ovi iz EA o osnovnim pravilima znaci ne vode brigu. znaci jedan od najgorih failova su napravili sta je moguce napraviti.
moj igrac povlaci za dres protivnika na nekih 20 metara i ovaj ne pada cim je usao u 16m on pada i penal za protivnika sta nije neki problem jer ga je moj igrac vuka za dres. medjutim pravilo za one koji se razumiju u nogomet i pravila igre je da je faul tamo gdje je poceo.
tako da zakljucak da oni pojma nemaju o osnovnim pravilima.
Zna se kakav karton ide za povlačenje s leđa, no u ovoj igri nema nikakve opomene za takav nesportski potez. Najsmiješnije mi je kad trčim a protivnik trči zamnom s ispruženom rukom i napinje se da me povuće s leđa. Kad me konačno stigne i uspije povuči s leđa i baci na travu za to ne dobije nikakvu sankciju već bonus u obliku otklanjanja opasnosti po svoj gol. No da je to usamljeni slučaj rekao bih ali u ovoj igri ima toliko bizarnih situacija koje nemaju nikakvo uoprište u pravilima nogometne igre. Jedna od najsmiješnijih situacija je kada stojim nekih metar u protivničkoj polovici i vratim se na svoju polovicu i uzmem loptu a sudac svira zaleđe iako lopta nije prešla na polovicu protivnika? Mogao bih takve situacije nabrajati do kraja ove stranice. Nije mi jasno da godinama igramo nogomet po nekim ea pravilima.
Usput, novi totw, nije loše...
http://www.ultimateteam.co.uk/2015/03/04/fut-15-team-week-totw-25-march-4th-2015/#prettyPhoto