FIFA 16

poruka: 7.537
|
čitano: 610.280
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: FIFA 16
CroatianRacer kaže...
Dr.Feel kaže...

Restartao origin i pojavilo se...Blažena optika i 13 MB/sec.

blago se tebi, ja se natežem sa t-comom oko svoje kutije za internet vec 6 mjeseci, ne zele ju zamjenit, kutija u raspadnom stanju, da mi zamjene to mogo bi uzet vdsl, 30 ili 50 mbit, ovako sam na adslu, 15 mbit .....

4mbit.. 

Na srecu jos samo ovaj mjesec haha

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
12 godina
neaktivan
KiCo77 kaže...
CroatianRacer kaže...
Dr.Feel kaže...

Restartao origin i pojavilo se...Blažena optika i 13 MB/sec.

blago se tebi, ja se natežem sa t-comom oko svoje kutije za internet vec 6 mjeseci, ne zele ju zamjenit, kutija u raspadnom stanju, da mi zamjene to mogo bi uzet vdsl, 30 ili 50 mbit, ovako sam na adslu, 15 mbit .....

4mbit.. 

Na srecu jos samo ovaj mjesec haha

Takodjer na 4mbita LOL :D Istekao mi ugovor i sad trci poleti dali se nalazim na opciji za VDSL. 

15 godina
neaktivan
FIFA 16

evo sirotinjske brzine ...  evo nesto i za t-com .I.

Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
FIFA 16

Meni nema još ništa u PM.

Something Inside so Strong
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 16

Za sve koji nemaju opciju downloada, ja sam otišao na Origin Store i našao običnu FIFU 16 i tamo ispod imate plavi link na kojem možete skinuti demo verziju. Nadam se da sam pomogao :)

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.9.2015 20:21 (maxi850).

4 0 hvala 5
14 godina
10 godina
neaktivan
maxi850 kaže...

Za sve koji nemaju opciju downloada, ja sam otišao na Origin Store i našao običnu FIFU 16 i tamo ispod imate plavi link na kojem možete skinuti demo verziju. Nadam se da sam pomogao :)

Svaka ti dala frendu!

13 godina
neaktivan
FIFA 16

NAPOKOOOON su pogodili brzinu nogometa  mogu rec samo riječi hvale,bar zasada,grafika je čudooo igram na 2k rezi

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.9.2015 20:56 (lazicki88).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
FIFA 16

Nakon par odigranih utakmica mogu reći da je igra odlična, smanjena je brzina, lopta je dobila na težini i puno je bolji osjećaj i dojam sveukupno. Iskreno, pljuvao sam po njoj kada sam vidio one prve gameplay trailere i video isječke prvih gameplaya, govorio sam da je fifa 15.5 itd. Ma neka, bolje da sam ja pojeo g*vno svojim komentarima nego da nam igra ne valja :D

A što se tiče onih golova s 40-50 metara, 99% da su bili na najlašoj težini i uz assisted kontrole. E pa ljudi dragi, svi bi neku simulaciju, a pola ljudi igra na assisted. Čim sam pokrenuo, stavio sam na legendary i sve na manual, izgubio od Barce 3-1 s Realom, ali sam sretan jer sam igrao dobar i realan nogomet.

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
FIFA 16
za one koji imaju poteskoce u skidanju demoa odite na ovu stranicu https://www.origin.com/en-ie/store/buy/182631/pc-download/base-game/standard-edition ulogujte se i kliknite Try FIFA 16 Demo before you buy! i prica je zavrsena :)

0 0 hvala 0
17 godina
FIFA 16

Ove godine će OP biti lopta u for kad si je sam gurneš u trku. Strašno kako tada brzi igrač eksplodira u trku. Nitko ga ne stiže...

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
FIFA 16

Ja sam pogledo 8-9 gameplaya ove dvojice njemaca i ja imam utisak da ce opet igra glavom bit OP.

0 0 hvala 0
13 godina
miikaa77 kaže...

Ja sam pogledo 8-9 gameplaya ove dvojice njemaca i ja imam utisak da ce opet igra glavom bit OP.

Glava nije toliko jaka kao u recimo 14, al ipak mislim da malo al malo je jaca nego inace...

Origin ID: ReaLazio
13 godina
FIFA 16

Za sada imam samo riječi hvale (odigrao sam 5 utakmica)! Brzina je idealna, sredina je gušća i golmani nemaju "ispade".

Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
FIFA 16

ja imam problema sa stekanjem bas se osjeti ta nekako zastajkuje dok je 15-ka radila savrseno evo sada sam vratia na win7 da vidimo jeli do toga pa cemo vidit

EDIT: evo sada je doslovno neigrivo neznam sta da napravim

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.9.2015 21:19 (MaciStyle).

0 0 hvala 0
16 godina
FIFA 16

kako se zvao onaj program za namjestanje tipki na controleru? posto imam neki gigatech pa da namjestim sebi kako treba kontrole

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 16

http://www.x360ce.com/

brijem da je to ovo.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
FileFicho kaže...

Za sada imam samo riječi hvale (odigrao sam 5 utakmica)! Brzina je idealna, sredina je gušća i golmani nemaju "ispade".

Brzina u futu je imam dojam nešto brža nego prošle godine a u pojedinim situacijama dođe do fliper efekta. Ne mogu sve pogledom ispratiti kako se munjevito odvija. Pogotovo kad se lopta počne odbijati od igrača.. Što se golmana tiče, nema klsičnih ispada ali ima dosta problematičnih situacija. Ide mi na živce da svaki centaršut u pet metara boksaju i to uvijek na nogu napadača. Ništa ne mogu uhvatiti...

12 godina
neaktivan
drasterp kaže...

Nakon par odigranih utakmica mogu reći da je igra odlična, smanjena je brzina, lopta je dobila na težini i puno je bolji osjećaj i dojam sveukupno. Iskreno, pljuvao sam po njoj kada sam vidio one prve gameplay trailere i video isječke prvih gameplaya, govorio sam da je fifa 15.5 itd. Ma neka, bolje da sam ja pojeo g*vno svojim komentarima nego da nam igra ne valja :D

A što se tiče onih golova s 40-50 metara, 99% da su bili na najlašoj težini i uz assisted kontrole. E pa ljudi dragi, svi bi neku simulaciju, a pola ljudi igra na assisted. Čim sam pokrenuo, stavio sam na legendary i sve na manual, izgubio od Barce 3-1 s Realom, ali sam sretan jer sam igrao dobar i realan nogomet.

kad sam procito mislio sam da je red_star postao :D 

14 godina
FIFA 16

Imam problema sa internetom pa me zanima da li mi npr. kad pukne veza, a 30% skinuto igrice da li mi se nastavi skidati od 30%? Barem se nadam da je tako. Uzeo bi bonbon 5 gb za 45 kn pa skinuo demo. Nemam fiksni internet tj. flat

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
mariclius kaže...

Imam problema sa internetom pa me zanima da li mi npr. kad pukne veza, a 30% skinuto igrice da li mi se nastavi skidati od 30%? Barem se nadam da je tako. Uzeo bi bonbon 5 gb za 45 kn pa skinuo demo. Nemam fiksni internet tj. flat

Nastavi se skidat, nece ti ic ispocetka

15 godina
FIFA 16

kud s ovom jadnom brzinom skidat..

One ring to bring them all and in the darkness bind them
Moj PC  
0 4 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 16

ja sam pre zadovoljan s ovim izdanjem fife, jednostavno radi mi savršeno i na ovako lošem kompu (moj pc) , iako mi je i grafa stara i fifa 15 mi je štekala, fifu 16 igram na 60 fps-a , bez ikakvog lagga i microstutteringa, ja sam zadovoljan i kupujem i ove godine fifu :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 16

Meni je genijalno kako uvijek pogode sa muzikom.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 16

Pa to je stara pjesma mslm iz fife prije par godina ali uvijek imaju predobar soundtrack i ovaj u demu je odličan,

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 16

Na 98 % iskoči sklopka, taman sam pogledao basket i vidim ima još 10-ak minuta kad ono minutu prije iskoči sklopka :(

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
FIFA 16

Imam Phenom II x4 945 3.0

HD 6670 DDR5 1GB 

DDR2 4GB RAM

==Igra ide na Low Unlock FPS do 95FPS dok na high uz lagani OC GPU a 55-60 tako da definitivno je bolje optimizirana igra nego prosle godine i ide odlicno==

Primjetio sam da je gameplay malo sporiji i sve nekako ima neki balans, zasad jos nije bilo kardinalnih golmanskih gresaka i bolje je branjenje. Zene nisu lose napravljene dapace zabavno je snjima igrati i naravno ima razlike ne ogromne ali ima. 

Sve u svemu radujem se konacnoj verziji igre i nadam se da ce ostati ovakva  da nece biti kakvih EA ispada da ubrljaju igru do njenog konacnog izlaska.

Moj PC  
1 0 hvala 1
10 godina
neaktivan
L1nNk kaže...

Imam Phenom II x4 945 3.0

HD 6670 DDR5 1GB 

DDR2 4GB RAM

==Igra ide na Low Unlock FPS do 95FPS dok na high uz lagani OC GPU a 55-60 tako da definitivno je bolje optimizirana igra nego prosle godine i ide odlicno==

Primjetio sam da je gameplay malo sporiji i sve nekako ima neki balans, zasad jos nije bilo kardinalnih golmanskih gresaka i bolje je branjenje. Zene nisu lose napravljene dapace zabavno je snjima igrati i naravno ima razlike ne ogromne ali ima. 

Sve u svemu radujem se konacnoj verziji igre i nadam se da ce ostati ovakva  da nece biti kakvih EA ispada da ubrljaju igru do njenog konacnog izlaska.

Ajde, baš si me oraspoložio kada je optimizacija u pitanju, jer me malo kolega MaciStayle prepao nekoliko postova unatrag. Nadam se da će kod mene za par minuta sve ići glat...

15 godina
Definitivno ću se morat naučit strpljivije i pažljivije igrat ako ostane ovako, sviđa mi se.
One ring to bring them all and in the darkness bind them
10 godina
protjeran
The Unforgiven kaže...
Definitivno ću se morat naučit strpljivije i pažljivije igrat ako ostane ovako, sviđa mi se.

Sad sam odigrao par tekmi na PC na WC ,komp se beskonacno dodaje i nista ne preduzima !0:0 bez problema ,na Semi-Pro sam mu dao gol sa 16 m golman

se nije pomakao .

Poruka je uređivana zadnji put sri 9.9.2015 7:00 (mackocicko2004).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice