FIFA 15

poruka: 7.673
|
čitano: 830.404
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
FIFA 15

Nevidim zašto se nebi isplatilo za 100kn pogotovo ako uzmemo u obzir da se nova fifa baš nece tako skoro moc nabavit za 100kn. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: FIFA 15
k1klop kaže...

Nevidim zašto se nebi isplatilo za 100kn pogotovo ako uzmemo u obzir da se nova fifa baš nece tako skoro moc nabavit za 100kn. 

Toga se i bojim...FIFA 16 će vjereojatno do proljeća 2016. biti cca. 250 kn, a koliko vidim po najavama ne donosi neke velike novitete (?).

Poruka je uređivana zadnji put sub 27.6.2015 15:33 (FanBoy).
11 godina
neaktivan
FIFA 15

Nisam je igrao 10 dana i dns upalim i igram u div 1,2 gola po podu u golmanovu blizu stranu,ai se zaleti na igraca i rusi ga i penal eto kakva 3 gola primim.Sad je necu palit 2 mjeseca.Pa imam ja sta igrat ako nista vani cu loptu u zid pucat.Evo posto je 16ka najavljena da vidimo kako ste zadovoljni sa 15kom

0 Zadovoljan sam
5 NISAM ZADOVOLJAN!
pjeva i treat you like a real lady a rijanu vratio na tvorničke postavke
Poruka je uređivana zadnji put sub 27.6.2015 15:48 (hanteed).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 15

Jučer frend i ja igramo coop seasons, mada sam rekao da me ništa više ne može iznenaditi u vezi fife, pogriješio sam.

Uživajte 

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
Moj PC  
4 0 hvala 0
13 godina
movie kaže...
SimeKZ kaže...

KOlko je osa, toliko se ne isplati kupovat sad u ovo vrijeme...

Ako mu se sada igra nogomet, kaj da radi sljedeća 3 mjeseca? Svi je pljujemo a svi i dalje igramo a njemu savjetujemo da ne igra, neka čeka još tri mjeseca??? Možda do tada izgubi volju pa preskoči i fifu16?

To vi mazohisti igrate :D Ja sam odavno prestao, cak joystick vise ne nosim sa sobom kad idem na stan. Zasto da daje 100kn za FIFAu 15 ako ce u 10mj na meksickom ili brazilskom originu pljunut 200-250kn i igrat sa svima 16. Strpljen spase, ako je do sad mogo bez FIFAe moci ce i jos 90 dana.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
11 godina
neaktivan
FIFA 15

tommy to je zato jer su gay brakovi odobreni :)

pjeva i treat you like a real lady a rijanu vratio na tvorničke postavke
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...
movie kaže...
SimeKZ kaže...

KOlko je osa, toliko se ne isplati kupovat sad u ovo vrijeme...

Ako mu se sada igra nogomet, kaj da radi sljedeća 3 mjeseca? Svi je pljujemo a svi i dalje igramo a njemu savjetujemo da ne igra, neka čeka još tri mjeseca??? Možda do tada izgubi volju pa preskoči i fifu16?

To vi mazohisti igrate :D Ja sam odavno prestao, cak joystick vise ne nosim sa sobom kad idem na stan. Zasto da daje 100kn za FIFAu 15 ako ce u 10mj na meksickom ili brazilskom originu pljunut 200-250kn i igrat sa svima 16. Strpljen spase, ako je do sad mogo bez FIFAe moci ce i jos 90 dana.

Nisam bez FIFAe, imam 13ku.

Poruka je uređivana zadnji put sub 27.6.2015 17:58 (FanBoy).
17 godina
FanBoy kaže...

Toga se i bojim...FIFA 16 će vjereojatno do proljeća 2016. biti cca. 250 kn, a koliko vidim po najavama ne donosi neke velike novitete (?).

Krivo vidiš. Pročitaj prve dojmove ljudi koji su igrali i redom su svi iznenađeni kvalitetom igre u ovoj fazi razvoja. Tim više što su ti isti ljudi za ovogodišnju fifu u toj fazi imali malo dobrih riječi..

17 godina
Tommy_123 kaže...

Jučer frend i ja igramo coop seasons, mada sam rekao da me ništa više ne može iznenaditi u vezi fife, pogriješio sam.

Uživajte 

Stari, ja sam golmanu vratio loptu glavom sa 16m a on isto reagirao kao ovaj. Pusti loptu u gol. Inače bila neka 70 min i reza 0-0. Imam dva gola snimljena na mobitel koja su spuhali tots de gea i neuer. da vidiš tu tragediju. Ne znam kako da ih stavim na forum... da mi se dalo snimati svaki takav gol imao bih ih barem 50. Ebena sramota. Već sam rekao više puta  da se zovem neuer zabranio bih korištenje svog imena uz ovakvu sprdnju na golu... strašno...

13 godina
FIFA 15

Ja sam danas dao sličan gol.

Opalim sa 20 m i njegov obrambeni blokira na nekih 15 m i lopta ode visoko u zrak i u nekakvom luku se lagano vraća.

Na protivničkom golu je bio Courtois ili Čech - nisam siguran, ali jedan od te dvojice - i on se postavi na samu liniju gola i gleda on u loptu.

Svi gledamo loptu, a ona lagano putuje prema dolje i uđe u gol.

Golman da je ruku digao ili da je korak nazad bio, lupila bi ga u glavu i izašla van.

Ma kakavi, on gleda u loptu i ne trza :)

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
FIFA 15

Molim vas nek mi neko pomogne, vec tjedan dana ne mogu igrat fifu 15 ultimate team.. izbaci mi nekakav server connection error, šta mi je raditi?

0 0 hvala 0
17 godina
aco1402 kaže...

Molim vas nek mi neko pomogne, vec tjedan dana ne mogu igrat fifu 15 ultimate team.. izbaci mi nekakav server connection error, šta mi je raditi?

Za početak reći o kojoj se verziji igre radi? Meni se zna to dogoditi na PS4 ali onda ponovno pokušam ući u fut i uspijem iz 2/3 pokušaja... jednostavno stari serveri a igrača previše...

10 godina
neaktivan

Ovo meni vec traje vise od tjedan dana.. igram na pc preko origina..

12 godina
aco1402 kaže...

Ovo meni vec traje vise od tjedan dana.. igram na pc preko origina..

probaj desni klik u originu na fifu i repair game mozda pomogne 

15 godina
neaktivan
FIFA 15

Opet mi se slično danas desilo, ima sa Gerrardom slobodni na nekih 25m i pomaknem u stranu živi zid da golman ode na drugu stranu i čovjek puca u tu stranu i retardirani golman ju odbije u gol, ali to me nije spriječilo da dobije porciju.

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

probao i ne radi.. uninstaliral sam ponovo instaliral i opet pise to sranje 

12 godina
neaktivan
FIFA 15

Ipak sam onaj dan uzeo Fifu 15 i sad vas molim da mi preporučite španjolski sastav do 10 000 novčića. Hvala!

0 0 hvala 0
13 godina
aco1402 kaže...

Sta ti ne zeli spojit ? Nece ti uopce uci u FUT ? Jesi kupovo coinse pa posiso ban ? Moze bit 100 razloga.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
17 godina
aco1402 kaže...

Ajde snimi poruku koju ti javlja pa da vidimo...

10 godina
neaktivan

oke evo sad cu 

10 godina
neaktivan

Proradilo mi je, valjda u njih nešto jebalo, serveri ili veza haha

Poruka je uređivana zadnji put pon 29.6.2015 15:23 (aco1402).
17 godina
FIFA 15

Ne znam kako vi ali ja u zadnje vrijeme od deset tekmi završim dvije. Tupsoni samo izlaze iz igre kad skuže da neće dobiti. Koja im je to fora?

Sinoć na starom acc kojeg ne koristim dvije godine složio neku ekipu od 5k coinsa i krenem iz desete lige. Reko, ajde nek me trpaju ali bar da igramo. I opet isto. Ako zabiju prvi to se gleda iz svih kamera, ponavljaju sve prigode i tako... no čim zabijem i okrenem rezu gotova tekma..

Nemam više gušta igrati...govorim o PS4 verziji igre.. onda igram ove prijateljske online tekme. Reko, tu nema nekog bodovnog stresa ali isti vrag. Mod ko stvoren za isprobavanje i miksanje ekipa bez rezultatske važnosti ali to ne mijenja na stvari. Izlaze jednako redovito.... pa kaj su kupili igru i zakaj uopće igraju?

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
movie kaže...

Ne znam kako vi ali ja u zadnje vrijeme od deset tekmi završim dvije. Tupsoni samo izlaze iz igre kad skuže da neće dobiti. Koja im je to fora?

Sinoć na starom acc kojeg ne koristim dvije godine složio neku ekipu od 5k coinsa i krenem iz desete lige. Reko, ajde nek me trpaju ali bar da igramo. I opet isto. Ako zabiju prvi to se gleda iz svih kamera, ponavljaju sve prigode i tako... no čim zabijem i okrenem rezu gotova tekma..

Nemam više gušta igrati...govorim o PS4 verziji igre.. onda igram ove prijateljske online tekme. Reko, tu nema nekog bodovnog stresa ali isti vrag. Mod ko stvoren za isprobavanje i miksanje ekipa bez rezultatske važnosti ali to ne mijenja na stvari. Izlaze jednako redovito.... pa kaj su kupili igru i zakaj uopće igraju?

Ovisi o rezultatu realno ak gubim na kraju prvog poluvremena 4 razlike neće mi se baš dat igrat do kraja pogotovo ak je protivnik supak kaj gleda svaki replay i takva sranja.

Ono što možeš sutra,ne ostavljaj za danas.
17 godina
zelenbic kaže...

Ovisi o rezultatu realno ak gubim na kraju prvog poluvremena 4 razlike neće mi se baš dat igrat do kraja pogotovo ak je protivnik supak kaj gleda svaki replay i takva sranja.

Ja nikada ne izađem iz tekme i nikada ne gledam replay, pa niti onda kada ih protivnik gleda do besvjesti...mislim si, svaka budala ima svoje veselje i ako je ovo njegovo, ok.

Uglavnom igram ove online prijateljske tekme jer mi se subjektivno čini da tu ima najmanje shranja od strane ea sportsa. Kad naletim na dobrog protivnika tekma je baš po guštu. Samo ima previše ovih padobranaca  kaj slože ebene ali nebalansirane ekipe i još k tome ne znaju igrati i nije nikakav problem natovariti ih do poluvremena.

Neki dan sam naletio na po meni odličnog skillera kojem svaki potez ima smisla a još k tome ima kombinatoriku u igri. Odlično se brani. I glupo je reći da je tekma bila ravnopravna kad me dobio 5-2. ali stvarno je bilo ravnopravno. Fulao sam nešto što nisam smio a on je uredno trpao svaku polušansu. Tri komada mi uvalio u zadnjih deset minuta tekme i lik je bio jedan od rijetkih koji je imao veći posjed lopte od mene. Priznajem bolji je ali mi nije palo na pamet izaći kad je poveo 5-2. I dalje sam želio zabiti gol, što mi se na kraju osvetilo..No nije mi bilo žao. Za mene je to bila odlična tekma bez obzira na krajnju rezu.. zbog takvih tekmi i protivnika volim igrati fifu..

10 godina
FIFA 15

evo ako ima neko volje i zelje da mi slozi nekakav tim za 230 000 da zapecatim ovu fifu sa tom momcadi. Formaciju i ligu sami izaberite. :D

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
movie kaže...
zelenbic kaže...

Ja nikada ne izađem iz tekme i nikada ne gledam replay, pa niti onda kada ih protivnik gleda do besvjesti...mislim si, svaka budala ima svoje veselje i ako je ovo njegovo, ok.

Uglavnom igram ove online prijateljske tekme jer mi se subjektivno čini da tu ima najmanje shranja od strane ea sportsa. Kad naletim na dobrog protivnika tekma je baš po guštu. Samo ima previše ovih padobranaca  kaj slože ebene ali nebalansirane ekipe i još k tome ne znaju igrati i nije nikakav problem natovariti ih do poluvremena.

Neki dan sam naletio na po meni odličnog skillera kojem svaki potez ima smisla a još k tome ima kombinatoriku u igri. Odlično se brani. I glupo je reći da je tekma bila ravnopravna kad me dobio 5-2. ali stvarno je bilo ravnopravno. Fulao sam nešto što nisam smio a on je uredno trpao svaku polušansu. Tri komada mi uvalio u zadnjih deset minuta tekme i lik je bio jedan od rijetkih koji je imao veći posjed lopte od mene. Priznajem bolji je ali mi nije palo na pamet izaći kad je poveo 5-2. I dalje sam želio zabiti gol, što mi se na kraju osvetilo..No nije mi bilo žao. Za mene je to bila odlična tekma bez obzira na krajnju rezu.. zbog takvih tekmi i protivnika volim igrati fifu..

Mene redovno deru po par razlike ,pizdim ali ne izlazim iz igre!Kad gubim mislim na coinse pa mi lakse ...

Sinoc igram sa likom ima neku bez veze ekipu ali igra ,boli glava ,ne mogu centar preci !2:0 ,dao mi gola sa 20 m i

penal tako sto radi piruete u kaznenom ! Jbg !

P.S. Probao sma preko HDMI na tv od 32 inca da prebacim ,ima smisla ,veca je slika ali nemam tona na TV ?!Na kompu ide ton redovno ?!

Zna li neko kako ovo da rjesim ?!

17 godina
genius_ kaže...

Ne kužim da dvije stvari ne mogu posložiti godinama. Prva, lik vrati svome golmanu loptu nogom koji ju bez beda primi u ruke i nikome ništa ( svako vraćanje lopte nogom ispod koljena svom vrataru je nedopušteno po pravilima tj. u tom slučaju se svira indirektan udarac ako golman loptu primi rukom ) i druga, stojim na mjestu a lik od centra samo radi pirruete i zabija se u moje igrače i dobije ili prekršaj van 16m ili penal ako se to dogodi u 16m???

Poruka je uređivana zadnji put uto 30.6.2015 11:29 (movie).
17 godina
neaktivan
movie kaže...
genius_ kaže...

Ne kužim da dvije stvari ne mogu posložiti godinama. Prva, lik vrati svome golmanu loptu koji ju bez beda primi u ruke i nikome ništa i druga, stojim na mjestu a lik od centra samo radi pirruete i zabija se u moje igrače i dobije ili prekršaj van 16m ili penal ako se to dogodi u 16m???

Upravo tako ,ebala ih pobijede ,neka pobijede ,boli me uvo !Zabijajte se koliko hocete ! :)

Ja loptu nastojim da uzmem sa 2xX,rijetko kockom ,penale pravim rijetko ali od ovoga nema odbrane !

Poruka je uređivana zadnji put uto 30.6.2015 11:22 (genius_).
13 godina
FIFA 15

Meni u zadnje vrijeme povlačenje s leđa uopće ne sude kao faul.

Jučer trčim sa Costom sam na gol negdje sa 30m i ovaj od iza počne lagano čupati za dres.

Costa skoro padne, ali pošto je čvrst nastavi dalje trčati, a ovaj od iza počne opet povlačiti, majica se razvukla, lik vuče nenormalno i Costa padne točno pred šeasnestercem - sudac ni A ni B - to kao nije faul, Costa se spotaknuo o travu?!?!?

Ovo nije jedini primjer, takvih i sličnih stvari u zadnjih par dana koliko voliš.

A penale na meni ne vole suditi, to nije normalno.

Krše me likovi na raznorazne načine u šesnaestercu, a penal dobijem valjda svaki deseti prekršaj.

A meni sudi penale nepostojeće.

Ili, nema mi boljeg od toga, kad recimo Benzema, Costa i slični igrači uđu u šesnaesterac i malko ga povušeš za dres ili dotakneš ramenom - pada k'o kruška i odmah penal.

A kad ti isti igrači s centra krenu na gol - možeš ih vuć, čupat, uklizavat - ništa im nije, samo piče naprijed - svemu se othrvaju.

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Skilledžija kaže...

Meni u zadnje vrijeme povlačenje s leđa uopće ne sude kao faul.

Jučer trčim sa Costom sam na gol negdje sa 30m i ovaj od iza počne lagano čupati za dres.

Costa skoro padne, ali pošto je čvrst nastavi dalje trčati, a ovaj od iza počne opet povlačiti, majica se razvukla, lik vuče nenormalno i Costa padne točno pred šeasnestercem - sudac ni A ni B - to kao nije faul, Costa se spotaknuo o travu?!?!?

Ovo nije jedini primjer, takvih i sličnih stvari u zadnjih par dana koliko voliš.

A penale na meni ne vole suditi, to nije normalno.

Krše me likovi na raznorazne načine u šesnaestercu, a penal dobijem valjda svaki deseti prekršaj.

A meni sudi penale nepostojeće.

Ili, nema mi boljeg od toga, kad recimo Benzema, Costa i slični igrači uđu u šesnaesterac i malko ga povušeš za dres ili dotakneš ramenom - pada k'o kruška i odmah penal.

A kad ti isti igrači s centra krenu na gol - možeš ih vuć, čupat, uklizavat - ništa im nije, samo piče naprijed - svemu se othrvaju.

Kako se tacno vuce za dres?Drzis sut ili tapkas sut dugme?!Kad ga ganjam sa ledja da li treba drzati i X ( contain) + sut ili samo sut a pratis rucno +sprint?

Ne vucem skoro nikad za dres pa ne znam,mene vuku redovno?! :)

Isto klizeci skoro nikad ne radim a meni stalno ! :)

Poruka je uređivana zadnji put uto 30.6.2015 12:05 (genius_).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice