FIFA 15

poruka: 7.673
|
čitano: 831.906
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: FIFA 15

Jesi mu zviznuo samracinu nakon toga?

[19xx]C3c1l
17 godina
FIFA 15

Svašta sam vidio ali ovo je potez koji se do sada u nogometu nije vidio... dobro sam se nasmijao..

http://www.index.hr/sport/clanak/obrana-godine-spanjolska-koala-popela-se-na-stativu-kako-bi-sacuvala-svoj-gol/811041.aspx

edit: raspad sistema na PS4.. problemi od podneva a kulminacija poslije 17h. pali im serveri. Kakvo je stanje na PC? Može se igrati fut ili je ista banana samo drugo pakovanje? Škvadra se sprda kao dolaze praznici pa normalno da padnu serveri, kao i svaki put do sada..

edit2: navodno poslije 21h počinju s radom..

Poruka je uređivana zadnji put čet 2.4.2015 20:56 (movie).
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
movie kaže...

edit: raspad sistema na PS4.. problemi od podneva a kulminacija poslije 17h. pali im serveri. Kakvo je stanje na PC? Može se igrati fut ili je ista banana samo drugo pakovanje? Škvadra se sprda kao dolaze praznici pa normalno da padnu serveri, kao i svaki put do sada..

edit2: navodno poslije 21h počinju s radom..

U totalnoj su banani. Kao, najavili su, a obavijest je na Twitteru od 17:47 za održavanje koje je počelo u 17:30. Predviđeno vrijeme trajanja je 3 sata (20:30), pa onda i to produže do 23:00.

Da stvar bude gora, i cijeli PSN danas šteka.

A ništa, RTL 2, Dva i pol muškarca...

10 godina
neaktivan
FIFA 15

Kakvo je stanje kod ostalih na PC-u?

Kad pokrenem igru, izbaci mi sljedeće: http://i.gyazo.com/70e8b31f4b2bf44f08f1fa32d9b0ec17.png

Nešto do mene ili su svi u banani???

Origin ID: gunmetal_HR
Poruka je uređivana zadnji put čet 2.4.2015 22:29 (gunmetal).

0 1 hvala 0
17 godina
gunmetal kaže...

Kakvo je stanje kod ostalih na PC-u?

Kad pokrenem igru, izbaci mi sljedeće: http://i.gyazo.com/70e8b31f4b2bf44f08f1fa32d9b0ec17.png

Nešto do mene ili su svi u banani???

Maintenance je za sve platforme: http://help.ea.com/en/article/fifa-ultimate-team-maintenance/.

15 godina
FIFA 15

imam jedan problemcic, znaci nisam neko vrijeme igrao fifu i sad kad pokusam uc otvori se onaj logo od fife 15 i samo stoji, ne baca nikakav error niti se zablokira samo ne zeli uc u igru. Znaci nista nije dirano na kompu od zadnjeg puta kad je radilo.

Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
MSX kaže...

U totalnoj su banani. Kao, najavili su, a obavijest je na Twitteru od 17:47 za održavanje koje je počelo u 17:30. Predviđeno vrijeme trajanja je 3 sata (20:30), pa onda i to produže do 23:00.

Da stvar bude gora, i cijeli PSN danas šteka.

A ništa, RTL 2, Dva i pol muškarca...

Našao sam na netu da će danas PSN raditi s određenim problemima, no ljudi su prijavljivali već prije podne da im fifa ne radi tj. radi također s problemima. Od tada se sprdaju kao dolaze praznici a igra u banani kao i svaki put do sada..

13 godina
neaktivan
FIFA 15

Netko tko ima crackiranu moze se javit na PM? 

Liverpool is not just a football club,its way of a life.

0 0 hvala 0
17 godina
FIFA 15

Pozdrav!

Gdje bi bilo najpovoljnije kupiti key? Ima kakav mexico ili nesto slično?

Hvala unaprijed

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
FIFA 15

Najbolje je da oni svaki drugi dan imaju maintence ali FIFA je i dalje nakrcana match cheaterima i to od pocetka FIFE 14 hahahahah

1 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
FIFA 15

Ima li tko raspložen za odmjeriti snage u FUT-u???

Origin ID u potpisu...

Origin ID: gunmetal_HR

0 0 hvala 0
17 godina
Mic_zap kaže...

Najbolje je da oni svaki drugi dan imaju maintence ali FIFA je i dalje nakrcana match cheaterima i to od pocetka FIFE 14 hahahahah

Baš sad gledam na PS4 kako im je pretraga igrača totalno u banani. U nekoliko pretraga nađe jednog ili nijednog crnog boatenga a onda u jednoj pretrazi nađe ih dvadeset. I tako sa skoro svakim vrijednijim igračem. Kakve svrhe ima održavanje kad im najobičnija pretraga ne radi kako treba?

Ova igra je smeće najveće vrste!  Da ne kažem kad upišeš alaba kako takav igrač ne postoji jer ne pronađe ništa. I tako u nedogled...

edit. skupio konačno nešto coinsa na PC pa reko da vidim koliko dođe reus pa da ga kupim. Kad ono nema na marketu reusa, nema lewa, nema lahma... pa čega onda ima k vragu? Fakat ova igra svakim danom tone i tone..

Poruka je uređivana zadnji put sub 4.4.2015 0:12 (movie).
17 godina
neaktivan
FIFA 15

Dobio sam u bronzanom paku od 400 coinsa Wynne !!!! Cirka 55 000 kosta !!! :)

Poruka je uređivana zadnji put sub 4.4.2015 1:23 (genius_).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
movie kaže...
Mic_zap kaže...

Baš sad gledam na PS4 kako im je pretraga igrača totalno u banani. U nekoliko pretraga nađe jednog ili nijednog crnog boatenga a onda u jednoj pretrazi nađe ih dvadeset. I tako sa skoro svakim vrijednijim igračem. Kakve svrhe ima održavanje kad im najobičnija pretraga ne radi kako treba?

Ova igra je smeće najveće vrste!  Da ne kažem kad upišeš alaba kako takav igrač ne postoji jer ne pronađe ništa. I tako u nedogled...

edit. skupio konačno nešto coinsa na PC pa reko da vidim koliko dođe reus pa da ga kupim. Kad ono nema na marketu reusa, nema lewa, nema lahma... pa čega onda ima k vragu? Fakat ova igra svakim danom tone i tone..

Pa to je vec odavno mislim da skuplje igre a vecega smeca nema i nece se napraviti uvijek problemi ima 5 godina kupujem ovo sra..e od igre i uvijek se prevarim!!Pa nije mi jasno samo zamislite koji je priliv novca od ove igre sto coinsima sto paketima sto DLC-ovimai nece da poprave servere i te probleme!!Hajde da napravimo neku stranicu ne FB da skupimo par hiljada ljudi i da im non stop dasadjujemo oko ovoga mislim da 95% ljudi ima ovaj problem!!

17 godina
mirkossam kaže...

Pa to je vec odavno mislim da skuplje igre a vecega smeca nema i nece se napraviti uvijek problemi ima 5 godina kupujem ovo sra..e od igre i uvijek se prevarim!!Pa nije mi jasno samo zamislite koji je priliv novca od ove igre sto coinsima sto paketima sto DLC-ovimai nece da poprave servere i te probleme!!Hajde da napravimo neku stranicu ne FB da skupimo par hiljada ljudi i da im non stop dasadjujemo oko ovoga mislim da 95% ljudi ima ovaj problem!!

Nećeš vjerovati ali već duže vrijeme razmišljam o podizanju stranice na kojoj bi ljudi stavljali filmiće debilnih situacija iz igre i sprdali se s njima i firmom koja to omogućuje, skretanje pozornosti na nepoznavanja pravila nogometne igre i konačno ispravljanje istih, jebanje majke firmi i dugi niz vrijeđanja na sve moguće načine. Ova igra od svih nas pravi kretene i jasno treba skrenuti pozornost na to i reći dosta. Neka se ebu oni i njihova igra.

Pazi, ja u zadnje vrijeme kada želim ući u fut na PS4 neki put dobijem poruku o preopterećenosti servera te savjet da navratim kasnije. Halo, pa ja sam kupio ebenu igru da je igram kad mi se digne i kad imam vremena a ne kad su njihovi serveri sposobni spojiti me u trenucima manjeg opterećenja. Sramota!

Poruka je uređivana zadnji put sub 4.4.2015 12:44 (movie).
13 godina
neaktivan
FIFA 15

Instaliram Fifu , updatee kopiram,kopiram crack.. I nece mi.. Otvori mi ovo.. ovu sliku stto mi je u prilogu izbaci kad kliknem FIFA 15 ikonu,a ikonu Launcher nece..  Ako tko zna kako da fixam ovo neka mi se javi preko poruke. Hvala!

Poruka je uređivana zadnji put sub 4.4.2015 14:24 (Bash).

0 4 hvala 0
17 godina
neaktivan
genius_ kaže...

Dobio sam u bronzanom paku od 400 coinsa Wynne !!!! Cirka 55 000 kosta !!! :)

Otisao za 55 500 !!!! :)

Poruka je uređivana zadnji put sub 4.4.2015 14:15 (genius_).
13 godina
neaktivan
FIFA 15

slucajno isao gledati statse i naletio na ovo :)

[19xx]C3c1l
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
FIFA 15
Rodriguez mi se čini kao zicer za totw sljedeći tjedan... danas dva gola u pobjedi 3-1... nije loše za LB
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 15

Moze mi netko odmah kupiti 1 key sa neke stranice? Uplacujem novce u utorak.. Ako ima dobrovoljac neka se javi na PM.. 

0 5 hvala 0
11 godina
neaktivan
FIFA 15

Sretan vam Uskrs bando nogometna!

0 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
movie kaže...
Rodriguez mi se čini kao zicer za totw sljedeći tjedan... danas dva gola u pobjedi 3-1... nije loše za LB

40 minuta, 3 gola kikija, eto ti jos jedan Totw ;)

[19xx]C3c1l
17 godina
C3c1l kaže...

S obzirom da je već dobio 3 IF kartice možda mu tri gola ne budu dosta za četvrtu IF karticu?

12 godina
movie kaže...
C3c1l kaže...

S obzirom da je već dobio 3 IF kartice možda mu tri gola ne budu dosta za četvrtu IF karticu?

pet?

17 godina
toma20 kaže...

pet?

Da. Pet je zabio u 9-1 pobjedi. Tek sam sad vidio. Znači ne bi smjelo biti problema da i on bude zicer u sljedećem totw

13 godina
neaktivan
FIFA 15

Downloadao sam FIFU sa torrenta,instalirao je i pokrenuo origin sa FIFom 15.. Sada me pita da moram install fifiu sa origina da bi je pokrenuo.. Mogu li ikako bez skidanja vec da te fileove promjestim negdje sto sam vec skinuo? Nista nije krekirano i slicno.. Stavio sam da mi origin ocitava direktory di sam instalirao,ali i dalje nece. POMOC?!

0 5 hvala 0
13 godina
Bash kaže...

Downloadao sam FIFU sa torrenta,instalirao je i pokrenuo origin sa FIFom 15.. Sada me pita da moram install fifiu sa origina da bi je pokrenuo.. Mogu li ikako bez skidanja vec da te fileove promjestim negdje sto sam vec skinuo? Nista nije krekirano i slicno.. Stavio sam da mi origin ocitava direktory di sam instalirao,ali i dalje nece. POMOC?!

POmoc oko piratluka ovdje dobit neces... kupi igru i miran si. 

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
14 godina
SimeKZ kaže...
Bash kaže...

POmoc oko piratluka ovdje dobit neces... kupi igru i miran si. 

Koliko sam shvatio prvo je skinuo torrent a naknadno je kupio igru pa pita dal mora skidat ponovo na originu..

Bash probaj premjestit fifa fileove u C:\Program Files\Origin games\FIFA 15   (defeault instalation path za origin) i onda pokrenut instalaciju na originu.

Opet ces morat skidat nesto (updatee) ali vjv ne cijelu igru. Nisam probao i ne znam radi li ovo.

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
13 godina
neaktivan
FIFA 15

Rijesio sam,skidao sam cijelu igru.. Sad se skida,al je playable.. Je li moguce da mi igra steka na 1280x720 zbog skidanja i tog instaliranja ? i3 4030u + 840M + 4gb rama.. sitno steka,al ono... mislim da nece kada se to sve zavrsi.. sta vi mislite? 

0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 15

Na starom laptopu je bilo neigrivo zbog cut scena. Na novom laptopu cut scene idu ko podmazane dok igra nenadhebivo trzucka.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice