FIFA 15

poruka: 7.673
|
čitano: 776.875
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
FIFA 15

problem je sto ti odigras 10,20 utakmica dnevno i takve utakmice ti se čine češće. da igras jednu ili dvije tjedno ne bi ih toliko dozivljavao. a da postoji skripta, postoji ;D

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 15

Ti mislis da je tebi skripta dala poraz... on misli kako je njega skripta zaustavila da bude joa bolji na igralistu i da zato nije imo udarca po golu...

Zemlja je ravna ploca, fifa je skriptirana... iluminati baki moj...

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: FIFA 15
toninho kaže...

Ok mozda nije skriptirana na nacin da sama odredi ishod i prije pocetka ali oscilacije u igri(na pcu) su ogromne. U jednoj mi tevez bude zvijer i trci bori se okretan je , a u sredini marchisio i vidal svaku loptu oduzimajj i posto pokusavam pass igru forsirat odlicni su u tome. I onda kad ubijem nekog sa 60+ possesionom i 90%+ tocnjh dodavanja udem u drugu tekmu sav sretan kad ono raspad. Svi ti igraci koji su dobro igrali padaju preko lopte , taj isti tevez se nemoze sastat sa loptom ovi u sredini gube svaku drugu loptu, bekovi grle korner zastavicu i tako to... po meni ni brzina igre nije ista iz tekme u tekmu. Neznam meni vise ti ckmbenici utjecu na igru nego moj skill. Dosso u div2 nakon 3 mj sta igrao nisam osvojio skoru sve titule od 8 do 2 div i onda pao u 4 i tako.

U PES-u imas strelice ,crvena ,zuta i zelena za raspolozenje igraca ,prije tekme jednostavno izbacis sve sa crvenim

strelicama za raspolozenje i ok !Treba to uvesti i ovde ,da se bar zna ko nije za igre taj put ! :)

17 godina
SimeKZ kaže...

Ti mislis da je tebi skripta dala poraz... on misli kako je njega skripta zaustavila da bude joa bolji na igralistu i da zato nije imo udarca po golu...

Zemlja je ravna ploca, fifa je skriptirana... iluminati baki moj...

Šime ja ne pričam o skripti ja pričam o nedostacima igre koje treba ispraviti. Kako se to zove, manje je bitno. Imam snimljena tri gola koja dobijem iz tri centaršuta na prvu stativu gdje si tots de gea i neuer zabiju sami golove. To nije normalno. Mi pričamo o trenutno dva najbolja golmana koji jednostavne centaršute na prvu stativu skrenu u svoj gol? Je li to zbog skripte, momentuma ili lošeg ai-a golmana, meni je svejedno ali ne želim da mi se to događa jer to nije normalno.

Jučer markiram napadača i on nema kuda već prema korner zastavici. Iz očaja pukne gotovo s korner linije. Lopta po podu ide neueru u ruke i onda šok. Uđe mu u gol. Dobra tekma, protivnik dobar i onda mi ovako povede. Kako da dalje igram a takve situacije doživljavam svakodnevno. Interesantno je da sa srebrnim englezima ovakve stvari ne doživljavam. Niti jedan ovakav bizaran gol nisam s njima dobio a to nešto govori. Interesantno je da sa srebrnim englezima povežem i 20 pobjeda za redom što nije realno s obzirom protiv kakvih protivnika igram.

Je li normalno da srebrni pantilimon skrivi jedan gol u 50 tekmi a tots de gea svaku drugu utakmicu a za pola poraza on je direktni krivac? Pantilimon nije krivac niti za jedan moj poraz. Pazi, da dobijem s njim ovako smiješne golove rekao bi, ebi ga, srebrni. A on brani kao lud. Je li normalno da srebrni okore i zouma na kari nose svakog napadača? Neću pretjerivati ali sa srebrnim englezima odigrao sam online oko stotinjak tekmi. Nisam izgubio više od 5 puta. Više od pola pobjeda ostvario sam jer mi protivnik izađe iz igre jer je frustriran kaj mi ništa ne može a ja zabijam kao na traci? Pazi srebrni. Ja si to ne mogu objasniti?

Je li normalno da me već strah krenuti sa tots karticama jer znam kakava me teretana čeka? Imam sve te kartice i želim igrati  s njima a igra mi to ne dopušta. Probaj staviti u ekipu 11 tots kartica pa vidi kakve su to muke

S ovom ekipom gotovo i ne znam za poraz

http://gyazo.com/66d03fb1c3af1169077939a92fd69b38

s ovom ekipom teško sam na 50% pobjeda

http://gyazo.com/8fc6cff6efccb7fc600669180d1af73e

tu nekaj ne štima jer ja jednako igram i s jednima i s drugima...

Poruka je uređivana zadnji put sri 15.7.2015 21:14 (movie).
17 godina
neaktivan
movie kaže...

s ovom ekipom teško sam na 50% pobjeda

http://gyazo.com/8fc6cff6efccb7fc600669180d1af73e

tu nekaj ne štima jer ja jednako igram i s jednima i s drugima...

Vrhunska ekipa,nema sta !

Poruka je uređivana zadnji put čet 16.7.2015 7:11 (genius_).
17 godina
genius_ kaže..

U futu je kazna imati vrhunsku ekipu..

17 godina
neaktivan
movie kaže...
genius_ kaže..

U futu je kazna imati vrhunsku ekipu..

To ne znam ali dobro izgleda !kako mozes izgubiti sa takvom ekipom 50 %?

Kazes da igras solidno ako te neko pobijedi sa prosjecnom ekipom ispada da on igra vrhunski ?!

Poruka je uređivana zadnji put čet 16.7.2015 8:17 (genius_).
17 godina
neaktivan
FIFA 15

pozz,gledam pnog idiota Mudju na Yt ,ima u napadu plavog Messia ,Ronalda i Ibrahimovica i

hvali se kako je nekog nakantao 12 :0!

da li moze nekako da nadje protivnika koga on hoce ili moze recimo da igra prijatelsku sa nekim pa da to

izmontira posle?

Vidim likovi nemaju pojma sa odbranom kao da ga namjerno pustaju da zabija ?!

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
genius_ kaže...

pozz,gledam pnog idiota Mudju na Yt ,ima u napadu plavog Messia ,Ronalda i Ibrahimovica i

da li moze nekako da nadje protivnika koga on hoce ili moze recimo da igra prijatelsku sa nekim pa da to

izmontira posle?

koji si ti lik... pa bola covjece pusti mudju i one kvazi igrace sto su nakupovali coinsa i imaju ekipe i igraju u 10oj diviziji i koliko je tebi godina pa da njih gledas??? to je sadrzaj za djecu od 5-7 godina,genuis plašiš me

IMA JOŠ KRVI U STAROM JARCU
17 godina
neaktivan
hanteed kaže...
genius_ kaže...

izmontira posle?

koji si ti lik... pa bola covjece pusti mudju i one kvazi igrace sto su nakupovali coinsa i imaju ekipe i igraju u 10oj diviziji i koliko je tebi godina pa da njih gledas??? to je sadrzaj za djecu od 5-7 godina,genuis plašiš me

Smijesni mi eto samo iz zbog toga gledam !

10 godina
neaktivan
genius_ kaže...
hanteed kaže...
genius_ kaže...

izmontira posle?

koliki je tebi iq pa da ti je mudja smjesan????????????????????? lik snima horor igru u sred bijela dana i kao fol prepao se i vristi pa kome to moze biti zanimljivo ili smjesno????a zasto ne snimi kada ga netko nakanta?kad vidim da netko ima mudjinu majicu propuco bi ga

17 godina
genius_ kaže...

To ne znam ali dobro izgleda !kako mozes izgubiti sa takvom ekipom 50 %?

Kazes da igras solidno ako te neko pobijedi sa prosjecnom ekipom ispada da on igra vrhunski ?!

Da se ne ponavljam, imaš dvije velike post kobase od mene glede toga pa pročitaj još jednom ako nešto nisi shvatio. Sve je objašnjeno..

Pogledaj samo statistike u one 4 utakmice kaj sam postao pa vidi kako mogu izgubiti od lika koji ne uputi udarac u 90 minuta po mom golu a pobijedi 1-0...

To je fut

17 godina
neaktivan
hanteed kaže...
genius_ kaže...
hanteed kaže...
genius_ kaže...

izmontira posle?

koliki je tebi iq pa da ti je mudja smjesan????????????????????? lik snima horor igru u sred bijela dana i kao fol prepao se i vristi pa kome to moze biti zanimljivo ili smjesno????a zasto ne snimi kada ga netko nakanta?kad vidim da netko ima mudjinu majicu propuco bi ga

Ma lik jei diot klasicni zanima me samo da li stvarno sa plavim Messi i Ronaldom moze nekoga da dobije 10 :0 a da ovaj igra

koliko toliko dobro ili ga pusta namjerno ili jendostavno lik igra lose ?!

Poruka je uređivana zadnji put čet 16.7.2015 13:54 (genius_).
13 godina
FIFA 15

Igraci nisu niti pola potrebe da nekog dobijes 10-0.... daj shvati to vise.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

Juce izgubim 5:2 od boljeg tima,lik 2 gola dao iz slobodnjaka ,tu ne mogu nista !Jedan gol dao tako sto sam se zajebavao sa golmanom

i oteo mi loptu ,i jos jedan gol sa 22-23 metra ! jbg

17 godina
genius_ kaže...
SimeKZ kaže...

Juce izgubim 5:2 od boljeg tima,lik 2 gola dao iz slobodnjaka ,tu ne mogu nista !Jedan gol dao tako sto sam se zajebavao sa golmanom

Kod slobodnjaka golmana malo pomakni prema strani gdje ti stoji živi zid jer svi pucaju preko njega a u ovoj fifi nije neki problem prebaciti živi zid i zabiti. Neki stavljaju igrača na stativu pa s njim brane udarac uz stativu. Tako da možeš nešto definitivno napraviti kod slobodnjaka.. inače da bi nekog dobio 10-0, treba ti loš protivnik a ne tvoja dobra momčad. Ne znam zašto si opsjednut s tim messiem i ronaldom? To nije nikakva garancija da ćeš dobiti. Ja se više zabrinem kad mi utrči lik s doumbiem, ibarbom, vidalom i pogbom u 4-3-2-1 nego s toty messiem i ronaldom jer znam da mi slijedi teretana s doumbiom i ekipom...

Poruka je uređivana zadnji put čet 16.7.2015 14:14 (movie).
17 godina
neaktivan
movie kaže...
genius_ kaže...
SimeKZ kaže...

Kod slobodnjaka golmana malo pomakni prema strani gdje ti stoji živi zid jer svi pucaju preko njega a u ovoj fifi nije neki problem prebaciti živi zid i zabiti. Neki stavljaju igrača na stativu pa s njim brane udarac uz stativu. Tako da možeš nešto definitivno napraviti kod slobodnjaka..

Gol mi je dao tako sto je pucao pored zivog zida fels sut !Po sredini gola ni visoko ni nisko ! :)

Gledao sam snimak vise puta !Onda udrarci iz daleka i to prolazi mada ne cesto !

Taj lik igra fifu od 2011 ,cim sam to vidio znao sam da nema spasa ! :)

Jednostavno lik dominira ,jbg,igra godinama ,mada realno popravio sam se malo ! hahahahah

Relizacija mi je najveci problem sad ,sanse stvorim nekako!

Sad igram 5-2-2-1 i ide mi najbolje do sad stavim, attacking ili cak ultra attacking ali onda opreznost mora

biti na nivou !Drzim na Air ball ali njavise opet saltam sa L1 ,osim kad bjezim sa CB nazad ,nekako

jos nisam precizan sa RS da naciljam tacno zeljenog igraca kad ih ima vise u vidnom polju !

Imam osjecaj da polako progledavam kao mace ...

Poruka je uređivana zadnji put čet 16.7.2015 14:19 (genius_).
11 godina

Nije problem nekome zabiti 10 golova, dosta likova prestanu igrat nakon trećeg ili četvrtog gola i onda možeš davat golova koliko hoćeš

13 godina
FIFA 15

Danas sam fin gol zasio sa Rodriguezom iz slobodnjak... na prvu stativu, glupa reakcija golmana, al lijep gol :D 

genius... aj me dodaj na origin da odigramo. PhotosynthesisO2

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

Danas sam fin gol zasio sa Rodriguezom iz slobodnjak... na prvu stativu, glupa reakcija golmana, al lijep gol :D 

genius... aj me dodaj na origin da odigramo. PhotosynthesisO2

Hocu, cim dodjem kuci posle 15 h ,dodajem te !

Poruka je uređivana zadnji put čet 16.7.2015 14:30 (genius_).
17 godina
neaktivan
The_K kaže...

Nije problem nekome zabiti 10 golova, dosta likova prestanu igrat nakon trećeg ili četvrtog gola i onda možeš davat golova koliko hoćeš

Ja obicno pustim da me kanatju do kraja i trudim se da dam bar neki gol !

Mada ako igram dobro nije me briga za rezu !Bitno mi je da bar opalim po golu

bar iz neke polu sanse ! :)

17 godina
neaktivan
FIFA 15

Davim ali ako neko ima zivce da prokomentarise ovu igru bio bi mu zahvalan ?!

Poruka je uređivana zadnji put čet 16.7.2015 15:51 (genius_).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
FIFA 15

Eto da prokomentiram, 173.000 subscribera??? dafuq?? Užasno iritantan nakon svakog gola, i ono prebacivanje na fullscreen facecam :@

A ovaj lik protiv kog je igrao je poludio jos u prvom poluvremenu pa je do kraja tekme samo uklizavao sa svim igracima i zvao golmana van

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
Poruka je uređivana zadnji put čet 16.7.2015 16:18 (KiCo77).
Moj PC  
3 0 hvala 1
10 godina
neaktivan
FIFA 15

sime napisi izvjestaj nakon odigranih utakmica sa geniusom molim te :) ne pada mi na pamet pogledam taj video od 12 minuta prije cu 12 minuta u sunce gledati

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
KiCo77 kaže...

Eto da prokomentiram, 173.000 subscribera??? dafuq?? Užasno iritantan nakon svakog gola, i ono prebacivanje na fullscreen facecam :@

A ovaj lik protiv kog je igrao je poludio jos u prvom poluvremenu pa je do kraja tekme samo uklizavao sa svim igracima i zvao golmana van

ma zato i mislim da je namjesteno lik nema pojma sa odbranom samo uklizava ! :)

17 godina
neaktivan
FIFA 15
Sad sam igrao sa jednim kolegom sa foruma fifu 14 ,izgubio sam 1:0
Mislim da je i on ostao zabezeknuk koliko sam napredovao ! :)
nekako mi bolje ide fifa 14 sporija valda !
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
genius_ kaže...

Ide ti bolje jer svi bolji igrači uglavnom igraju fifu15

17 godina
neaktivan
movie kaže...
genius_ kaže...

Ide ti bolje jer svi bolji igrači uglavnom igraju fifu15

Kad cemo Movie druze ti i ja da odigramo jednu ?! :)

13 godina
neaktivan
FIFA 15

Malo sam se usrećio, prvi 15k pack :D

PSN ID: mataraHD7 Origin ID: mataraHD7
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
genius_ kaže...

Kad cemo Movie druze ti i ja da odigramo jednu ?! :)

Kad kupiš PS4

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice