FIFA 15

poruka: 7.673
|
čitano: 767.532
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: FIFA 15
TomdumReal kaže...
 i u instructions get behind.

a di to promjenim?????(igram na ps3)ako ima veze i tog nemam nigdje

i vec sam

pitao pa

mi niko ni dao neki odgovor..stalno mi se mjenja formacija prema protivnickoj..to si isto nekako iskljucuje

Nešto se pričalo da na PS3 nema te opcije. Inače to si možeš složiti prije ulaska u tekmu ili u my squads pa odabereš momčad s kojom želiš igrati pa  klikneš na jednog igrača trokutom pa ti se otvori brdo opcija i jedna od njih je ta kojom daješ instrukcije igračima..

edit: ency, pretekao si me...

Poruka je uređivana zadnji put čet 12.3.2015 19:17 (movie).
14 godina
FIFA 15

Ne mozes to na PS3 postavljat..

BTW probajte pogodit zasto me bole oči

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

kad si u squadu svom onda stisni trokut i vidit ces opciju instructions pored apply team traning.

da i onda mi se otvori Squad actions jel da?

i pod tim

mi nudi ...

creaate now squad

squad selector

squad bilder

apply team traning

play roles

kit numbers

shere squad with fri..

tog nemam?

Hala Madrid
12 godina
protjeran
FIFA 15

Fifa je očajna,bolja je 14

0 0 hvala 0
17 godina
windforce kaže...

Fifa je očajna,bolja je 14

Očaj je naša furka!

11 godina
neaktivan
FIFA 15

a nema znaci..ahh fala ekipo!

Hala Madrid
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
KiCo77 kaže...

Ne mozes to na PS3 postavljat..

BTW probajte pogodit zasto me bole oči

na 14ci nisam imao bas puno utakmica po snijegu ali 99% sam izgubio tako i na 15ci meni je neigrivo po snijegu igrati

YAYA YAYA TOURE YAYA YAYA TOURE SO BEFORE HE BREAKS AWAY AND SCORES OH YAYA TOURE I THINK WE SHOULD MAKE PAY YOU SOME MORE
13 godina
neaktivan
FIFA 15

Broj utakmica u jednom danu ograničen je na 75, još jedan udarac coin sellerima i farmerima. 

3 0 hvala 0
13 godina
antiljano27 kaže...

Broj utakmica u jednom danu ograničen je na 75, još jedan udarac coin sellerima i farmerima. 

Koji im je problem bio to napravit odmah na pocetku... to je samo njima u glavi.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
13 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...
antiljano27 kaže...

Koji im je problem bio to napravit odmah na pocetku... to je samo njima u glavi.

Slažem se. I po ovim potezima od strane EA, FUT 15 mi se više čini kao FUT16 Beta

13 godina
FIFA 15

Ovaj engine mi se isto gadi... odvratno kako uopce nista ne radi kako treba na njemu. Da su ostavili engine sa 14 i ispolirali do zadnjega koda imali bi vrhunsku igru. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
FIFA 15

To je istina, ali isto tako u fifi 14 nismo dobili novi engine (za razliku od konzola) pa su igraci prijetili štrajkom i silno željeli next-gen.. na kraju je ispalo kako je..

Meni ove godine smetaju golmani i one simulacije (konstanta padanja na najmanji dodir) u 16ercu.. 

Poruka je uređivana zadnji put čet 12.3.2015 21:38 (KiCo77).
Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
KiCo77 kaže...

To je istina, ali isto tako u fifi 14 nismo dobili novi engine (za razliku od konzola) pa su igraci prijetili štrajkom i silno željeli next-gen.. na kraju je ispalo kako je..

Meni ove godine smetaju golmani i one simulacije (konstanta padanja na najmanji dodir) u 16ercu.. 

koliko je puta meni bilo:na sredini terena se zagradim sa toureom i na snagu izguram protivnickog igraca a u 16ercu pridem i nista ne upirem i obori ga i penal a i kad pokusavam se graditi penal bude

YAYA YAYA TOURE YAYA YAYA TOURE SO BEFORE HE BREAKS AWAY AND SCORES OH YAYA TOURE I THINK WE SHOULD MAKE PAY YOU SOME MORE
17 godina
KiCo77 kaže...

Ova igra nema veze s fifa14 next gen na  PS4 od prošle godine. Ono je bilo remek djelo za ovo. Nije mi jasno da se išlo u tako drastične promjene? I to na gore kako vidimo.. Ja bih bio prezadovoljan da smo dobili fifa14 next gen samo dodatno ušminkan i ispoliran. O golmanima da ne pričam. Sve sam rekao i dokumentirao još u 9  mjesecu. Samo bih dodao, sramota na što su oni potrošili dvije godine rada i sramota što su nam prezentirali..

14 godina
FIFA 15

Meni je žao šta nikad nisam probao PS4 verziju, pogotovo kad kažeš da je bila tako dobra :(

Ali eto, sa pozitivne strane, da sam probao PS4 verziju bio bi još više razočaran sa ovogodišnjom PC verzijom haha

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
SimeKZ kaže...

Nikakav problem jer problema nisu imali. Pointsi su se prodavali kao mutavi i sve je štimalo. Da se prošli tjedan prodavala ista količina pointsa kao i u 9/10 mjesecu sve bi bilo po starom. No došla voda do ušiju i morali su nekako spašavati vlastiti profit. Nisu se nadali da će  milja coinsa biti 20 kn i tko onda normalan kupi pointse za 100 eura kad s time otvori manje packova nego za 20 kn koje potroši na coinse? Politikom : "ne bih se štel mešati" koju njeguju godinama upropastili su ovaj mod, nepovratno...

Koji je smisao sada igre kad sam motm boatenga uspio pomoću trikova kupit za milju i mogu ga prodati za milju? Znači, od danas svatko tko kupi novog IF igrača na njemu puši coinse. Je li to normalno? Je li normalno da sam danas pola dana proveo na marketu da bih uhvatio boatenga? Gledam, i luiz i silva pojave se na par sekundi i odmah nestane kartica. Naravno sve ode po max cijeni što znači tko god prodaje ne može ostvariti profit na najjačoj kartici u igri. Je li to normalno? Ova igra izgubila je svaki smisao da ne govorim da je ponuda tri puta lošija nego do sada. Netko je rekao sad će oni pojačati packove da se popuni market. Je, moš misliti... danas sam opet otvorio bar 25 packova i handanovič  je najjača kartica koju sam dobio. Sad kad sam spisdio sve kaj sam imao do kraja igre mogu fučkati kad ne mogu na marketu ništa ozbiljnijeg zaraditi

Nakon dva dana dosadilo mi kupovati i prodavati ili quick sellati za profit od 500 coinsa. Gamad je ubila igru!

Poruka je uređivana zadnji put čet 12.3.2015 23:28 (movie).
13 godina
FIFA 15

Izgubila je smisao samo tebi... jer ocito nista drugo ne radis osim sta cackas po tom prokletom marketu. Posto ne igram FIFAu toliko aktivno kao sta sma 14 igro, ja ovo vidim kao veliki napredak i borbu protiv coin sellera. Sta se mene tice neka nastave... neka se kupuju pointsi, samo da ne bude inflacije kakva nas prati od pocetka FUTa i nebulozne cijene od po par milja coinsa. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
FIFA 15

uspio sam kupit ibru.frajer je Čudo!kakavu šljucu ima,čudo!!

Hala Madrid
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
SimeKZ kaže...

Izgubila je smisao samo tebi... jer ocito nista drugo ne radis osim sta cackas po tom prokletom marketu. Posto ne igram FIFAu toliko aktivno kao sta sma 14 igro, ja ovo vidim kao veliki napredak i borbu protiv coin sellera. Sta se mene tice neka nastave... neka se kupuju pointsi, samo da ne bude inflacije kakva nas prati od pocetka FUTa i nebulozne cijene od po par milja coinsa. 

Pa i dalje su cijene nebulozne. Ronaldo je od 6.2 do 9.3 milje coinsa. Daj mi reci tko to normalan može zaraditi na ovakvom marketu ili samo igrajući? Kaj je najgore, i da imaš te novce nema ronalda na marketu. U pravu si ovo je borba ali nije borba za nas igrače već za ea sports i njihove fifa pointse.

Što je tebi sada bolje pa ćeš prije kupiti recimo robbena koji je sad samo 1.1 milju ili ibru za istu cijenu. Igrajući nemaš neke šanse. Trgujući na marketu uz profit od 500/1000 coinsa jako teško. Već će izaći sljedeća fifa dok ti skupiš  coinse za neke takve igrače.  Koliko je sve u qurcu najbolje se vidi po tome kaj sam večeras kupio desetak hunter kartica u rasponu cijene os 1500 do 2500 coinsa. Ljudi gube interes za marketom pa ovakve kupovine i nisu neki spektakl.

Je li normalno da ja sada kupovinom bilo kojeg novog IF igrača gubim novce? Zar ne bi trebalo biti normalno da nešto zaradim na motm boatengu a ne da izgubim na njemu 50k coinsa. To je taj napredak u igri o kojem pričaš i tome daješ podršku?

13 godina
FIFA 15

Iskreno... profit na igracima uopce nebi trebo bit glavni cilj ovog moda sve dok postoje coin selleri. Ako je ovo nacin protiv njih i da propadnu, podrzavam u potpunosti. TO sta ces ti malo plakat sta neces ''zaradit''' na nekom igracu je potpuno nebitna stvar. Cijene su i dalje nebulozne... ali sve ove mjere imaju efekta. Coin seller stranice polako nemaju kako zaradivati novac i gase se. Isto tako gledam po youtubu da svi gube sponzore sa coinsima jer selleri ne mogu ovako radit. 

Opet ponavljam, ako ce ovo iskorijeniti sellere i omoguciti u FIFAi 16 normalan market sa normalnim cijenama i svima pristupacnim igracima kroz igranje samo naprijed. Da ja u svoje 3-4 godine igranja FUTa, nisam u ekipi imo Ronalda ( Messia sam imo samo zbog onog loana ) onda hebem ja takvu igru... a imam ulupano preko soma sati igranja. Najskuplji igrac sta sam imo je bio Robben i nekolicina TOTY igraca sta sam zaradio igrajuci wagere protiv ekipe ovdje na forumu i onoj fejs grupi. 

Hebem ja nogometu igru u kojoj 90% ljudi vise visi na marketu nego u igri... idi igraj Manager pa kupuj, prodaj... ovdje zaradi igraca putem igranja.

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
SimeKZ kaže...

Iskreno... profit na igracima uopce nebi trebo bit glavni cilj ovog moda sve dok postoje coin selleri. Ako je ovo nacin protiv njih i da propadnu, podrzavam u potpunosti. TO sta ces ti malo plakat sta neces ''zaradit''' na nekom igracu je potpuno nebitna stvar. Cijene su i dalje nebulozne... ali sve ove mjere imaju efekta. Coin seller stranice polako nemaju kako zaradivati novac i gase se. Isto tako gledam po youtubu da svi gube sponzore sa coinsima jer selleri ne mogu ovako radit. 

Opet ponavljam, ako ce ovo iskorijeniti sellere i omoguciti u FIFAi 16 normalan market sa normalnim cijenama i svima pristupacnim igracima kroz igranje samo naprijed. Da ja u svoje 3-4 godine igranja FUTa, nisam u ekipi imo Ronalda ( Messia sam imo samo zbog onog loana ) onda hebem ja takvu igru... a imam ulupano preko soma sati igranja. Najskuplji igrac sta sam imo je bio Robben i nekolicina TOTY igraca sta sam zaradio igrajuci wagere protiv ekipe ovdje na forumu i onoj fejs grupi. 

Hebem ja nogometu igru u kojoj 90% ljudi vise visi na marketu nego u igri... idi igraj Manager pa kupuj, prodaj... ovdje zaradi igraca putem igranja.

Ovo ne pije vodu prije svega zbog toga tko je taj koji će odrediti koliko koji igrač vrijedi u fifi16 i tako manipulirati tržištem, što nije normalno. Da ne govorim o popratnim karticama svih vrsta. Ovo je samo gašenje požara do kraja ove fife a onda sve ispočetka... onog trenutka kad je zamišljen market ovaj mod nije samo igra i to ti je valjda jasno. Spretan trgovac u bilo kojoj trgovini uvijek će više zaraditi od manje spretnog i to je normalno. Zašto bi ea štitila tebe koji nemaš vremena sjediti na marketu od mene kojem je to gušt. Isto tako zašto ea ne bi štitila mene od tebe koji si bolji igrač pa ćeš više zaraditi od mene koji sam lošiji igrač? Vidiš, nikad svi neće biti zadovoljni. No ako imamo igru i market, treba omogućiti i tebi i meni mogućnost zarade. Neka dignu bonus po dobijenoj tekmi i nagrade za osvojene divizije ili ne znam što već. Ima načina u svakom slučaju.

Igra je dobro zamišljena ali je realizacija traljava tj. nije ih bilo briga dok preihodi nisu pali ispod crvene crte. Nadam se da će i prodaja sljedećeg izdanja osjetno pasti jer drugo nisu niti zaslužili..

Kad se sjetim kako su me ebali za moje novce početkom 9 mjeseca kad sam kupio fifa pointse a nisam ih mogao koristiti dok igra nije službeno izašla. Time su me u startu zakinuli kao i mnoge druge. Naravno, nisu mi se nikad ispričali kao niti ikome niti su nam poklonili bar jedan besplatan pack. To je ta šugava firma i ja za njih nemam više razumijevanja niti podržavam njihove utopističke poteze...

15 godina
FIFA 15
PSN: Chov1ch
Moj PC  
2 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
FIFA 15

Nisam igrao diviziju bas dugo, sto zbog ocajnih servera koji kickaju i racunaju poraz i kad vodim 3-0, sto zbog cinjenice da mi je tada najbolji igrac bio Tevez. Udjem danas da odigram nekoliko i bam-iz prve!

I jos jedan poraz je bio remek-delo servera, ali sam uspeo sacuvati zivce. Sad je mislim vreme da promenim squad, ako uspem prodati SIF Silvu (sad ga svi listaju za 401k i bukvalno je nemoguce ga prodati), pravim ovo: http://www.futhead.com/15/squads/27074294/

Poruka je uređivana zadnji put pet 13.3.2015 9:44 (Chkomatore).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
movie kaže...
SimeKZ kaže...

Pa i dalje su cijene nebulozne. Ronaldo je od 6.2 do 9.3 milje coinsa. Daj mi reci tko to normalan može zaraditi na ovakvom marketu ili samo igrajući? Kaj je najgore, i da imaš te novce nema ronalda na marketu. U pravu si ovo je borba ali nije borba za nas igrače već za ea sports i njihove fifa pointse.

Što je tebi sada bolje pa ćeš prije kupiti recimo robbena koji je sad samo 1.1 milju ili ibru za istu cijenu. Igrajući nemaš neke šanse. Trgujući na marketu uz profit od 500/1000 coinsa jako teško. Već će izaći sljedeća fifa dok ti skupiš  coinse za neke takve igrače.  Koliko je sve u qurcu najbolje se vidi po tome kaj sam večeras kupio desetak hunter kartica u rasponu cijene os 1500 do 2500 coinsa. Ljudi gube interes za marketom pa ovakve kupovine i nisu neki spektakl.

Je li normalno da ja sada kupovinom bilo kojeg novog IF igrača gubim novce? Zar ne bi trebalo biti normalno da nešto zaradim na motm boatengu a ne da izgubim na njemu 50k coinsa. To je taj napredak u igri o kojem pričaš i tome daješ podršku?

18 stranica Ronalda na XB marketu. Jedino plavog i ST treba pričekati.

17 godina
soft kaže...

18 stranica Ronalda na XB marketu. Jedino plavog i ST treba pričekati.

Nula stranica na PSN a milijun i pol transakcija. Prije ovog shranja bilo je uredno od dvije do tri milje transakcija. Koliko je prije bilo transakcija na XB a koliko je sada? uvijek me to interesiralo...

14 godina
neaktivan
FIFA 15

Ujutro sada bude oko 500k, a popodne između 700k-1.3mil, ovisi ima li kakvih posebnih paketića u storu.

Prije ove promjene je bilo mislim u popodnevnim satima oko 1.7mil. (nisam 100% siguran). Iako dugo nije radila kako treba, ona opcija relist all na webappu i na mobitelu. Relistalo se samo 30 itema, dok si ostalih 70 trebao svakog posebno.

Poruka je uređivana zadnji put pet 13.3.2015 10:28 (soft).
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
SimeKZ kaže...

Pa ako oce nek visi na marketu nitko mu nemoze zabranit, ali eto sam si rekao da u svojoj fut karijeri nisi si mogo priustit ove top igrace, pa meni to nije normalno nikako.Kao da ja tebi prodam igru i kazem ako oces da vidis sve levela uplati soma eura i sve ces imat... Neam tu sad veze bolji igrac ce pobijedit i sa sugavom ekipom nekog sa svim plavim igracima, nego onaj osjecaj kad pocinjes tekmu a u spici ti stoji ronaldo ili na false-9 messi i onda kad prodas i jos neku fintu sa njim prodas i zakucas u raslje... naravno sve to mozes i sa ibarbom samo sto sam iskreno tuzniji kad sa njim takav gol zabijem ili njemu slicnima jer takvi igraci ne spadaju u top 1000 a u igri djeluju kao sam vrh.

Ovim tu restrikcijama ce jos teze bit kupit takve igrace... ako ja ne zelim kupit fifa pointse nemam ama nikakve sanse si ikad kupit ikakvog top igraca.

17 godina
Encyanix kaže...

Super je znati da ono što si jučer kupio danas vrijedi upola manje. Ovo svakim danom ima sve manje smisla. Po meni jedino ispravno rješenje je ako si žele povećati prihode a igru učiniti poštenom ukidanje marketa i kupovinu igrača isključivo putem packa kako su napravili u WC. Pa tko što otvori s tim će igrati. Neki dan kupim IF candrevu a danas mu sruše cijenu? Ovo više nema nikakvog smisla...

14 godina
FIFA 15

Ne kuzim sta tocno vrijedi upola manje? Neznam jel se update odnosi na PC ali..
Ja sam prvo primjetio da se TOTY Iniesta nije mogao prodat za 1.7m (znaci svi su se zaljepili za min bin buynow i nitko nije kupovao) i sad su mu jos povisili min bin?

btw zanimljive nagradee za ovaj novi turnir..

Poruka je uređivana zadnji put pet 13.3.2015 12:11 (KiCo77).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Može netko provjeriti trenutne cijene Mcgeadya ? Hvala unaprijed, plaćam gablec.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice