FIFA 15

poruka: 7.673
|
čitano: 830.057
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
FIFA 15

Napokon sam skupio za Lacazetea!! Jedva čekam da isprobam zvijer! Šta mi vi savjetujete za kojeg bi slijedećeg igrača trebao sakupljati? Vjerovatno za Matuidia, s obzirom da dok sakupim narednih 60-70k da će mu cijena past na tu cifru...Volio bi i da otvaram paketiće :).

Poruka je uređivana zadnji put pet 22.5.2015 21:16 (AdisTM87).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: FIFA 15
AdisTM87 kaže...

Napokon sam skupio za Lacazetea!! Jedva čekam da isprobam zvijer! Šta mi vi savjetujete za kojeg bi slijedećeg igrača trebao sakupljati? Vjerovatno za Matuidia, s obzirom da dok sakupim narednih 60-70k da će mu cijena past na tu cifru...Volio bi i da otvaram paketiće :).

Probaj sif payeta na cam. Meni najbolji cam francuske lige a i nije skup. Interesantno da su ovog sif stavili oko 40k. Duplo jeftinije od if payeta. Moutinho mi je nekako bolji na CM poziciji, no sve je stvar ukusa. Meni ibro najbolje funkcionira kao jedini napadač

12 godina
neaktivan
FIFA 15

Danas opet free pack i ovoga puta puno bolji TOTS unutra,jedva cekam da ga isprobam.

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
movie kaže...
AdisTM87 kaže...

Probaj sif payeta na cam. Meni najbolji cam francuske lige a i nije skup. Interesantno da su ovog sif stavili oko 40k. Duplo jeftinije od if payeta. Moutinho mi je nekako bolji na CM poziciji, no sve je stvar ukusa. Meni ibro najbolje funkcionira kao jedini napadač

prvo sam imao if gourcoufa, pa payeta, da bi onda prebacio se na običnog gourcoufa jer mi payet nikako nije sjeo.. Visok, spor... loš pass. nekako volim na toj poziciji male igrače koji će davati lopte.. moutinho 88 passing mi je legao pravo!

17 godina
AdisTM87 kaže...

prvo sam imao if gourcoufa, pa payeta, da bi onda prebacio se na običnog gourcoufa jer mi payet nikako nije sjeo.. Visok, spor... loš pass. nekako volim na toj poziciji male igrače koji će davati lopte.. moutinho 88 passing mi je legao pravo!

Pa ne znam koliko igrač od 175 cm može biti visok? Pass igra odlična, 86. Moutinho 87, nije neka razlika. Osjetno brži od moutinha. long shots 87, osjetno jači udarac 85 naprema 77 moutinha. Moutinho puno jači u defanzivi ali mi je zato i logičniji na CM. Takav mu je i workrate. No sve pet, svatko ima svoju briju što mu je bolje... to je ok..

Meni je ovo ok.

http://gyazo.com/f9b3c2bfdaa2d8d59ae8c85936c01477

Poruka je uređivana zadnji put pet 22.5.2015 22:11 (movie).
11 godina
neaktivan
Mic_zap kaže...

Danas opet free pack i ovoga puta puno bolji TOTS unutra,jedva cekam da ga isprobam.

Misliš na onaj free pack koji dobiješ za osvojen turnir ili?

Origin ID: AnchorMan86
10 godina
FIFA 15

evo sad navecer kad sam usa u fifu pokazalo mi je ovo , nisan kupova nikakve coinse pa nezz jeli ovo samo kao obavijest ili mi govori da mi je ovo prvi prekrsaj ili nesto slicno?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

samo obavijest.

17 godina
AdisTM87 kaže...

samo obavijest.

Sjetili se 4 mjeseca prije izlaska nove igre i nakon svih mjera kojima su uništili igru a da nisu stvari niti malo doveli u red. Jedino kaj im preostaje je da sami počnu prodavti coinse.. možda bi se tada vratila ravnoteža u ovaj dio svemira..

12 godina
neaktivan
Anchor Man kaže...
Mic_zap kaže...

Misliš na onaj free pack koji dobiješ za osvojen turnir ili?

da.

14 godina
FIFA 15

mjesecima im neradi onaj webapp market... Imam osjećaj da to neće ni popravit, nema teorije da im kupim fifu 16

Ono što možeš sutra,ne ostavljaj za danas.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
zelenbic kaže...

mjesecima im neradi onaj webapp market... Imam osjećaj da to neće ni popravit, nema teorije da im kupim fifu 16

Ne radi iz rzaloga da coin selleri prestanu exploitat... Lijepo sam reko da kad tog WebAppa nebi bilo 90% problema igre bi se rijesili. Cak je i bolje dok ne radi, vise si u igri. A FIFA 16 se ne kupuje samo ako bude isto ushrana optimizacija i gameplay od 15.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
17 godina
SimeKZ kaže...

Ne radi iz rzaloga da coin selleri prestanu exploitat... Lijepo sam reko da kad tog WebAppa nebi bilo 90% problema igre bi se rijesili. Cak je i bolje dok ne radi, vise si u igri. A FIFA 16 se ne kupuje samo ako bude isto ushrana optimizacija i gameplay od 15.

Pa eto, ne radi nekoliko mjeseci a problemi ostali isti i konfor za igrače manji a to je ono što mi smeta.

13 godina
neaktivan
FIFA 15

ja sam sinoc dosao u u finale online turnira i naletio mi majstor sa onom chitom kad izadje.

skoro sam razbio stol

[19xx]C3c1l
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
SimeKZ kaže...
zelenbic kaže...

na pcu to nije toliki problem ali na Psu mi se neda stalno trčat do boravka da si kupim nekog igrača ili slažem squadove

17 godina
zelenbic kaže...

na pcu to nije toliki problem ali na Psu mi se neda stalno trčat do boravka da si kupim nekog igrača ili slažem squadove

Pa o tome i govorim. Ja sam na jednom mjestu a PS4 na drugom i stalno jurcanje po dvorištu. Već mi svi doma kažu da sam lud. Ovako sjednem za pc i sve odradim na jednom mjestu kad god želim...

15 godina
neaktivan
FIFA 15

Joj kakvo sam sad finale igrao hahaha.. 2-0 gubim 25 minuta ja stavljam defensive strategiju da se smirim i stabilizujem ... 44 minuta penal nad lavezziem i crveni njemu za auriera .. ibrahimović 1-2. Ibrahimović 2-2 . Reus 20 min prije kraja za 3-2 da bi Ibrahimović me u produžetke odveo 3-3. Produžeci obojca igramo oprezno.. 5 min prije kraja faul na nekih 35 metara ja siguran da neće pucati niti ne obraćam paznju na Reusa.. sa 35 metara gol x).. i izgubim ali... dobijem i 7000 coinsa nagradu plus rare player pack :O ?! Jesu li svi dobili sto su u finalu izgubili, ili sam ja imao ogromnu sreću hah.... ugl dobio tots D.BA i Garaya.. ne znam stvarno šta će mi hah.Da li svi što dobiju taj packet dobiju tots igrače?

Poruka je uređivana zadnji put sub 23.5.2015 12:02 (AdisTM87).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
AdisTM87 kaže...

Joj kakvo sam sad finale igrao hahaha.. 2-0 gubim 25 minuta ja stavljam defensive strategiju da se smirim i stabilizujem ... 44 minuta penal nad lavezziem i crveni njemu za auriera .. ibrahimović 1-2. Ibrahimović 2-2 . Reus 20 min prije kraja za 3-2 da bi Ibrahimović me u produžetke odveo 3-3. Produžeci obojca igramo oprezno.. 5 min prije kraja faul na nekih 35 metara ja siguran da neće pucati niti ne obraćam paznju na Reusa.. sa 35 metara gol x).. i izgubim ali... dobijem i 7000 coinsa nagradu plus rare player pack :O ?! Jesu li svi dobili sto su u finalu izgubili, ili sam ja imao ogromnu sreću hah.... ugl dobio tots D.BA i Garaya.. ne znam stvarno šta će mi hah.Da li svi što dobiju taj packet dobiju tots igrače?

Ja sam osvojio taj turnir i dobio sam kitu labudovu u tom Packu

17 godina
The_K kaže...
AdisTM87 kaže...

Ja sam osvojio taj turnir i dobio sam kitu labudovu u tom Packu

Zato je on dobio dva. U prosjeku svaki ste dobili po jednog tots igrača, pošteno....

14 godina
FIFA 15

Poz, duže vrijeme imam 87 De Geu i stvarno je nevjerovatan al cijene idu sve niže i niže pa ga mislim prodat i možda uzet tots verziju, treba mi neka dobra NIF zamjena, šta vi koristite od BPL golmana, Courtois?

EDIT: uspio prodat toty kroosa i iniestu, treba mi mišljenje od vas malo bogatijih koji ste imali priliku probati NIF Ronalda i TOTY Robbena, koji je bolji, jer imam coinsa samo za 1?
Različiti IF i TOTS igraci su me znali prevarit sa svojim statsima u predhodnim fifama pa ne vjerujem toliko statsima više, ali ima i stvarno odličnih plavih kartica, pa me zanima u koju skupinu spada Robben.

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
Poruka je uređivana zadnji put sub 23.5.2015 19:15 (KiCo77).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
FIFA 15

Ovi dečki rasturaju:

http://i.gyazo.com/4dfe59070ffc9dc5cd1aa7d060a2ae68.jpg

http://i.gyazo.com/4870bce673c798f4ef945ea63722813c.jpg

Dugo se nisam ovako zabavio...Očistio sa njima ove cupove, što offline, što online...dobio more rare igrača i jedino što je vrijedno spomena su ova dvojica: http://i.gyazo.com/5749a7a2560959ff8b7776f1eb1d9cd1.png

Zanima me koja bi liga bila dobra za sastaviti silver squad(?), pa da probam očistiti i te cupove, možda konačno uleti nešto mega među svim tim igračima...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
KiCo77 kaže...

Poz, duže vrijeme imam 87 De Geu i stvarno je nevjerovatan al cijene idu sve niže i niže pa ga mislim prodat i možda uzet tots verziju, treba mi neka dobra NIF zamjena, šta vi koristite od BPL golmana, Courtois?

EDIT: uspio prodat toty kroosa i iniestu, treba mi mišljenje od vas malo bogatijih koji ste imali priliku probati NIF Ronalda i TOTY Robbena, koji je bolji, jer imam coinsa samo za 1?
Različiti IF i TOTS igraci su me znali prevarit sa svojim statsima u predhodnim fifama pa ne vjerujem toliko statsima više, ali ima i stvarno odličnih plavih kartica, pa me zanima u koju skupinu spada Robben.

Ako si lošiji igrač onda Ronaldo. Ako solidno igraš onda Robben. :)

17 godina
AdisTM87 kaže...

Logika?

12 godina
Anchor Man kaže...

Ovi dečki rasturaju:

http://i.gyazo.com/4dfe59070ffc9dc5cd1aa7d060a2ae68.jpg

http://i.gyazo.com/4870bce673c798f4ef945ea63722813c.jpg

Dugo se nisam ovako zabavio...Očistio sa njima ove cupove, što offline, što online...dobio more rare igrača i jedino što je vrijedno spomena su ova dvojica: http://i.gyazo.com/5749a7a2560959ff8b7776f1eb1d9cd1.png

Zanima me koja bi liga bila dobra za sastaviti silver squad(?), pa da probam očistiti i te cupove, možda konačno uleti nešto mega među svim tim igračima...

Napravi si argentinsku ligu, jeftini i dobri

15 godina
neaktivan
movie kaže...
AdisTM87 kaže...

Logika?

Obojca su tu negdje svakako, jedina mana Robbenu jeste što mu je loša desna noga, te to može predstavljati problem lošijim igračima. To je neka moja logika, mada ja bi opčenito izabrao Robbena, iako bi me vuklo da uzmem Ronalda jer je Ronaldo-Ronaldo :D

14 godina
FIFA 15

Ima li novosti da će u fifi 16 još neku ligu licencirati kao englesku u fifi 15? Mislim tako detaljno, stadione, face...

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
FIFA 15

Propišam krv do finala...i onda čekam nekih 5min da me spoji da dovršim posao i neće i neće i neće...razmišljam, već je kasno pa nema nikoga...da bi me na kraju izbacilo, nakon čega sam ponovo ušao u UT, ali me dočekalo nekakvo pitanje 49-7=? Odgovorim, odem na online cup, kada tamo imam što za vidjeti... sve poništeno...

Mamu im JEEE**M!

Poruka je uređivana zadnji put ned 24.5.2015 1:07 (Anchor Man).
Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
mariclius kaže...

Ima li novosti da će u fifi 16 još neku ligu licencirati kao englesku u fifi 15? Mislim tako detaljno, stadione, face...

ma prevaranti nisu ni englesku licencirali kao sto su rekli,na onlineu uopce nema navijackih pjesama od pola eng klubova i one meni najdraze i najslavnije pjesme nisu uopce stavili

nisu ni face tako licencirane a nisu kramaricu facu sredili

pjeva i treat you like a real lady a rijanu vratio na tvorničke postavke
10 godina
FIFA 15

sta mislite oce fifa 16 bit mnogo vise zahtjevnija mislim po system requirements od fife 15 ili ce to sve bit isto :P

0 0 hvala 0
14 godina
FIFA 15

bit će tu negdje, to se ravna po konzolama a fifa 15 je prva na next genu(14 je bio samo port) pa nebi trebali biti veći zahtjevi

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice