FIFA 15

poruka: 7.673
|
čitano: 829.004
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
FIFA 15

moze pomoc oko squad buildera

slazem neki bbwa-serie a hybrid

http://i.imgur.com/KdunnG7.jpg

bitno je da su neymar-cuardado-bacca u ekipi

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Re: FIFA 15

http://www.futhead.com/15/squads/33526891/ , Ja bi to ovako napravio i možeš ako hoćeš umjesto ovih barcih igrača ubacit ove iz reala na klupi

17 godina
Mic_zap kaže...

Meni je to super(znam da vecini nije),ja sve prodao prije TOTS-a i samo gledam kako cijene padaju,a jedino sto sam vrijednoga kupio u to doba,da nije za trade je SIF Auba.Prije TOTS-a sam se brinuo ako cu kupiti Suareza ili Balea ili Robbena,sada mogu kupiti svu trojicu :)

Problem je što danas možeš kupiti svu trojcu a već sutra ćeš za isti iznos moći kupiti svu šestoricu...

17 godina
neaktivan
FIFA 15

Juce posle duzeg vremena da i ja pobijedim nekog i to bilo je 4:1 i pred kraj ,ne znam sta bi,puce veza..

Kontam izasao lik iz tekme kad ono meni DNF ?!Nista coinsi ....

Stavio sam RF Aubameyang na ST ,chem. 6 jbg ?!

Poruka je uređivana zadnji put sri 3.6.2015 7:20 (genius_).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 15

Ja se već duže vrijeme palim na Ibru da ga probam, ali nije nam suđeno nikako.

Pikirao sam ga par dana i cijena mu je bila oko 140.000, ali nisam imao te pare pa sam čekao povoljan trenutak.

Sad mu je cijena pala na 120.000 - te pare sam imao, al me sjebao Ribery :)

Ništa, Ibra pričekaj još malo - kad ti cijena padne na 50.000 - moj si i Božji :)

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
genius_ kaže...

Juce posle duzeg vremena da i ja pobijedim nekog i to bilo je 4:1 i pred kraj ,ne znam sta bi,puce veza..

Nema veze sto mu je chem 6. SVe dok nije ispod 5, znači da mu chemistry ne utiče negativno na njegove ocjene, a pošto je 6, znači da čak dobiva mali i bonus od chemistrya na ocjene.

17 godina
neaktivan
AdisTM87 kaže...
genius_ kaže...

Nema veze sto mu je chem 6. SVe dok nije ispod 5, znači da mu chemistry ne utiče negativno na njegove ocjene, a pošto je 6, znači da čak dobiva mali i bonus od chemistrya na ocjene.

Utjesi me !!!! :) Nemam koga u spicu ,jbg ,Ramos,Immobile ,Cupo ,sve krsevi !Zbog toga sami i presao na formaciju sa jednim ST !

13 godina
FIFA 15

Jučer sam ulovio i Alabu tako da je ovo moja najnovija verzija Bayerna: http://www.futhead.com/15/squads/33561499/

Ima li tko kakak savjet-ideju?

Volio bi nekako Mullera ugurat unutra jer je on zvijer, ali ne vidim gdje ni kako.

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Skilledžija kaže...

Jučer sam ulovio i Alabu tako da je ovo moja najnovija verzija Bayerna: http://www.futhead.com/15/squads/33561499/

Ima li tko kakak savjet-ideju?

Volio bi nekako Mullera ugurat unutra jer je on zvijer, ali ne vidim gdje ni kako.

1.koliko vrijedi tim na PC?

2.Kako prolazis sa njim u odnosu na one color kartice,Ronaldo ,Mesi i bratija ?

P.S. Ja imam Ribery odavno ali nikako mi se ne vidi u timu?Igram uglavnom kroz sredinu

pa mi Ribi ne dobije loptu skoro nikako !Meni je beskoristan prakticno !

Nesto slicno se dogogilo sa Princ Eugen div . na Sutjesci kad je ostala na boku glavnih  zbivanja ! :)

13 godina
genius_ kaže...

P.S. Ja imam Ribery odavno ali nikako mi se ne vidi u timu?Igram uglavnom kroz sredinu

Nesto slicno se dogogilo sa Princ Eugen div . na Sutjesci kad je ostala na boku glavnih  zbivanja ! :)

Robbena sam platio 300.000, Lewandovskog oko 150.000, ali to je bilo u ona dobra stara vremena kada nije bilo price capa.

Sada ovaj tim ne vrijedi više od 200.000.

Ribery ti je 45.000, Lewandovski 20.000, Robben oko 120.000 - ovi ostali su po 10.000-13.000 uvrh glave - Alaba jučer kupljen za 13.000.

Ovi sa plavim karticama su u pravilu njubovi puni para, ali slabo igraju - takve pobjeđujem.

Kad mi uleti mačak sa svim srebrnima u ekipi - e taj je zajeban - od takvih gubim.

Mada, uletio sam u seriju poraza unazad par dana - falila mi je pobjeda za 3. diviziju pred neki dan i onda je krenulo - sad sam u 6., a popodne ću vjerojatno biti u 7. jer imam još dvije utakmice, a trebaju mi 2 pobjede.

Koristim krila više nego sredinu.

Ili nabacujem ili probijam - sa Robbenom sam počeo lagano šemu hvatat i igram točno onako kako on igra u stvarnosti.

Dam mu loptu na boku i onda se zabijam s njim prema centru i šutiram što često završava golom jer ima odličan šut lijevom nogom - desna mu je ubi bože.

Sa Riberyjem tek učim igrati pošto ga imam 2 dana, ali već mi je zabio par komada.

[19xx] 4ntraks
17 godina
neaktivan
Skilledžija kaže...
genius_ kaže...

Robbena sam platio 300.000, Lewandovskog oko 150.000, ali to je bilo u ona dobra stara vremena kada nije bilo price capa.

Sada ovaj tim ne vrijedi više od 200.000.

Ribery ti je 45.000, Lewandovski 20.000, Robben oko 120.000 - ovi ostali su po 10.000-13.000 uvrh glave - Alaba jučer kupljen za 13.000.

Ovi sa plavim karticama su u pravilu njubovi puni para, ali slabo igraju - takve pobjeđujem.

Kad mi uleti mačak sa svim srebrnima u ekipi - e taj je zajeban - od takvih gubim.

Mada, uletio sam u seriju poraza unazad par dana - falila mi je pobjeda za 3. diviziju pred neki dan i onda je krenulo - sad sam u 6., a popodne ću vjerojatno biti u 7. jer imam još dvije utakmice, a trebaju mi 2 pobjede.

Koristim krila više nego sredinu.

Ili nabacujem ili probijam - sa Robbenom sam počeo lagano šemu hvatat i igram točno onako kako on igra u stvarnosti.

Dam mu loptu na boku i onda se zabijam s njim prema centru i šutiram što često završava golom jer ima odličan šut lijevom nogom - desna mu je ubi bože.

Sa Riberyjem tek učim igrati pošto ga imam 2 dana, ali već mi je zabio par komada.

Dobro si dogurao do 3 . div, ja iz 6. ne mrdam ,tacnije sin igra ,ja ne smijem bojim se ispascu ! :) Samo friendly a tu dolaze uglavnom colored !

Sta ja mogu sa ovim timom protiv Rolanda i Messia ?! Da placem ,bar zabijem koji gol ,jbg !

imam 2 naloga , na jednom 150 k coinsa i 4 solidna tim ali nema ugovora nista ,na drugom 2 tima losa ali 650 ugovora !E sad sam mislio da prodam skoro sve igrace

i da coinse prebacim na onaj nalog gdje imam ugovore ali sad su cijene sto ti rece nikakve !Igram uglavnom na nalogu gdje imam ugovore ,bar te brige nemam ali los tim ,ovaj sa slike !

Poruka je uređivana zadnji put sri 3.6.2015 10:41 (genius_).
13 godina
genius_ kaže...

Dobro si dogurao do 3 . div, ja iz 6. ne mrdam ,tacnije sin igra ,ja ne smijem bojim se ispascu ! :) Samo friendly a tu dolaze uglavnom colored !

Sta ja mogu sa ovim timom protiv Rolanda i Messia ?! Da placem ,bar zabijem koji gol ,jbg !

Stavi Mullera na desno krilo - imaš ga za male pare, a odličan je.

[19xx] 4ntraks
17 godina
neaktivan
Skilledžija kaže...
genius_ kaže...

Imao sam ga prodao,sinoc gledam mozda 1-2 k coinsa ,stvarno je bagatela ! :)

Dzaba mi kad igram kroz sredinu i L1+trokut !Samo mi izbiju glavim skoro svaki put !Meni kad salju L1+trokut obicno

napadac protivnicki primi loptu ,mada,ga obicno sahvataju odbrambeni na vrijeme !

Poruka je uređivana zadnji put sri 3.6.2015 10:45 (genius_).
17 godina
neaktivan
Skilledžija kaže...
genius_ kaže...

Kakvu taktiku koristis za 4-3-3?Da li ostavljas LB i RB nazad ili idu u napad?Sta jos podesavas i kako ?

13 godina
genius_ kaže...

Kakvu taktiku koristis za 4-3-3?Da li ostavljas LB i RB nazad ili idu u napad?Sta jos podesavas i kako ?

LW i RW stavim da probijaju bokove i da dolaze na skok.

Napadača target man i da bude centralno.

CAM stavim free roam i isto da dolazi u box.

Ostalo ne diram - balanced ostavim kako i je.

Kad imam CDM onda njemu stavim da ne ide u napad.

[19xx] 4ntraks
17 godina
genius_ kaže...

imam 2 naloga , na jednom 150 k coinsa i 4 solidna tim ali nema ugovora nista ,na drugom 2 tima losa ali 650 ugovora !E sad sam mislio da prodam skoro sve igrace

i da coinse prebacim na onaj nalog gdje imam ugovore ali sad su cijene sto ti rece nikakve !Igram uglavnom na nalogu gdje imam ugovore ,bar te brige nemam ali los tim ,ovaj sa slike !

Oprosti, ali što je tu loše? Vrlo solidna momčad kojoj bih ja mijenjao ST i možda jednog CB i to sve za par tisuća coinsa...

13 godina
FIFA 15

Napokon smo dobili igrace po prihvatljivim cijenama... a vi samo vristite o tome kako gubite coinse. Jel igrate economy manager ili fifu ? Ribery za 20k.... nikad u povijesti FUTa nije toliko kosto i sad si ga velika vecina moze bez problema priustit.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
SimeKZ kaže...

Napokon smo dobili igrace po prihvatljivim cijenama... a vi samo vristite o tome kako gubite coinse. Jel igrate economy manager ili fifu ? Ribery za 20k.... nikad u povijesti FUTa nije toliko kosto i sad si ga velika vecina moze bez problema priustit.

Istina, povoljni su dobri igrači... jedini problem je što ih nema na tržištu :)

Čim niže cijene, tim ih je manje na tržištu.

[19xx] 4ntraks
17 godina
SimeKZ kaže...

Nikad u povijesti nisam sjedio 2 mjeseca na marketu čekajući jednog igrača da se pojavi kako bih konačno došao u priliku da ga kupim. Već sam rekao, problem je što nešto danas kupim a sutra ne vrijedi pola cijene. Ili još bolje. Sruše cijenu terryu na 70k da bi mu za 5 dana digli cijenu na 190k. Mislim, ja se na takvom marketu osjećam kao magarac. Sve rade kako bi smanjili količinu coinsa u opticaju. Mene ovakva isdrkavanja ne interesiraju. Danas kupim sancheza za 1.3 milje, sutra vrijedi 1 milju a za deset dana 500k pa ga onda opet za 20 dana dignu na 1.2 milje. Halo? Očito je da im je jedini cilj isprazniti nam džepove...

usput, nijemci tots

http://gyazo.com/740fa9d9fc6fd25519d7053fa1e0e3c3

Poruka je uređivana zadnji put sri 3.6.2015 18:37 (movie).
15 godina
FIFA 15

Aubameyang

https://www.youtube.com/channel/UCNEZ9fPqdssgI2SReOIXOeQ
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
FIFA 15

Robben 300-500k
Boateng 250-500k
Lewandowski 250-500k
Aubameyang 250-500k
Neuer 200-450k
De Bruyne 250-400k
Müller 200-400k
Naldo 95-140

Castro 100-160k
Rodriguez 80-180k
Herrmann 80-150k
Junuzovic 40-60k
Jantschke 20-40k
Fährmann 20-40k
Verhaek 20-40k

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
Poruka je uređivana zadnji put sri 3.6.2015 22:08 (KiCo77).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
KiCo77 kaže...

Robben 300-500k
Boateng 250-500k
Lewandowski 250-500k
Aubameyang 250-500k
Neuer 200-450k
De Bruyne 250-400k
Müller 200-400k
Naldo 95-140

Castro 100-160k
Rodriguez 80-180k
Herrmann 80-150k
Junuzovic 40-60k
Jantschke 20-40k
Fährmann 20-40k
Verhaek 20-40k

PS4

Robben   2 800 000 / 4 000 000

Muller       800 000 / 1 000 000

Boateng 1 000 000 / 1 700 000

Da dalje ne nabrajam, uglavnom, kupnja ova tri igrača danas radi gubitak od bar 2 000 000 coinsa u roku od tjedan dana. Je li to normalno i je li to market kakav svi priželjkujemo?

17 godina
neaktivan
Skilledžija kaže...
genius_ kaže...

LW i RW stavim da probijaju bokove i da dolaze na skok.

Napadača target man i da bude centralno.

CAM stavim free roam i isto da dolazi u box.

Ostalo ne diram - balanced ostavim kako i je.

Kad imam CDM onda njemu stavim da ne ide u napad.

Znaci RB i LB ostavis da idu u napad ono po defaultu?!Ja ih ostavljam nazad kao i CB naravno !

17 godina
neaktivan
movie kaže...
genius_ kaže...

Oprosti, ali što je tu loše? Vrlo solidna momčad kojoj bih ja mijenjao ST i možda jednog CB i to sve za par tisuća coinsa...

Koga na ST i kojeg CB da zamjenim i sa kim ?Boatenga mislis na CB ?! :)

I Lewandolskog na ST ?!Sto se tice coinsa imam ih cca 5000 !

Poruka je uređivana zadnji put sri 3.6.2015 23:30 (genius_).
15 godina
neaktivan
FIFA 15

Nije EA kriv(barem ne potpuno) za situaciju sa nedostatkom igrača na marketu. Krivi su igrači koji su imali milione i odlučili da zeznu market kupovinom određenog igrača ili njih više (tipa S.Ramos), te im je to neka borba protiv EA... Jedva čekam FIFa 16 kad sve bude od samog početka kako treba i bude onemogućeno kupovanje coinsa na stare načine, ugl bit će sve dosta zanimljivije, a ostali koji su navikli da za 20-30$ kupe milion coinsa nek se pojedu!

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
FIFA 15

Momački sam ga ljuštrio ovih dana i teško da mi ima ravnog u minutaži, ali ništa od nagrade...Ovaj EA se stisnuo, kao da može sve što ima ponijeti na onaj svijet. U nadi da će barem uletiti obični Y. Toure ili Aguero izgledam kao vampir, čemu dodatno doprinosi alergija koju imam u ovo doba godine, a na podlaktice nesmijem pomisliti da se oslonim. Uzeo sam si malo predaha jučer i danas, jer sam sve turnire počistio, tako da..., valja se pripremiti za sljedeće.  Jbg., tako je to kada izabereš teži način...

Origin ID: AnchorMan86
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
AdisTM87 kaže...

Nije EA kriv(barem ne potpuno) za situaciju sa nedostatkom igrača na marketu. Krivi su igrači koji su imali milione i odlučili da zeznu market kupovinom određenog igrača ili njih više (tipa S.Ramos), te im je to neka borba protiv EA... Jedva čekam FIFa 16 kad sve bude od samog početka kako treba i bude onemogućeno kupovanje coinsa na stare načine, ugl bit će sve dosta zanimljivije, a ostali koji su navikli da za 20-30$ kupe milion coinsa nek se pojedu!

Pa koliko vidim i dalje se kupuju coinsi, na malo teži način ali se kupuju.. što se nedostatka igrača na marketu tiče, čim malo dignu cijenu market je pun određenih igrača. Čim im spuste cijenu nema niti jednoga. Normalno je da ako si dao za određenog igrača milju coinsa kad padne na 500k da nisi motiviran istog prodavati. Koja je uopće svrha ovakvog marketa? U ponedjeljak sam kupio tots sancheza i costu a već u utorak sam na njima izgubio 300k a danas gledam već gubim 500k. Ako je igra poštena i market kontrolira ea, zašto stavljaju cijenu igrača 2 milje pa istu ruše u par dana ispod milje? Mislim, što je tebi tu pošteno i normalno. Znači, oni manipuliraju marketom kako im se digne a to nema nikakve veze s realnom ekonomijom igre.. meni je ovo nepošten način i nikako nisam motiviran za daljnje igranje. Ovakvim načinom i ovakvim marketom te ovakvom igrom izgubit će velik broj igrača.

17 godina
neaktivan
movie kaže...
SimeKZ kaže...

Nikad u povijesti nisam sjedio 2 mjeseca na marketu čekajući jednog igrača da se pojavi kako bih konačno došao u priliku da ga kupim. Već sam rekao, problem je što nešto danas kupim a sutra ne vrijedi pola cijene. Ili još bolje. Sruše cijenu terryu na 70k da bi mu za 5 dana digli cijenu na 190k. Mislim, ja se na takvom marketu osjećam kao magarac. Sve rade kako bi smanjili količinu coinsa u opticaju. Mene ovakva isdrkavanja ne interesiraju. Danas kupim sancheza za 1.3 milje, sutra vrijedi 1 milju a za deset dana 500k pa ga onda opet za 20 dana dignu na 1.2 milje. Halo? Očito je da im je jedini cilj isprazniti nam džepove...

usput, nijemci tots

http://gyazo.com/740fa9d9fc6fd25519d7053fa1e0e3c3

Koje packove treba da otvaram da bi dobio nekog TOTS ?Od koliko coinsa?Da li treba samo ove plave ili mogu i drugi ?!

15 godina
neaktivan
movie kaže...
AdisTM87 kaže...

Pa koliko vidim i dalje se kupuju coinsi, na malo teži način ali se kupuju.. što se nedostatka igrača na marketu tiče, čim malo dignu cijenu market je pun određenih igrača. Čim im spuste cijenu nema niti jednoga. Normalno je da ako si dao za određenog igrača milju coinsa kad padne na 500k da nisi motiviran istog prodavati. Koja je uopće svrha ovakvog marketa? U ponedjeljak sam kupio tots sancheza i costu a već u utorak sam na njima izgubio 300k a danas gledam već gubim 500k. Ako je igra poštena i market kontrolira ea, zašto stavljaju cijenu igrača 2 milje pa istu ruše u par dana ispod milje? Mislim, što je tebi tu pošteno i normalno. Znači, oni manipuliraju marketom kako im se digne a to nema nikakve veze s realnom ekonomijom igre.. meni je ovo nepošten način i nikako nisam motiviran za daljnje igranje. Ovakvim načinom i ovakvim marketom te ovakvom igrom izgubit će velik broj igrača.

Market je sve osim idealnog trenutno, te je ovo sve neka priprema za FIFU 16 i to me raduje, svakako nema još  par mjeseci do nove fife...

17 godina
AdisTM87 kaže...

Market je sve osim idealnog trenutno, te je ovo sve neka priprema za FIFU 16 i to me raduje, svakako nema još  par mjeseci do nove fife...

Svake godine imaju pripremu za sljedeću fifu i svake godine najavljuju pošteniju igru i svake godine vidimo kako to završi. Sjeti se kako je krenula ova fifa i kako su najavljivali poštenje, rigorozne kazne i kako je ovo na kraju bila jedna od najnepoštenijih fifa do sada i kako nisu poduzimali ništa do onog trenutka dok im nije ozbiljno pala zarada od fifa pointsa. Tu je sve krenulo. Znači ne zbog bolje igre za tebe i mene već samo zbog njihove zarade..

Na kraju, što god da naprave igra nikada neće biti jednaka za sve. To je nemoguće i s time se treba pomiriti..

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice