FIFA 15

poruka: 7.673
|
čitano: 830.670
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: FIFA 15

Neće biti uopšte zahtjevnija od FIFE 15. Zašto? Zato što ta ista igra izlazi i za PS4, a konfiguracija ps4 nije uopšte posebno jaka.

11 godina
neaktivan
FIFA 15

developeri nisu jos istrazili harvder na konzoli tako ne pricaj gluposti pogledaj situaciju project carsa na amd driverima,pogledaj prve igre na ps3 i ove zadnje

pjeva i treat you like a real lady a rijanu vratio na tvorničke postavke
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
hanteed kaže...

developeri nisu jos istrazili harvder na konzoli tako ne pricaj gluposti pogledaj situaciju project carsa na amd driverima,pogledaj prve igre na ps3 i ove zadnje

ali u godinu dana se sigurno neće povećati zahtijevi za fifu bar ne drastično, možda se poveća potreban prostor na hddu

Ono što možeš sutra,ne ostavljaj za danas.
11 godina
neaktivan
zelenbic kaže...
hanteed kaže...

ali u godinu dana se sigurno neće povećati zahtijevi za fifu bar ne drastično, možda se poveća potreban prostor na hddu

izvini developer nisam te prepoznao :D

15 godina
neaktivan
FIFA 15

Bedimo ili Marcelo u francuskoj ekipi u formaciji 4-1-2-1-2, te zašto da i zašto ne?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 15

Ne razumijem šta želiš da kažeš i šta pričaš? Ps4 konzole koštaju oko 500$(kad su tek izašle) sad i još manje, te samim tim njihov hardver je ograničen. Grafička unutar ps4 je u rangu od 7850, tako da sam siguran da  u naredne 3-4 godinei  FIFA na PCu neće zahtjevati jaču grafičku od te iste, da igru vrti na 60fps i sve high. Naravno podrazumijevat će se 4/8GB RAMa, te  minimum i3 procesor/AMD u rangu i3-a.

Poruka je uređivana zadnji put ned 24.5.2015 10:10 (AdisTM87).
Moj PC  
0 1 hvala 0
10 godina
FIFA 15

oce se dizat mozda cijene igracima tipa bale robben ibra( MISLIM PRICE RANGES) itd do dan-dva prije izlaska BPL TOTS da znan ocu ih prodat pa uzet jos puno jeftinije tokom BPL TOTS-A

0 0 hvala 0
17 godina
MaciStyle kaže...

oce se dizat mozda cijene igracima tipa bale robben ibra( MISLIM PRICE RANGES) itd do dan-dva prije izlaska BPL TOTS da znan ocu ih prodat pa uzet jos puno jeftinije tokom BPL TOTS-A

Sada kad svi sve rasprodaju i kad ništa nema vrijednost kako očekivati rast cijena? Ako si mislio nešto zaraditi trebao si sve vrijedno prodati do srijede, sad nema smisla... samo pušenje coinsa i tako će biti do završetka tots-a. Nakon toga cijene će lagano rasti. Do kuda, tko to zna kad ea kontrolira market...

15 godina
movie kaže...
MaciStyle kaže...

Sada kad svi sve rasprodaju i kad ništa nema vrijednost kako očekivati rast cijena? Ako si mislio nešto zaraditi trebao si sve vrijedno prodati do srijede, sad nema smisla... samo pušenje coinsa i tako će biti do završetka tots-a. Nakon toga cijene će lagano rasti. Do kuda, tko to zna kad ea kontrolira market...

Ja piknuo neymara za 70k, i jutros su bili oko 100k, plus moj je hunter, a bio je samo jedan na marketu za 110k. Bila bi lijepa zarada da ga sad prodam za 110k, ali lik je zvijer, ne dam ga nikom :)

https://www.youtube.com/channel/UCNEZ9fPqdssgI2SReOIXOeQ
17 godina
AdisTM87 kaže...

Ne razumijem šta želiš da kažeš i šta pričaš? Ps4 konzole koštaju oko 500$(kad su tek izašle) sad i još manje, te samim tim njihov hardver je ograničen. Grafička unutar ps4 je u rangu od 7850, tako da sam siguran da  u naredne 3-4 godinei  FIFA na PCu neće zahtjevati jaču grafičku od te iste, da igru vrti na 60fps i sve high. Naravno podrazumijevat će se 4/8GB RAMa, te  minimum i3 procesor/AMD u rangu i3-a.

Ne možeš cijenu konzole poistovjećivati s cijenom hardvera i tu tražiti neki znak jednakosti. Jednostavno PS4 će se prodati u stotinjak milijuna komada i ugovori koji su sklopljeni s amd-eom sasvim sigurno respektiraju tu brojku iz koje je sony izvukao najbolje moguće uvjete i cijenu za hardver koji se koristi u PS4. S druge strane konzola je zatvoren sustav koji je namjenjen isključivo igranju tako da data konfiguracija sasvim sigurno može izvući daleko više nego i puno jača pc konfiguracija koja se guši kojekavim mogućim hardverskim i softverskim nekompaktibilnostima.

Recimo, fifa se napravi za PS4 i na svim PS4 će raditi isto jer su svi PS4 isti dok recimo nas deset s bug foruma ima doma deset različitih konfiguracija i svi očekujemo da baš na našoj radi savršeno. Sad uzmi koliko je različitih konfi u svijetu? Nemoguće je igru optimizirati da na svima radi isto. Zato si uzmu lufta pa ti objektivno treba 30% jači hardver da bi igra radila korektno.

Pogle samo primjer uncharteda 3 ili the last of us. Meni dvije vjerojatno grafički najljepše igre koje sam do sada vidio. Remek djela a pogle na čemu su se vrtila? Na PS3? Pazi, radi se o konzoli s 256MB sistemske i 256MB grafičke memorije? Ova konfa PS3 ne bi bila dovoljna za pokretanje windowsima a u isto vrijeme PS3 vrti jednu tako grafički prekrasnu igru. Neki puta nije sve u sirovoj snazi...

Naravno da ovim putem ne želim reći kako je PS4 jači od bilo koje pc konfe već samo da neki put snaga ne govori ništa ako imamo proizvod koji je ciljano rađen za određen hardver koji je onda u potpunosti iskorišten kako bi ponuđenu igru pokazao u punom svjetlu..

15 godina
neaktivan
FIFA 15

To što neka igra radi na dosta lošijoj konfiguraciji od playstationa bolje nego na jačoj na PCu je samo iz razloga što je ta ista igra bolje optimizovana za Playstation.

Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
AdisTM87 kaže...

To što neka igra radi na dosta lošijoj konfiguraciji od playstationa bolje nego na jačoj na PCu je samo iz razloga što je ta ista igra bolje optimizovana za Playstation.

Vidim da nisi shvatio što sam htio reći ali ajmo ovako. Ja ću uzeti PS3 i pokrenuti uncharted 3 a ti uzmi pc iste konfe i probaj, ne igrati se već samo pokrenuti win8 na toj konfi. Kako recimo optimizirati uncharted 3 za pc iste hardverske snage kad taj pc ne može niti pokrenuti operativni sistem? Tu se vraćamo na početak kako ne možeš poistovjećivati PS4 i pc iste hardverske snage jer nisu napravljeni za iste radnje. Tako da je za očekivati da fifa u naredne dvije godine izgleda bolje na PS4 ali i da će na pc za to kaj će izgledati bolje tražiti više hardverske snage nego što joj to treba danas a da za to neće isključivi krivac biti neoptimizacija već činjenica da je PS4 zatvoren sustav namjenjen isključivo igranju dok je na pc igranje jedna od mnogih opcija..

15 godina
neaktivan
FIFA 15

Stvarno mi se ne da raspravljati. Moje mišljenje je da i u naredne 3,4 godine računari sa i3/i5 procesorom sa grafičkom sa 2GB radne memorije u rangu 7850 i 4/8GB RAMa će moći bez problema pokrenuti na HIGH sve nadolazeće FIFE na 60fps. Živi bili pa vidjeli. Stvarno me ne interesuje ništa drugo... Da se vratimo na temu :

Bedimo ili Marcelo u francuskoj ekipi u formaciji 4-1-2-1-2, te zašto da i zašto ne?

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
FIFA 15

ako sada odigram ovi turnir i osvojim ga( MISLIM NA ONI 7000 COINS AND RARE PLAYERS PACK)  ocu li ga moci ponovno igrat kada izade BPL TOTS?

0 0 hvala 0
15 godina
AdisTM87 kaže...

Stvarno mi se ne da raspravljati. Moje mišljenje je da i u naredne 3,4 godine računari sa i3/i5 procesorom sa grafičkom sa 2GB radne memorije u rangu 7850 i 4/8GB RAMa će moći bez problema pokrenuti na HIGH sve nadolazeće FIFE na 60fps. Živi bili pa vidjeli. Stvarno me ne interesuje ništa drugo... Da se vratimo na temu :

Marcelo.. zasto? jedan od boljih bekova u igrici dok je bedimo jedan od gorih.. imao sam ga jedno 40 tekmi jer je samo on pasao u squad i to je bilo katastrofa..

PSN: Chov1ch
13 godina
FIFA 15

Sad me šupak dobio u finalu ovog kupa aktualnog.

Napucao je sve do jednog igrača s onim sranjima za pojačavanje karakteristika, a ekipa mu je sljedeća:

Bale, IF Benzema, IF Griezman, IF Neymar, IF Fegouli, Yaya, Marcelo, Ramos, Company, Alves, Courtois.

Jebote, s takvom ekipom igra i još ih napucava da budu jači - nevjerojatno.

Moji se samo odbijaju od njegovih, a njegovi lete po terenu.

Courtois kao da ima super attack na rukavicama - šutine mu se lijepe... obranio mi jednu u same rašlje je išla - skočio je k'o žabac.

Ovo mi je drugo finale, jučer sam igrao s jednim OK likom - dobio me jer je bio bolji - ekipa solinda - ništa pretjerivanje.

Ali ovaj danas - ovo je dno dna - kako ga nije sram tako igrati?

Da je igrao s mojom ekipom, dobio bi ga bez problema jer sam mu i ovako radio dosta problema, al šta mi vrijedi kad je Courtois sve skinuo - moguće i nemoguće.

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
FIFA 15

Složio ovo danas i oduševljen. Mislim, to je sa svakom novom ekipom prvih par dana tako da to uzimam s rezervom ali ovaj kouyate i can su dva najbolja igrača sredine terena  s kojima sam igrao. Nevjerojatno. Problem mi u igri stvara jedan CB. Probao sam s kalasom ali je nizak pa ima problema u skok igri a svi s kojima sam danas igrao samo deru visoke na poziciju CB. Sad sam stavio verginia koji je puno viši ali mi je nekako mekan pa sad tražim još jednog visokog i čvrstog CB.

http://gyazo.com/dec8e3957d39ae6d9d88e71141ef95ab

Netko tko je igrao sa srebrnim englezima pa ima neka iskustva, ima li kakav prijedlog kaj bi tu mijenjao. Agbonlahora neću uzeti jer po startnoj cijeni ga nitko ne kupuje tako da će mu sigurno cijena pasti. Isto vrijedi i za diamea pa ću s njihovom kupovinom prilčekati.. Za mayuku nemam riječi. Ne kužim koja je svrha if i ostalih kartica kad ovakvi igrači paraju mrežu kako im se digne?

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
FIFA 15

zbog toga je fut nerealan i arkadan mod,mada ni seasons nekada ne lici na simulaciju

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 15

Ako ko hoće da uživa u igri evo mu jedan savjet od mene :). Kupite Bronze igrače i pucajte ove kupove, zabava 10+ ! Svaki gol što zabijem slavim po kući hahahah... ja potrošio 13k na bronze packove i ekipu i izgleda tako ko na slici... ne znam više ni koga dovest .. oni sa malo većm paceom itd koštaju 5000+ a to je bezobrazno! -_- Uglavnom poslušajte me i pokušajte...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
FIFA 15

Navodno revolucionarni dresovi za novu sezonu

http://gyazo.com/72194e06f44446ff9f07fa2dc19b6740

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
movie kaže...

Složio ovo danas i oduševljen. Mislim, to je sa svakom novom ekipom prvih par dana tako da to uzimam s rezervom ali ovaj kouyate i can su dva najbolja igrača sredine terena  s kojima sam igrao. Nevjerojatno. Problem mi u igri stvara jedan CB. Probao sam s kalasom ali je nizak pa ima problema u skok igri a svi s kojima sam danas igrao samo deru visoke na poziciju CB. Sad sam stavio verginia koji je puno viši ali mi je nekako mekan pa sad tražim još jednog visokog i čvrstog CB.

http://gyazo.com/dec8e3957d39ae6d9d88e71141ef95ab

Netko tko je igrao sa srebrnim englezima pa ima neka iskustva, ima li kakav prijedlog kaj bi tu mijenjao. Agbonlahora neću uzeti jer po startnoj cijeni ga nitko ne kupuje tako da će mu sigurno cijena pasti. Isto vrijedi i za diamea pa ću s njihovom kupovinom prilčekati.. Za mayuku nemam riječi. Ne kužim koja je svrha if i ostalih kartica kad ovakvi igrači paraju mrežu kako im se digne?

Po meni pod obavezno u svaku silver PL momcad mora ici Diame,decko je silver Y. Toure,igrao mi je od CDM do CAM pozicije.

13 godina
FIFA 15

Ako netko hoce odigrat koju friendly neka doda na PhotosynthesisO2... 

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
AdisTM87 kaže...

Imam 7850 sa 1 GB rama OC edition MSI,Fifa 15 radi sve na max .Vrhunska grafika ,vent. ne prelazi 30 % besumna !

11 godina
neaktivan
genius_ kaže...
AdisTM87 kaže...

Imam 7850 sa 1 GB rama OC edition MSI,Fifa 15 radi sve na max .Vrhunska grafika ,vent. ne prelazi 30 % besumna !

nebitan podatak

17 godina
neaktivan
hanteed kaže...
genius_ kaže...
AdisTM87 kaže...

nebitan podatak

Ne,necu nista , samo se hvalim ! :)

Poruka je uređivana zadnji put pon 25.5.2015 10:51 (genius_).
17 godina
neaktivan
FIFA 15

Pozza,poslao sam sa drugog acc. gift za promjenu imena kluba ali ga nema ili ja ne znma da ga nadjem?!

Kad sam ga slao pise da ce kad udjem u taj nalog na koji sam poslao sam da mi ponudi promjenu imena

ali se to ne desava ?!

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
genius_ kaže...

Pozza,poslao sam sa drugog acc. gift za promjenu imena kluba ali ga nema ili ja ne znma da ga nadjem?!

Kad sam ga slao pise da ce kad udjem u taj nalog na koji sam poslao sam da mi ponudi promjenu imena

ali se to ne desava ?!

Nije dovoljno uci samo u fifu 15 i otic tamo u catalog, il ne znam gdje si vec trazio. Trebas uc u Ultimate Team i tu bi te trebalo pitat na samom ulazu da promjenis ime..

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
17 godina
neaktivan
KiCo77 kaže...
genius_ kaže...

ali se to ne desava ?!

Nije dovoljno uci samo u fifu 15 i otic tamo u catalog, il ne znam gdje si vec trazio. Trebas uc u Ultimate Team i tu bi te trebalo pitat na samom ulazu da promjenis ime..

Imao sam ona za promjenu imena i ajde da probam kako funkcionise ,to je bilo davno kad nisam znao nista o tome

i nazalost ostavim isto ima i potrosim onaj sta je vec za promjenu imena !

Sad posaljem kao gift i nece opet ,jbg !

11 godina
neaktivan
FIFA 15

Pakleni silveri:

https://www.easports.com/fifa/ultimate-team/web-app/show-off?showoffId=jhwV673tnLRGV:pc

I ovi su mi donijeli brdo igrača i jednu plavu karticu onog izraelca u ruskoj ligi...

Ovi su zaradili ove gore (za kolegu MaciStyle):

https://www.easports.com/fifa/ultimate-team/web-app/show-off?showoffId=ecosSbS3nLRGY:pc

EDITOVANO

Origin ID: AnchorMan86
Poruka je uređivana zadnji put pon 25.5.2015 15:47 (Anchor Man).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Mic_zap kaže...

Po meni pod obavezno u svaku silver PL momcad mora ici Diame,decko je silver Y. Toure,igrao mi je od CDM do CAM pozicije.

Kao što rekoh, čekam da mu padne cijena. Nitko ga ne kupuje po startnoj cijeni i za očekivati je da mu padne cijena kao i agbonlahoru kojeg isto nitko ne kupuje po startnoj cijeni.. Ustvari nitko ništa ne kupuje i na marketu je sveopći kaos..

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice