FIFA 15

poruka: 7.673
|
čitano: 830.404
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
Re: FIFA 15
genius_ kaže...
Skilledžija kaže...

Meni u zadnje vrijeme povlačenje s leđa uopće ne sude kao faul.

Jučer trčim sa Costom sam na gol negdje sa 30m i ovaj od iza počne lagano čupati za dres.

Costa skoro padne, ali pošto je čvrst nastavi dalje trčati, a ovaj od iza počne opet povlačiti, majica se razvukla, lik vuče nenormalno i Costa padne točno pred šeasnestercem - sudac ni A ni B - to kao nije faul, Costa se spotaknuo o travu?!?!?

Ovo nije jedini primjer, takvih i sličnih stvari u zadnjih par dana koliko voliš.

A penale na meni ne vole suditi, to nije normalno.

Krše me likovi na raznorazne načine u šesnaestercu, a penal dobijem valjda svaki deseti prekršaj.

A meni sudi penale nepostojeće.

Ili, nema mi boljeg od toga, kad recimo Benzema, Costa i slični igrači uđu u šesnaesterac i malko ga povušeš za dres ili dotakneš ramenom - pada k'o kruška i odmah penal.

A kad ti isti igrači s centra krenu na gol - možeš ih vuć, čupat, uklizavat - ništa im nije, samo piče naprijed - svemu se othrvaju.

Kako se tacno vuce za dres?Drzis sut ili tapkas sut dugme?!Kad ga ganjam sa ledja da li treba drzati i X ( contain) + sut ili samo sut a pratis rucno +sprint?

nekada ce biti penal nekada nece dzaba ti je,kako ea kaze tako bude

IMA JOŠ KRVI U STAROM JARCU
17 godina
Skilledžija kaže...

Meni u zadnje vrijeme povlačenje s leđa uopće ne sude kao faul.

Pravilo je i više nego jasno. Prekršaj te karton, nerijetko crveni zbog nesportske igre, ovisno o situaciji na terenu. Inače u fifi je to legalan način zaustavljanja protivnika u gol šansi, nekažnjiv dakako. Glavno da mi sude onda piruetu u mene koji stojim na mjestu...

http://gyazo.com/f10a143a799ae0b4e029de6778175e30

17 godina
neaktivan
FIFA 15

Oce li ko reci kako se vuce za dres ispravno i kako se " podapinje" sto bi rekao jedan moj komsija ! :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
genius_ kaže...

Oce li ko reci kako se vuce za dres ispravno i kako se " podapinje" sto bi rekao jedan moj komsija ! :)

kazem ti nema ispravno vec kako ea kaze,ja idem pored igraca i hocu da gradim loptu on penal napravi a nekada ne ne napravi 

17 godina
genius_ kaže...

Kako možeš ispravno vući nekoga za dres? Povlaćenje za dres i remplanje je u domeni igre koja to tolerira na samo njima znanom načinu. Probaj dozirati silu. Neki igrači koliko vidim su se toliko usavršili u tom dijelu da je to postala umjetnost balansiranja na rubu dozvoljenog..

17 godina
neaktivan
movie kaže...
genius_ kaže...

Kako možeš ispravno vući nekoga za dres? Povlaćenje za dres i remplanje je u domeni igre koja to tolerira na samo njima znanom načinu. Probaj dozirati silu. Neki igrači koliko vidim su se toliko usavršili u tom dijelu da je to postala umjetnost balansiranja na rubu dozvoljenog..

Ma kako ga vuce uopste,sa sutom ili kako vec?

17 godina
FIFA 15

Mislim da sam danas obavio zadnje trgovine na marketu i posložio sve ekipe petice. Nemam više ambicije trgovati i kupovati na marketu do kraja ove igre. Evo top tri momčadi kaj sam složio.

http://gyazo.com/720bb08f564fb279f8f36e8ce200d21a

http://gyazo.com/d89c868218ea6c651a5e6f05ade2119b

http://gyazo.com/5070b4dea6aebb0a0bcef18c0e696fbb

Unatoč svemu kaj imam ovo mi je bez konkurencije najdraža momčad. Fizički izrazito močna u sredini a naprijed dovoljno brzi i dobri da svakome zabiju bez problema.Momčad baš za gušt....

http://gyazo.com/14f71ea04c3086f3aedfbf473141444e

Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
FIFA 15

Igram jučer protiv jednog panja koji lagira k'o veliki.

Kad sam mu zabio gol za 5-2 prekid utakmice i dobijem poruku da sam diskonektan sa EA servera.

Logiram se, ulazim u FUT, kad imam što vidjeti - poraz mi računalo.

Šanse da je baš u trenutku kad sam mu dao gol pukla veza ili EA server da je štucnuo su minimalne, to je lik napravio 100% jer iste sekunde kad je pao gol, igra je prekinuta.

Jedino mi nije jasno kako izvede da meni prizna poraz umjesto pobjede?

Ovo mi se nije prvi put dogodilo, ali me je najviše zaboljelo pošto mi je ta pobjeda bila važna za ostanak u diviziji.

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

@movie: nema talijana?

Također sam završio sa slaganjem ekipa, te uz ove dvije glavne momčadi imam "obične" serie a (F9) i francusku (4231) momčadi.

bpl bpl
bbva bbva
12 godina
neaktivan
FIFA 15

Jeste li vi kupavali coinse da kupite igrače kalibra poput Messija, Ronalda i sl. jer ako se po utakmici dobije cca. 600 coinsa gotovo je nemoguće u godinu dana sakupiti 2 500 000 za Messija?

0 0 hvala 0
17 godina
FanBoy kaže...

Jeste li vi kupavali coinse da kupite igrače kalibra poput Messija, Ronalda i sl. jer ako se po utakmici dobije cca. 600 coinsa gotovo je nemoguće u godinu dana sakupiti 2 500 000 za Messija?

Pa zar nisi čuo za market i trgovinu na njemu? Neki dan sam postao da sam ostao na zanjih 350k a htio sam još tots boatenga. U tri dana sam doša o milje. Ovih dana odlično ide tots payet, henderson, aubameyang i da ne nabrajam dalje. Stvarno nije neka nauka doći do coinsa ako želiš posvetiti neko vrijeme trgovini na marketu. Još ako si imao malo sreće nešto dobiti u packu, super. Inače igrajući do danas sam zaradio oko milju i pol coinsa... ni to nije za baciti..

12 godina
neaktivan
movie kaže...
FanBoy kaže...

Pa zar nisi čuo za market i trgovinu na njemu? Neki dan sam postao da sam ostao na zanjih 350k a htio sam još tots boatenga. U tri dana sam doša o milje. Ovih dana odlično ide tots payet, henderson, aubameyang i da ne nabrajam dalje. Stvarno nije neka nauka doći do coinsa ako želiš posvetiti neko vrijeme trgovini na marketu. Još ako si imao malo sreće nešto dobiti u packu, super. Inače igrajući do danas sam zaradio oko milju i pol coinsa... ni to nije za baciti..

Ne znam, meni svi novci odu na fitness, ugovore i sl...

17 godina
FanBoy kaže...

Nisam do sada kupio niti jedan ugovor a prodao sam ih bar tisuću...

12 godina
movie kaže...
FanBoy kaže...

Nisam do sada kupio niti jedan ugovor a prodao sam ih bar tisuću...

a sta su ti ugovori padali sa neba?pa i ja bi ih prodao na tisucu da otvaram packove u kojima ih dobijes po 5 kom..

17 godina
toma20 kaže...

a sta su ti ugovori padali sa neba?pa i ja bi ih prodao na tisucu da otvaram packove u kojima ih dobijes po 5 kom..

Pa tko ti brani otvarati packove. Sve kaj sam zaradio na marketu potrošio sam na otvaranje packova. Otvarao sam cijelo vrijeme packove. Imao sam ritam otvaranja po tri packa tri puta dnevno. Ove godine je to bila dobitna kombinacija. Pogotovo s ovakvim marketom. Interesantno da za totse nisam otvorio niti jedan pack do jučer. Otvorio tri i to je to... cijelo sam vrijeme trgovao i skupljao igrače...

17 godina
neaktivan
FanBoy kaže...
movie kaže...
FanBoy kaže...

Ako ne budem mogao kupiti coinse u Fifi 16 necu ni igrati Fut vise !Sto da se patim ! :)

17 godina
neaktivan
soft kaže...

@movie: nema talijana?

Također sam završio sa slaganjem ekipa, te uz ove dvije glavne momčadi imam "obične" serie a (F9) i francusku (4231) momčadi.

I kako ja sad sa mojim bezveze timom da igram protiv ovakvih ?!

Nema pravde !!!

Postenije bi bilo da odem na EA dam im pare i kupim tim kakav hocu !

17 godina
genius_ kaže...

Nema pravde !!!

Ako ne znaš igrati svejedno ti je kakvu ekipu imaš jer neće kartice igrati umjesto tebe. Sinoć me lik nasapunao 4-1 jer je jednostavno bio bolji a imao je duplo slabiju ekipu od moje. Isto tako znao sam sa srebrnim englezima nasapunati ekipu koja je imala sastavljene ekipe koje su jače od moje nekoliko puta. Sinoć sam s običnim belgijancima zdrobio lika s tots španjolcima. Đabe mu kartice kad je loš igrač. Tako da i dalje ne kužim tvoje plakanje kakve kartice ima protivnik. Nauči igrati i uživaj u igri i izazovu kad naletiš na bolju ekipu od svoje. Od ove četiri ekipe što sam postao najviše igram sa srebrnim englezima a potom s francuzima. S najjačim englezima uopće ne igram. Nijemce isto slabo koristim. Ja jednostavcno imam fetiš skupljanja kartica svih liga petice svake godine i to mi je gušt a samo veći guš od toga mi je dobiti lika koji ima duplo bolju ekipu od moje.

15 godina
FIFA 15

Ma dobro stoji to, ali moje videnje fut-a je takvo da bi si svatko mogao priustit tim kakv god oce igrom. Ja zelim u timu vidjet neymara i di mariu sa npr ibromu napadu. Realno ukoliko ne kupim coinse ili fifa pointse znaci samo sa onim sta dode uz igru nemam sanse ih nikad kupit... ili jako kasno npr sad kad je ionako sve otislo u k.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
movie kaže...
genius_ kaže...

Nema pravde !!!

Ako ne znaš igrati svejedno ti je kakvu ekipu imaš jer neće kartice igrati umjesto tebe. Sinoć me lik nasapunao 4-1 jer je jednostavno bio bolji a imao je duplo slabiju ekipu od moje. Isto tako znao sam sa srebrnim englezima nasapunati ekipu koja je imala sastavljene ekipe koje su jače od moje nekoliko puta. Sinoć sam s običnim belgijancima zdrobio lika s tots španjolcima. Đabe mu kartice kad je loš igrač. Tako da i dalje ne kužim tvoje plakanje kakve kartice ima protivnik. Nauči igrati i uživaj u igri i izazovu kad naletiš na bolju ekipu od svoje. Od ove četiri ekipe što sam postao najviše igram sa srebrnim englezima a potom s francuzima. S najjačim englezima uopće ne igram. Nijemce isto slabo koristim. Ja jednostavcno imam fetiš skupljanja kartica svih liga petice svake godine i to mi je gušt a samo veći guš od toga mi je dobiti lika koji ima duplo bolju ekipu od moje.

Ne znam da igram ,to stoji ali bi opet sa boljim timom igrao bolje sigurno !Juce igram sa likom ima Messia i Ronalda u napadu !Kod mene Ramos i Kagawa !

Ma daj,gdje se to moze porediti ! :)  Pukne lik sa 20 m i gol !Nista ne mozes tu !

Ili kad vidim onog Ibru ,stoji kao bizon,duplo veci od mojih igraca !hahahah

Ima ljudi i to podosta sa kojima kad igram  ne mogu centar da predjem,da mi je da vidim uzivo kako igraju ,

koje komande pritiscu i kad ?!Opet kad vidim da je neko " tanak " onda  nemam motiv da ga nesto kantam !

Sad najvise igram 14 i FW tu mi nesto svejedno da li dobio da li izgubio !U 15. nije ! :)

Sto se tice fife 15 ,tu sam bio glup,pocetnik ,nisam pratio kad izlaze TOTW  TOTS i sl.nisam otvarao pekove kad je trebalo !

I dalje tvrdim da se igrom tesko moze sta napraviti ,trgovinom ok ,ko zna i ima vremena !

Poruka je uređivana zadnji put čet 2.7.2015 11:10 (genius_).
17 godina
toninho kaže...

Ma dobro stoji to, ali moje videnje fut-a je takvo da bi si svatko mogao priustit tim kakv god oce igrom. Ja zelim u timu vidjet neymara i di mariu sa npr ibromu napadu. Realno ukoliko ne kupim coinse ili fifa pointse znaci samo sa onim sta dode uz igru nemam sanse ih nikad kupit... ili jako kasno npr sad kad je ionako sve otislo u k.

Slažem se. Svi žele igrati s ibrom a ne s nekim drugoligaškim igračem što je prirodno. Znači, nemogućnost igre s npr. ibrom odbija ljude od moda ili ih usmjerava na kupovinu coinsa pošto su pointsi bezobrazno skupi i ne nude ti opet sigurnost da ćeš s njima uspjeti kupiti ono što želiš. No ima i treći put a to je market. Znam igrače koji krenu s nulom i naprave sve ovo o čemu pričamo vještom trgovinom. Ja nemam toliko strpljenja. U startu moram imati neku količinu coinsa i onda mi nije problem od toga napraviti i oploditi recimo 10 milja coinsa. Čak ti za to ne treba nikakva nauka već samo malo strpljenja i potrošenog vremena na marketu...

Interesira me kako ea vidi market u fifi16?  Ovaj način nije dobar za njih niti njihove prihode i morat će vješto balansirati kako bi zadržali igrače i održali mod profitabilnim..

17 godina
FIFA 15

The Futties - ajmo glasovati!

http://www.futhead.com/futties/

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
FIFA 15

Ti genius kad bi naletio na moju ekipu onda bi reko ''Uh, vidi laka pobjeda'', onda kad bi posiso 5+ komada, onda bi bilo... eh... nije sve u ekipi :D 

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
movie kaže...

The Futties - ajmo glasovati!

http://www.futhead.com/futties/

Za početak se ne mogu prijavit, There was an error performing your request.

edit: eto ga iz 15og pokusaja

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
Poruka je uređivana zadnji put čet 2.7.2015 14:03 (KiCo77).
17 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

Ti genius kad bi naletio na moju ekipu onda bi reko ''Uh, vidi laka pobjeda'', onda kad bi posiso 5+ komada, onda bi bilo... eh... nije sve u ekipi :D 

Ja priznajem da ne znam da igram ali isto tako ekipa je jako bitna !

17 godina
genius_ kaže...

Ja priznajem da ne znam da igram ali isto tako ekipa je jako bitna !

Ekipa je bitna za onog tko zna igrati. Što mi vrijedi messi i ronaldo kada mi je skill ravan nuli? To su igrači u mojoj ekipi kao i svaki drugi. Zato ja biram jake, čvrste igrače koji mogu nadomjestiti moje nedostatke. Gledam jučer statse nakon jedne tekme u kojoj sam pregazio lika. Jubilarni ronaldo, nula udaraca po golu, nula uspješnih driblinga i dva dodavanja u cijeloj tekmi. Rezime, ja nisam toliko dobar koliko je on loš i taj ronaldo u njegovo ekipi vrijedi kao i svaka kartica od 500 coinsa..

11 godina
neaktivan
FIFA 15

genius ja dok sam imao if andya carrolla izbacivao sam stopere poput ramosa,hummelsa,cielinija a covjek je imao 68 dribling

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
hanteed kaže...

genius ja dok sam imao if andya carrolla izbacivao sam stopere poput ramosa,hummelsa,cielinija a covjek je imao 68 dribling

Zasto si ga drzao ?PHY 88 ?!

15 godina
neaktivan
FIFA 15

Haanted se probudio onda.

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Tommy_123 kaže...

Haanted se probudio onda.

Sad sam jednog pobijedio jaceg od sebe 1:0 ,Napad Ramos i Imobile,katastrofa hahahah !

4-4-2 formacija sto bi rekao Movie,LB i RB i 2x CB nazad ,2x CM nazad ,napadaci get behind ,LM i RM come on defence :) 

i to tako sto sam drzao ultra defanzivu+pressure !Ali jebes to da mi je da igram attacking

ili bar na balanced !?Svo vrijeme se branio i Ramos uvali jednu dugu loptu u gol !

Da mi je da postignem nvio " Svi u napad jedaj je Hase " !

Ovi " matori " sa foruma znaju o cemu pricam ! :)

P.S. Sad pogledam izvod iz banke ono mi Origin uplatio cca 10 E, 17.6 kad sam izvrsio pre order fife 16 ! hahahahahahah

Poruka je uređivana zadnji put pet 3.7.2015 9:11 (genius_).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice