FIFA 15

poruka: 7.673
|
čitano: 767.908
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
Re: FIFA 15
movie kaže...

Upravo sam ukrao SIF Mullera za 500k a trenutno na bidanju ide za 630k bez problema... prvi veliki ulov po novim pravilima igre... nije kao nekad ali veseli.. nadam se da će mu cijena još malo porasti u nadolazećim danima..

Govorim o PSN marketu, naravno..

edit: kako pokušavaju spasiti igru pa danas u packovima ide motm ronaldo koji se nije vidio drugo poluvrijeme i koji je na kraju izgubio utakmicu i spašavao živu glavu. Malo je nedostajalo pa da u finišu tekme popiju i taj drugi gol i oproste se od lige prvaka. Kaj nije logičnije da motm bude igrač iz pobjedničke momčadi koji je pokazao više na terenu a isto zabio dva gola? Nema veze, fortuna ih izvukla a danas će fortuna nekog sretnika počastiti motm karticom ronalda..

intereseira me koliko su stavili min i max cijenu te kartice?

Ja sam već par puta Suareza za 411k,a ide za 600 bez problema..

14 godina
movie kaže...

edit: kako pokušavaju spasiti igru pa danas u packovima ide motm ronaldo koji se nije vidio drugo poluvrijeme i koji je na kraju izgubio utakmicu i spašavao živu glavu. Malo je nedostajalo pa da u finišu tekme popiju i taj drugi gol i oproste se od lige prvaka. Kaj nije logičnije da motm bude igrač iz pobjedničke momčadi koji je pokazao više na terenu a isto zabio dva gola? Nema veze, fortuna ih izvukla a danas će fortuna nekog sretnika počastiti motm karticom ronalda..

intereseira me koliko su stavili min i max cijenu te kartice?

Baš kao šta si rekao, na FUTu je MOTM Ronaldo zato jer će se otvorit najviše paketica (apću apću fifa pointsi), a na UEFInoj stranici je Huntelaar

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
11 godina
neaktivan
nidjoPro kaže...
movie kaže...

Upravo sam ukrao SIF Mullera za 500k a trenutno na bidanju ide za 630k bez problema... prvi veliki ulov po novim pravilima igre... nije kao nekad ali veseli.. nadam se da će mu cijena 

a di ebote kod mene suarez nema ispod milju i pol? :-/

Hala Madrid
14 godina
TomdumReal kaže...
nidjoPro kaže...
movie kaže...

Upravo sam ukrao SIF Mullera za 500k a trenutno na bidanju ide za 630k bez problema... prvi veliki ulov po novim pravilima igre... nije kao nekad ali veseli.. nadam se da će mu cijena 

PC

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
11 godina
neaktivan

aha! sorry nis skuzio

Hala Madrid
17 godina
TomdumReal kaže...

e a koliko je ronaldo obicni limitiran da se slucajno pojavi ?koja je gornja grana?da znam jel cu imat za njega :-)

i da naravno da nije zasluzio neko iz reala igrali su ocajno i trebali ispast makar navija za taj klub ,to je istina.al ako je neko trebao bit onda jedino ronaldo ak ne zbog tog kaj je spasil real vec bar radi sto je najbolji strijelac u svim eropskim utakmicama .al onaj same je zver

I kaj to znači kaj je najbolji strijelac u svim europskim utakmicama kad će mu rekord vrijediti do prve messieve tekme, kao što će i messiev vrijediti do prve ronaldove tekme jer su na jednom golu razlike.. činjenica je da je igrao očajno, samo zbog dječje bolesti njemačke obrane zabio je dva gola glavom i nakon toga nestao. Apsolutno nije zaslužio karticu ali biznis je biznis. Zna se kad će se otvoriti više packova i kad će ea više zaraditi.. zato je tu ronaldo..

11 godina
neaktivan
KiCo77 kaže...
TomdumReal kaže...
nidjoPro kaže...
movie kaže...

PC

Na PS sam ga ja uspio,nego kad ce proradit web app?

17 godina
FIFA 15
Bus se pokvario....
Moj PC  
2 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

decki su odradili trening 

Hala Madrid
17 godina
TomdumReal kaže...

decki su odradili trening 

Slabog inteziteta.. 

Danas spizdim nekih 200k na packove i najbolje kaj je uletilo je alves. Ispadnu mi oči na marketu za nekim profitom a onda ovako ode u vjetar.. Dobijem koscielnya kojem je start 8k? Kome da ga prodam za tu cifru? Jedino ga mogu guick sellati. Stvarno su neke igrače fulali do bola..

11 godina
neaktivan

znam kako je to,kaj je najgore neki jebeni osjecaj je otvarat te paketicw nadas se a o uvijek kurac!i ja sam danas otvorio jedan onaj od 50k i nista sve quick.a isto do ove promjene sam se fakt trudio zaradio 5 milja i sad prakticki nemogu kupit ni messija ni ronalda...e daj reci koliko je Penaldo sad limitiran?

Hala Madrid
11 godina
neaktivan
FIFA 15

Jel vama radi Market na Web Appu? 

Poruka je uređivana zadnji put čet 12.3.2015 6:21 (nidjoPro).

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
FIFA 15

Sklonili su web app market pre nekoliko nedelja... Ne verujem da ce ga vracati

0 0 hvala 0
17 godina
TomdumReal kaže...

znam kako je to,kaj je najgore neki jebeni osjecaj je otvarat te paketicw nadas se a o uvijek kurac!i ja sam danas otvorio jedan onaj od 50k i nista sve quick.a isto do ove promjene sam se fakt trudio zaradio 5 milja i sad prakticki nemogu kupit ni messija ni ronalda...e daj reci koliko je Penaldo sad limitiran?

Ronaldo ti je sada limit 6.2 milje do 9.3 milje. Govorim o NIF kartici

Hoću ovog motm boatenga i sjetim na marketu i čekam ali nema niti jedne kartice. Ista stvar sa silvom. I to je sad bolje? Dok čekam otvaram packove u nadi da će uletjeti ali ništa. Bezveze potrošim coinse.

I što će mi sad coinsi kad ne mogu kupiti igrača kojeg želim a da ću ga dobiti u packu je isto kao da ću dobiti kartu za let do marsa.. samo ću spizditi coinse i na kraju niti boatenga niti coinsa..

http://gyazo.com/536b5b43ecdb92782acc8e8a4dfe6cce

s obzirom na cijenu neću ga niti vidjeti na marketu

Poruka je uređivana zadnji put čet 12.3.2015 11:37 (movie).
13 godina
movie kaže...

s obzirom na cijenu neću ga niti vidjeti na marketu

Ja sam jučer vidio da od mešetarenja na merketu neće biti ništa i spizdio skoro sve na što sam imao na paketiće i dobio jedno veliko ništa - po običaju.

Svi igrači isto koštaju i nemoguće je išta zaraditi preprodajom.

Najveći apsurd je da EA kontrolira cijenu a ne tržište, odnosno potražnja.

Coinsi kao takvi više nemaju nikakvog smisla.

Neka ih izbace i ostave nam samo fifa pointse, a kad skupimo za paketić, molit Boga da dobiješ igrača koji se može prodat, a ne quick sellat - opet po običaju.

Sva sreća pa sam marljivo skupljao igrače svo ovo vrijeme pa imam nekoliko ekipa s kojima mogu igrat, ali nije mi to to... gušt mi je bio tramakat s igračima i ostalim.

Pa svako malo slaganje nove ekipe, kupovina igrača, cjenkanje...

[19xx] 4ntraks
17 godina
Skilledžija kaže...

Ja sam jučer vidio da od mešetarenja na merketu neće biti ništa i spizdio skoro sve na što sam imao na paketiće i dobio jedno veliko ništa - po običaju.

Svi igrači isto koštaju i nemoguće je išta zaraditi preprodajom.

Najveći apsurd je da EA kontrolira cijenu a ne tržište, odnosno potražnja.

Coinsi kao takvi više nemaju nikakvog smisla.

Neka ih izbace i ostave nam samo fifa pointse, a kad skupimo za paketić, molit Boga da dobiješ igrača koji se može prodat, a ne quick sellat - opet po običaju.

Sva sreća pa sam marljivo skupljao igrače svo ovo vrijeme pa imam nekoliko ekipa s kojima mogu igrat, ali nije mi to to... gušt mi je bio tramakat s igračima i ostalim.

Pa svako malo slaganje nove ekipe, kupovina igrača, cjenkanje...

Upravo tako. Ovo sada gubi smisao. Po izlasku totw znao sam u danu uzeti milju. Sad mi se posrećilo i uzeo sam motm boatenga i mogu s njim guzicu obrisati. Kad ga prodam gubim 50k coinsa na njemu. Koji je to sad smisao igre i ekonomije? Pojavilo se par boatenga, jedan po jedan i za 5 sek odu po maksimalnoj cijeni. Znači na njemu neka nikakve zarade osim ako ga ne dobiješ u packu. Sada jedino možeš zarađivati po 200 do 400 coinsa na kupovini bezveznih igrača koje quick sellaš. Samo to je sizifov posao. Jučer sam pola dana drketao za 200k coinsa koje onda spizdim u par minuta na packove... ne da mi se to. Sve sam si posložio i sad pomalo igrati a ako ovako ostane upitno je ima li smisla sljedeće godine uopće igrati fut kad ne možeš na marketu ništa zaraditi i pošteno okreniti... mislim da će se u 9 mjesecu iznenaditi rezultatima prodaje jer svi pizde...

13 godina
movie kaže...

Upravo tako. Ovo sada gubi smisao.

Ajde da su ograničili maksimalnu cijenu - to bi još moglo proći.

Ali to da oni nameću minimalnu cijenu je jebeni apsurd.

Ispočetka sam tramakao s dresovima, a kako stvari stoje to je sad jedini način kako se može nešto zaraditi.

Ali to je Sizifov posao - puno muke za malo para.

Nema više da okreneš 100.000 coinsa u jednom potezu - nema :(

[19xx] 4ntraks
11 godina
neaktivan
FIFA 15

Pa bez marketa web app nema smisla..

0 0 hvala 0
17 godina
Skilledžija kaže...

Ajde da su ograničili maksimalnu cijenu - to bi još moglo proći.

Ali to da oni nameću minimalnu cijenu je jebeni apsurd.

Ispočetka sam tramakao s dresovima, a kako stvari stoje to je sad jedini način kako se može nešto zaraditi.

Ali to je Sizifov posao - puno muke za malo para.

Nema više da okreneš 100.000 coinsa u jednom potezu - nema :(

To mene najviše smeta, ta minimalna cijena... zašto? Pazi, sad je min cijena koscielnya 8k coinsa. Pa tko će mi dati toliko za njega?

Uostalom što koga briga koliko ću ja staviti minimalno za nekog igrača. Pa to i je draž trgovine a s time dobijaš i jeftiniji market. Zašto je nif boateng min 65k coinsa?

To mi nema smisla i nitko me ne može ubijediti da je to u mom interesu.. market je bio ekonomija i netko se tu bolje a netko lošije snalazio. Kako svi ne možemo imati ronalda tako svi ne možemo biti uspješni na marketu.

Ne može igra nekome štititi vrijednost igrača.  Hoću prodati boatenga za 40k jer mi trenutno treba 40k. Kako da ga prodam kad mu ne mogu toliko spustiti cijenu i kad ga po min cijeni od 65k ima na stotine na marketu i kolika je vjerojatnost da će se netko u moru istih cijena zapiknuti baš za mog boatenga? Kretenizam najveće vrste. Nisu bili sposobni kontrolirati vlastitu igru i onda su linijom manjeg otpora uništili kompletni igru..

Nadam se da će im se to jako brzo obiti o glavu...

11 godina
neaktivan
FIFA 15

Ja sam proslu fifu vise igrao s gustom nek ovu.ma da na onoj fifi sam radio puno greska u tredanju tak da nisam imao neku ekipu.na kraju sam sve prodao i igrao sam world cup tam sam imao dobru momcad i tak.u ovoj fifi me dost tog zivcira,malo igram super pa ko da zaboravim igrat.i onda sam prije jedno 2mj.odlucio ajde idem zaradit i ja za ronalda.

e sad vidim vi ste svi tu iskusnije.ja nisam ko vi po igracima ili po danu tu paru okretao.ali eto imao sam jedan sistem koji bas vise ne vrijedi po novim pravilima.a isao je ovako.znaci lakse je kad imas vise para.

kupovao sam (position modifier)CAM>CM znaci tih kartica je znala varirat jako, cijena je padal.nekad na licitiranju  znao sam ih kupovat jako jeftino za cca. 400 ,a nikad vise nisam placao od 2800 a prodavao nikad ispod 3700-bay now 3900 pa na vise..znaci cista matematika ostalo je profit..u glavno taj dan kad je bilo jeftino morao sam odvojit vremena i kupit cim vise.a onda po malo prodavao .kaj u tom sistemu dobro ne mozes gubit.ali lose je to da nis igrao puno ma da mi je bilo fora to kaj sam zaradivao.sad to bas i nejde vise.ja san u tom periodu zaradio nekih 4,5 milje i sve igrace Reala osim ronalda.i evo sad mi fali on iz dosade sam razjebo na paketice koje nisam dobio nis.i igra mi gubi smisao.aj dobro kupio sam hazarda i jos neke onak bolje igrace al za sad ne vidim neko resenje u marketu nemogu bas lako zaradit a ostale mi 2 milje i san o Penaldu :-)

Hala Madrid
Poruka je uređivana zadnji put čet 12.3.2015 14:33 (TomdumReal).
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
TomdumReal kaže...

ve igrace Reala osim ronalda

Ja baš jučer složio Real jer sam skužio da imam sve igrače osim Ronalda, naravno ;)

Što se kartica tiče, ja sam pičio po CF-ST - ta se često nađe za 150 - uzmem ponekad i skuplje, a ide za 1300 k'o alva.

Uglavnom, imam par dresova koji idu, igrača koje pratim i po tome derem - ustvari po tome sam derao jer sad nema smisla.

[19xx] 4ntraks
11 godina
neaktivan
Skilledžija kaže...
TomdumReal kaže...

ve igrace Reala osim ronalda

Ja baš jučer složio Real jer sam skužio da imam sve igrače osim Ronalda, naravno ;)

Što se kartica tiče, ja sam pičio po CF-ST - ta se često nađe za 150 - uzmem ponekad i skuplje, a ide za 1300 k'o alva.

Uglavnom, imam par dresova koji idu, igrača koje pratim i po tome derem - ustvari po tome sam derao jer sad nema smisla.

ma da to je znaci isti sistem sam druga kartica.sad to i ne fukcijonira.e sad dali ce pocet opet jer sad se kupuju jeftino ali niko ne placa skuplje jel ce cijena rast daj budi pametan.a igrace nemozes gotovo kupit ispod cijene bay now ,mislim da ove skuplje.mislim koliko ja vidim nema vise nekog prodavanja bar za sad

Hala Madrid
10 godina
neaktivan
FIFA 15

pozz imam pitanje. strgao mi se yoystick na kojem sam do sad igrao fifu i kupio sam novi,ali na novom mi ne radi desna gljivica odnosno skill moves kako da to popravim ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Slugterra4 kaže...

pozz imam pitanje. strgao mi se yoystick na kojem sam do sad igrao fifu i kupio sam novi,ali na novom mi ne radi desna gljivica odnosno skill moves kako da to popravim ?

Stara priča koja je bila na ovoj temi puno puta. Najbolje je da se vratiš unazad pa tražiš ili ako ti se netko smiluje pa si da truda da ponovno objašnjava ispočetka. Ja nisam nikad s tim imao problema pa se nisam interesirao ali znam da bi ti google mogao biti najbolji frend po tom pitanju ako ovdje ne dobiješ odgovor..

13 godina
neaktivan
FIFA 15

Intervju sa EA

PSN ID: mataraHD7 Origin ID: mataraHD7
Moj PC  
1 0 hvala 2
11 godina
neaktivan
FIFA 15

e a kakav je ibra?jel ga ko imao?htio bi neku zvjezdu u timu posto ronalda i messija nema

Hala Madrid
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
TomdumReal kaže...

e a kakav je ibra?jel ga ko imao?htio bi neku zvjezdu u timu posto ronalda i messija nema

Prva liga!! On i Sif Muller dva najbolja lone striker napadaca..  Obavezno ako ga nabavis stavi na njega hunter chem jer mu to najvise pase.. i u instructions get behind.

PSN: Chov1ch
11 godina
neaktivan
Encyanix kaže...
TomdumReal kaže...

Prva liga!! On i Sif Muller dva najbolja lone striker napadaca..  Obavezno ako ga nabavis stavi na njega hunter chem jer mu to najvise pase.. i u instructions get behind.

eeee ne mogu vjerovat jucer ih je bilo na bay now puno sad ni jednog jedinog!!aaaaaaaaa

Hala Madrid
11 godina
neaktivan
 i u instructions get behind.

a di to promjenim?????(igram na ps3)ako ima veze i tog nemam nigdje

i vec sam

pitao pa

mi niko ni dao neki odgovor..stalno mi se mjenja formacija prema protivnickoj..to si isto nekako iskljucuje

Hala Madrid
Poruka je uređivana zadnji put čet 12.3.2015 19:01 (TomdumReal).
15 godina
TomdumReal kaže...
 i u instructions get behind.

a di to promjenim?????(igram na ps3)ako ima veze i tog nemam nigdje

i vec sam

pitao pa

mi niko ni dao neki odgovor..stalno mi se mjenja formacija prema protivnickoj..to si isto nekako iskljucuje

kad si u squadu svom onda stisni trokut i vidit ces opciju instructions pored apply team traning.

PSN: Chov1ch
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice