FIFA 15

poruka: 7.673
|
čitano: 776.923
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan
FIFA 15

Jel ima tko na paysafe card 1 kn treba mi hitno hvala 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 15
I always tell the truth.Even when I lie.
Moj PC  
4 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
FIFA 15

Di je najjeftinije kupit fifu sa paysafeom jer od g2a planiram odustat jer muci me ona lokacija  i 25%VAT jer se bojim ako stavim npr nesto ka izvan europe ili u ali bez Vat-a da nebude sranja oko IP itd pa ako ima di jeftinije ili isto ali bez tih gluposti 

0 0 hvala 0
13 godina
Re: FIFA 15
Zvucnik1950 kaže...

Di je najjeftinije kupit fifu sa paysafeom jer od g2a planiram odustat jer muci me ona lokacija  i 25%VAT jer se bojim ako stavim npr nesto ka izvan europe ili u ali bez Vat-a da nebude sranja oko IP itd pa ako ima di jeftinije ili isto ali bez tih gluposti 

Stavi bez VATa i to je to. 

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
10 godina
neaktivan

ma bojim se oko IP-a da posli nebude sranja ovo ono , jeli pametno uzimat od sellera ugl gleam one koji imaju najvise transakcija zvjezdica 

13 godina
FIFA 15

Ko gleda IP ? Taj odabir im je ko fora da im ljudi ne odu kao kinguinu. Odaberi jel hoces ili neces platit. 

Odi na meksicki origin, upute imas tu na forumu i onda kupi od tamo.

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

a vidit cu jos a mislia sam tamo al nepodrzava paysafe

13 godina
FIFA 15

Onda, stavi 0 VAT i to je to. Guglaj jel imo tko problema, ako je... nemoj... ako nije... samo naprijed.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 15

PSN ID: mataraHD7 Origin ID: mataraHD7
Moj PC  
3 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
FIFA 15

Imam pitanje,division 10 sam na online seasons tek sam kupio fifu i u vecini slucajeva kad se idem povezati na online season ne uspijem moze li mi netko pomoci kako da rijesim taj problem?

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
FIFA 15

Tko igra sa talijanima, neka proba Dodâ na lijevom beku. 

Srebrni je, ali mislim da je zaslužio biti dijamantni.

0 0 hvala 0
15 godina
FIFA 15

Ljudi zašto imam mogućnost imat samo engleske komentatore? Htio bi španjolske...Jel ima negdje di mogu official skinut,u cemu je fora?

Battlelog:cro1911
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 15

Trenutni tim.

Možda najbolji tim koji sam probao ove godine, evo opisat ću svakog igrača.

Lloris - Golman ko golman, dobar je ali zna primit tu i tamo bezvezni pogodak

Mangala i Boateng - Jednostavno, ljudi su stijene, Mangala mi se posebno sviđa jer ima nevjerojatan skok ali Boateng je također predobar

Bernat i Sagna - Za Bernata imam samo pohvale, dosta je brz, napada, vraća se u obranu itd., Sagna je ok, nije nešto posebno ali morao sam ga staviti zbog Mangale, lošiji je od Bernata ali opet bolji od dosta RB-ova koje sam probao

Schweinsteiger - Iskreno, meni ništa posebno, skupljam sad coinse da uzmem Lahma, dobar je ali ni blizu cijeni

K. P. Boateng - Jednostavno zvijer, uzima lopte, napada, šut mu je fantazija, zabio je već 4 pogodaka, i to sve bombe sa cca 30 m

Fofana - Ovaj čovjek me je ugodno iznenadio, morao sam ga staviti zbog Lacazettea ali na kraju me je oduševio, uvijek na pravom mjestu, dobar pass, fizički jak itd.

If Shaqiri - Također zvijer od čovjeka, mali je ali nema igrača kojeg on ne može odgurati, jako je borben, napada, asistira, savršen igrač

SiF Muller - Sve dalje sve bolji, na početku mi je bio loš, ali sada sam se priviknuo na njega i čovjek uvijek na pravoj poziciji (99 positioning), šut 91 se jako osjeti, svaki put krenem s centra s njime i pucam, ili je prečka ili gol ili korner. Uglavnom jako dobar igrač i zabavno je igrati s njime

SiF Lacazette - Ovoga čovjeka se ne može opisati riječima, probao sam i Ibru, ali Lacazette mi jednostavno bolje odgovara. Brz, predobar šut, dribling, sve ima. Sa Mullerom i Shaqirijem ubojiti napadač.

I always tell the truth.Even when I lie.
Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
FIFA 15

evo uzea sam fifu u jednom shopu i odma sranja znaci imam cd-ove idem stavit na kraju nemoze mi se otvord cd ROM pa ajde odo na origin i aktiviram igru idem da cu je download i stoji preparin download i nista nakon 5 min error  pise try again after 5min ... ahde molim vas neko neka pomogne jer ovo je stvarno bolesno !!

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
FIFA 15

Gdje su trenutno najjeftiniji coinsi za pc, ali da ima plaćanje paysafecard-om

0 2 hvala 0
13 godina
neaktivan
el pistlero123 kaže...

www.uništavanjemarketa.com ili www.dabarpopiješban.com

11 godina
neaktivan
antiljano27 kaže...
el pistlero123 kaže...

Reci mi molim te na koji normalni način da si zaradim za nekog boljeg igrača, kad po tekmi dobivam mizernih 400 coinsa,a za pobjedu 1. divizije dobiš oko 15K
Imam više od 500 odigranih utakmica, nikada nisam kupovao coinse, dosadno mi je više igrati s sastavom koji ne vrijedi više od 70K
Da postoji način da zaradim npr da dobijem nekog dobrog igrača u packu (dok je bio toty otvorio sam 3 packa od 100K i najvredniji igrač barzgali), ili da provedem cijeli dan na hebenom marketu al ko ima vremena za to sranje
Tak da mi nemoj solit pamet jer te u fifi razderem i sa 10K timom, samo velim da mi ide na živce to što nemogu nekog jačeg isprobati. Hebote stisnem tam da posudim aguera i samo mi uzme one xp a aguero nigdje. Da je ova igra normalna svaki igrač koji je fakat dobar i puno tekmi odigra bi si trebao priuštiit nekog toty-a 

15 godina
antiljano27 kaže...
el pistlero123 kaže...

Kakvo unistavanje marketa i ban.. ea je upropastio sam market i igru i sve vezano za to.. ja nisam odigro tekmu vec tjednima a isplatio sam si sve accove od fife. Mislim sad tek kuzim koje se pare vrte oko coisna pa to je nevjerojatno. 

10 godina
FIFA 15

evo uzea sam fifu u jednom shopu i odma sranja znaci imam cd-ove idem stavit na kraju nemoze mi se otvord cd ROM pa ajde odo na origin i aktiviram igru idem da cu je download i stoji preparin download i nista nakon 5 min error  pise try again after 5min ... ahde molim vas neko neka pomogne jer ovo je stvarno bolesno !!

DAJTE MOLIM VAS POMOZITE PLS

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
el pistlero123 kaže...
antiljano27 kaže...
el pistlero123 kaže...

Reci mi molim te na koji normalni način da si zaradim za nekog boljeg igrača, kad po tekmi dobivam mizernih 400 coinsa,a za pobjedu 1. divizije dobiš oko 15K
Imam više od 500 odigranih utakmica, nikada nisam kupovao coinse, dosadno mi je više igrati s sastavom koji ne vrijedi više od 70K
Da postoji način da zaradim npr da dobijem nekog dobrog igrača u packu (dok je bio toty otvorio sam 3 packa od 100K i najvredniji igrač barzgali), ili da provedem cijeli dan na hebenom marketu al ko ima vremena za to sranje
Tak da mi nemoj solit pamet jer te u fifi razderem i sa 10K timom, samo velim da mi ide na živce to što nemogu nekog jačeg isprobati. Hebote stisnem tam da posudim aguera i samo mi uzme one xp a aguero nigdje. Da je ova igra normalna svaki igrač koji je fakat dobar i puno tekmi odigra bi si trebao priuštiit nekog toty-a 

Najmanji problem je zaradit na marketu ako imaš malo pameti i vremena, to šta si nesposoban zaradit nisam ti ja kriv. Od fife 12 do fife 14, uz studij i povremeni rad sam imao vremena zaradit coinse tradeom i igrat. I s tim bahatim stavom da bi me razbio sa 10k timom isto možeš odlepršat, i čisto sumnjam, ako si nesposoban zaradit nešto na marketu da bi me uspio pobijedit. Na tvoju sreću preskačem ovu fifu iz raznoraznih razloga, ali slobodno me dodaš i odigramo na fifi 14 koju tekmu pa me razderi koliko te volja :D

13 godina
el pistlero123 kaže...

Imao si 300.000 i spržio ih na pizdariju umjesto da si to išao oplodit pa si kupiš igrača kojeg hoćeš.

Svaki dan 10 minuta na marketu i možeš zaradit pristojne novce.

[19xx] 4ntraks
13 godina
neaktivan
FIFA 15

Wageri su brza i laka lova U njima se pokazuje skill,a i zivci.

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
FIFA 15

Jel tko za kakav turnir u Futu, da se organizira?

1 0 hvala 0
14 godina
FIFA 15

Ja nerazumijem kako je nekim ljudima u 9. diviziji fora igrat sa IF aubameyangom,IF schurleom,messiem i takvim igračima...

Moj tim jedva vrijedi 10k a njihov jedan igrač košta 2-3 mil, mislim te prve divizije bi trebale biti za početnike a ne za klince kojima starci kupuju coinse da mogu bolje igrat...

Ono što možeš sutra,ne ostavljaj za danas.
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
zelenbic kaže...

Ja nerazumijem kako je nekim ljudima u 9. diviziji fora igrat sa IF aubameyangom,IF schurleom,messiem i takvim igračima...

Moj tim jedva vrijedi 10k a njihov jedan igrač košta 2-3 mil, mislim te prve divizije bi trebale biti za početnike a ne za klince kojima starci kupuju coinse da mogu bolje igrat...

Ne spaja ljude po divizijama nego tko prvi stisne ''connect''. Divizije su samo prividan nacin da te tjera igrat i da vidis neki uspjeh.

13 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...
zelenbic kaže...

Ne spaja ljude po divizijama nego tko prvi stisne ''connect''. Divizije su samo prividan nacin da te tjera igrat i da vidis neki uspjeh.

Ne, nego spaja ljude po team overallu i broju zvjezdica. 

PSN ID: mataraHD7 Origin ID: mataraHD7
15 godina
FIFA 15

Za sve koji žele igrati FUT turnire ima na fbu stranica Fifa Lige i tamo se joinate.

https://www.youtube.com/channel/UCNEZ9fPqdssgI2SReOIXOeQ
Moj PC  
2 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
FIFA 15

Meni je ok to kaj cijene nekih igraca su prevelike.realno i u stvarnom zivotu su igraci precenjeni i te cijene su danas malo previsoko otisle.al

opet ima klubova kao atletiko borusia i slicne koje odskoce sezonu dve i s manjim budetom a dobrom igrom.a ipet ovi kaj imaju lovu kupuju i ne gledaju na cijnu a ja tak zaradujem na marketu i imam sad vec par milja :-)

Hala Madrid
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
matić_žu kaže...
SimeKZ kaže...
zelenbic kaže...

Ne nego spaja po W/L ratiu haha, futscope

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
Poruka je uređivana zadnji put ned 22.2.2015 15:19 (KiCo77).
13 godina
matić_žu kaže...
SimeKZ kaže...
zelenbic kaže...

Ako nades gde to pise onda ti vjerujem... inace nije tako, zato jer inace nebi ja sa full gold teamom dobio mjesani tim sa manjim brojem zvjezdica i overvalla... To je tako u seasonu ali u FUTu nije.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice