FIFA 16

poruka: 7.537
|
čitano: 609.780
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
FIFA 16

Moras shvatit da Overvall Hazarda i oveervall Rakitica nejdu u isti kos jer ne dobivaju overvall na temelju istih ocjena. DOk ce jedan Hazard dobivati ocjene na temelju svojeg skilla, pacea, creativitia itd... rakitic ce dobivati na pregledu igre, dodavanju, udarcu, dugim loptama itd. 

Previse seruckate a lik je i postat ce jedan od glavnih kotacica Barcelone. Ako jedan Fabregas ima 87 onda mi nemamo tu o cemu pricat. 

Nadalje, overvall se sigurno ne dobiva na temelju sezona jer RIbery bi imo 25 overvall i bio drven a ne broncan.... Opet, overvall prodaje igraca... kako prodaje igraca tako i FIFA pointse... tako u krug. 

Malo ukljucit mozak prije nego pocne rasprava na temelju dva igraca koji su sasvim drugi svijet po poziciji i nacinu igre te samom poslovanju EA.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
Moj PC  
1 1 hvala 0
14 godina
FIFA 16

Shvatite da je u interesu EA-u da igrač ima koliko toliko realnu, ali što nižu ocjenu kako bi mogli izbaciti što više IF SIF GIF BLIF ŠTASVENEIF kartica za svaku prokletu prigodu koju smisle. 

A mozak možeš uključiti i isključiti, svejedno jer logiku EA-a je nekad nemoguće shvatiti.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Re: FIFA 16
dreammaker kaže...

Radije bi nekima smanjio rating nego ga Raketi dizao. Nema mi smisla Raketu stavljati na jedan do dva overalla od Hazarda i ekipe jer koliko god to hrvatima teško palo, on tu nema što raditi. 

Pa nisu tako blizu. Hazard ima 89 a što bi falilo , rakitić 85?

Danas ide top 10 igrača u ovogodišnjem futu. Mogli bi nakon toga dobiti novi web apps? Sljedeći tjedan je idealan za to... dva tjedna do nove igre, uvijek je tako nekako izlazio. Jedino ako nisu ili ne misle aktivirati ove godine wep apps...

edit: sad sam naišao na info da je web apps u planu i da bi trebao startati 16.09. ???

Poruka je uređivana zadnji put pet 4.9.2015 14:02 (movie).
10 godina
neaktivan
FIFA 16

Ne znam na koji način sve ovo oko ocijena funkcionira, ali jedno je sigurno, a to je da se statsi mnogih igrača ne mogu osjetiti na terenu. Evo npr. Schurrle...mnogo sam ga forsirao jer su mi odgovarali njegovi statsi kao i workrate, ali na terenu nikako da uživam blagodati njegovog šuta, a 100x sam mu izradio idealnu priliku za takvo nešto, za razliku od nekih igrača koji imaju mlak šut, ali u onom očaju kada sam želio šutirati, lopta je završaval u mreži kao da ju je zavrnuo Ronaldo.

Takvih primjera ima koliko hoćeš i mislim da je suludo raspravljati o pojedinim igračima, jer na terenu stvari stoje drugačije...

Fifa u kojoj si mogao osjetiti sve čari statsa pojedinog igrača u FUTU, je bila FIFA 12, a kako su sezone odmicale, kao da su vrijedila neka druga pravila, poznata samo EA.

Something Inside so Strong
Poruka je uređivana zadnji put pet 4.9.2015 14:00 (TheMadNix).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
TheMadNix kaže...

Ne znam na koji način sve ovo oko ocijena funkcionira, ali jedno je sigurno, a to je da se statsi mnogih igrača ne mogu osjetiti na terenu. Evo npr. Schurrle...mnogo sam ga forsirao jer su mi odgovarali njegovi statsi kao i workrate, ali na terenu nikako da uživam blagodati njegovog šuta, a 100x sam mu izradio idealnu priliku za takvo nešto, za razliku od nekih igrača koji imaju mlak šut, ali u onom očaju kada sam želio šutirati, lopta je završaval u mreži kao da ju je zavrnuo Ronaldo.

Takvih primjera ima koliko hoćeš i mislim da je suludo raspravljati o pojedinim igračima, jer na terenu stvari stoje drugačije...

Fifa u kojoj si mogao osjetiti sve čari statsa pojedinog igrača u FUTU, je bila FIFA 12, a kako su sezone odmicale, kao da su vrijedila neka druga pravila, poznata samo EA.

Ja sam odavno shvatio da s pojedinim igračima ne mogu nikako igrati i da mi ništa ne pružaju na terenu a to je uglavnom zato jer neke igrače ne znam koristiti. S druge strane gledam igrače koji izvlače iz pojedinih igrača maksimum. S njima rade ono što ja nikada nisam mogao. I treće, shvatio sam da che kartice samo shebu igrača. Imam jedan acc na kojem igram s rare talijanima koji su svi na basic i to je nešto posve drugo u odnosu na drugi acc gdje imam isto te igrače s che karticama. U fifi16 ne mislim koristiti nikakve che kartice pa da vidimo..

17 godina
FIFA 16

Top 10

Poruka je uređivana zadnji put pet 4.9.2015 18:26 (movie).
Moj PC  
2 0 hvala 1
16 godina
FIFA 16

Fifa bi trebala puno detaljnije obraditi statse i pojedine igrače. Kad bi finesse šut mogli pucati isključivo igrači koji to i u stvarnosti pucaju, isti bi samo na račun toga odmah dobili na velikoj vrijednosti a ujedno bi igra bila pošteđena konstantnih frnjoka s bilo kime. To je samo jedan od primjera koji mi padaju na pamet, ali uzaludno je pisati o tome kad EA ne sluša apsolutno nikog. Nadam se sporijoj igri gdje pace nije dominantan, odnosno gdje me igrač ne može pretrčavati u punom šprintu kao da je Messi na drogama i biti ću nažalost zadovoljan. O svemu ostalome možemo maštati..

šumski put je bio ravan.
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
FIFA 16

sjecam se da je jednom davno pes imao dil sa football managerom i od njih kupio statse za igrace. to nije bilo lose rjesenje.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
jovial kaže...

sjecam se da je jednom davno pes imao dil sa football managerom i od njih kupio statse za igrace. to nije bilo lose rjesenje.

Problem je što FM ima skalu do 20 (što mi se i više sviđa) i što ima neke statove koje nikad nećemo vidjeti u FIFI, pa je teško uspoređivati. 

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
13 godina
neaktivan
movie kaže...

Top 10

Hazard 89 a Muller 86, kako da ne. Overall nije sve ali +3 razlike je apsurdno. 

12 godina

Neymar dobio upgrade, a statsi mu ostali isti 

10 godina
neaktivan
FIFA 16

k k m8

Poruka je uređivana zadnji put uto 31.1.2017 16:20 (najkulime).

0 0 hvala 0
13 godina
najkulime kaže...

Smiješno je što Messi ima 95 dribbling a Ronaldo 90 jer po službenim statistikama nema ni upola uspješnih driblinga kao Messi. Čak nije ni u top 20 driblera ove sezone..

Ali ima tehniku, skill i sve potrebno da pojedini dribling napravi. Problem je koliko sam skuzio sta se danas svaka lopta trknuta kraj igraca i presprintan igrac mjeri kao dribling... a tako izgleda 90% Messievih ''driblinga'' 

17 godina
The_K kaže...

Neymar dobio upgrade, a statsi mu ostali isti 

Niau ostali isti, manji su kao i kod većine drugih kartica koje su dobile upgrade...

Poruka je uređivana zadnji put pet 4.9.2015 20:41 (movie).
13 godina
FIFA 16

Za dribling se treba gledati učinkovitost, a ne ljepota i tehnika. Džaba Ronaldu trikovi kad Messi jednim nutmegom izbaci igrača. 

Smiješno je da Messi, koji ima najbolji pas na svijetu, najbolju viziju na terenu, igrač sa 29 asistencija u sezoni ima atribut passing ocijenjen sa 86.

Svaki, ali svaki atribut mu je lošiji nego prišle godine, a on igra možda najbolju godinu u životu.

29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0

1 0 hvala 0
17 godina
KiX777 kaže...

Za dribling se treba gledati učinkovitost, a ne ljepota i tehnika. Džaba Ronaldu trikovi kad Messi jednim nutmegom izbaci igrača. 

Smiješno je da Messi, koji ima najbolji pas na svijetu, najbolju viziju na terenu, igrač sa 29 asistencija u sezoni ima atribut passing ocijenjen sa 86.

Svaki, ali svaki atribut mu je lošiji nego prišle godine, a on igra možda najbolju godinu u životu.

Nije jedini, gotovo svi koji su dobili upgrade imaju lošije statse nego prošle godine. Recimo terry najbolji stoper BPL dobije upgrade +2 a pace mu padne za -9 ???. Kaj je zaboravio trčati u godinu dana? I da sad dalje ne nabrajam...

13 godina
FIFA 16

Nije zaboravio trcat, samo sporije trci :D Da je nebulozno, je... da njima otvara prostor za neke bolje kartice, otvara... jbg. Kao i u pravom nogometu, lova okrece sve...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
SimeKZ kaže...

Nije zaboravio trcat, samo sporije trci :D Da je nebulozno, je... da njima otvara prostor za neke bolje kartice, otvara... jbg. Kao i u pravom nogometu, lova okrece sve...

Pa ne možeš u godinu dana postati najbolji stoper BPL i trčati 25% sporije nego godinu dana ranije? Pa ne može terry u godini dana dobiti toliko if kartica da mu pace dođe do 40... ispada da sam i ja brži od terrya..

Uzmi silvu, toty, tots, motm, 3 IF kartice, upgrade  a sruše mu većinu statsa među kojima osjetno i pace? Sve nešto čudno. OK, vidim da svima ruše pace. Valjda će to značiti i nešto sporiju igru. Težište igre prebaciti na kombinatoriku te popraviti linije kretanja igrača i cijele momčadi. Glupo mi je više koristiti očiti bug u igri pri zabijanju golova. Samo se trebaš dodavati na tridesetak metara od protivničkog gola i čekati kada će ti na 16m ST ostati sam. Tada mu samo gurneš loptu koju primi jer oba stopera stoje par metara od njega a da nikog ne čuvaju i eto gola.. dajte ljudi više sredite igru da se takve debilane ne događaju svakodnevno..

11 godina
movie kaže...
SimeKZ kaže...

Pa ne možeš u godinu dana postati najbolji stoper BPL i trčati 25% sporije nego godinu dana ranije? Pa ne može terry u godini dana dobiti toliko if kartica da mu pace dođe do 40... ispada da sam i ja brži od terrya..

Uzmi silvu, toty, tots, motm, 3 IF kartice, upgrade  a sruše mu većinu statsa među kojima osjetno i pace? Sve nešto čudno. OK, vidim da svima ruše pace. Valjda će to značiti i nešto sporiju igru. Težište igre prebaciti na kombinatoriku te popraviti linije kretanja igrača i cijele momčadi. Glupo mi je više koristiti očiti bug u igri pri zabijanju golova. Samo se trebaš dodavati na tridesetak metara od protivničkog gola i čekati kada će ti na 16m ST ostati sam. Tada mu samo gurneš loptu koju primi jer oba stopera stoje par metara od njega a da nikog ne čuvaju i eto gola.. dajte ljudi više sredite igru da se takve debilane ne događaju svakodnevno..

Obrati se EA Sportsu u vezi toga, možda te i poslušaju... Mi nemamo veze s time

17 godina
playjob kaže...

Obrati se EA Sportsu u vezi toga, možda te i poslušaju... Mi nemamo veze s time

Nisam primjetio da sam tražio tvoju pomoć pa tako ne znam kako si skužio ili pomislio da se obraćam tebi ili nekom drugom forumašu?  Kad sam rekao ljudi (pretpostavljam da u ea sportsu ipak rade ljudi a ne marsovci), mislio sam na one koji stvaraju ovu igru te je i više nego očito kome je apel upućen.. ali dobro, ako nekima treba crtati, budem ubuduće uz tekst priložio i par slika koje će dodatno pojasniti par napisanih  rečenica kako ne bi dolazilo do ovakvih zabuna i nejasnoća..

Poruka je uređivana zadnji put sub 5.9.2015 0:29 (movie).
15 godina
neaktivan
FIFA 16

Znači više manje tko je dobio upgrade se shebao, common sense by EA 

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Tommy_123 kaže...

Znači više manje tko je dobio upgrade se shebao, common sense by EA 

Ne mora značiti. Treba vidjeti one pojedinačne statse. Sigurno tamo ima dosta promjena.. e sad...no svakako je recimo interesantno da neymar ima slabiju ocjenu šuta a zabio je rekordan broj golova otkako je u španjolskoj? Malo je sve to čudno ali vidjet ćemo kamo će to odvesti ovogodišnju igru...

10 godina
neaktivan
FIFA 16

Nekada su se nogometne igre strogo temeljile na statsima, koji su pak oscilirali ovoisno o raspoloženju i koje si mogao pratiti i u skladu sa tim intervenirati. U FIFA 12 se moglo pratiti kakav je moral igrača i to mi je bilo odlično. Volio bi da se to vrati u igru, jer će onda mnoge stvari biti jasnije.

Mislim da je nepravedno, kada netko kupi napadača sa ocijenom 86 koji košta podosta coinsa, te na kraju nešto nije zadovoljan i vraća Ibarba koji je debeli Ronaldo u najboljim danima, u usporedbi sa npr. Suarezom. Sjećam se da u FIFA 14 isiti taj Suarez nije mogao meda pokraj nekih drugih igrača, koji imaju smiješne statse u usporedbi sa Suarezovim.

Nekad je ekipa znala vraćati prvotnu karticu nekog igrača, poslije recimo upgradea istog tog igrača, koji nekim čudom na terenu nije bio bolji od stare kartice. Tko god duže igra FIFU, zna o čemu govorim.

Po meni je sve ovo jedno teško varanje igrača i nema smisla, te smatram da se igra mora strogo držati statsa, tj. temeljiti na statsima i da nam vrate evidenciju morala, jer tada će mnogo toga imati smisla i ekipa će više uživati. U FIFI 12 ti zastane dah kada se otovori šut za Scholesa ili Xabi Alonsa. Kakve su to bombe bile...

Dalo bi se razgovarati i o chemistryu, jer i tu ne štima mnogo toga, jer igra te ne nagrađiva ako imaš sve zelene, što više..., zna biti teret.

Something Inside so Strong
Poruka je uređivana zadnji put sub 5.9.2015 9:41 (TheMadNix).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

mozda je poanta ea da se igra uspori pa je zato pace pao svima

12 godina
neaktivan
FIFA 16

jel ima kakvih sluzbenih novosti kad ce demo i tako?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
FIFA 16
One ring to bring them all and in the darkness bind them
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
ak75 kaže...

Može se igra usporiti i na drugi način ali ako je ovo korak u pravom smjeru nemam ništa protiv. Samo da ne bude opet kartica s nabrijanim paceom tipa agbonlahor ili doumbia bolja od recimo suareza. U top 50 osim aguera nema niti jednog napadača s osjetnim paceom? U najmanju ruku interesantno...

13 godina
movie kaže...
ak75 kaže...

Može se igra usporiti i na drugi način ali ako je ovo korak u pravom smjeru nemam ništa protiv. Samo da ne bude opet kartica s nabrijanim paceom tipa agbonlahor ili doumbia bolja od recimo suareza. U top 50 osim aguera nema niti jednog napadača s osjetnim paceom? U najmanju ruku interesantno...

Kartica nije bolja... nego je taj jedan atribut bolji i protiv losih igraca taj sprint prolazi. Ja to ljudima radim sa Immobileom i takvim igracima... Jel i onda pace abjuzan ? Ljudi jednostavno ne znaju igrat pa traze izliku u takvim stvarima.

11 godina
odjavljen
FIFA 16

Na cemu ce te igrat FIFU?

0 0 hvala 0
17 godina
SimeKZ kaže...

Kartica nije bolja... nego je taj jedan atribut bolji i protiv losih igraca taj sprint prolazi. Ja to ljudima radim sa Immobileom i takvim igracima... Jel i onda pace abjuzan ? Ljudi jednostavno ne znaju igrat pa traze izliku u takvim stvarima.

Mislim, teško mi je to objasniti. Probao sam ove godine apsolutno sve osim ronalda. Messia onih pet tekmi i nisam se s njim proslavio. Dakle, interesantno je da s agbonlahorom imam u online tekmama prosjek od gotovo dva gola po tekmi. S doumbiom isto. Za mene je to veliki uspjeh pošto ne zabijam puno i rijetko mi igrač ima prosjek gol po tekmi. Lew mi je imao prosjek 0,25 golova po tekmi. Aguero 0,50 golova po tekmi, tevez 0,50 golova po tekmi. Ibro gol po tekmi. Aubameyang gol po tekmi. I da dalje ne nabrajam. No interesantno je kada sve ovo pogledaš da najviše zabijam s najlošijim karticama? U čemu je fora?

Pazi, to je nevjerojatno da se agbonlahor koji ima positioning 65 finishing 77 uvijek nađe na pravom mjestu u pravom trenutku i samo trpa. Nisam s njim zabio pet golova da je nekome zbrisao koristeći svoj pace. Sve iz 16m. U pravom trenutku dobije pravu loptu i gol. Kako to objasniti? S druge strane ja s lewom ne mogu pogoditi prazan gol s 5m. Sve ovo što radim s agbonlahorom radim i s lewom samo kaj on ne zabija. Stativa, prečka, golman, brani, pored gola, tu i tamo koji gol i tako...

Poruka je uređivana zadnji put sub 5.9.2015 18:51 (movie).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice