FIFA 15

poruka: 7.673
|
čitano: 832.120
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
FIFA 15

Mission impossible obavljena.

Prije dva tjedna sam kupio 4 Schweinsteigera za 22 000

I danas je zadnji otišao po 27 000.

Cca 15 tisućica samo tako.

Još da zveknem ovaj novi turnir!

0 1 hvala 0
11 godina
FIFA 15

Ja cak u free packu dobio sancheza.

To mi je najbolji igrac kojeg sam ikad dobio u packovima.

0 0 hvala 0
13 godina
Re: FIFA 15
Mic_zap kaže...
SimeKZ kaže...

Sad vec ima hendikepa i u SP FUTu... hebo te led :D :D 

Da odgovorim drugi put,jelda nema ga uopce,da jucer ili prekjucer(vec sam zaboravio kada je bilo) u finalu nemrem nista protiv Uniteda i "slucajno" pogodim sve osim unutarnje strane mreze a danas u finalu osramotim Bayerna i prvih 5 suteva zabim 5 golova,ali ne,nema ga ni slucajno.

Da, nema ga... to sta nabijas bzvz po golu nije hendikep. Nabii sam i ja u nedjelju 19 puta po golu a zabio dva komada. Sve samo zato jer sam nabijo bzvz, gado nesto deseto. 

Gadaj prvu stativu, gadaj po podu sa jednim barom naounjenim, plasiraj loptu na orvu stativu... itd, itd... ajde da igras sa igracem pa ajde, kolko tolko ga ima pa ti se smanji moral elipe ili nesto... al u SPu, ne vjerujem Da se komp na toj tezini ne moze pobjedit.

Naucis neke sheme, naucia igrat i momentum ti nece bit neki problem.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
17 godina
prcko_croatia kaže...

Mission impossible obavljena.

Prije dva tjedna sam kupio 4 Schweinsteigera za 22 000

I danas je zadnji otišao po 27 000.

Cca 15 tisućica samo tako.

Još da zveknem ovaj novi turnir!

Nije loše, u dva tjedna 15k zarade... kuda ide ovaj fut... ja sam sinoć i danas ujutro na moutinhu povukao oko 70k zarade. Morao sam ih desetak za to prodati. Ostala mi još dvojca i bojim se da mi ova dvojca ne upropaste svu zaradu. Krenuli su packovi svih vrsta i sljedeća dva dana sve bu išlo dolje.. sve u svemu veliki promet a mala zarada uz maksimalni rizik..nema smisal toliko visiti za tako malu zaradu..

SimeKZ kaže...

Da, nema ga... to sta nabijas bzvz po golu nije hendikep. Nabii sam i ja u nedjelju 19 puta po golu a zabio dva komada. Sve samo zato jer sam nabijo bzvz, gado nesto deseto. 

Gadaj prvu stativu, gadaj po podu sa jednim barom naounjenim, plasiraj loptu na orvu stativu... itd, itd... ajde da igras sa igracem pa ajde, kolko tolko ga ima pa ti se smanji moral elipe ili nesto... al u SPu, ne vjerujem Da se komp na toj tezini ne moze pobjedit.

Šime ne znam jesi li probao ali u tom offline modu u prvoj diviziji nekaj opasno hebe. Je li to momentum ili psiha koja te uvjerava da je to momentum, ne znam ali kako kažem opasno ebe. No daleko od toga da uz sve to ne možeš dobiti jer comp igra uvijek isto. No smeta kad comp ima četiri dodavanja za redom petom i sva su milimetarska a ti ne možeš točno dodati prvom do sebe već compu u noge za čistu kontru. Na kraju tekme zna biti 92% uspješnih dodavanja compa i moja 52%. To mi nije normalno jer mislim da nisam baš takav debil. Da ne pričam da je svaki moj korner opasnost po moj gol. Nevjerojatno je da pri korneru tri moja igrača stoje na centru a compov jedan i da uvijek napamet izbijena lopta ide idealno u for tom jedinom napadaču a ova moja tri mulca su miljama od njega. Nitko ga ne drži i sad zamisli kad loptu u for primi recimo aubameyang?  Čemu tri igrača na centru ako niti jedan ne stoji pored jedinog protivničkog napadača? To su neke stvari koje otežavaju igru no kako rekoh uz sve to možeš dobiti bez problema ali živcira ... uz sve ove hendikepe vjerujem da manje iskusan igrač teško dobije compa na najvećoj težini..

12 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...
Mic_zap kaže...
SimeKZ kaže...

Sad vec ima hendikepa i u SP FUTu... hebo te led :D :D 

Da odgovorim drugi put,jelda nema ga uopce,da jucer ili prekjucer(vec sam zaboravio kada je bilo) u finalu nemrem nista protiv Uniteda i "slucajno" pogodim sve osim unutarnje strane mreze a danas u finalu osramotim Bayerna i prvih 5 suteva zabim 5 golova,ali ne,nema ga ni slucajno.

Nikada ali nikada ne napucavam na gol bezveze,imam previse FIFA kroz svoju povijest za to i iskoristavam sve sto je u trenutnoj fifi "OP",kao sto je u 14 bio heading i finesse shot na drugu stativu,na 13-ici near post kao i na ovoj itd...
Kako sam naucio neke sheme kada tjedno odigram preko 5 sati u career modu(u kojem nastojim igrati sve utakmice) i igram na world class,ali naprimjer u tome turniru sam igrao protiv Chelsea,,Atl. Madrida,Bayerna i Rome i najvise sam se mucio sa Romom,koju sam statisticki najvise ubio a dobio sam ih na penale,EA je stavio sto posto tako nesto zato(hedikep,momentum kako se to god zove) jer bi igrica bila odbojna,dosao bi do jedne tocke di vise nemres dobiti i onda bi samo varirao u divizijama i mnogi bi odustali od te igre,a to EA definitvno ne zeli.World class u career modu je totalno drugaciji od onog na UT-u.

14 godina
FIFA 15

Jel ima netko zainteresiran za co op seasons na PS4?

Ono što možeš sutra,ne ostavljaj za danas.
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
FIFA 15

Nadam se Ibri, sphisdio oko 300k na packove i najbolji igrač do sada sirigu kojeg sam frknuo za 4.5k coinsa... užas od packova..

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
FIFA 15

Evo napokon nesto dobio u free packu,Lewandowski,nije nesto,vjerojatno ide za 40 k ali ja zadovoljan,eh da je tako nesto uletilo svaki dan.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
movie kaže...

Nadam se Ibri, sphisdio oko 300k na packove i najbolji igrač do sada sirigu kojeg sam frknuo za 4.5k coinsa... užas od packova..

ja oko 150k, nula bodova

[19xx]C3c1l
17 godina
C3c1l kaže...

ja oko 150k, nula bodova

Evo dodatnih 100k i opet ništa

12 godina
movie kaže...
C3c1l kaže...

ja oko 150k, nula bodova

promijenili su ovo sa coinsima pa ajde,ja sam sad mislio mozda nesto naprave sa packovima da se moze nesto i dobro ubosti kad ono...

15 godina
toma20 kaže...
movie kaže...
C3c1l kaže...

ja oko 150k, nula bodova

promijenili su ovo sa coinsima pa ajde,ja sam sad mislio mozda nesto naprave sa packovima da se moze nesto i dobro ubosti kad ono...

Ja bi vrlo rado počeo igrati pes, sam me strah, čudan mi je taj my Club, a i nez ni jednog youtubera da streama pa da pogledam malo

https://www.youtube.com/channel/UCNEZ9fPqdssgI2SReOIXOeQ
17 godina
toma20 kaže...

Otkako su nastupile promjene nisam dobio igrača vrijednijeg od 10k coinsa a spisdio sam oko milju coinsa. Dobio sam dva if igrača u besplatnom packu. Kako da im netko kupi pointse i potroši ozbiljne novce kad se ne dobije ništa.

Danas sam otvorio bar 50 packova i sirigu najbolji igrač? Halo... pa to je samo igra. Daj mi nešto na toliko packova. To je oko 6000 pointsa a to je oko 400kn. a dobio sam oko 50k coinsa. Ljudi još troše jer svi imaju neku zalihu coinsa no bojim se da kad to ode, ode i market kvragu... ako već nije..

Poruka je uređivana zadnji put pet 27.3.2015 23:39 (movie).
14 godina
neaktivan
FIFA 15

Mislim da ce sad pocet cesce stavljat ovakve turinire di su nagrade malo vece jer ce se desit da si vise nitko nece moci priustit igraca koji je malo skuplji.

0 0 hvala 0
17 godina
Crofarmer kaže...

Mislim da ce sad pocet cesce stavljat ovakve turinire di su nagrade malo vece jer ce se desit da si vise nitko nece moci priustit igraca koji je malo skuplji.

S tim malo većim nagradama tamo negdje 2028 god. ću skupiti za SIF Ibru... samo polako i strpljivo.. inače i danas sumanuto otvaram packove i dalje nula bodova...

Poruka je uređivana zadnji put sub 28.3.2015 15:35 (movie).
15 godina
neaktivan
movie kaže...
Crofarmer kaže...

S tim malo većim nagradama tamo negdje 2028 god. ću skupiti za SIF Ibru... samo polako i strpljivo.. inače i danas sumanuto otvaram packove i dalje nula bodova...

Nema smisla kolega, i ja sam neki dan otvarao i sama govna, više ni ne palim fut koliko mi se zgadio.

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
12 godina
neaktivan
Tommy_123 kaže...
movie kaže...
Crofarmer kaže...

Nema smisla kolega, i ja sam neki dan otvarao i sama govna, više ni ne palim fut koliko mi se zgadio.

Najsmjesniji dio je dokaz koliko ih boli k**** za igricu kada skuzis da popravljaju igricu na nacin da samo oni vise zarade,a njima ne radi brojac udaraca,covjeka prije par dana unistavam,vodim 4-0 i imao sam vjerojatno preko 20 udaraca,igrica zavrsi pise da sam imao 3 udarca,danas igram i lagano pokusavam igrat na dodavanja i imam 65% posjed lopte,modric mi ima dodavanja 49 od 50 uspjesnih,najmanje cabella sa tri pogresna i izadem iz utakmice i vidim da mi pise da mi je pass accuracy 52 %,pa to mi je najsmjesnije kakve oni banalne stvari nisu mogli napravit kako spada a jos je smijesnije da je proslo 6 mjeseci od kada je izasla i jos uvijek to nisu patchirali.Sramota.

15 godina
neaktivan
FIFA 15

Čim ti se igra zove "soccer" znaš koliko je sati. Boli njih ona stvar tamo u Canadi. Ako nešto drastično u 16 ne promijene, ja nedam lovu.

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
Poruka je uređivana zadnji put sub 28.3.2015 16:08 (Tommy_123).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Tommy_123 kaže...

Ne mogu vjerovati da sam otvorio toliko packova a nisam dobio niti jednog igrača vrijednog bar 10k coinsa? OK, ove godine sam izvukao nešto u packovima ali od srijede sam otvorio stvarno hrpu packova i nisam dobio ništa.

Pa daj k vragu kad vidiš da ti netko otvori stotinjak packova spakiraj mu u pack nekaj vrijednog da čovjek dobije volju... najbolja fora kaj u svim tim packovima dobijam stalno jedne te iste igrače. Neke sam izvukao i po desetak puta. Tu nekaj ne štima..

11 godina
neaktivan
FIFA 15

Kome da se žalim osvojim turnament i ništa ne dobijem kakvo mrtvo smeće dabogda svi crkli u mrtvom EA-u

Poruka je uređivana zadnji put sub 28.3.2015 18:02 (el pistlero123).

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

zali se bogu, ja sam dobio u free packu "nekog" if-a.

kazem nekog jer kako se pojavila crna kartica tako me izbacilo iz futa, nista iz tog paketa nisam vidio niti dobio.

[19xx]C3c1l
12 godina
FIFA 15

Jeli ima negdje neki turniri za PC

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
FIFA 15

Moze pomoc fifa mi je pocela stekat tako da je doslovno neigriva stv neznam zasto ni do cega je updejta sam graficku i roll back-a driver ali sve je isto jer cpu usage mi je uvijek 90-100 % 

EDIT : A evo vidia sam u cemu je problem jer procesoru mi je bila 4-ta jezgra otkljucana i sada nezz sta se desilo i sada mi se ponovno vratilo na stare 3 pa cu zvat nekog da mi rjesi to :)

Poruka je uređivana zadnji put ned 29.3.2015 9:19 (MaciStyle).

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
The_K kaže...

Jeli ima negdje neki turniri za PC

ajmo organizirati.

Tko je za.

11 godina
neaktivan
FIFA 15

Napokon sam pronašao formaciju (4-5-1 v stil) za španjolsku ligu sa kojom kontroliram igru, stvaram prilike i uspješno se branim.

Samo jednu tekmu sam izgubio zbog protivničke kvalitete. Sve ostalo sam izgubio ili remizirao ni manje ni više nego u 90-oj minuti.

Nema meni 4 divizije ove godine.

Mislim da idem guštat sezonu lagano.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 15

radi li vama fut

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
FIFA 15

Dobio sam Franck Ribery u paku ! Steta sto ne moze da se proda ! :)

Poruka je uređivana zadnji put pon 30.3.2015 7:41 (genius_).
Moj PC  
4 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
FIFA 15

Tko se još slaže sa novim preciznim sustavom?

2 1 hvala 0
11 godina
neaktivan
prcko_croatia kaže...

Tko se još slaže sa novim preciznim sustavom?

hahahahaha,dje nade tu sliku

YAYA YAYA TOURE YAYA YAYA TOURE SO BEFORE HE BREAKS AWAY AND SCORES OH YAYA TOURE I THINK WE SHOULD MAKE PAY YOU SOME MORE
11 godina
neaktivan
FIFA 15

Danas mi se dogodilo dok sam igrao sezonu.

Pa sam usnimio da raja vidi.

A ne samo to, koliko je nedosuđenih penala to je čudo jedno.

Dok s druge strane nekad svira penal za bezveze. 

Prokleta je to igra.

0 1 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice