FIFA 15

poruka: 7.673
|
čitano: 763.272
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: FIFA 15
Encyanix kaže...

Evo malo da se pohvalim :P Ovaj squad je prebolestan.. prvo sam napravio 15 pobjeda za redom i onda izgubio i sad sam na 13 pobjeda za redom.. ukupno 28 pobejda i 1 izgubljena

Sudeći po tvom scoru svaki squad s kojim igras je prebolestan haha svaka čast

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
Poruka je uređivana zadnji put ned 15.3.2015 14:28 (KiCo77).
15 godina
KiCo77 kaže...
Encyanix kaže...

Evo malo da se pohvalim :P Ovaj squad je prebolestan.. prvo sam napravio 15 pobjeda za redom i onda izgubio i sad sam na 13 pobjeda za redom.. ukupno 28 pobejda i 1 izgubljena

Sudeći po tvom scoru svaki squad s kojim igras je prebolestan haha svaka čast

Zato jer ne mjenjam puno squadova.. imam bazu sa par igraca koji su mi ful dobri i onda samo druge igrace vrtim oko njih tako da sam do svih ovih winova doso sa jedno 5 squadova koji je svaki prosao par kombinacija dok nisam nasao perfektne igrace da squad bude najbolje namjesten za moj stil igre.. 

PSN: Chov1ch
Poruka je uređivana zadnji put ned 15.3.2015 14:48 (Encyanix).
17 godina
Encyanix kaže...

Ne kuzim. Na koju foru uspjevas imati omjer 28:1? Meni se cini da kad fifa odluci da ja trebam izgubiti, onda gubim. Kako da onda objasnim da jedan Tevez u jednoj tekmi pogodi dva goda sa 20+ metara a u drugoj nemoze pogoditi prazan gol sa peterca? A mozda sam ja samo truba pa neznam

15 godina
SimeKZ kaže...
toninho kaže...

Ma igra ti je zivo smece u zamotano u jednu veliku skriptu i to je to, neka te ne cudi... upravo sam odigro najgluplju tekmu valjda ikad protiv nekog sa timom bpl od 10m+ i igra sa onim stakorom od aguera naprijed i samo trci na l1+y i na poluvremenu me vodi i javi se preko voica na poluvremenu kao da ce me zgazit i pocne se prijetit kad ono neko balavo dijete od 12 god.. ubacim mu ibarba i gervina naprijed zabijem 5 golova u 30 min.. toliko o tome da u ovoj igri ista ima smisla kad ti u div 8 dolaze ekipe vrijedne 20m a ja imam ekipu od 20k jednostavno retardirano.. i da barem zna igrat nego samo napucava i misli da je dobar.

Zato jer te ne spaja sa ekipama iz istih divizija. Uostalom i da te spaja, nije problem ekipi bilo kupiti coinse odmah na pocetku i sloziti epic tim.

Ma znam znam, nego ono nije bas fer, ali samo to dokazuje da i sa glupanima naprijed koji hodat neznaju ali sa 90+ pace sve mozes napravit... sad sam se malo zezao sa gervinho/ibarbo/biabiany i samo trcis, kad idem sa tim igracima skoro nikad ni ne pustam sprint. Je da sami padaju preko lopte tu i tamo ali uvijek pretrcis vecinu igraca... i tako sam se sad izgusto malo i opet pauza od 2 tjedna =)

15 godina
Sova kaže...
Encyanix kaže...

Ne kuzim. Na koju foru uspjevas imati omjer 28:1? Meni se cini da kad fifa odluci da ja trebam izgubiti, onda gubim. Kako da onda objasnim da jedan Tevez u jednoj tekmi pogodi dva goda sa 20+ metara a u drugoj nemoze pogoditi prazan gol sa peterca? A mozda sam ja samo truba pa neznam

Ja ti vecinom igram Single Online Match i tamo ti nema hednikepa/skripe itd.. zato i imam malo vecu statistku.. obicno svake godine dodem do DIV1 i onda samo po Single online matches derem jer to je milina :)

10 godina
FIFA 15

evo moze neki prijedlozi za nadogradnju i rec kakav je tim inace kosta 90k

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
FIFA 15

Je l mi se čini ili niko živi ne pravi hibride ili bar malo kreativne BPL/BUNDES/SERIA A/LA LIGA timove. 90% squadova koje viđam na netu i koje srećem u igri su toliko generički da ne znam kako ikome može biti zanimljivo to sastaviti i sa tim igrati. Sturridge i Schurrle će mi na nos izaći... I može li neko da mi pojasni šta je toliko dobro kod Schurrlea? Ja sam ga koristio možda 10-20 mečeva i toliko mi se svideo da mi ne bi bilo žao ni da sam išao quick sell.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
FIFA 15

pozz,da li ima u fifi 14 opcija da izaberem recimo Arsenal ili sta vec i da igram Offline sezonu ?Cini mi se da u 15 ima to ?!

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 15

Već mi jednom dogodilo, ali ne u ovako kasnoj fazi utakmice.

Naime, jučer igram protiv nekog panja koji samo uklizava.

Dobije crveni u 15' minuti i jedno 2-3 žuta do 41' kada radi penal na meni.

Ja se spremam izvest penal, a lik se disconnecta.

Što je čudno?

Dobio sam nekakve sitne coinse, ali mi nije obračunao pobjedu.

Ništa mi nije obračunao - kao da nisam ni igrao tu patriju.

Inače, mene često ruše u šesnaestercu, ali jako rijetko mi svira penal.

Ili ono, trčim sam na obrambenog i prođem ga, ali me on zakači nogom ili povuče i ja padnem - više puta mi se to dogodilo bez da sudac svira prekršaj, a on je očit.

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
FIFA 15

I sve preporuke za if busquetsa. Mnogo bolji od khedire, ja ga zgrabio za 40k sa sve shadow karticom tako da nije ni skup

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
FIFA 15

Praši li ovaj upgrade-ani Lacazette 82 bolje od standardnog 79, tj., osjeti li se razlika? Znam da je ovaj 79 bad ass...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
FIFA 15

Sto vi ne igrate protiv kompa na proff? ili na WC ?! Kome je pretesko malo sredii slidere ! :)

Nema laga,nema pace-a,nema l1+trougao ! :) Samo uzivanje kad se pobijedi masina jer znas da masina igra bolje (i postenije )

od 90 % igraca ! :)Pravi realni fudball bez run and gun filozofije !Nista Sterling,Dyer i sl . Gradis igru polako ,pass ....

Poruka je uređivana zadnji put pon 16.3.2015 13:06 (genius_).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
genius_ kaže...

Sto vi ne igrate protiv kompa na proff? ili na WC ?! Kome je pretesko malo sredii slidere ! :)

Nema laga,nema pace-a,nema l1+trougao ! :) Samo uzivanje kad se pobijedi masina jer znas da masina igra bolje (i postenije )

od 90 % igraca ! :)Pravi realni fudball bez run and gun filozofije !Nista Streling,Dyer i sl . Gradis igru polako ,pass ....

Ma kakav komp.. nema gusta tj prosli su ti dani.. pes na ps i ps2 svaki dan nabijo protiv kompa kad nije bilo online-a.. nema veceg gusta nego pobjedit pravo igraca pogotovo ako je dobar..

17 godina
neaktivan
Encyanix kaže...
genius_ kaže...

od 90 % igraca ! :)Pravi realni fudball bez run and gun filozofije !Nista Streling,Dyer i sl . Gradis igru polako ,pass ....

Ma kakav komp.. nema gusta tj prosli su ti dani.. pes na ps i ps2 svaki dan nabijo protiv kompa kad nije bilo online-a.. nema veceg gusta nego pobjedit pravo igraca pogotovo ako je dobar..

jeste ali do dobrog igraca imas 9 abusera !

samo AI ,mene cudi da masine vec nisu zavladale planetom a i to ce biti uskoro !

17 godina
genius_ kaže...

od 90 % igraca ! :)Pravi realni fudball bez run and gun filozofije !Nista Sterling,Dyer i sl . Gradis igru polako ,pass ....

Kako ti se da igrati na prof ili wc kad ti comp ne može uzvratiti? Ako već hoćeš igrati protiv compa jedino logično je ultimate ili legendary. Sve ostalo je bezveze..

13 godina
neaktivan
gunmetal kaže...

Praši li ovaj upgrade-ani Lacazette 82 bolje od standardnog 79, tj., osjeti li se razlika? Znam da je ovaj 79 bad ass...

ja sam ga uzeo cim je izasao, igrao 10tak tekmi i vratio se na starog 79

[19xx]C3c1l
11 godina
neaktivan
FIFA 15

Zašto ovakve bolesne ekipe u 6. i višim divizijama pobjeđuju, od 10. do 7. divizije piju pet i više komada, što je naravno normalno.

U PM kad dođeš u šestu diviziju tim koji ima više crvenih link veza je bolji na terenu, a tim sastavljen po svim zakonima logike izgleda kao Slaven Belupo protiv Real Madrida. 

Za koji klinac???

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
movie kaže...
genius_ kaže...

Kako ti se da igrati na prof ili wc kad ti comp ne može uzvratiti? Ako već hoćeš igrati protiv compa jedino logično je ultimate ili legendary. Sve ostalo je bezveze..

Sad ispada da ljudi igraju bolje od kompa na WC ili Leg.?!Cisto sumnjam prosto ne vjerujem !Smijem se kladiti da 85 % igraca ne moze pobjediti komp na wc ili leg. sa timovima

ISTOG ranga bez varanja sa sliderima  !

17 godina

Sad ispada da ljudi igraju bolje od kompa na WC ili Leg.?!Cisto sumnjam prosto ne vjerujem !Smijem se kladiti da 85 % igraca ne moze pobjediti komp na wc ili leg. sa timovima

Nisam upucen pa molim objasnjenje. Kakvo je to varanje sa sliderima?

13 godina
genius_ kaže...
movie kaže...
genius_ kaže...

Naravno da je bolji, nepredvidljiv iveci je gust pobjediti covjeka nego comp.

Uredo sam u 14 igro na najtezoj razini protov FUT timova ili offline. Koja svrhabugrat nize ako jednostavno nema izazova. Ne znam zasto uopce igras samo protiv kompa... niti ima izazova, niti nekog kompetativnog osjecaja.

Glupo je govorit da su svi abuseri samo zato jer igraju kako tebi ne pase.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
17 godina
neaktivan

smanjis acceleration i speed compu na 45-47 a sebi ostavis na 50 ! :) Ili jos gore povecas sebi a njega ustrojis ! hahahahhahaha

17 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...
genius_ kaže...
movie kaže...
genius_ kaže...

Naravno da je bolji, nepredvidljiv iveci je gust pobjediti covjeka nego comp.

Uredo sam u 14 igro na najtezoj razini protov FUT timova ili offline. Koja svrhabugrat nize ako jednostavno nema izazova. Ne znam zasto uopce igras samo protiv kompa... niti ima izazova, niti nekog kompetativnog osjecaja.

Glupo je govorit da su svi abuseri samo zato jer igraju kako tebi ne pase.

Citao sam skoro sve postove ,svi se zale na pace ,na l1 +trougao ,zatim da svi igraju skoro isto i sl. Ne vidim onda svrhu da igram tako jer ne znam ,to nije realan fudbal vec tika taka ala Barsa !

17 godina
genius_ kaže...

Ljudi igraju nepredvidivo i svaki drukčije pa je moguće da te neki put pobjedi i puno lošiji igrač. Comp igra uvijek isto i kad naučiš kako igra comp sve je lakše jer je šablona uvijek ista.. 85% igrača nikad ne igra protv compa i sasvim sigurno prvu ili drugu tekmu ne bi dobili. No nakon što se priviknu na igru compa više im nikakav izazov ne bi bila igra na wc težini jer objektivno to je smiješna težina...

Poruka je uređivana zadnji put uto 17.3.2015 11:00 (movie).
17 godina
neaktivan
movie kaže...
genius_ kaže...

Ljudi igraju nepredvidivo i svaki drukčije pa je moguće da te neki put pobjedi i puno lošiji igrač. Comp igra uvijek isto i kad naučiš kako igra comp sve je lakše jer je šablona uvijek ista.. 85% igrača nikad ne igra protv compa i sasvim sigurno prvu ili drugu tekmu ne bi dobili. No nakon što se priviknu na igru compa više im nikakav izazov ne bi bila igra na wc težini jer objektivno to je smiješna težina...

Mozda je za tebe WC smijesna tezina ali za vecinu to je zid preko koga nema napred !A kako to ljudi igraju nepredvidivo?!Ili pace pa trci po bolu,ili l1+trougao ili Ronaldo pa trci sa centra do gola ako mozes !Ako sam nesto zaboravio izvini ! :)

Ako ikad budem tukao komp ladno na WC pocinjem da igram sa ljudima online  !

P.S. Isao bi ja u igraonice ali sam premator ! :)

ali cu morati da idem na obuku kod nekoga da me uputi u cake !

Imam ja sina koji igra online sa ljudima ima skor recimo 80 20 60 ali protiv kompa na proff nema sanse nikakve a na wc i ne pokusava jer bi primio bar 6-7 golova !

13 godina
FIFA 15

Kad budes tuko komp na wc, onda si tek zagrebo povrsinu za online... i dalje ces bit los jer nema sanse da ce te to nauciti igrat protiv igraca.

Prebit ce te svaki malo bolji igrac.

A to sta pricas o paceu i ronaldu i ostalima... da si nastavio igrat online i naucio igrat obranu problrma nebi imo. Ovako ce ti bit samo gore...

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

Kad budes tuko komp na wc, onda si tek zagrebo povrsinu za online... i dalje ces bit los jer nema sanse da ce te to nauciti igrat protiv igraca.

Prebit ce te svaki malo bolji igrac.

A to sta pricas o paceu i ronaldu i ostalima... da si nastavio igrat online i naucio igrat obranu problrma nebi imo. Ovako ce ti bit samo gore...

Jednostavno ,necu ni igrati online !Cemu ?!Ja samo tvrdim da komp na wc ili leg. igra bolje od ljudi i to za klasu !

13 godina
FIFA 15

Zezno bi se... i to za puno.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
FIFA 15

Nemozes usporedjivat komp i pravog igraca.. kao sto je vec vecina rekla komp uvjek igra isto dok pravi igraci naravno ne svi nego oni bolji ce ti uvjek trazit slabu tocku i preko toga probat te pobjedit.. puno je veci izazov i gust igrat protiv pravog igraca nego protiv kompa.. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
FIFA 15

Skoro sam zaboravio vas pitati za najveci problem u ovoj igri koji me muci.dakle,imam ps3 i fifu 15 orginal kupljenu preko Ps netvorka.događa mi se da svaki put kad odigram u FUt-u ligu do kraja(znaci sve utakmice bilo online ili ne )tu mi zablokira.i nemogu nista nego ugasit playsation i to sam na gumb na njemu.i onda kad se pali on kako salje te probleme nekom,u smislu da ce to popravit.ima ko iskustva takvih?sta uciniti?

e sad jos nes jel to ima veze s time ili ne.u fifi 14 isto koji sam skinuo s PsNetvorka isto sam imao neku ko gresku ali ne odma.kasnije vise nisam dobivao on bodove koje dobis kad igras utakmicu da napredujes i kupujes u ono katalogu.jednostavno se vise nije islo dosao sam do 61 i koliko god igrao ivijek je bio na tome.a prije toga sam imao fifu 13 koju sam kupio u ducanu i na njoj je sve radilo bez greske.

isprika ako imam pismene greske tipkao sam na mob. pa fulqm slova nekad u brzini :-p

hvala!

Hala Madrid
Poruka je uređivana zadnji put uto 17.3.2015 14:49 (TomdumReal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
FIFA 15

Sta treba ono kupovati da imas vise ugovora?trenere za ugovor sta li,kako se to tacno zove?

da li da kupujem trenere za fitnes ?i koliko da kupim trenera ?

Ugovori su mi najvise dodijali ,fitnes ono 2 tima pa vrtim.

Poruka je uređivana zadnji put uto 17.3.2015 14:44 (genius_).
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice