FIFA 16

poruka: 7.537
|
čitano: 595.248
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
FIFA 16

Ali ja i dalje ne razumijem, pa šta oni rade tamo tih godinu dana, golmani su katastrofalni i ponovo nisu popravljeni, ajd čuo sam da ne primaju onako glupe golove tipa da stoji na 5m ali ovo na prvu, pa daj pogledaj 5 tekmi nogometa i vidjet ćeš i sam da tu ne padaju golovi, osim ako je yebeno precizan i jak udarac, a ovo za golmana šta poprati igrača i što se ne baca, nadajmo se da će do full to popraviti, makar sumnjam.

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 16

Konami barem popravlja ganeplay, ovi se hvale licencama.

29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0

1 0 hvala 0
14 godina
FIFA 16

Tješi me što je ovo FUT i Beta. Nadam se da normalna igra neće biti tako mušićava. 

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 16

Ništa od preordera sve dok demo ne stigne.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: FIFA 16
KiX777 kaže...

Konami barem popravlja ganeplay, ovi se hvale licencama.

Čudno da se hvale licencama a do sada nisam još nigdje pročitao kompletnu listu licenciranih liga?

Kažeš konami popravlja gameplay? Na koji način? Kopiranjem fife. 

Daleko je ovaj demo pesa od fife 15 u bilo kojem pogledu...

FIFA nema problema s gameplayom već sa shvaćanjem nogometa. Očito kanađani i mi nogomet shvaćamo na različit način.

Većina stvari koja nam smeta neće biti popravljena ili uklonjena iz jednostavnog razloga jer oni to vide kao vrlinu.

Šteta, i ove godine dobit ćemo novu igru sa starim problemima...

13 godina
neaktivan
kako mozes da dobijes novu igru ako imas stare probleme, zar onda to nije stara igra upakovana u novo pakovanje odnosno samo copy/paste i drugi naziv.....sto neko rece godinu dana imaju i nista novog....znaci opet fliper dodavanja, i plus iz okreta da preciznu loptu koja po pravilu treba da bude uglavnom ne tacna ili pogresan pas...
13 godina
FIFA 16

Reci što hoćeš, ali PES svake godine poboljšava gameplay i trudi se napraviti što bolju igru, dok FIFA dodaje nove modove i bezvezne stvari poput žena. 

29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0

1 0 hvala 0
14 godina
KiX777 kaže...

Reci što hoćeš, ali PES svake godine poboljšava gameplay i trudi se napraviti što bolju igru, dok FIFA dodaje nove modove i bezvezne stvari poput žena. 

Kad odrasteš shvatit ćeš zašto je dodatak ženskih ekipa samo pozitivna stvar. 

Sigurno da PES više radi na gameplayu, ali zato jer nisu 10 godina radili ništa. Izbace poluigrivo go*no i čekaju da community to popravi. EA je tako 2012 zapeo pa sad fino hladi jaja i skuplja pare od FUT-a. 16-ica na papiru izgleda puno bolje nego po ovim prvih filmićima, ali ipak su to golovi iz FUT-a upitnog stadija razvoja igre. Još uvijek se nadam da igra za prave igrače bude sporija i više orijentirana na sredinu terena ko što je najavljeno.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
13 godina
neaktivan
FIFA 16

Kojeg datuma bi bio demo,naravno za pc?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

opet se ponavljam dzabe sto gledate YT klipove pes 16 kad ne igrate a fifu 16 na yt sto sam pogledao na osnovu toga donosim zakljucak da ne vidim a ma bas nikakvu promenu u odnosu fife 15 a za pes 16 cu komentarisati u njenoj temi a ne ovde ....prosli put sam preordovao fifu 15 pa se zestoko razocarao, jer fifa 14 za ps4 je po meni bila i ostace remek delo ea sports-a....pceli su da izmisljaju toplu vodu sa golmanima, nekom cudnom odbranom , gde odbrana nije ni postojala i zaista je frustirajuce bilo igrati fifu 15,ustvari terate da je ne igras a koliko znam poenta je suprotno ili mozda gresim...kakve zenske u ekipi i stadioni , kad uvek u fut modu igram na nou campu, tako da mi je bas svejedno, bolje da su odbranu popravili, pas igra da bude otezana ,da po kisi osetis da nemas pojma da igras i da ti bude tesko,a o sutu sa distance u fifi 15 i ne postoji.....igra se veoma brzo i padaju golovi ko na traci....

Poruka je uređivana zadnji put uto 18.8.2015 21:33 (Red_Star_Forever).
17 godina
Red_Star_Forever kaže...
kako mozes da dobijes novu igru ako imas stare probleme, zar onda to nije stara igra upakovana u novo pakovanje odnosno samo copy/paste i drugi naziv.....sto neko rece godinu dana imaju i nista novog....znaci opet fliper dodavanja, i plus iz okreta da preciznu loptu koja po pravilu treba da bude uglavnom ne tacna ili pogresan pas...

Pa ono što je problem meni ne mora biti problem i tebi, ili što je problem nama ne mora biti problem i ea sportsu. Jednostavno vizija nogometa nam nije ista. Naravno da za igru koja u startu nudi dva potpuno nova moda, nove licence, nova poboljšanja u grafičkom dijelu te razna poboljšanja u gameplayu možemo reći da je nova igra, što ona doista i je. To kaj ja volim da je gameplay malo sporiji a drugih 8 milijuna obožava brži gameplay je na kraju moj, tvoj ili naš problem. Većina je rekla svoje a tko je ea sports da ne udovolji većini? Sjeti se prije dvije godine kad smo dobili demo odlično pogođene brzine i kad je izašla gotova igra da to nije imalo veze jedno s drugim jer su ljudi navalili i tražili brži gameplay.

Nažalost, manjina smo. Očito većina voli ove stvari koje nekima, tebi, meni, smetaju. Lik bude pozvan na zatvorenu betu i umjesto da im ebe mater kaj padaju golovi s preko 30 metara on pet minuta svršava kako je zabio gol i kako je pobijedio. I kako sada da ja očekujem pored hrpe takvih kretena da će ea sports dobiti povratnu informaciju kaj ne valja u igri kad je on oduševljen, i nije jedini...što bi rekla suzana mančić, dragi igrači više sreće u sljedećem izvlačenju..

13 godina
neaktivan
zato sad cekam demo pa cu videti....
17 godina
Red_Star_Forever kaže...
zato sad cekam demo pa cu videti....

Nemam kaj čekati, tak mi svejedno. Igra mi se nogomet i nekaj moram igrati. Demo pesa je vidno gori od fife 15 a fifa 16 ne može biti gora od fife 15, tako da ću na kraju biti manje razočaran nego prošle godine..

14 godina
neaktivan
Red_Star_Forever kaže...

opet se ponavljam dzabe sto gledate YT klipove pes 16 kad ne igrate a fifu 16 na yt sto sam pogledao na osnovu toga donosim zakljucak da ne vidim a ma bas nikakvu promenu u odnosu fife 15 a za pes 16 cu komentarisati u njenoj temi a ne ovde ....prosli put sam preordovao fifu 15 pa se zestoko razocarao, jer fifa 14 za ps4 je po meni bila i ostace remek delo ea sports-a....pceli su da izmisljaju toplu vodu sa golmanima, nekom cudnom odbranom , gde odbrana nije ni postojala i zaista je frustirajuce bilo igrati fifu 15,ustvari terate da je ne igras a koliko znam poenta je suprotno ili mozda gresim...kakve zenske u ekipi i stadioni , kad uvek u fut modu igram na nou campu, tako da mi je bas svejedno, bolje da su odbranu popravili, pas igra da bude otezana ,da po kisi osetis da nemas pojma da igras i da ti bude tesko,a o sutu sa distance u fifi 15 i ne postoji.....igra se veoma brzo i padaju golovi ko na traci....

Nogomet je nogomet i on će izgledati uvijek jako slično na YT. Svake godine ista priča. Na svakom forumu ima 10 papiga koje govore da je igra ista, na kraju je ipak kupe. Pričekajte prvo DEMO ili je odigrajte kod nekoga a onda sudite. 15ica je solidna igra, ali ima svoje mušice, koje ako se isprave ja sam zadovoljan i ne tražim ništa više. Radi se o nogometu pobogu nije da mogu dronove ubacit na stadion i exo-odijela..

PES se lagano popravlja ali su još predaleko od FIFE da bi uopće razmišljao o kupnji PESa. Osim toga igra izgleda plastično i neprirodno. Gamepay već godinama isti, identičan..

Svi mi volimo nogomet i igramo ga gotovo svakodnevno na konzolama i računalu ako ga već nema na TVu. S obzirom da se da nabaviti za 200-300kn mislim da to uopće nije veliki luksuz kada se gleda na godinu dana. Isplati se u svakom slučaju. FIFA je dostignula svoj peak na FIFI13 a prije toga na FIFI11. 

Igru svake godine kupujem zbog silnih transfera, dresova, malo boljih visuala, nekakih sitnih gameplay promjena ali i nove sezone, FUT ispočetka itd...zabavno je. Svako ko ima prosječni IQ mogao se pomiriti sa time da neće nikada vidjeti revoluciju u FIFI. Možda i postoji mjesta za nekakve stvari koje još ne vidimo, ali većinom su promjene minimalne zbog tržišta i zarade. EA da bi zadržao zaradu ne može si dopustiti da izbaci savršenu igru. Ovako će je radije postepeno poboljšavati. Shvaćam tu politku, prije nekoliko godina nisam. Svi to rade i svi će raditi. Pretakati iz šuplje u prazno, nije EA jedina firma koja to radi.

Poruka je uređivana zadnji put uto 18.8.2015 22:52 (DangerouS).
15 godina
neaktivan
FIFA 16

Pa koliko sam vidio, po ovim videima, sredina i obrana odlično surađuje, dobro se postavljaju ali samo ti golmani bodu u oči. Pes je dugi niz godina imao problema sa njima, dok ej fifa blistala, a sada je obrnuta situacija.

Poruka je uređivana zadnji put uto 18.8.2015 22:55 (Tommy_123).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Tommy_123 kaže...

Pa koliko sam vidio, po ovim videima, sredina i obrana odlično surađuje, dobro se postavljaju ali samo ti golmani bodu u oči. Pes je dugi niz godina imao problema sa njima, dok ej fifa blistala, a sada je obrnuta situacija.

Ma nije, i tamo padaju smiješni golovi. Ako ništa golman je u fifi i dalje bolje animiran i sve ostalo. Jedini problem je ta prva stativa te neki put izlazak na napadača bez konkretne intervencije.  Da je to popraviti, bila bi to druga priča.. No da to poprave valjda pola debila ne bi bilo u stanju gol zabiti pa valjda tako mora biti..

Poruka je uređivana zadnji put uto 18.8.2015 23:37 (movie).
15 godina
neaktivan
movie kaže...
Tommy_123 kaže...

Ma nije, i tamo padaju smiješni golovi. Ako ništa golman je u fifi i dalje bolje animiran i sve ostalo. Jedini problem je ta prva stativa te neki put izlazak na napadača bez konkretne intervencije.  Da je to popraviti, bila bi to druga priča.. No da to poprave valjda pola debila ne bi bilo u stanju gol zabiti pa valjda tako mora biti..

Žalosna istina.

17 godina
FIFA 16
Draža mi ona stara animacija pri otvaranju packa od ove nove

http://www.ultimateteam.co.uk/2015/08/09/fut-16-pack-animation-video-fifa-16-ultimate-team/
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
FIFA 16

Moj PC  
4 0 hvala 2
12 godina
neaktivan
FIFA 16

https://www.g2a.com/fifa-16-origin-cd-key-preorder-global.html ljudi sta mislite jel ovo poudana stranica?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Zorittax kaže...

https://www.g2a.com/fifa-16-origin-cd-key-preorder-global.html ljudi sta mislite jel ovo poudana stranica?

Da

I always tell the truth.Even when I lie.
17 godina
Zorittax kaže...

Ne kužim zakaj bi uzimao s ove stranice ako ti je netko na ovom forumu postao prije par dana stranicu gdje je igra jeftinija 10 dollara?

16 godina
movie kaže...
Zorittax kaže...

Ne kužim zakaj bi uzimao s ove stranice ako ti je netko na ovom forumu postao prije par dana stranicu gdje je igra jeftinija 10 dollara?

Prvo ja, a zatim DangerouS dva dana kasnije. Ljudi skupo plaćaju slabo praćenje teme :)

šumski put je bio ravan.
15 godina
neaktivan
mamutarka kaže...

Ovo super izgleda, ali ovo da si možeš staviti stadion svoje ekipe koju podržavaš, thumbs up :)

SAMO SREDITE GOLMANE!

14 godina

Izgleda lijepo, grafički čak i ljepše nego prošle godine, ali čini mi se da je sam gameplay isti, možda se varam, nisam baš gledao puno videa pa me slobodno ispravite, ne znam što vi mislite o prošlogodišnjem gameplayu, ali nije mi bio baš nešto privlačan, posebno dok se sjetim onog da se na world class možeš skoro prošetat do gola nakon izvođenja s centra, i nekako je bilo brzo i kaotično. Znam da je FUT glavni izvor prihoda i glavni "feature", ali kad već ovako uljepšaju igru, stave taj pravi izgled, za EPL, kao što je već više godine i k tome još dodaju Bundesligu, bilo bi lijepo da se malo poigraju is gameplayem za sve one koji vole i offline igrati.

14 godina
Hazar kaže...

Izgleda lijepo, grafički čak i ljepše nego prošle godine, ali čini mi se da je sam gameplay isti, možda se varam, nisam baš gledao puno videa pa me slobodno ispravite, ne znam što vi mislite o prošlogodišnjem gameplayu, ali nije mi bio baš nešto privlačan, posebno dok se sjetim onog da se na world class možeš skoro prošetat do gola nakon izvođenja s centra, i nekako je bilo brzo i kaotično. Znam da je FUT glavni izvor prihoda i glavni "feature", ali kad već ovako uljepšaju igru, stave taj pravi izgled, za EPL, kao što je već više godine i k tome još dodaju Bundesligu, bilo bi lijepo da se malo poigraju is gameplayem za sve one koji vole i offline igrati.

Bar imaš 100  onih slidera pa si offline igru poštelaj kako god ti volja. Problem je online jer kakav je, takav je za sve.

10 godina
FIFA 16

Samo da pitam po 100-ti put jeli se mora stavljat hrvatska kao lokacija jer da ne placam bzvz dodatnih 25% a opet me strah ako ne stavim da ce biti nekih problema pa ako ima neko iskusan :) uzima bi paysafe-om bilo koja stranica koja to dopusta

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

nije bas tako mozes ti poriktati koliko hoces ,a kad ono dodje update igra se ubrza pa izadjes van iz igre pa se vratis pa ona spora pa u sre utakmice opet ubrza-jednostavno neznaju napraviti SIMULACIJU nogometa

17 godina
Hazar kaže...

Ja i dalje ne mogu shvatiti ljude koji cvile kako se na world class težini prošeću do gola? Čemu služi ultimate ili legendary? Mislim, tko uopće kad igra offline stavi manju ntežinu od ove dvije nabrojane? Kakav je gušt zabiti deset golova ai-u koji tumara terenom kao gluva kuja? Prvi put kad u tekmi zabiješ tri gola ideš na teži nivo. U opcijama imaš podosta mogućnosti prilagoditi gameplay onako kako tebi najviše odgovara...

14 godina
ak75 kaže...

nije bas tako mozes ti poriktati koliko hoces ,a kad ono dodje update igra se ubrza pa izadjes van iz igre pa se vratis pa ona spora pa u sre utakmice opet ubrza-jednostavno neznaju napraviti SIMULACIJU nogometa

Upravo to, trazio sam na internetu ljudi su stvarno te slidere proucavali i istraživali u potankosti pokušavali nešto složit, ali što god napravili nije to bilo to.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice