FIFA 15

poruka: 7.673
|
čitano: 830.587
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
FIFA 15

Ja baš razmišljam o tome da prekinem da igram FIFU, ali i ostale online fudbalske simulacije. Razlog u tome je što ne vidim neki smisao i razlog zašto bi se takmičio protiv drugih igrača i živcirao se i trošio živce u igri u kojoj nema konačnog pobjednika. Kad pobjediš lijepo je, ali kad izgubiš, pogotovo ako igra laga i ako nesretno izgubiš, onda se u čovjeku stvara ljutnja i nervoza što nakon određenog vremena se počinje sve više i više nakupljati pa loše utiče na svakog čovjeka. Imam 1000 sati provedenih u fifi, to je skoro mjesec i po.. S obzirom da studiram informatiku, a zarađujem pare preko pokera, bolje da sam ovih 1000 sati potrošio na programiranje i na učenje pokera, nego fife. Zaključak: od fife se ne mogu zaraditi neki novci, neće mi pomoći poznavanje fife u budućnosti, fifa loše utiče na moje mentalno zdravlje, loše utiče na fakultet i zarađivanje drugog novca, zaključak, treba prestati. Hoću li vidjet ćemo xD

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
FIFA 15

I ja sam pokusao prestati igrati fifu,ali jednostavno ne ide,vratis se nakon 2 dana...

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: FIFA 15
rocko9 kaže...

I ja sam pokusao prestati igrati fifu,ali jednostavno ne ide,vratis se nakon 2 dana...

vratiš se u slučaju ako nemaš druge zanimacije :) Mora se čovjek nećemu drugome posvetiti.

17 godina
genius_ kaže...

Pa svi novi TV imaju cak i vise HDMI ulaza!Kako se PS4 kaci na TV ?!

Pa što misliš kakav izlaz ima jedna konzola u 2015 god? Scart ili HDMI?

17 godina
neaktivan
AdisTM87 kaže...

Ja baš razmišljam o tome da prekinem da igram FIFU, ali i ostale online fudbalske simulacije. Razlog u tome je što ne vidim neki smisao i razlog zašto bi se takmičio protiv drugih igrača i živcirao se i trošio živce u igri u kojoj nema konačnog pobjednika. Kad pobjediš lijepo je, ali kad izgubiš, pogotovo ako igra laga i ako nesretno izgubiš, onda se u čovjeku stvara ljutnja i nervoza što nakon određenog vremena se počinje sve više i više nakupljati pa loše utiče na svakog čovjeka. Imam 1000 sati provedenih u fifi, to je skoro mjesec i po.. S obzirom da studiram informatiku, a zarađujem pare preko pokera, bolje da sam ovih 1000 sati potrošio na programiranje i na učenje pokera, nego fife. Zaključak: od fife se ne mogu zaraditi neki novci, neće mi pomoći poznavanje fife u budućnosti, fifa loše utiče na moje mentalno zdravlje, loše utiče na fakultet i zarađivanje drugog novca, zaključak, treba prestati. Hoću li vidjet ćemo xD

Igras kauc varijantu i kad te neko pobijedi razbijes ga !

17 godina
neaktivan
movie kaže...
genius_ kaže...

Otkud vama siromasnim studentima pare za PS4?! :)

17 godina
neaktivan
miikaa77 kaže...

Nisam odavno bio na forumu evo uletim da prelistam 3 4 strane da vidim pisete li ista za 16ku kad tamo 8530 postova od geniusa, sta je momku, izgleda da je tek instaliro 15ku a eto 16ke..

Ako Genius_ smeta moze on i da ode sa foruma ....

12 godina
FIFA 15

ne smetas nego daj pocni odgovarati u jednom postu a ne 10 za redom 

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
genius_ kaže...
miikaa77 kaže...

Nisam odavno bio na forumu evo uletim da prelistam 3 4 strane da vidim pisete li ista za 16ku kad tamo 8530 postova od geniusa, sta je momku, izgleda da je tek instaliro 15ku a eto 16ke..

Ako Genius_ smeta moze on i da ode sa foruma ....

ozbiljno: genius ne smetas nemoj ici ne bi nitko nista pisao da tebe nije,sa kim bi se mi zezali da te nije

a ti sime mogao si upaliti caps lock kada si napisao da ima tema o fifi 16 :)

pjeva i treat you like a real lady a rijanu vratio na tvorničke postavke
13 godina
genius_ kaže...
movie kaže...
genius_ kaže...

Tko je reko da je movie student :D Uostalom mozda smo 2-3 studenti, ostalo je srednja skola i neki rade :D 

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
17 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...
genius_ kaže...
movie kaže...
genius_ kaže...

Tko je reko da je movie student :D Uostalom mozda smo 2-3 studenti, ostalo je srednja skola i neki rade :D 

Tata ,mama .... ccccc ,e jadni roditelji sa vama ! :)

13 godina
FIFA 15

Ja PS4 nemam :D Bespotrebno ulaganje... sve se da igrat na kompu, ako mi se igra na TVu, HDMI i pici.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
AdisTM87 kaže...

OT

,imao sam ja jednog kolegu ,zavrsio informatiku ,radio kod nas u firmi neke lijeve poslove 6 god.

i uzme on 1 god. neplacaeno ode u BG u privatnu firmu da radi neke programe( ne znam bas za sta)

Sad je dao otkaz skroz ,gazda ga salje u Njemcku stalno,za godinu dana kaze da je usteko 10 000 Eura ! :)

Za 6 god. kod mene i firmi je ustedio 2000 E !

Batali fifu i udri C++ !

17 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

Ja PS4 nemam :D Bespotrebno ulaganje... sve se da igrat na kompu, ako mi se igra na TVu, HDMI i pici.

Koliki je dovoljan TV ?! Moze li 32 inca  ili treba veci ?

Kolike duzine se moze naci HDMI kabal?

Ima li kakvih petljanja u postavkam ili samo ustekas kabal u TV i u graficku?

Poruka je uređivana zadnji put ned 21.6.2015 12:34 (genius_).
10 godina
neaktivan
hanteed kaže...
Javier kaže...

Aj da vas vidim FIFA masteri da mi neko napravi squad do 100k za PC

nismo mi ovdje fifa masteri nemoras odma da vrijedjas :) kakav tim oces englezi/hrvati/spanjolci/hibrid/njemci?

Ma brate najviše bih volio nekoliko verzija tih sastava, pa da vidim sta mi najbolje odgovara za 100k

14 godina
FIFA 15

Odkad sam se prebacio na ovu ekipu sam se popeo negdje 3 divizije pa preporučujem onima koji nemaju previše coinsa da isprobaju,na LW mi je trenutno TOTS Vitolo ali mislim da ću vratiti Griezmana i probat na RB stavit alvesa

Ono što možeš sutra,ne ostavljaj za danas.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
FIFA 15

Da li se isplati sad uzimat FIFU 15 za 20$ preko G2A?

0 0 hvala 0
14 godina
Ako ne planiras kupovat fifu 16 onda valjda da.. Al ja ti savjetujem da cekas fifu 16, 15ica ima previse bugova i ljudi ce se za 3mj. prebacit na 16
http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
17 godina
neaktivan
KiCo77 kaže...
Ako ne planiras kupovat fifu 16 onda valjda da.. Al ja ti savjetujem da cekas fifu 16, 15ica ima previse bugova i ljudi ce se za 3mj. prebacit na 16

14-glavomet+15 ( grafaika)=16 !

duga su tri mj. a 20$ i nisu neke pare !

Poruka je uređivana zadnji put ned 21.6.2015 16:41 (genius_).
14 godina
FIFA 15

Zadnje sam igra 11-icu tija bi neki noviji balun da tu i tamo zaigran. Uopce ne pratim situaciju s fifama vidim da su zadnje vrime u modi ultimate timovi ovo ono, pa ako ce serveri bit prazni necu ni uzimat

0 0 hvala 0
13 godina
goranmactavish kaže...

Zadnje sam igra 11-icu tija bi neki noviji balun da tu i tamo zaigran. Uopce ne pratim situaciju s fifama vidim da su zadnje vrime u modi ultimate timovi ovo ono, pa ako ce serveri bit prazni necu ni uzimat

Vidis se da nisi u toku :D 

14 godina
SimeKZ kaže...
goranmactavish kaže...

Vidis se da nisi u toku :D 

Hahaahah   Ma mislin ako nece bit igraca online, a vidim sad da je igra puna bugova izgleda da cu ipak pricekat izlazak 16, a to tad rokat po pesu 06 sa prijateljima 

13 godina
FIFA 15

Igra koja se proda u 10+ milja primjeraka naravno da ima online ljudi, pogotovo FUT. Nije to PES koji jedva milju prode :D 

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
FIFA 15

Bit ce igraca, ali manje. I bit ce ti teze pocet jer svi imaju opasne ekipe u fifi15. Svi bitniji događaji su zavrsili (Tim sezone, tim godine). Kad izađe fifa 16 nece dolazit TOTW i ostale specijalne kartice, nece bit novih turnira i sl.

Najbolje ti je pocet kad su svi na 0, od 9. mjeseca sa fifom 16.

Ako ti 20$ nije puno uzmi igru i uživaj preko ljeta ova 3 mjeseca da vidiš šta te ceka u fifi 16. I igraci koji imaju sada fifu 15 ce u fifi 16 dobit par paketica sa igracima za bolji pocetak, i vrlo vjerovatno webapp tjedan-dva prije izlaska igre tako da se možeš trejdat i imat solidan tim odmah na pocetku. (Za webapp nije sigurno jer ga mozda trajno ugase zbog autobuyera, ali svake godine dosad je bio)

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
KiCo77 kaže...

Bit ce igraca, ali manje. I bit ce ti teze pocet jer svi imaju opasne ekipe u fifi15. Svi bitniji događaji su zavrsili (Tim sezone, tim godine). Kad izađe fifa 16 nece dolazit TOTW i ostale specijalne kartice, nece bit novih turnira i sl.

Najbolje ti je pocet kad su svi na 0, od 9. mjeseca sa fifom 16.

Ako ti 20$ nije puno uzmi igru i uživaj preko ljeta ova 3 mjeseca da vidiš šta te ceka u fifi 16. I igraci koji imaju sada fifu 15 ce u fifi 16 dobit par paketica sa igracima za bolji pocetak, i vrlo vjerovatno webapp tjedan-dva prije izlaska igre tako da se možeš trejdat i imat solidan tim odmah na pocetku. (Za webapp nije sigurno jer ga mozda trajno ugase zbog autobuyera, ali svake godine dosad je bio)

Kupi i igraj seasons ,uci ,pusti fUT ?! :)

14 godina
Fut se dosta razlikuje od kickoffa i ostalih modova
15 godina
neaktivan
FIFA 15

Eh da je i meni tako da tek se vratim ovdje na forum 2019 i kažem da sam zadnju igrao FIFU 2015 haha. Valjda će do tad riješiti probleme sa FUTom, inače ću biti mnogo ljut...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
KiCo77 kaže...
Fut se dosta razlikuje od kickoffa i ostalih modova

Da bi imao dobar tim ili moras kupovati coinse ili pointse !

Ugovori odnesose sve pare ,jos ako gubis nema te nigdje ! :)

Sad ljudi imaju Ronalda ,Messia i sl i onda ubace nekog igrac sa overall 75

i sroza im ukupnu ocijenu i onda meni dolaze takvi !

13 godina
FIFA 15

Ja napokon ušao u 3. diviziju i otvorio je sa stilom 3-2 :)

Sad napadamo 2. drugu diviziju pa kom obojci, kom opanci :)

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
genius_ kaže...

Po čemu si zaključio da sam ja student?

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice