FIFA 15

poruka: 7.673
|
čitano: 776.375
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: FIFA 15
movie kaže...
Smucek kaže...

Ma jok, ovog rozog sam dobio.

pa tog rozog smo svi dobili na pet tekmi.. e sad je li ti piše na njemu 5 tekmi ili neograničeno, ne znam..

Pa neograniceno, imao sam odigrano 13 tekmi kad sam ga dobio, sa 7 ugovora, sad mu ih jos prilijepio...

You better run, you better take cover!
17 godina
Smucek kaže...

Pa neograniceno, imao sam odigrano 13 tekmi kad sam ga dobio, sa 7 ugovora, sad mu ih jos prilijepio...

Onda je to ovaj poklon, svaka čast...

15 godina
neaktivan
FIFA 15

Šteta što jučer nisam snimio par tekmi koje sam igrao, kako mi se zgadilo ovo govno, koliko mrtvih odbijanaca, ne logičnih situacija koje nema veze sa zdravim mozgom, nema šanse da ju više upalim dok 16 ne dođe.

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
Poruka je uređivana zadnji put ned 19.7.2015 19:40 (Tommy_123).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Tommy_123 kaže...

Šteta što jučer nisam snimio par tekmi koje sam igrao, kako mi se zgadilo ovo govno, koliko mrtvih odbijanaca, ne logičnih situacija koje nema veze sa zdravim mozgom, nema šanse da ju više upalim dok 16 ne dođe.

Da, imao sam i ja jedan biser. Nakon 6 pobjeda za redom s onom jadnom ekipom uleti mi lik s dobrom ekipom ali nema pojma. Zabije mi prvo iz nepostojećeg penala. brzo izjednačim i povedem. Pucam po golu 26 puta, on je ostao na onom penalu. Pazi ovo, fulam 5 puta prazan gol na drugu stativu. Lik ne kuži i uđem mu na prvu stativu bez problema i onda u visini peterca dodam po travi na drugu stativu gdje uliječe moj igrač i 4 puta pogodi tu ebenu stativu a jednom fula cijeli gol. Gađam kao i obično po sredini gola ali sve ide u stativu. I onda 90 minuta, lik iz mog kornera, klasična fifa situacija, pobjegne ali ga stignem i na 16m oduzmem loptu i onda dolazi još jedan moj igrač i zabija se u mog stopera i sruši ga. Lik uzme loptu  i sada on centrira u visini druge stative na nekih 10 m od mog gola i na loptu natrčava njegov igrač sam kao duh i zabije i kraj.

2-2  iz jednog njegovog udarca u cijeloj tekmi plus penal a ja sam fulao kao u dvadeset tekmi zajedno.

Kad je zabio taj gol kriknuo sam da je žena uletila u kuću i ebala mi sve po spisku. kaže susjedi se smrzli, prolaznici samo gledaju koji kreten se dere. Već dugo nisam tako popisdio jer veću nepravdu ove godine nisam doživio. Ni danas ne pričamo jer kaže da mi treba liječnička pomoć jer ovo nije normalno. Kako da ti nekome objasniš da te ova igra može razhebati do te mjere da izgubiš svu kontrolu?

15 godina
neaktivan
FIFA 15

Movie, potpuno te razumijem, pa jučer je mene i frenda doslovno pokrala, nismo mogli zabiti sa 5m, dečki udarac na gol nisu imali i odnda mi se iskrumpira, pukne po golu i odbi se mom igraču u noge i naravno, stiščem kocku da izbije ali ništa, uzme loptu i zabi gol.

A u finalu kupa jučer, 3 udarca su imali i 3 gola, jedan krumpir veći od drugoga, svi mrtvi odbijanci, l1 trokut sa centra doslovno, odvratno, dugo mi se nije povraćalo od toga smeća i sad mi je prekipjelo.

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
FIFA 15

Nadjoh jedan zgodan programcic Net Limiter za poboljsanje int. veze !

tebe smiruje a protivnika iritira ,narocito koristan kad gubis....

Moj PC  
0 7 hvala 0
15 godina
FIFA 15

Jel itko dobio ove futtie sto su djelili? Ja sam se logirao i dobio untradeble Ronaldinha. Nit znam skillove, nit ga imam di uklopit, bezveze :/

https://www.youtube.com/channel/UCNEZ9fPqdssgI2SReOIXOeQ
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
nul-3 kaže...

Jel itko dobio ove futtie sto su djelili? Ja sam se logirao i dobio untradeble Ronaldinha. Nit znam skillove, nit ga imam di uklopit, bezveze :/

Poklonjenom konju se ne gleda u zube, ili tako nekako....

15 godina
movie kaže...
nul-3 kaže...

Poklonjenom konju se ne gleda u zube, ili tako nekako....

bar da ga mogu quick sellat za neke coinse

14 godina
FIFA 15

Ako ga quick sellas dobit ces isto šta i mi ostali - ništa 

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
KiCo77 kaže...

Ako ga quick sellas dobit ces isto šta i mi ostali - ništa 

A pogledaj Reusa :'( da su mi njega piknuli, pa mozda bi i kupio koji fifa point, iz zahvalnosti.

17 godina
neaktivan
nul-3 kaže...

Kad su dijelili igrace?Ja sad ulazio u FUT nema nista ?!

17 godina
genius_ kaže...
nul-3 kaže...

Lutrija stari, lutrija... 200k igrača nešto će dobiti pa ako budeš imao sreće možda nešto dobiješ..

17 godina
neaktivan
movie kaže...
genius_ kaže...
nul-3 kaže...

Lutrija stari, lutrija... 200k igrača nešto će dobiti pa ako budeš imao sreće možda nešto dobiješ..

Potrosio sam jedno 70-80 k ,nisam dobio nista ,samo Modrica koji mi ne treba !Otisao za 12 k ! :)

15 godina
genius_ kaže...
movie kaže...
genius_ kaže...
nul-3 kaže...

Potrosio sam jedno 70-80 k ,nisam dobio nista ,samo Modrica koji mi ne treba !Otisao za 12 k ! :)

U subotu sam se prijavio i samo me onako docekao, send to club i to je to.

Igrao sam jednu tekmu s njim samo da mi prođe crveni karton na Boatengu iz prve ekipe i to je to.

I da, na packove sam potrosio 300k i najbolji pull mi je bio Mourinho :/

17 godina
neaktivan
nul-3 kaže...
genius_ kaže...
movie kaže...
genius_ kaže...
nul-3 kaže...

Igrao sam jednu tekmu s njim samo da mi prođe crveni karton na Boatengu iz prve ekipe i to je to.

Sad bar imas ugovora do Fife 16 ! :)

15 godina
genius_ kaže...
nul-3 kaže...
genius_ kaže...
movie kaže...
genius_ kaže...
nul-3 kaže...

Je, a ono za ozljede imam samo za ruke i upper body -.-

17 godina
neaktivan
nul-3 kaže...
genius_ kaže...
nul-3 kaže...
genius_ kaže...
movie kaže...
genius_ kaže...
nul-3 kaže...

Je, a ono za ozljede imam samo za ruke i upper body -.-

Pa drzis malo igrace na klupi da se izlijece sami od sebe ! :)

15 godina
FIFA 15

S kim da zamjenim Pisczeka na desnom boku, Diekmeier (ili kako se piše) košta 30k, a jedini je dostojna zamjena

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
nul-3 kaže...

S kim da zamjenim Pisczeka na desnom boku, Diekmeier (ili kako se piše) košta 30k, a jedini je dostojna zamjena

Kaže genius_ da je diekmeier klošar i mučki provokator jer je srebrna kartica koja ga proganja i provocira mjesecima..

17 godina
neaktivan
movie kaže...
nul-3 kaže...

Kaže genius_ da je diekmeier klošar i mučki provokator jer je srebrna kartica koja ga proganja i provocira mjesecima..

Aj realno po cemu je bolji od Pisczeka osim po brzini ?!

15 godina
movie kaže...
nul-3 kaže...

Nisam ga probao jos u ultimate teamu, ali imam ga u Fulhamu u manager modu i mogu rec da je sto puta bolji od Piszeka.

Mada i dalje mislim da je Walker Bog desnog boka.

15 godina
FIFA 15

zasto u ovoj glupoj igrici pri pocetku game-a ne stave pingtest na ea server da vidim koliki je nekom ping, stavi mi zeleni graf i kad udem u igru laga za poludit ko da sa nekim idiotom iz afganistana igram koji iz spilje igra. Totalne gluposti ili makar da zboog poor conectiona dode poruka na pocetku da ses statsi gamea nece zabiljezit a ne ovako...

Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
nul-3 kaže...

Nisam ga probao jos u ultimate teamu, ali imam ga u Fulhamu u manager modu i mogu rec da je sto puta bolji od Piszeka.

Mada i dalje mislim da je Walker Bog desnog boka.

SIF Danilo i TOTS Clyne meni dvije najbolje RB kartice u ovogodišnjem futu dok na LB TOTS Rodriguez nema konkurenciju. TOTS Maxwell mi ugodno otkriće...

Što se tiće kome je što bolje, to je tako relativno. Igraš s onim što tebi bolje odgovara i tvome stilu igre a ne što kažu statsi ili neki drugi igrači, ovo se odnosi na genius_a i njegovo pitanje po čemu je bolji ovaj a ne onaj..

Diekmeier ima po statsima duplo lošiji šut od piszczeka a s njim sam zabio neke nevjerojatne golove. Visok, dobar u skok igri, čvrst i brz te odličnog udarca i centaršuta. Znači, ima sve ono što ti u futu treba iako se to ne vidi na prvu kroz statse.

edit: toninho, bez beda izađeš u prvih par minuta iz tekme ako ti laga. Što prije to bolje.. ja sam ili su meni par puta izašli u prvih 5 minuta bez ikakve sankcije jer nije bilo moguće igrati. Problem je kad počne lagati polovicom tekme i kad nema izlaska.

Poruka je uređivana zadnji put pon 20.7.2015 13:28 (movie).
17 godina
neaktivan
toninho kaže...

zasto u ovoj glupoj igrici pri pocetku game-a ne stave pingtest na ea server da vidim koliki je nekom ping, stavi mi zeleni graf i kad udem u igru laga za poludit ko da sa nekim idiotom iz afganistana igram koji iz spilje igra. Totalne gluposti ili makar da zboog poor conectiona dode poruka na pocetku da ses statsi gamea nece zabiljezit a ne ovako...

Ja sad ukljucim net limiter na 5Kb/s pa onda igram polako natenane a ne zivim u Afganistanu !Taman toliko uspori da mozes na miru da razmislis o

slijedecm potezu !Kad gubim spustim na 3 Kb/s da malo izludjujem protivnika ! hahahahahha

13 godina
toninho kaže...

Ja najvećih problema imam s Poljacima.

Sad sam se već naučio pa kad naslutim po imenu da je lik iz Poljske bježim glavom bez obzira.

Mada ni ta tehnika nije 100% učinkovita, ali svakako manje lagirajućih partija imam nego prije kad sam prihvaćao svakog panja.

[19xx] 4ntraks
13 godina
genius_ kaže...

Ja sad ukljucim net limiter na 5Kb/s pa onda igram polako natenane a ne zivim u Afganistanu !Taman toliko uspori da mozes na miru da razmislis o

slijedecm potezu !Kad gubim spustim na 3 Kb/s da malo izludjujem protivnika ! hahahahahha

Koji si ti lik, ja ću se ranit :)

[19xx] 4ntraks
17 godina
neaktivan
Skilledžija kaže...
genius_ kaže...

Koji si ti lik, ja ću se ranit :)

Sto?!Kad su oni bezobrazni pa me kantaju daj da im malo sjebem dan ! :)

17 godina
genius_ kaže...

Znači, to su te u zadnje vrijeme učestale fore. Nedo bog da lik prvi povede jer više nema normalnog igranja. Ne mislim na tebe genius_ već na neke likove koji su mi uletjeli s takvim simptomima. Kad sam ja u napadu neigrivo je. Kad lik napada sve ide fluidno. Koji je smisao takvog igranja?

17 godina
neaktivan
movie kaže...
genius_ kaže...

Znači, to su te u zadnje vrijeme učestale fore. Nedo bog da lik prvi povede jer više nema normalnog igranja. Ne mislim na tebe genius_ već na neke likove koji su mi uletjeli s takvim simptomima. Kad sam ja u napadu neigrivo je. Kad lik napada sve ide fluidno. Koji je smisao takvog igranja?

Ma to sam juce probao,samo jos nisam nasao pravu brzinu ,da li 1,2,3 ili 4 KB/s da smara protivnika a da meni ne pukne veza !hahahahha

Koji je smisao da neko ima  " Rolanda"  i Messia u napada a ja Ramosa i Imobilea ?!

Poruka je uređivana zadnji put pon 20.7.2015 13:37 (genius_).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice