FIFA 15

poruka: 7.673
|
čitano: 830.346
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Re: FIFA 15
TactXmaster kaže...
genius_ kaže...

Ove imam od Engleza !

Rooney, Sissoko, Mangala vanka, te ubaci igrače koje sam ti naveo na odgovarajuče pozicije. Znači, umjesto Rooneya-Fabregas, a Sissoka-Ramsey. Cahilla umjesto Mangale. Schurle može ostati i on ti je idealan za sve ono što sam napisao. Kolumbijac može također ostati, ali imaj spremnog Valenciu. Napad odličan, iako ja preferiram jednog jakog mrcinu...

Ok,probacu ! Hvala !

17 godina
TactXmaster kaže...

Rooney, Sissoko, Mangala vanka, te ubaci igrače koje sam ti naveo na odgovarajuče pozicije. Znači, umjesto Rooneya-Fabregas, a Sissoka-Ramsey. Cahilla umjesto Mangale. Schurle može ostati i on ti je idealan za sve ono što sam napisao. Kolumbijac može također ostati, ali imaj spremnog Valenciu. Napad odličan, iako ja preferiram jednog jakog mrcinu...

Ja sissokoa ne bhi micao. Meni sissokoa/toure najbolji igrači sredine terena. Znači, visoki su te sve visoke lopte kontroliraju bez problema. Čvrsti i izdržljivi pa ti prođi tu sredinu. Nisu za baciti niti u fazi napada. Sve što mi treba na sredini terena ta dva lika odigraju bez problema.. Bojim se da će mu sredina ramsey/fabregas biti preofenzivna s obzirom na stalnu kuknjavu kako mu svi prolaze kroz sredinu... Inače ja ih koristim u formaciji 4-3-3 (4)

Ako misli da će mu sissoko biti preofenzivan može probati s matićem i fellainiem. Ja vrtim ta četiri igrača na sredini i peti me ne interesira..

Sada kada su cijene igrača pale ne bi mu trebao biti problem složiti nešto ovako, meni osobno je ovo ok i ne bih tražio dalje...

http://gyazo.com/c2ada2a76f77b56a7db0dca43bb296b3

Poruka je uređivana zadnji put sub 20.6.2015 9:43 (movie).
17 godina
neaktivan
genius_ kaže...
TactXmaster kaže...
genius_ kaže...

Ove imam od Engleza !

Ok,probacu ! Hvala !

Imam i ove Nijemce ,sta da od njih napravim ?

12 godina
neaktivan
FIFA 15

evo igrao protiv decka kojemu je nick HNS Sisak i momcad mu se zove Hajduk Split.Povede me 2:0 a dva puta presao centar,oke,zabim mu ja jedan,golman mu cuda skida i poluvrijeme  i rekao dobro ajmo ga sada probat stic i onda mala balavurdija jadna se pocne dodavat po obrani i neda loptu,pa koliko jadan moras bit da to ucinis,u kakvom je to dijete glupo psihickom stanju da mu je uzivancija ljude anonimno zivcirati a niti neces nikada vidjeti njihovu neku reakciju,pa sta covjek(pardon neodgojeni klinac) moze biti jadniji od toga?naravno u 90 minuti je zabio jos 2 gola jer sam trebao All out of atttack.

2 0 hvala 0
15 godina
FIFA 15

Jbg Fut je smece. Upravo zbog takvih i slicnih situacija... zabis gol povuces se i dodavas, posto je kretanje igrace i cijele ekipe timski tako lose napravljeno da kad krenes u presing tvoja dva beka stoje na korner zastavici a u sredini ti rupa od 40m kroz koju netko protrci i ode 1v1 na golmana.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
toninho kaže...

Jbg Fut je smece. Upravo zbog takvih i slicnih situacija... zabis gol povuces se i dodavas, posto je kretanje igrace i cijele ekipe timski tako lose napravljeno da kad krenes u presing tvoja dva beka stoje na korner zastavici a u sredini ti rupa od 40m kroz koju netko protrci i ode 1v1 na golmana.

Ljudi imaj timove od 20 mil. a ja od 100 k !Nema pravde,lopovi vladaju !

13 godina
genius_ kaže...
toninho kaže...

ljudi su u tih 20milja ulupali preko 100€... ti nemoj bit tolko blesav pa ih ponizi sa timom od 100k :D 

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
17 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...
genius_ kaže...
toninho kaže...

ljudi su u tih 20milja ulupali preko 100€... ti nemoj bit tolko blesav pa ih ponizi sa timom od 100k :D 

Sta je 100 e ?!Nista ,kad sam ja posten,kad su se mogli lako kupovati coinsi ja kupio samo 400 k !

Idiot !

Sime , jbg ti si proff. pa onda podjebavas nas buraniju ! :)

Sto vise igram sve sam gori ! :)

Poruka je uređivana zadnji put sub 20.6.2015 12:48 (genius_).
11 godina
neaktivan
genius_ kaže...
SimeKZ kaže...
genius_ kaže...
toninho kaže...

Sta je 100 e ?!Nista ,kad sam ja posten,kad su se mogli lako kupovati coinsi ja kupio samo 400 k !

Idiot !

Sime , jbg ti si proff. pa onda podjebavas nas buraniju ! :)

Sto vise igram sve sam gori ! :)

dobro si skontao a sad u penziju :)

pjeva i treat you like a real lady a rijanu vratio na tvorničke postavke
17 godina
genius_ kaže...

Pa tko ti je branio da sjediš satima na marketu i trguješ? Tko ti je kriv što nisi imao sreće da te posralo u packovima pa da si dobio u ono vrijeme igrača od nekoliko milijuna coinsa? Ama baš svatko je imao priliku multiplicirati coinse. Kupio si 400k coinsa i bez beda si u ono vrijme uz malo truda mogao imati bar 4 milijuna coinsa. Što si napravio? Kupio teveza koji sada ku..cu ne vrijedi.. takva igra... što bi rekla suzana mančić; dragi igrači, više sreće u sljedećem izvlačenju..

17 godina
neaktivan
movie kaže...
genius_ kaže...

Pa tko ti je branio da sjediš satima na marketu i trguješ? Tko ti je kriv što nisi imao sreće da te posralo u packovima pa da si dobio u ono vrijeme igrača od nekoliko milijuna coinsa? Ama baš svatko je imao priliku multiplicirati coinse. Kupio si 400k coinsa i bez beda si u ono vrijme uz malo truda mogao imati bar 4 milijuna coinsa. Što si napravio? Kupio teveza koji sada ku..cu ne vrijedi.. takva igra... što bi rekla suzana mančić; dragi igrači, više sreće u sljedećem izvlačenju..

Sad sam ovoga odrao 3:2 ,morao je jadnik da pobijegne ! :)

Poruka je uređivana zadnji put sub 20.6.2015 15:29 (genius_).
17 godina
neaktivan
movie kaže...
genius_ kaže...

Jbg ,prva mi fifa ,sad bi mozda i bila druga prica ! :)

Mada realno gledano od nule da se krene pa da se dogura do plavih karti tesko,bar meni ,mozda i nemoguce !

Fifa pointsi su preskupi mada vjerujem da imam bogatih koji ulazu pare ,mozda cak i stotine eura ?!

Opet ko  dobro igra ne tereba mu nista vise od 100 k vrijednosti tim !Ko sto rece neko sa jeftinim Brazilcima

sam dogurao do 1. div ! :)

Poruka je uređivana zadnji put sub 20.6.2015 15:52 (genius_).
17 godina
genius_ kaže...

Mada realno gledano od nule da se krene pa da se dogura do plavih karti tesko,bar meni ,mozda i nemoguce !

Fifa pointsi su preskupi mada vjerujem da imam bogatih koji ulazu pare ,mozda cak i stotine eura ?!

Opet ko  dobro igra ne tereba mu nista vise od 100 k vrijednosti tim !Ko sto rece neko sa jeftinim Brazilcima

Pa gledaj, fifa nije napravljena za one koji dobro igraju. napravljena je za sve nas da se dobro zabavimo. Neki ne prepoznaju tu zabavu pa se javljaju frustracije u vidu opstruiranja igre, izlaženja iz igre, napuštanja gamepada i tako... Ne znam zašto si itko pokrećući igru postavlja bilo kakve ciljeve osim zabave.

Isto tako ne znam zašto se stalno opterećuješ protivničkom ekipom? Imaš svoju i gledaj da ju posložiš najbolje što možeš. Ne igraju kartice već igrači. Da igraju kartice onda bi izgubio ovo što si zadnje postao a ti si dobio.

Isto ne kužim zašto se ljudi koji potroše novce na pointse nazivaju budalama? Ljudima je to zabava i ako ih to veseli neka potroše svoje novce na ono što ih usrećuje. Već sam rekao milijun puta kako svatko od nas ima neki porok. Kocka, klada, žene, cuga, fifa... i to je ok. Neka se svatko u tome pronađe i neka je sretan...

Poruka je uređivana zadnji put sub 20.6.2015 18:26 (movie).
11 godina
neaktivan
movie kaže...
genius_ kaže...

Pa gledaj, fifa nije napravljena za one koji dobro igraju. napravljena je za sve nas da se dobro zabavimo. Neki ne prepoznaju tu zabavu pa se javljaju frustracije u vidu opstruiranja igre, izlaženja iz igre, napuštanja gamepada i tako... Ne znam zašto si itko pokrećući igru postavlja bilo kakve ciljeve osim zabave.

Isto tako ne znam zašto se stalno opterećuješ protivničkom ekipom? Imaš svoju i gledaj da ju posložiš najbolje što možeš. Ne igraju kartice već igrači. Da igraju kartice onda bi izgubio ovo što si zadnje postao a ti si dobio.

Isto ne kužim zašto se ljudi koji potroše novce na pointse nazivaju budalama? Ljudima je to zabava i ako ih to veseli neka potroše svoje novce na ono što ih usrećuje. Već sam rekao milijun puta kako svatko od nas ima neki porok. Kocka, klada, žene, cuga, fifa... i to je ok. Neka se svatko u tome pronađe i neka je sretan...

bravo!

10 godina
neaktivan
FIFA 15

Aj da vas vidim FIFA masteri da mi neko napravi squad do 100k za PC

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Javier kaže...

Aj da vas vidim FIFA masteri da mi neko napravi squad do 100k za PC

nismo mi ovdje fifa masteri nemoras odma da vrijedjas :) kakav tim oces englezi/hrvati/spanjolci/hibrid/njemci?

17 godina
neaktivan
movie kaže...

Juce sam popizdio,tip ima sve bronzane igrace osim crnog Belosie i nabio me je propisno,svaku loptu baca na njega i gol !

17 godina
neaktivan
FIFA 15

pozz,da li neko zna mogu li PC povezati na TV sa HDMI ili kako vec?Imam MSI Radeon 7850 1 GB OC ?! Cini mi se da ima HDMI izlaza !

Poruka je uređivana zadnji put sub 20.6.2015 20:52 (genius_).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
FIFA 15

zna netko koga da stavim umjesto cahilla mislio sam mozda IF terrya ali mislim da je prespor  http://i.imgur.com/QMViGO1.jpg?1

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 15

Ako se znas postavljat Terry je Bog ! Ako ne, onda idi na brzeg branica.

Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
genius_ kaže...

Cini mi se da ima HDMI izlaza !

Čini mi se da onda možeš ako ti se čini da i tv ima hdmi ulaz...

17 godina
toma20 kaže...

zna netko koga da stavim umjesto cahilla mislio sam mozda IF terrya ali mislim da je prespor  http://i.imgur.com/QMViGO1.jpg?1

Kaj nedostaje cahillu? Meni je on odličan. Ako već hoćeš mijenjati probaj IF Smallinga ili SIF jagielka...Sada su u bescjenju..

10 godina
neaktivan
toma20 kaže...

Probaj IF Williamsa (Swansea C.). http://i.gyazo.com/23252c4e03127b3bb03e45b64d540c40.png

Poruka je uređivana zadnji put sub 20.6.2015 22:07 (TactXmaster).
17 godina
TactXmaster kaže...

Kao i Jagielki, fali mu visine a to se osjeti u skoku u 16m. Sve ostalo pet kao i jagielka, gotovo iste kartice. Inače ovaj IF Smalling me iznenadio. Visok, čvrst, dobro se postavlja i gotovo ništa ne košta..

17 godina
neaktivan

Pa svi novi TV imaju cak i vise HDMI ulaza!Kako se PS4 kaci na TV ?!

12 godina
TactXmaster kaže...
toma20 kaže...

Probaj IF Williamsa (Swansea C.). http://i.gyazo.com/23252c4e03127b3bb03e45b64d540c40.png

budem vidio mislim da cu ipak probati IF Terrya

15 godina
toma20 kaže...
TactXmaster kaže...
toma20 kaže...

budem vidio mislim da cu ipak probati IF Terrya

Kompany i Mangala <3

https://www.youtube.com/channel/UCNEZ9fPqdssgI2SReOIXOeQ
11 godina
neaktivan
FIFA 15

Nisam odavno bio na forumu evo uletim da prelistam 3 4 strane da vidim pisete li ista za 16ku kad tamo 8530 postova od geniusa, sta je momku, izgleda da je tek instaliro 15ku a eto 16ke..

0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 15

ima tema za 16

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
FIFA 15

Necu komentirat nista u ovoj Fifa,najodvratnija dio ikada,gledam na EA-ovom forumu gledam ekipa dobiva po jednom packu 3 IF i 1 TOTS-a...Ja otovrio 5 packa najbolji igrac Pirlo,znaci 60 Rare igraca niti jedan ne IF ili TOTS nego niti jedan vrijedan igrac,stvarno mi se gadi,odvratna igrica,znaci u ovoj igrici je lose:market,gameplay,cijene igraca(pola ih nema na marketu),packovi koje stalno mijenjaju.... i lista moe u nedoglet,kada se sjetim koliko sam uzivao u FIFI 13 ili cak 14,koju sam blatio zato sto je gora od 13,svjestan sam i koliko je bila bolja 14 od 15.Stvarno sumnjam da cu kupit 16,koliko sam god protiv PES-a,rađe cu njega kupiti(igrica koja je iz godine u godinu sve bolja) nego ovo,jer ovo je odvratno sto rade

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice