (ako je i bilo nisam nikad koristio niti vidio do demoa fife16) ali to sam skužio i počeo primjenjivati u fifa16 demo-u. Dakle, igraš s desnom gljivom i daš si for od neka dva metra i igrač ubrza, to svi znamo i to smo svi koristili. No ako igraš s desnom gljivom dva puta brzo (nakon prvog puta samo ju pustiš i to ponoviš još jednom na isti način) i igrač si pukne loptu bar deset metara u for i jednostavno eksplodira u šprintu. U tom trenutku ako trčiš s ronaldom, messiem, reusom ili robbenom nitko ih ne stiže i bojim se da će to ove godine biti OP. Znači samo dva puta brzi potez desnom gljivom u smjeru u kojem želiš puknuti loptu u for i pali se turbo...

Naravno za sve treba imati mjeru i timing...

Meni je to cpu masivno prodavao i možda je par puta prošao iz 20tak pokušaja.

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
17 godina
Tommy_123 kaže...

Meni je to cpu masivno prodavao i možda je par puta prošao iz 20tak pokušaja.

Kažem, u pravom trenutku i nema boga tko te stiže. Gle, dovoljno je da ti jednom prođe i eto gola. Niti u stvarnom nogometu ne prolazi sve svaki put. Inače, ide me ovaj fut draft.

15 godina
neaktivan
FIFA 16

A mslm, taj cpu kada igraš protiv njega, igraju kao Barca ali doslovno svaki klub, bio to sounders ili river plate, to mi je užasno glupo ali stvarno je fifa napredovala, mislim da će ovo biti bolje čak i od 14 kada je stigla na ps4.

Poruka je uređivana zadnji put čet 10.9.2015 1:23 (Tommy_123).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Tommy_123 kaže...

A mslm, taj cpu kada igraš protiv njega, igraju kao Barca ali doslovno svaki klub, bio to sounders ili river plate, to mi je užasno glupo ali stvarno je fifa napredovala, mislim da će ovo biti bolje čak i od 14 kada je stigla na ps4.

Najgluplje od svega kaj se isto tako otraga dodavaju i kad gube. Pa valjda kada gubiš mijenjaš taktiku i pokušavaš gol zabiti. Ne, oni se i dalje do besvijesti otraga dodavaju..

FIFA 16 New celebrations tutorial

https://www.youtube.com/watch?list=PLYAzVafIQExlx5OkZodtQi2cXrBBNz0Tw&v=uf_PerTY1Uw

Poruka je uređivana zadnji put čet 10.9.2015 1:40 (movie).
13 godina
neaktivan
C3c1l kaže...
Koju grafiku imas?
Nesto ti nije kompatibilno

Ako je bilo namjenjeno meni, koristim r9 280x, win7 , napravio sam update, reinstalirao visual c, directx, net framework, ali i dalje se pojavljuje ova greska

13 godina

Dobio sam u draftu ono sta mislim da necu vise dobit u punoj verziji..znaci ronaldo, messi, neymar, aguero, hazard, reus....naravno chemistri nije bio bog zna sta..al zato napad i zamjena hahah pravi dream team..

sta se tice CPU-a...kad igras sa jakim, najjacim klubovima tako rec protiv slabijih, kao river i kad dobe gol oni se zatvaraju, jer vjerovatno su namjesteni po karijer modu da ono vec ako gube da bar izgube sa sto manjom razlikom...ili pak pokusavaju se zatvorit i na nekakvu kontru zabit kakav gol...

Recimo sjecam se FIFE 15 karier moda, igrao sam ga malo sa Relom, dok sam imao problema sa netom, i mozda ce vam zvucat cudno, al lakse i bolje rezultate sam imao protiv Barce, at madrida i klubova u ligi prvaka...zasto? Zato jer klubovi kao barca , at madrid i ostali koji mogu parirat realu nisu igrali zatvorenu igru kao jedan rayo ili neznam ni ja getafe...tako da mi je lakse bilo probijat i zabijat golove jer se nisu zatvarali..dok se sjecam uvijek sam muku mucio sa ostatkom klubova u la ligi...bio sam igrao i na world class, di sam primjetio da nije toliko to izrazeno i di slabiji klubovi protiv tebe igraju vise ofanzivnije..dok dobim gol protiv raya i ekipa doslovno se povuce i bude gora od chelsea...i tako skoro uvijek...

Origin ID: ReaLazio
13 godina
neaktivan
ja ne znam sta je problem kod jaceg fora i to kod igraca koji je brz i dok ga gledas na tv-u, setite se samo Bale-a protiv Barse u finalu kupa kralja kad je dao pobedonosni gol, gde sam se ja salio tada i rekao da treba da mu se pise kazna zbog prekoracenja brzine....dovoljno je malo da ga odgurnes i gubi tu brzinu . E sada sto to treba uvezbati kad je dobro da ga fauliras ili usporis to je druga stvar kao sto neko rece da znas kad je dobar tajming za for ispred sebe ...Tako da ja nevidim da ce to biti OP kao ni da me cudi sto je sada taj segment igre tako postavljen, koji je trebao odavno da bude vec prisutan u igri al dobro nikad nije kasno.
15 godina
Bit će OP onima koji se još uvijek nisu naučili braniti. Ako dopustiš napadaču da si pukne loptu 20m u for i stigne ju prije nego skužiš što se događa, onda si i zaslužio dobiti gol. To je u rangu s onim nesposobnjakovićima koji se žale da je pucanje OP, a dopuštaju Messiju da neometan puca s 16 metara. Bravo biseri.
Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
10 godina
neaktivan
movie kaže...

To je tako kad je bilo koji demo u pitanju. Ne sjećam se niti jednog demoa u zadnjih 20 godina koji je pamtio postavke..

FIFA je jedina igra u zadnjih 5 godina, koju iščekujem sa nestrpljenje i nervozom, kako full verziju pa tako i demo. Ostale igre u zadnje vrijeme niti igram, niti sam kada letio da skidam demo, tako da...

Something Inside so Strong
15 godina
Zato jer ni nemaš demo za 90% igara koje izađu.

Odokativno, razlike između 2 verzije fife na godišnjoj razini su zanemarive ko i sa svakom igrom gdje razvoj traje godinu dana. Jednostavno nema dosta vremena da se nešto bitno promijeni nego treba par godina da se vide prave promjene. Evo u 16 je glavna promjena što je slow novi normal.
Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
17 godina
Hexfire kaže...
Bit će OP onima koji se još uvijek nisu naučili braniti. Ako dopustiš napadaču da si pukne loptu 20m u for i stigne ju prije nego skužiš što se događa, onda si i zaslužio dobiti gol. To je u rangu s onim nesposobnjakovićima koji se žale da je pucanje OP, a dopuštaju Messiju da neometan puca s 16 metara. Bravo biseri.

90% ljudi se loše brani. Kod ovog fora mi je fantastično to što recimo kod lopte u prostor gdje ja ulazim između protivničkih napadača ili iza njih onaj prvi dodir je eksplozivan što do sada nije bilo tako već suprotno. Usporavalo me dok igrač ovlada loptom pa dok je gurne...  Sinoć igram i lopta u prostor i song ju na prvi dodir samo gurne daljnjih desetak metara i ko špriher se odvoji od obrambenih igrača koji ga nisu mogli stići. Pričamo o songu koji nema neki pace.

Znači, dobar timing s dobrom loptom i ne vidim način da me netko zaustavi jer prvi dodir mi samo daje dodatnu inerciju a ne usporava me kao do sada.. u fifi15 u takvim situacijama dok igrač primi loptu, dok krene, dok... i već sam je izgubio.. rijetko sam iskoristio poziciju pravovremene lopte s igračem na leđima. Sad je suprotno. Niti u jednom trenutku nemam loptu u nogama da me uspori već je s prvim dodirom izbacim daljnjih desetak metara bez da sam imalo usporio. Dapače, ubrzao sam..

10 godina
protjeran
movie kaže...
Hexfire kaže...
Bit će OP onima koji se još uvijek nisu naučili braniti. Ako dopustiš napadaču da si pukne loptu 20m u for i stigne ju prije nego skužiš što se događa, onda si i zaslužio dobiti gol. To je u rangu s onim nesposobnjakovićima koji se žale da je pucanje OP, a dopuštaju Messiju da neometan puca s 16 metara. Bravo biseri.

90% ljudi se loše brani. Kod ovog fora mi je fantastično to što recimo kod lopte u prostor gdje ja ulazim između protivničkih napadača ili iza njih onaj prvi dodir je eksplozivan što do sada nije bilo tako već suprotno. Usporavalo me dok igrač ovlada loptom pa dok je gurne...  Sinoć igram i lopta u prostor i song ju na prvi dodir samo gurne daljnjih desetak metara i ko špriher se odvoji od obrambenih igrača koji ga nisu mogli stići. Pričamo o songu koji nema neki pace.

Znači, dobar timing s dobrom loptom i ne vidim način da me netko zaustavi jer prvi dodir mi samo daje dodatnu inerciju a ne usporava me kao do sada.. u fifi15 u takvim situacijama dok igrač primi loptu, dok krene, dok... i već sam je izgubio.. rijetko sam iskoristio poziciju pravovremene lopte s igračem na leđima. Sad je suprotno. Niti u jednom trenutku nemam loptu u nogama da me uspori već je s prvim dodirom izbacim daljnjih desetak metara bez da sam imalo usporio. Dapače, ubrzao sam..

Znaci opet kasaci dolaze na svoje ! :)

17 godina
mackocicko2004 kaže...

Ako ćeš dovesti taj potez do savršenstva.

10 godina
protjeran
movie kaže...
mackocicko2004 kaže...

Ako ćeš dovesti taj potez do savršenstva.

Ma necu ni pokusavati samo pass pa sta bude .

11 godina
neaktivan
FIFA 16

Kako ste vi napravili ekipu na draftu? Web app?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
miikaa77 kaže...

Kako ste vi napravili ekipu na draftu? Web app?

Pa u demu ti je fut draft.

13 godina
neaktivan
Kad izadje cijela igra za 2 tj nebude imala veze sa ovim demom.
Tako je bilo i prosle godine.
[19xx]C3c1l
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 16

The Creation Centre, custom music and chants, the FIFA Interactive World Cup, GameFace and the secondary commentary option with Clyde Tyldesley and Andy Townsend will all be absent from the Xbox 360 and PlayStation 3. Match lobbies have also been removed.

Pa ni pola ovih stvari nema na ps4, pcu i xbone, sada jel se to vraća ili....

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 16

ovaj ludi Sergio dobro da mi nije probusil mrezu na golu =D 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
FIFA 16

ja nikako da napravim controle kako mi odgovaraju ni sa xbox360ce  ne mogu da nastimam... :/

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
DangerousB kaže...

ja nikako da napravim controle kako mi odgovaraju ni sa xbox360ce  ne mogu da nastimam... :/

Promjenis ime svog  Gamepada u Logitech Cordless RumblePad 2 preko reg edit a i stavis ove moje ButtonDataSetup http://s000.tinyupload.com/index.php?file_id=00041007684013390495

Redosljed za regedit ti je ovaj : [ HKEY_CURRENT_USER\System\CurrentControlSet\Control \MediaProperties\PrivateProperties\Joystick\OEM\ ]

Za FIFU kao za proslu tako ni za ovu nije ti potreban nikakav emulator da ubacivas u mapu igre.

Kontrole su ti kao u PES u veci niz godina a ako zelis da detaljnije edit iras gamepad skines si fifasetup za FIFU 11 koja omogucuje edit gamepad a.

Kopiras ga u FIFA 16 Demo pod fifasetup2 i preko njega si nariktas potrebne kontrole.

Na kraju samo kopiras taj ButtonDataSetup iz FIFA 11 u FIFA 16 Demo Documents. 

Evo ti i od FIFE 11 fifasetup link :) http://s000.tinyupload.com/index.php?file_id=35358141938564743168

Isti nacin uredjivanja GAMEPADA koristim vec od FIFE 12 i iz godine u godinu bilo je dostatno samo kopirati ButonDataSetup iz prosle verzije u novu.

Poruka je uređivana zadnji put čet 10.9.2015 20:39 (L1nNk).
15 godina
neaktivan
FIFA 16

Ja kupio preko indijskog origina pošto sam prije kupovao sa indijskim podacima ... 60 $ je za super deluxe verziju..

Ima li igdje drugo jeftinije?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
FIFA 16

jel igro ko sa zenama? ja sam odigro jednu tekmu i super mi je to bilo :D

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
FIFA 16

Evo taman mi danas doso novi komp, odmah sam krenuo skidat demo i mogu rec da sam ugodno iznenadjen. Igra je bas radjena po mom ukusu i nadam se da ce takva i ostat kad izadje full verzija.

You don't choose to be a Liverpool fan. You get chosen.
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
jovial kaže...

jel igro ko sa zenama? ja sam odigro jednu tekmu i super mi je to bilo :D

Ne znam zašto, ali meni ne pada na pamet. Žene i nogomet mi nikako ne idu pod ruku.

Poruka je uređivana zadnji put čet 10.9.2015 22:22 (TheMadNix).
14 godina
Ja sam odigrao danas sa ženama. Bolje nego što sam očekivao. Teren na kojem se igra s njima je jako velik i ima prostora za razvuci protivnika. Amerikanke ubijaju s dugim loptama u prostor.

Osjetio sam da su fizički slabije odnosno nema da ces odgurnuti snagom protivnika, naguravao sam se s jednom dobrih 30m :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Ja sam kupio za 45$ deluxe verziju preko origin Čile. Indiju su izbacili iz "jeftinih" zemalja već neko vrijeme.
10 godina
neaktivan
FIFA 16

Dok sam igrao tekmu, jedan igrač me zaintrigirao...

https://i.gyazo.com/3502231d43f82d3194821da91fbfa913.jpg

Izgleda da je Ivanović zaboravio skinuti masku za lice.

Poruka je uređivana zadnji put čet 10.9.2015 22:59 (TheMadNix).
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice