.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
a daj
a daj
Je, i mene. Bidam za sancheza 28 i dobijem ga, idem ga listat, compare price, 26k -.-
Neki tim do 1.5 milja? Preporuke??
jel zna netko jel ikako moguce prebaciti igraca sa lw na rw?
Naravno da nije.
Imal itko na xbox one-u da igra?Ako ima dodajte me: highgamer05 da odigramo jednu,moze i neki wager ako treba :D
igram fut. obicna utakmica u prvoj ligi. i u 70 i nekoj minuti zvoni mi telefon a ja vodim 5:1 i ja ostavim sve i ne igram i telefoniram. i kad sam se vratio za po minute nakon sta sam zavrsio razgovor i pise mi izbaceni ste iz lige jer niste upravljali vasim igracima. ???????? wtf? otkad to? imali neko slicna iskustva. a lik je bio neki lager. totalni kreten od igraca.
Prodam igrača za 60000, a na računu mi ostane 58000. I tako već nekoliko puta... Je li se još kome ovo događa?

pozz imam problem hocu igrati protiv prijatelja ut i on mi posalje invite i meni to nikad ne dode,evo slika kako bi to bar mislim trebalo izgledati a meni toga nigdje nema,zna li tko kako rješiti taj problem
i kod mene Origin tako jeeeeebeeee.
Pokušao sam sve, al isti ku...
Naletio na futheadu na prejebene ideje, koje nažalost nikad neće biti usvojene od strane EA
http://imgur.com/a/8PIw5#0 sve mi se sviđa, osim barcinog stadiona na pozadini svake kartice i formacijskih kartica
Naletio na futheadu na prejebene ideje, koje nažalost nikad neće biti usvojene od strane EA
http://imgur.com/a/8PIw5#0 sve mi se sviđa, osim barcinog stadiona na pozadini svake kartice i formacijskih kartica
Nedo bog...
a da je santiago bernabeu, ups zaboravih Abu Dhabi Bernabeu na slici, onda bi ti kartice bile super
Debosi, pročitajte rečenicu do kraja.
Kojeg će ku*ca slika Camp Noua na Ronaldovoj kartici, koja je to logika?
Debosi, pročitajte rečenicu do kraja.
Kojeg će ku*ca slika Camp Noua na Ronaldovoj kartici, koja je to logika?
Meni je logičnije, koji će ku**c fotka camp noua na bilo kojoj kartici? Totalno bezveze.
imali itko da prodaje fifu 15 za pc nek se javi
Jesu i kod vas trenutno cijene podivljale..bale koji je nekad bio 800k u zadnje vrijeme 1,300,00 cca sad je skoro 2,000,00 do kad bude to tako?

Jesu i kod vas trenutno cijene podivljale..bale koji je nekad bio 800k u zadnje vrijeme 1,300,00 cca sad je skoro 2,000,00 do kad bude to tako?
Podivljale su ali u drugom smjeru. Bale je pred par dana bio 450k, sad je 550k. Čini mi se da malo cijene rastu napokon
Prodao Engleze i lupio nekih cca 70 somova u Španjolce.
Stavio sam ih u False 9.
Pa bih molio malu pomoć oko sredine.
Cdm su mi Kedira / Camacho ( Mark Man) ,
Desni Cm Modrić / Illarramendi ( Stay Back ).
Lijevi Cm Kroos / Rakitić ( Free Role).
Lijeva strana me boli, pogotovo kad Rakitić igra.
Kroos je dobar.
Dali da riskiram još coinsa pa umjesto Rakitića stavim Iniestu, ili?
kaj da popravljam?
Prodao Engleze i lupio nekih cca 70 somova u Španjolce.
Stavio sam ih u False 9.
Pa bih molio malu pomoć oko sredine.
Cdm su mi Kedira / Camacho ( Mark Man) ,
Desni Cm Modrić / Illarramendi ( Stay Back ).
Lijevi Cm Kroos / Rakitić ( Free Role).
Lijeva strana me boli, pogotovo kad Rakitić igra.
Kroos je dobar.
Dali da riskiram još coinsa pa umjesto Rakitića stavim Iniestu, ili?
kaj da popravljam?
http://www.futhead.com/15/squads/25936460/ probaj s ovim timom
Danas po prvi put od kada igram fut dobijem u dva packa za redom dva IF igrača. Doduše, nisu nešto vrijedni ali eto... Da malo popravim stvar dobijem u packu i neuera...
Edit:kriva tema
Opet me ponijelo pa otvorim ovih 5 packova od 25k i standardno ništa kad je takva vrsta packova u pitanju. Bezveze gubljenje coinsa... još se malo zaigram u nadi da bi mi moglo nešto ući i ništa. Sve što sam ovih dana dobio ekspresno sam potrošio. Tako to uvijek biva.. jedan dan te krene a onda sljedeća dva te prizemlje..
Opet me ponijelo pa otvorim ovih 5 packova od 25k i standardno ništa kad je takva vrsta packova u pitanju. Bezveze gubljenje coinsa... još se malo zaigram u nadi da bi mi moglo nešto ući i ništa. Sve što sam ovih dana dobio ekspresno sam potrošio. Tako to uvijek biva.. jedan dan te krene a onda sljedeća dva te prizemlje..
Ja danas otvorio jedan :D
ovi iz EA o osnovnim pravilima znaci ne vode brigu. znaci jedan od najgorih failova su napravili sta je moguce napraviti.
moj igrac povlaci za dres protivnika na nekih 20 metara i ovaj ne pada cim je usao u 16m on pada i penal za protivnika sta nije neki problem jer ga je moj igrac vuka za dres. medjutim pravilo za one koji se razumiju u nogomet i pravila igre je da je faul tamo gdje je poceo.
tako da zakljucak da oni pojma nemaju o osnovnim pravilima.