Otkud vama siromasnim studentima pare za PS4?! :)
Po čemu si zaključio da sam ja student?
Kazem uopsteno ,ne za tebe ! :)
Otkud vama siromasnim studentima pare za PS4?! :)
Po čemu si zaključio da sam ja student?
Kazem uopsteno ,ne za tebe ! :)
Aj da vas vidim FIFA masteri da mi neko napravi squad do 100k za PC
nismo mi ovdje fifa masteri nemoras odma da vrijedjas :) kakav tim oces englezi/hrvati/spanjolci/hibrid/njemci?
Ma brate najviše bih volio nekoliko verzija tih sastava, pa da vidim sta mi najbolje odgovara za 100k
Imal neko? :D
jedan igrac ne rusi rating
ja,jadan nema para da kupi zlatnog !
Aj da vas vidim FIFA masteri da mi neko napravi squad do 100k za PC
nismo mi ovdje fifa masteri nemoras odma da vrijedjas :) kakav tim oces englezi/hrvati/spanjolci/hibrid/njemci?
Ma brate najviše bih volio nekoliko verzija tih sastava, pa da vidim sta mi najbolje odgovara za 100k
Imal neko? :D
sastavljali smo timove prelistaj 50ak stranica unazad i vidjet ces ima raznih timova
Najnovije supacke fore !
Sad si ga stvarno pretjerao!
genius da mu ja budem na lijevom beku ti ga opet ne bi pobjedio :)
Provjeri, srebrni durm je skuplji od većine zlatnih lijevih boćnih tako da pucaš u prazno...
MAJSTORI CEREMONIJE :)
Najbolji tim koji sam koristio u Fifi15.
Sljedeći planovi: SIF Raketa, hero/tots Fekir, SIF Lacazette i TOTS Fabregas.
Neymar i Cuadrado, 5* skill, sve sam rekao s time. Lacazette mi je najdraži od prvog dana fife, odma sam ga u prvom gold paketiću izvukao i stvarno je bio čudo. Raketa je tu više manje zbog chema, kao i Fekir. Matić je životinja CDM, možda i bolji od Sissoka i Yaye (obojicu sam isprobao).
Alba najbolji lijevi bek, kao i Walker desni.
Kompany i Mangala visoki, čvrsti, mada i oni znaju imat svoje žute minute.
Lloris, najbolji, nema šta.
Otkad sam nabavio fifu igram sa ovakvom obranom tako da nez kakve su druge, ali mogao bi isprobati trio Sirigu-Luiz-Silva, mada mi je Lloris daleko najdraži golman do sada.
Pa kakvi su to ljudi? Lik povede 2-0 u prvih 15 min, gleda svaki gol, svaku šansu iz sto kamera. Počne tehnicirati i dodavati se u nedogled, čiste provokacije. Okrenem rezu na 3-2 do 55 min i istu sekundu prekine tekmu i izađe iz igre? Koja je svrha? Zar nema natjecateljski duh i proba izjednačiti? Kaj igramo samo kada vodimo a čim primimo gol izlazimo iz igre? Smiješno...
Jel vama radi FUT na PC-u
Jel vama radi FUT na PC-u
Opet serveri. Ne radi niti na PS4 niti na PC... gledam ali nigdje ne vidim najavu o održavanju što znači da je nešto nepredviđeno crklo...
Provjeri, srebrni durm je skuplji od većine zlatnih lijevih boćnih tako da pucaš u prazno...
Sto ga ti ne drzis na LB ?! :)
Pa kakvi su to ljudi? Lik povede 2-0 u prvih 15 min, gleda svaki gol, svaku šansu iz sto kamera. Počne tehnicirati i dodavati se u nedogled, čiste provokacije. Okrenem rezu na 3-2 do 55 min i istu sekundu prekine tekmu i izađe iz igre? Koja je svrha? Zar nema natjecateljski duh i proba izjednačiti? Kaj igramo samo kada vodimo a čim primimo gol izlazimo iz igre? Smiješno...
Mozda si igrao sa mojim sinom ! hahahahah
Sto ga ti ne drzis na LB ?! :)
Kako znaš da ga ne držim?
Mozda si igrao sa mojim sinom ! hahahahah
Teško, PS4 je u pitanju...
Zar nema boljih zlatnih LB ?! :)
Zar nema boljih zlatnih LB ?! :)
Zašto mora biti zlatni?
Usput, sinoć od deset tekmi puklo mi je njih 9. Frustrirajuće. Meni 4 puta i protivniku 5 puta. Jučer nije bilo moguće normalno igrati na PS4. Vidim, danas imaju remont pa će valjda nešto napraviti po tom pitanju jer ovo nema smisla.. U ove četiri godine nije mi veza pukla koliko jučer u jednom danu...
Zna netko hocel' bit onaj best-of tots zadnji? Da nebi ja bezveze čuvao ove 50k packove haha
Mogao bi ih otvorit i sad dok je ibra.. hmm
@movie
Zašto ne staviti Ricarda Rodrigueza na LB i Piszceka na RB? Ne samo zato što su zlatni, nego su i vrhunski igrači :D
ili alabu
SKupi a ima boljih zamjena... nije sve u statsima.
Ljudi moji da li je postno da ja igram protiv ovog tima ?!
Uvalio mi je na brzinu 2 gola i kasnije jos jedan onako,pokilav ! :)
ne mogu vjerovati dobio te a nema managera ja svo vrijeme mislio sve je u manageru kad ono... :)
ne mogu vjerovati dobio te a nema managera ja svo vrijeme mislio sve je u manageru kad ono... :)
dobio bi on i tebe ! :)
@movie
Zašto ne staviti Ricarda Rodrigueza na LB i Piszceka na RB? Ne samo zato što su zlatni, nego su i vrhunski igrači :D
Zato kaj imam sve te igrače pa ih rotiram.
Inače, Diekmeier ima 188 cm. Jak ko bik, brz ko strijela a udarac izvrstan. Njegovi statsi su čista prijevara. Meni sam vrh na RB poziciji u ovogodišnjem futu. Piszczek mu nije niti do koljena..
Durm simpatična kartica...
Ne kužim? Prosjećna ekipa. Rekao bih ništa posebno. Dva definitivno niska CB i payet na CM poziciji koja mu nije najjača strana. Odličan je na CAM i ja ga nikada ne bih stavljao na CM. Em fizički slab, em nizak, em se brzo umara, znači loš tempo. To su stvari koje odmah snimiš i tu napadaš. Jučer mi lik ušao s ista ova dva CB i ibro ih strgao u skoku. Jučer i danas mi utrčalo par likova s kompletnim španjolskim totsaima. Bio mi gušt igrati. Ili sam dobio 1-0 ili istim rezultatom izgubio ali ono, tekme na nož.
Igrao i francuski kup. Većina likova ima sve tots francuze osim ibre. Nisu skupi pa ih ima koliko hoćeš. Nije mi jasno kaj ti to smeta? Već sam ti rekao, koncentriraj se na svoju ekipu, pusti drugu na miru jer ne igraju kartice..
Ne kužim? Prosjećna ekipa. Rekao bih ništa posebno. Dva definitivno niska CB i payet na CM poziciji koja mu nije najjača strana. Odličan je na CAM i ja ga nikada ne bih stavljao na CM. Em fizički slab, em nizak, em se brzo umara, znači loš tempo. To su stvari koje odmah snimiš i tu napadaš. Jučer mi lik ušao s ista ova dva CB i ibro ih strgao u skoku. Jučer i danas mi utrčalo par likova s kompletnim španjolskim totsaima. Bio mi gušt igrati. Ili sam dobio 1-0 ili istim rezultatom izgubio ali ono, tekme na nož.
Igrao i francuski kup. Većina likova ima sve tots francuze osim ibre. Nisu skupi pa ih ima koliko hoćeš. Nije mi jasno kaj ti to smeta? Već sam ti rekao, koncentriraj se na svoju ekipu, pusti drugu na miru jer ne igraju kartice..
Znas puno o nogometu ,vidi se ! Ja o ovome gore navedenom nemam pojma !
Diekmeier na PC kosta oko 25 k ?! Nevjerovatno !