- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Od ovog tima ja gubim 1:0 ,imao sam bar 2-3 sanse,e jesam slijepac ...
Gube ljudi i od gorih pa se nitko ne buni...
Od ovog tima ja gubim 1:0 ,imao sam bar 2-3 sanse,e jesam slijepac ...
Gube ljudi i od gorih pa se nitko ne buni...
Movie druze,za koga ti radis ?! :)
Movie druze,za koga ti radis ?! :)
Zadnjih 25 godina za sebe, zašto pitaš?
Igra netko career mozda? Jel se moze vidjet kolko zvjezdica (skill) ima igrac na transfer marketu ili negdje? Zasad to mogu vidjet samo kad imam igraca u svojem klubu, a volio bi taj podatak znat prije nego sta ga kupim :D
Dakle, koliko god netko ovo branio ali ova igra je žešća prevara. Znači ne govorim o rezultatima, porazima i pobjedama već o samom kodu igre koji se poigrava s nama. Da se ne ponavljam, imam ekipe najjače kaj se mogu u futu složiti. Stoperski par tots naldo i boateng su nešto najbolje što se u ovoj igri može složiti. jednostavno neprelazni. Ima utakmica kad igram s jačim igračima od sebe ali jednostavno mi ne mogu doći do gola. Kakva postavljanja, kakva oduzimanja, kakva skok igra, strašno. I gdje je onda problem.
U nekim utakmicama ovaj stoperski par izgleda kao dva dudeka zalutala na nogometni teren. Baš gledam ovo poslijepodne. Lik igra samo duge lopte na mojih 16m. Niti jednom u cijeloj utakmici moji stoperi nisu stajali između gola i suparnika. Govorim o postavljenoj obrani kad lik gradi svoj napad a ja veznim redom pokušavam to spriječiti. Znači iza mene je moja obrana i njegova dva napadača. No moji stoperi ne stoje kako bi prosjećan poznavatelj nogometa očekivao. Stalno, ali stalno stoje između protivnika i centra. Koja logika, zašto? Pa ne brane centar već gol. Zašto ako je postavljena obrana ne stoje između gola i suparnika. Valjda zato jer onda lik nema šanse zabiti mi gol. Sreća pa su to najbrži stoperi u igri pa stignu ispraviti ali neki put i ne stignu. Ja tu ne mogu ništa napraviti.Na ea je da takve debilane ispravi i postavi stopere tamo gdje im je mjesto.
U nekim situacija jednostavno odu par metara naprijed a bočni ostanu kako bi protivnik lakše igrao loptu u prostor i ja popio gol. Najbolja fora mi je kad stoje daleko od igrača i nikoga ne čuvaju, neki put ih uhvatim kako stoje par metara jedan od drugog posve van igre. Pogotovo je užaš kako se približava kraj tekme. Tada posve bježe od igrača. Pogotovo u skok igri kad protivnik ispucava loptu a oni desetak metara od njega. Nije mi bitan rezultat ali me pere kad igra radi budalu od mene.
Vodim 2-0. Lik nije nešto. Dobije još dva crvena kartona i ja iz dva svoja kornera popijem kontru jer on slučajno izbije loptu na centar koja drito u trepavicu pogodi tots aubameyanga oko kojeg nema niti jednog mog igrača na 20m. Lik ko sumanut šprinta dva puta na gol i zabije mi gol. Ne može me nitko ubijediti da sam napravio nešto krivo. Imam korner, imam 2 igrača više, imam tri igrača oko centra a on ima jednog koji stoji sam i kojeg u ispucavanju napamet pogodi u idealan for za gol. Gdje su moji bočni, stoperi, gdje je netko da čuva jednog ebenog igrača na centru? Nema nigdje nikoga jer ja moram primiti gol. na kraju pobijedim ali nije poanta pobjeda već ovo ebanje u igri koje je van svake logike.
Kakva je to igra koja je posložena da je moj korner opasnost po moj gol iako lik ima dva igrača manje?
Ne interesiraju me sada spike kaj centriraš, kaj nisi igrao okolo i tako. Igram fer igru. Mogao sam se dodavati na svojoj polovici cijelo poluvrijeme i ne bi mi oduzeo loptu ali to nije fora i to nije fer. Pokušavam igrati fer i onda me igra uzme u mašinu i kara me.
Znači stvarno očekujem ove godine da konačno poprav ove debilane. Ako neke utakmice stoperi mogu igrati kao stoperi, neka tako igraju svaku tekmu. Neka ne rade budale od nas. Točno osjetim kad mi momčad igra ko po špagi kao i što točno osjetim kad me drkaju. Isto tako osjetim kad se to dešava protivniku. Dajte više igru u kojoj će dominantna stvar biti igrač a ne neki kreten u kanadi.
Prodajem 850,000 coinsa. Može zamjena za neku od Call of Duty igara.
Također ako nekome treba FIFA15, prodajem account sa više igara i FIFOM te coinsima u paketu. Za cijenu se dogovorimo.
Također ako nekome treba FIFA15, prodajem account sa više igara i FIFOM te coinsima u paketu. Za cijenu se dogovorimo.
Kako prodajes coinse?kako da ih kupim ?
Dogovorimo se, postaviš igrače ili contracte ili recite atribute cards za golmane i ja ih kupim po 5,000 svaku. Ti mi uplatiš na žiro račun novce.
Dogovorimo se, postaviš igrače ili contracte ili recite atribute cards za golmane i ja ih kupim po 5,000 svaku. Ti mi uplatiš na žiro račun novce.
jbg znas koliko treba igraca po 5000 ?150 ?!
to se dogovirte u pp a ne ovdje
Dakle, koliko god netko ovo branio ali ova igra je žešća prevara. Znači ne govorim o rezultatima, porazima i pobjedama već o samom kodu igre koji se poigrava s nama. Da se ne ponavljam, imam ekipe najjače kaj se mogu u futu složiti. Stoperski par tots naldo i boateng su nešto najbolje što se u ovoj igri može složiti. jednostavno neprelazni. Ima utakmica kad igram s jačim igračima od sebe ali jednostavno mi ne mogu doći do gola. Kakva postavljanja, kakva oduzimanja, kakva skok igra, strašno. I gdje je onda problem.
U nekim utakmicama ovaj stoperski par izgleda kao dva dudeka zalutala na nogometni teren. Baš gledam ovo poslijepodne. Lik igra samo duge lopte na mojih 16m. Niti jednom u cijeloj utakmici moji stoperi nisu stajali između gola i suparnika. Govorim o postavljenoj obrani kad lik gradi svoj napad a ja veznim redom pokušavam to spriječiti. Znači iza mene je moja obrana i njegova dva napadača. No moji stoperi ne stoje kako bi prosjećan poznavatelj nogometa očekivao. Stalno, ali stalno stoje između protivnika i centra. Koja logika, zašto? Pa ne brane centar već gol. Zašto ako je postavljena obrana ne stoje između gola i suparnika. Valjda zato jer onda lik nema šanse zabiti mi gol. Sreća pa su to najbrži stoperi u igri pa stignu ispraviti ali neki put i ne stignu. Ja tu ne mogu ništa napraviti.Na ea je da takve debilane ispravi i postavi stopere tamo gdje im je mjesto.
U nekim situacija jednostavno odu par metara naprijed a bočni ostanu kako bi protivnik lakše igrao loptu u prostor i ja popio gol. Najbolja fora mi je kad stoje daleko od igrača i nikoga ne čuvaju, neki put ih uhvatim kako stoje par metara jedan od drugog posve van igre. Pogotovo je užaš kako se približava kraj tekme. Tada posve bježe od igrača. Pogotovo u skok igri kad protivnik ispucava loptu a oni desetak metara od njega. Nije mi bitan rezultat ali me pere kad igra radi budalu od mene.
Vodim 2-0. Lik nije nešto. Dobije još dva crvena kartona i ja iz dva svoja kornera popijem kontru jer on slučajno izbije loptu na centar koja drito u trepavicu pogodi tots aubameyanga oko kojeg nema niti jednog mog igrača na 20m. Lik ko sumanut šprinta dva puta na gol i zabije mi gol. Ne može me nitko ubijediti da sam napravio nešto krivo. Imam korner, imam 2 igrača više, imam tri igrača oko centra a on ima jednog koji stoji sam i kojeg u ispucavanju napamet pogodi u idealan for za gol. Gdje su moji bočni, stoperi, gdje je netko da čuva jednog ebenog igrača na centru? Nema nigdje nikoga jer ja moram primiti gol. na kraju pobijedim ali nije poanta pobjeda već ovo ebanje u igri koje je van svake logike.
Kakva je to igra koja je posložena da je moj korner opasnost po moj gol iako lik ima dva igrača manje?
Ne interesiraju me sada spike kaj centriraš, kaj nisi igrao okolo i tako. Igram fer igru. Mogao sam se dodavati na svojoj polovici cijelo poluvrijeme i ne bi mi oduzeo loptu ali to nije fora i to nije fer. Pokušavam igrati fer i onda me igra uzme u mašinu i kara me.
Znači stvarno očekujem ove godine da konačno poprav ove debilane. Ako neke utakmice stoperi mogu igrati kao stoperi, neka tako igraju svaku tekmu. Neka ne rade budale od nas. Točno osjetim kad mi momčad igra ko po špagi kao i što točno osjetim kad me drkaju. Isto tako osjetim kad se to dešava protivniku. Dajte više igru u kojoj će dominantna stvar biti igrač a ne neki kreten u kanadi.
Zasto stavljaju te skripte ili sta vec u igru?!Da li zbog dijece ili zbog cega vec ?!
e moj genius kakve djece... nisam netko ko dobro konta ali koliko sam skontao to se radi da se balansiraju porazi i pobjede npr izgubis 5 utakmica i kako ne bi odustao od igre sestu ces pobjediti,ima detaljnije objasnjenje ovo sam ja svojim rječima objasnio
Ma ovo s tim nabačenim loptama na napadače mi ide na jetru.
To svaki drugi papak koristi jer je OP fora.
Najbolje kad nabace malom Tevezu ili sličnom igraču, a on flegma dođe do lopte pored Boatenga, Hummelsa i sličnih.
A ovo sa skriptiranjem mi ponekad posebno diže tlak.
Ima tekmi kad uđe sve što uputim na gol, a nekad neće pa neće.
Jednom sam izdominirao lika k'o majmuna - apsurd je da me on tu utkamicu pobijedio, a njegov golman Minjole iz Liverpula je bio ocijenjen s 10.0.
Što je taj skinuo tu utakmicu, to nije istina.
I kad se to dogodi, nema šanse da pobijediš.
Ili pogađam stative, ili golman skida neskidivo.
BTW
Skupio sam nekih 250.000 coinsa i planiram ih sve skršit na paketiće danas-sutra, kad dođu ovi pinki igrači.
Naime, mislio sam rasprodat sve i kupit Ronalda, ali kako stvari stoje Ronalda market više neće vidjeti, a i ako ga vidi to će biti na milisekundu.
Ugovori postaju sve skuplji i skuplji pa sam odlučio pokupovati paketiće - makar da se natrpam ugovorima ako ništa ne ubodem :)
e moj genius kakve djece... nisam netko ko dobro konta ali koliko sam skontao to se radi da se balansiraju porazi i pobjede npr izgubis 5 utakmica i kako ne bi odustao od igre sestu ces pobjediti,ima detaljnije objasnjenje ovo sam ja svojim rječima objasnio
Onda je mojih 20 pobjeda za redom na pocetku fife obicna slcajnost i taj tren su imali skriptu ugasenu :D Kako ga kenjuckate...
Onda je mojih 20 pobjeda za redom na pocetku fife obicna slcajnost i taj tren su imali skriptu ugasenu :D Kako ga kenjuckate...
sve je moguce kad je fifa u pitanju,da je igra skriptirano smece to je jest
sve je moguce kad je fifa u pitanju,da je igra skriptirano smece to je jest
Samo za one koji traze razlog za poraz drugdje osim u svojoj igri...
Samo za one koji traze razlog za poraz drugdje osim u svojoj igri...
Ovo je gol koji sam ja dao, ali mogu zamisliti kako se osjećao lik koji ga je dobio.
Snimka nije nešto, ali se nadam da ćete vidjeti o čemu je riječ.
Prema tome, mislim da ipak ima nešto u toj famoznoj "skripti"?
Ok mozda nije skriptirana na nacin da sama odredi ishod i prije pocetka ali oscilacije u igri(na pcu) su ogromne. U jednoj mi tevez bude zvijer i trci bori se okretan je , a u sredini marchisio i vidal svaku loptu oduzimajj i posto pokusavam pass igru forsirat odlicni su u tome. I onda kad ubijem nekog sa 60+ possesionom i 90%+ tocnjh dodavanja udem u drugu tekmu sav sretan kad ono raspad. Svi ti igraci koji su dobro igrali padaju preko lopte , taj isti tevez se nemoze sastat sa loptom ovi u sredini gube svaku drugu loptu, bekovi grle korner zastavicu i tako to... po meni ni brzina igre nije ista iz tekme u tekmu. Neznam meni vise ti ckmbenici utjecu na igru nego moj skill. Dosso u div2 nakon 3 mj sta igrao nisam osvojio skoru sve titule od 8 do 2 div i onda pao u 4 i tako.
Pa to nije skriptirano... to je bugirana igra. Jeste smijesni.
Pa to nije skriptirano... to je bugirana igra. Jeste smijesni.
Možda je taj bug upravo zbog skripte nastao? :P
Naravno da nije... Bug u animaciji golmana i to je to. Previse frustracija imate sa slabim skillom pa onda je skripta kriva za sve...
Naravno da nije... Bug u animaciji golmana i to je to. Previse frustracija imate sa slabim skillom pa onda je skripta kriva za sve...
Ti misliš da se ja zovem Skilledžija bezveze :P
Jel ti igras uopce fut?
Otprilike, jer mi se ovo uvijek događa nakon nekoliko pobjeda za redom. Nakon toga moram nekoliko izgubiti za redom. Jednostavno u tim tekmama ne mogu zabiti gol, golman mu čuda brani a s druge strane moji stoperi neobjašnjivo griješe. Lopta se uvijek odbija protivniku, kako bi mi radio konstantan pritisak. Hoću dodati lijevom igra doda desnom koji je pod pritiskom i gubi loptu. Jučerašnji primjer. Na poziciji lijevog bočnog oduzmem napadaču loptu i hoću je mirno vratiti svom igraču koji stoji na petercu potpuno sam.
Dodam ali lopta ne ide njemu nego nekom mom igraču na rubu 16 m ispred kojeg uletava napadač i odnosi loptu te mi zabije gol??? Ja tog svog igrača nisam ni vidio. Stojim nekoliko metara od svog igrača koji je kao duh slobodan na petercu i hoću dodati njemu jer je to logično a završilo je kako sam opisao...
Nešto tu ima jer nije normalno da par tekmi stoperi igraju kao mutavai a onda par tekmi igraju kao balerine. Par tekmi zabijam kao na traci a onda par tekmi ne mogu pogoditi prazan gol...
Kako ubacite u post filmić? Gledam pa mogu samo fotku?
Jel ti igras uopce fut?
Naravno, zato mi i nije jasno cemu ovoliki plac oko skriptiranja...
Kako ubacite u post filmić? Gledam pa mogu samo fotku?
Kopirao link i zalijepio u post.
Naravno, zato mi i nije jasno cemu ovoliki plac oko skriptiranja...
Gle šime, ja ne znam kako se to zove i nije me briga ali ako ja glavom sa 16m vratim golmanu laganu loptu a ona pored njega prođe da se ne pomakne i to u 70 min kod reze 0-0, što hoćeš reći da je za to kriv moj loš skill? Lik centrira dva puta na moju prvu stativu i tots de gea i neuer si sami uguraju bezazlenu loptu u gol, također kod rezultata 0-0? Pa naravno da popisdim jer to nije normalno i prečesto se događa da bi bilo slučajno. Lik centrira sa centra na mojih 16m a tots naldo sjedne na guzicu da ga nitko nije taknuo? Pazi, jučer izađem sam pred golmana s modrićem i hoću puknuti lagano u prazan gol jer sam se riješio golmana i modrić se posklizne i padne? Pa nemoj me hebati da sam za sve to kriv ja i moj loš skill? Imam snimljeno ove super intervencije dvojce super golmana ali ne znam kako da ih postam pa da vidiš kaj je smijeh...
Evo samo jedan primjer poraza u kojem mi lik nije puknuo po golu. De gea si sam zabio gol iz već opisane situacije. Ne znam koliko sam imao stativa i prečki uz sve ove udarce ali toje fifa..
I dobro... izgubio si, on nije pukno po golu. Dila gori jucer izgubio 1-0 a trebala je izgubiti 10-0 jel i to skriptirano. Aj prekinite njesra o skriptama i ostalim inim glupostima. Igra je bugovita, gluposti se dogadaju... al da ti igra odlucuje hoce li ti pobijediti ili ne... u mecu izmedu dva ljudska igraca je cisti apsurd i nebuloza.
Sta bi to znacilo, da svaki moj poraz u FIFAi 14 sta se dogodio na turnirima je plod skripte a ne necijeg skilla. Skripta, skripta... a desna gljiva ima paucinu po sebi isto kao i donji dio ekrana di je radar.
I dobro... izgubio si, on nije pukno po golu. Dila gori jucer izgubio 1-0 a trebala je izgubiti 10-0 jel i to skriptirano. Aj prekinite njesra o skriptama i ostalim inim glupostima. Igra je bugovita, gluposti se dogadaju... al da ti igra odlucuje hoce li ti pobijediti ili ne... u mecu izmedu dva ljudska igraca je cisti apsurd i nebuloza.
Sta bi to znacilo, da svaki moj poraz u FIFAi 14 sta se dogodio na turnirima je plod skripte a ne necijeg skilla. Skripta, skripta... a desna gljiva ima paucinu po sebi isto kao i donji dio ekrana di je radar.
Pa nije problem u jednoj tekmi već je problem što se to često događa. Kakav je primjer jučerašnja tekma? To se dogodilo jučer i tko zna kad, ovo što ja pričam se događa svaki dan i to je problem. Ja ne znam kako se to zove ali to svakako treba riješiti. U svim gore primjerima sam rastavio protivnika a on izvukao pozitivan rezultat? To nije normalno. Ja puknem 20 puta po golu i golman brani čuda, on pukne s korner zastavice i zabije gol. Gdje je tu logika? O tome se radi, nema logike i nije fer a kako se to zove ebe mi se... Neka naprave da se takve stvari ne događaju jer ovo sada nema smisla.. nema smisla da mi dva bočna igrača stoje na 16m a dva stopera na 25m kako bi iza sebe ostavili prazninu za dubinsku loptu jer zaleđa neće biti a sve ostalo je stvar tehnike ako je igrač imalo solidan..
to je problem, ne momentum, ne skripta, ne ja ili ti. Problem je loš AI igrača ali ne znam s kojom namjerom. Da mene ili tebe zahebu ili jednostavno ne mogu bolje.. ja problem vidim, dosta ljudi vide problem a kako se on zove manje je bitno. Isto tako mogu se složiti da dobar igrač može te probleme neutralizirati i prepoznati ih na vrijeme. Ja ne mogu svaki put i onda izgubim. No to meni nije bitno, hoću se zbavati a ovakve stvari su daleko od zabave. Ovo je čista frustracija