FIFA 15

poruka: 7.673
|
čitano: 830.182
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
FIFA 15

na golu kupi Llorisa, pojeftinio je dosta. Cech je također bolji od Begovića. Na CAM stavi Cabellu umjesto Sissoka. Alberto Moreno na LB.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: FIFA 15
AdisTM87 kaže...

na golu kupi Llorisa, pojeftinio je dosta. Cech je također bolji od Begovića. Na CAM stavi Cabellu umjesto Sissoka. Alberto Moreno na LB.

Uvijek mi je draži visok i čvrst igrač poput sissoka nego leptirić cabella. Inače, ove godine mi je sissoko nezamjenjiv u prvi jedanajst bpl. Na LB opet volim čvrstog, solidne visine enriquea ili luisa nego malog brzanca morena.. no to sam ja, svatko si slaže igrače po svom stilu igranja tako da su preporuke jako nezahvalne.

11 godina
neaktivan
movie kaže...
AdisTM87 kaže...

Uvijek mi je draži visok i čvrst igrač poput sissoka nego leptirić cabella. Inače, ove godine mi je sissoko nezamjenjiv u prvi jedanajst bpl. Na LB opet volim čvrstog, solidne visine enriquea ili luisa nego malog brzanca morena.. no to sam ja, svatko si slaže igrače po svom stilu igranja tako da su preporuke jako nezahvalne.

i meni su drazi jaci igraci a sisoka sam dosta vidao u protivnickim timovima i odlican je kad igra protiv mene ali ja ga nisam probao

YAYA YAYA TOURE YAYA YAYA TOURE SO BEFORE HE BREAKS AWAY AND SCORES OH YAYA TOURE I THINK WE SHOULD MAKE PAY YOU SOME MORE
17 godina
neaktivan
FIFA 15

Ma ljudi su bili u pravu ,snaga je sve ,ovi i Englezi i Italijani deru na sredini,odnose prosro igrace snagom,tesko ko prolazi ! :)

Koliko je realno ,IF tevez bolji od obicnog?Da li da prodam Teveza i kupim Aguera i Van Persia !

Poruka je uređivana zadnji put sub 16.5.2015 15:59 (genius_).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
genius_ kaže...

Koliko je realno ,IF tevez bolji od obicnog?

Onoliko koliko ga ti možeš i znaš iskoristiti...

17 godina
neaktivan
movie kaže...
genius_ kaže...

Koliko je realno ,IF tevez bolji od obicnog?

Onoliko koliko ga ti možeš i znaš iskoristiti...

Slabo koristim i jednog i drugog ! :)

17 godina
genius_ kaže...

Slabo koristim i jednog i drugog ! :)

Onda ti je svejedno a jeftinij bolji izbor....

edit:  momentum u maksimiru!

Poruka je uređivana zadnji put sub 16.5.2015 18:54 (movie).
13 godina
FIFA 15

Evo, kome se da dići sutra ranije...

Free untradeable 35K pack for all between 8pm-9pm UK tmrw. Please try to claim it right at 8pm on console to help us test the FUT Store.

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Skilledžija kaže...

Free untradeable 35K pack for all between 8pm-9pm UK tmrw. Please try to claim it right at 8pm on console to help us test the FUT Store.

8 pm UK ti je 21 h u hrvatskoj ;)

Ono što možeš sutra,ne ostavljaj za danas.
13 godina
zelenbic kaže...
Skilledžija kaže...

8 pm UK ti je 21 h u hrvatskoj ;)

Istinu zboriš :)

Onda slobodno spavajte malo duže sutra ;D

[19xx] 4ntraks
17 godina
neaktivan
FIFA 15

Sta treba raditi da se dobije taj pack?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
FIFA 15

Kupio sam Rooney za cca 20 000 ,coinsa vise nemam ni za ugovore ,dolaze teska vremena ! :)

Igra sam jednu tekmu sa Englezima ,ekipa dere ,skoro svi PHY preko 80 !

Sad mi ostaje teska odluka da li da se rijesim IF Teveza i za te pare kupim Aguera kao ST ?

Da li je Aguero sustinski bolji od Coste kojeg imam sad?Jeste ovaj ,brzi ,ima bolji sut ali opet Costa je jaci dosta u duelu ?!

P.S. Igram online ponekad me deru 5:0 ali i ja oderem nekog sa par razlike !Ima likova kojima jednostavno ne mozes nista,loptu mi kupe sa ledja bez klizeceg !

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
genius_ kaže...

Kupio sam Rooney za cca 20 000 ,coinsa vise nemam ni za ugovore ,dolaze teska vremena ! :)

Sad mi ostaje teska odluka da li da se rijesim IF Teveza i za te pare kupim Aguera kao ST ?

Da li je Aguero sustinski bolji od Coste kojeg imam sad?Jeste ovaj ,brzi ,ima bolji sut ali opet Costa je jaci dosta u duelu ?!

P.S. Igram online ponekad me deru 5:0 ali i ja oderem nekog sa par razlike !Ima likova kojima jednostavno ne mozes nista,loptu mi kupe sa ledja bez klizeceg !

Aguero i Sturridge su mi najjači duo koji sam probao. Costu sam imao nif i sif i jedan i drugi su smeće. Probaj ova dva pa vidi, ja sam s njima zabijao čuda.

I always tell the truth.Even when I lie.
17 godina
neaktivan
Bruno_K!ng kaže...
genius_ kaže...

Aguero i Sturridge su mi najjači duo koji sam probao. Costu sam imao nif i sif i jedan i drugi su smeće. Probaj ova dva pa vidi, ja sam s njima zabijao čuda.

Sturridge imam , ima li neka jeftinija zamjena za Aguera umjesto Coste?! Dok ne skupim pare !

Moze li Jovetic da prodje?

Poruka je uređivana zadnji put ned 17.5.2015 1:22 (genius_).
15 godina
neaktivan
FIFA 15

ma kakav jovetić... Aguero je mašina! Najviše me strah igrat protiv njega...

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
AdisTM87 kaže...

Najbolje igram kad ne gledam protivnicku ekipu prije pocetka tekme !

Poruka je uređivana zadnji put ned 17.5.2015 10:56 (genius_).
13 godina
neaktivan
genius_ kaže...
Bruno_K!ng kaže...
genius_ kaže...

Sturridge imam , ima li neka jeftinija zamjena za Aguera umjesto Coste?! Dok ne skupim pare !

Moze li Jovetic da prodje?

Jovetić je isto dobar, jeftin a dobar.

I always tell the truth.Even when I lie.
15 godina
neaktivan
genius_ kaže...
AdisTM87 kaže...

Najbolje igram kad ne gledam protivnicku ekipu prije pocetka tekme !

ja baš najgore igram kad ne znam ekipu protiv koje igram. Ja gledam kakvu ko ima ekipu i odmah u onih 10,15 sekundi prije utakmice pravim taktiku kako pobjediti protivnika. Inače u prvoj sam ligi. Primjer taktike, ako vidim da protivnik igra 4-3-3 više ću pokušavati preko krila napadati, ako vidim da je protivniku štoper Smailling, znam da je on loš u skoku, pa ću više ubacivati loptu i ici na to da postizem golove glavom itd...

Opet ponavljam, Jovetić je dobar bio kad je tek krenula online igra, kad je Benteke koštao 10ak hiljada, kad je LLoris bio 50k, Kompany 150k itd...u napadu što se tiče engleske lige ništa ispod Remya.

12 godina
neaktivan
FIFA 15

U free packu dobio IF Alessandrinia i vidim da ga ljudi dosta hvale(nisam ga jos probao),ja zadovoljan :)

0 0 hvala 0
17 godina
Mic_zap kaže...

U free packu dobio IF Alessandrinia i vidim da ga ljudi dosta hvale(nisam ga jos probao),ja zadovoljan :)

Super, ja standardno ne mogu ući u fut zbog gužve...

edit: evo ušao, bolje da nisam... nula bodova.. ajd da vidim još na pc... evo, u tri packa apsolutna nula...

Poruka je uređivana zadnji put ned 17.5.2015 21:35 (movie).
17 godina
neaktivan
FIFA 15

ja nisam dobio nista !

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Mic_zap kaže...

Meni je najbolji Ebue - nabijem ih na takav pack.

[19xx] 4ntraks
17 godina
neaktivan
FIFA 15

pozz,gledam neke YT-ere koji kazu da je 3-5-2 jedna od najboljih formacija za fifu 15?Ovvy ,recimo to tvrdi !Stim da se oba CDM ostave nazad +CB i RB i LB !

igra li neko ovako ?!Kao brza krila jak centar ?!

P.S. Kako da 3 CB razmaknem mala ?!Kao sto se moze u seasons pomjerati igraci po volji nesto to ne mogu da nadjem u fut-u?!

Poruka je uređivana zadnji put pon 18.5.2015 8:49 (genius_).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
genius_ kaže...

pozz,gledam neke YT-ere koji kazu da je 3-5-2 jedna od najboljih formacija za fifu 15?Ovvy ,recimo to tvrdi !Stim da se oba CDM ostave nazad +CB i RB i LB !

P.S. Kako da 3 CB razmaknem mala ?!Kao sto se moze u seasons pomjerati igraci po volji nesto to ne mogu da nadjem u fut-u?!

Moram priznati, neumoran si. Što te briga što tko kaže. Nađi si ono kaj tebi najviše odgovara. Ako nisi vješt u obrani u 3-5-2 svatko će te pregaziti jer su ti bokovi prazni. Nemaš LB i RB. Isto tako za razliku od prije par godina igrači više nemaju zadanu formaciju pa možeš do besvjesti isprobavati sve formacije. Što ti treba više?

17 godina
neaktivan
movie kaže...
genius_ kaže...

Moram priznati, neumoran si. Što te briga što tko kaže. Nađi si ono kaj tebi najviše odgovara. Ako nisi vješt u obrani u 3-5-2 svatko će te pregaziti jer su ti bokovi prazni. Nemaš LB i RB. Isto tako za razliku od prije par godina igrači više nemaju zadanu formaciju pa možeš do besvjesti isprobavati sve formacije. Što ti treba više?

Movie druze ,sto si nervozan?!Da nisi ,nedaj Boze, ispao iz divizije ?! :)

11 godina
neaktivan
FIFA 15

genius ti nisi nijednu fifu do sada igrao niti se gledao nekad nogmet na tvu?igraj kako ti pase ima milion opcija ali sve je to isto i zavisi od igraca na raspolaganju

pjeva i treat you like a real lady a rijanu vratio na tvorničke postavke
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
hanteed kaže...

genius ti nisi nijednu fifu do sada igrao niti se gledao nekad nogmet na tvu?igraj kako ti pase ima milion opcija ali sve je to isto i zavisi od igraca na raspolaganju

Sve si u pravu ,ovo mi je prva fifa posle 2003 a nogomet ne gledam ! :)

Ne gledam inace sportove,ne zanimaju me !

11 godina
neaktivan
genius_ kaže...
hanteed kaže...

Sve si u pravu ,ovo mi je prva fifa posle 2003 a nogomet ne gledam ! :)

Ne gledam inace sportove,ne zanimaju me !

kao sto sam pretpostavio,onda nemoj razbijati glavu misleci da ima bolja formacija od tvoje i misleci da ti mrvicu bolje mozes sa nekom drugom i nista ti ne znaci da ako lw i rw pomaknes za milimetar naprijed opusti se i uzivaj

pjeva i treat you like a real lady a rijanu vratio na tvorničke postavke
15 godina
FIFA 15

Ja sinoć Ronalda našao u free packu. :)) a taman ga prodao prošli tjedan i napravio si ekipu od pola legendi. Hvala EA.

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
FIFA 15

Ti YT-beri, Ne znam koliko uopće imaju smisla.

Svi znamo kako dobro igramo kad složimo novi tim. I lako je te prve utakmice snimiti i kurčit se na YT-u. Kad odikraš sa nekim timom sto i kusur utakmica, aj snimaj onda pa se hvali sa lijepotom i kvalitetom igre.

Nakon tih svih savjeta sa YT-a i promjena u svojoj igri, vratio sam se svojim Talijanima, ekipu osnažio sa 7 If-ova i igram 4-1-2-1-2 narow diamant i mislim da do 16-ice više neće biti promjena. 

Usput, IF Klose - glava, noga , dribling, predobar.

1 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice