FIFA 15

poruka: 7.673
|
čitano: 767.522
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
Re: FIFA 15
matekws kaže...

Može netko provjeriti trenutne cijene Mcgeadya ? Hvala unaprijed, plaćam gablec.

izmedu 4500 i 5000 na pc-u

Poruka je uređivana zadnji put pet 13.3.2015 12:47 (toma20).
16 godina
toma20 kaže...
matekws kaže...

Može netko provjeriti trenutne cijene Mcgeadya ? Hvala unaprijed, plaćam gablec.

Super, znači ići će još više.
Kupio sam cijelu momčad Irca prije kojih mjesec dana za bagatelu pa idem malo zaraditi za svemoćne pakete. 

11 godina
matekws kaže...
toma20 kaže...
matekws kaže...

Kupio sam cijelu momčad Irca prije kojih mjesec dana za bagatelu pa idem malo zaraditi za svemoćne pakete. 

takoder

13 godina
neaktivan
matekws kaže...
toma20 kaže...
matekws kaže...

neće ići više od toga jer mu je max cijena 5k

PSN ID: mataraHD7 Origin ID: mataraHD7
17 godina
KiCo77 kaže...

Ne kuzim sta tocno vrijedi upola manje? Neznam jel se update odnosi na PC ali..
Ja sam prvo primjetio da se TOTY Iniesta nije mogao prodat za 1.7m (znaci svi su se zaljepili za min bin buynow i nitko nije kupovao) i sad su mu jos povisili min bin?

btw zanimljive nagradee za ovaj novi turnir..

Više sam figurativno rekao ali recimo jučer si možda uzeo sif hummelsa za milju a danas je max 750k a min 560k. U danu ode... koja je sada logika kupovina IF igrača kad na njima više ne možrš ništa zaraditi osim izgubiti?

Sad sam malo gledao na PSN, nema boatenga, silve, luiza, de bruynea... market je i više nego prepolovljen...

Koji turnir? Kod mene su standardno ona tri plus mls koji uskoro izlazi. Ne viidm ništa novog...

13 godina
neaktivan
FIFA 15

navecer dolazi , irski cup

[19xx]C3c1l
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
C3c1l kaže...

navecer dolazi , irski cup

Kod mene još nije najavljen i ne piše za koliko počinje, ali sam vidio na twitteru što su objavili nagrade.

17 godina
matić_žu kaže...

Kod mene još nije najavljen i ne piše za koliko počinje, ali sam vidio na twitteru što su objavili nagrade.

dobro, pošto ga nitko ne vidi možete reći koje su nagrade?

15 godina
neaktivan
movie kaže...
matić_žu kaže...

dobro, pošto ga nitko ne vidi možete reći koje su nagrade?

Evo, ja sam naletio na sliku.

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
11 godina

S tim zelenim Keanom si možeš guzicu obrisat kad je untradable i ima normalne statse.Bezveze

12 godina
neaktivan
FIFA 15

Znaci inace vjerujem da igrica ima hendikep i ta ostala s*anja ali evo nesto mi se desilo drugi put u FIFI 15(nama svima veoma dragoj),da idem zamijenit izvođaća penala i igrica zasteka i kompjuter sam pukne,ja stvarno vise nemam zivaca i jos sada vidim da nemogu save-at video da pokazem i drugima kako me igrica voli *ebat.Najgore potrosenih 300 kn u mome zivotu.

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 15

Evo ja sam zaradio 142k i još mi je ostao 21 igrač za prodati, sigurno bih zaradio i više na McGeadyu da nije glupog EA i price range

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
The_K kaže...

S tim zelenim Keanom si možeš guzicu obrisat kad je untradable i ima normalne statse.Bezveze

Pa šta? Tebi bi bilo bolje da je nagrada samo 20.000 coinsa?
Ovako imaš barem nešto skupljat, možeš u klubu imat igraca kojeg ne mozes inače kupit, i sve ovo mi daje dobru nadu da bi FUT16 mogao biti drugačiji.

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
15 godina
FIFA 15

Daj dodajte me na orgin ko želi bacit neku tekmu.
mislavmaric7

0 0 hvala 0
17 godina
KiCo77 kaže...

Ovako imaš barem nešto skupljat, možeš u klubu imat igraca kojeg ne mozes inače kupit, i sve ovo mi daje dobru nadu da bi FUT16 mogao biti drugačiji.

Moj pack te demantira. maloprije mi uleti u packu

http://gyazo.com/c4fec68647c83f396b8b102566c59765

14 godina
movie kaže...
KiCo77 kaže...

Moj pack te demantira. maloprije mi uleti u packu

http://gyazo.com/c4fec68647c83f396b8b102566c59765

Šteta, nema smisla baš onda, isti statsi ko nif, koliki mu je price range?

17 godina
KiCo77 kaže...

Šteta, nema smisla baš onda, isti statsi ko nif, koliki mu je price range?

Nema s njim trgovine.. može biti samo u tvom klubu ali došao mi u packu?

14 godina
FIFA 15

Sad sam naletio na zelenog O'Sheu na marketu 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
KiCo77 kaže...

Sad sam naletio na zelenog O'Sheu na marketu 

Ta fifa je tolko syebana da je to za popizdit. Imaju najuspješniji produkt u svojoj kategoriji, svi znaju za FUT i stvarno su stvorili jedan brand. No oni zbog novca uspiju syebat i to. Znaci kog boli kita ako neko kupuje coinse, pa nek kupuje. Ako im je do toga neka se posvete bolje u pronalaženju tih koji kupuju ili još bolje tih koji prodaju coinse i tako u korjenu nestane problem.  

https://www.youtube.com/channel/UCNEZ9fPqdssgI2SReOIXOeQ
10 godina
neaktivan
FIFA 15

Ima netko na PC da odigramo koju?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
FIFA 15

Uzeo TIF Griezmanna po početnoj cijeni, potpuno novu karticu. Baš me interesira hoću li kaj na njoj zaraditi. Danas gledam išao je za 630k bez problema a sad nitko nije bidao na početnu cijenu? Valjda svi zaokupljeni novim kupom ili imaju dojavu da mu cijena ide dolje... ne bih se čudio...

sad vremena sam napikavao kako bih zgrabio de bruynea. Uspijem u 3 sek potvrditi kupnju ali je uvijek netko brži. Frustrirajuće. Otišli neki buy now 400k. Tko to može postiskati brže od 3 sek.

Konačno sam ga uspio piknuti i sad je kraj. Više nemam coinsa ni za paketić...

Poruka je uređivana zadnji put sub 14.3.2015 0:40 (movie).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 15

Koji je price range green Longu npr?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
FIFA 15

Ima li tko dobar da bi mi posalo item za povecanje transfer liste iz kataloga?

https://www.youtube.com/channel/UCNEZ9fPqdssgI2SReOIXOeQ
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Ako si na PCu, evo ja cu. Samo mi daj Origin ID

17 godina
FIFA 15

Ja nikako da naucim... Ne igram neko vrijeme pa se vratim i svaki put skoro razbijem kontroler od jada kolkiko je ova igra skriptirana. Upravo odigrao s likom koji je jedan jedini put zapucao na moj gol i to u 90. minuti. Ja pucam sa Falcaom i Ibarbom sa pola metra na prazan gol i naravno pogađam stative, precke i sva cuda samo ne gol. Nisam igrao fifu14, pa me zanima dal je i ona isto smece ili se da normalno i pravedno igrati?

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
FIFA 15

Ma igra ti je zivo smece u zamotano u jednu veliku skriptu i to je to, neka te ne cudi... upravo sam odigro najgluplju tekmu valjda ikad protiv nekog sa timom bpl od 10m+ i igra sa onim stakorom od aguera naprijed i samo trci na l1+y i na poluvremenu me vodi i javi se preko voica na poluvremenu kao da ce me zgazit i pocne se prijetit kad ono neko balavo dijete od 12 god.. ubacim mu ibarba i gervina naprijed zabijem 5 golova u 30 min.. toliko o tome da u ovoj igri ista ima smisla kad ti u div 8 dolaze ekipe vrijedne 20m a ja imam ekipu od 20k jednostavno retardirano.. i da barem zna igrat nego samo napucava i misli da je dobar.

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Sova kaže...

Ja nikako da naucim... Ne igram neko vrijeme pa se vratim i svaki put skoro razbijem kontroler od jada kolkiko je ova igra skriptirana. Upravo odigrao s likom koji je jedan jedini put zapucao na moj gol i to u 90. minuti. Ja pucam sa Falcaom i Ibarbom sa pola metra na prazan gol i naravno pogađam stative, precke i sva cuda samo ne gol. Nisam igrao fifu14, pa me zanima dal je i ona isto smece ili se da normalno i pravedno igrati?

Tesko kolega...

Ako mislis pobjedivati, moras zestoko taktizirati, a jedna od opcija je da svijesno igras pasivno pa zatim dodas gas, pogotovo ako skuzis da protivnik nije tvoj nivo. Ova igra kao da registrira dominaciju, nakon cega krene raditi protiv tebe.

14 godina
FIFA 15

Jel itko imao problema da mu u carrer modu igrači sa free agentom ne odgovaraju na ponude?

Ono što možeš sutra,ne ostavljaj za danas.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
FIFA 15

Evo malo da se pohvalim :P Ovaj squad je prebolestan.. prvo sam napravio 15 pobjeda za redom i onda izgubio i sad sam na 13 pobjeda za redom.. ukupno 28 pobejda i 1 izgubljena

PSN: Chov1ch
Poruka je uređivana zadnji put ned 15.3.2015 14:20 (Encyanix).
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
toninho kaže...

Ma igra ti je zivo smece u zamotano u jednu veliku skriptu i to je to, neka te ne cudi... upravo sam odigro najgluplju tekmu valjda ikad protiv nekog sa timom bpl od 10m+ i igra sa onim stakorom od aguera naprijed i samo trci na l1+y i na poluvremenu me vodi i javi se preko voica na poluvremenu kao da ce me zgazit i pocne se prijetit kad ono neko balavo dijete od 12 god.. ubacim mu ibarba i gervina naprijed zabijem 5 golova u 30 min.. toliko o tome da u ovoj igri ista ima smisla kad ti u div 8 dolaze ekipe vrijedne 20m a ja imam ekipu od 20k jednostavno retardirano.. i da barem zna igrat nego samo napucava i misli da je dobar.

Zato jer te ne spaja sa ekipama iz istih divizija. Uostalom i da te spaja, nije problem ekipi bilo kupiti coinse odmah na pocetku i sloziti epic tim.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice