FIFA 15

poruka: 7.673
|
čitano: 755.314
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
FIFA 15

Mozes odabrat i "Outside of EU", mislim da to ionako nitko ne gleda (Forumasi iz teme "Popusti, akcije i dobre ponude na igre" kažu da je njima sve ok prošlo)

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Re: FIFA 15
Hybrid/tim do 700k,hvala.
17 godina
FIFA 15

Gledam sada malo market na računalu i dolazim do jednostavnog zaključka, ova igra polako ali sigurno propada na ovoj platformi. Za dvije godine nitko je se neće niti sjećati ako se ovaj trend nastavi. Smiješno, tražim gotovo pola sata da se pojavi nova kartica colemana. Matića imaju dvije, tri kartice a aguero se ukazao točno jednom i to s bolesnom cijenom? O cijenama da ne govorim. Ponuda u usporedbi s prošlom godinom mizerna. 150k aukcija.

U isto vrijeme na PS ima oko 2 milje aukcija. Vikendom to zna otići i preko 3 milje. Zaključak je jednostavan. Ekipa polako ali sigurno prelazi na konzole nove generacije kako bi nastavila igranje....

Jednostavnije je kupiti novu konzolu nego novu grafičku karticu a osim toga prelaskom na konzolu izbjegavaš ono maltretiranje kojekakvih idiota koji prije izlete iz igre nego je i počela.. ovako gledajući, pc je popušio bar kaj se nogometa tiće..

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.2.2015 0:31 (movie).
Moj PC  
6 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
FIFA 15

pozz,sinoc igram fifu i u 5 utakmica i moji i protivnicki igraci identicni !

Zeleno-crvena sahovnica ,kompletan igrac i glave su im takve?!

Pojedini igraci nemaju glavu !Kako god da podesim dresove prije pocetka utakmice

uvijek bude tako !jedva sam zavrsio utakmice da ne izadjem iz igre ?!

da li se kome desavala slicno?

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.2.2015 7:56 (genius_).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
hanteed kaže...
SimeKZ kaže...
genius_ kaže...

pozz,konacno sam poceo tuci komp na proff pa mi sad trebaju savjeti kako igrati protiv istog?Da li ici na davljenje,kratke pasove ili duge lopte ?Igram 5-2-3 form.

neki generalni savjeti ?!

koliko je normalno za 10 min utakmice dati golova na proff ,cisto da se orjentisem ! :)

P.S. Genius maxfire grandias 12v gamepad ima makro funkciju i koliko sam shvatio moze da se isprogramira 4 makroa da recimo pritiskom na jedno dugme

napravi dribling ,rainbow ili sta vec ?da li je ovo tacno i da li ima jos takvih gamepad-ova ?

Aj pocni igrat online i to je to... igrati protiv kompa se ne budes nicem naucio.

mora biti jos takvih gamepadova nije samo taj na svijetu,sa tim gamepadom sam igro legendarnu fifu 12ku 13ku i 14ku i po meni je taj gamepad precizniji od ds4

Igram i online pomalo,uzmem neki slabiji klub ali svi se zale na ne fer igru online ?!Sto da gubim zivce?! :)

Ne slazem se da se protiv kompa ne moze nauciti bas nista ,mozes uci u automatizam komandi sto je jako bitno,nauciti poteze i sl.

Komp igra realniji fudbal nema bas puno l1 trokuta i sl ,samo pass igra !Sinoc sam gledao Air Japesa kako taj igra to je cudo,sve po zemlji seta se po 16 m kako hoce i to jakim igracima !

Igram sa PSG protiv Marseja ,jeste malo slabija ekipa ali mi se tako namjestilo samo ! :)

16 godina
movie kaže...

Gledam sada malo market na računalu i dolazim do jednostavnog zaključka, ova igra polako ali sigurno propada na ovoj platformi. Za dvije godine nitko je se neće niti sjećati ako se ovaj trend nastavi. Smiješno, tražim gotovo pola sata da se pojavi nova kartica colemana. Matića imaju dvije, tri kartice a aguero se ukazao točno jednom i to s bolesnom cijenom? O cijenama da ne govorim. Ponuda u usporedbi s prošlom godinom mizerna. 150k aukcija.

U isto vrijeme na PS ima oko 2 milje aukcija. Vikendom to zna otići i preko 3 milje. Zaključak je jednostavan. Ekipa polako ali sigurno prelazi na konzole nove generacije kako bi nastavila igranje....

Jednostavnije je kupiti novu konzolu nego novu grafičku karticu a osim toga prelaskom na konzolu izbjegavaš ono maltretiranje kojekakvih idiota koji prije izlete iz igre nego je i počela.. ovako gledajući, pc je popušio bar kaj se nogometa tiće..

Ovo mi je drago čuti, nadam se da će iduće godine napravit za pc istu igru kao i za "next gen" konzole, nema ih smisla zakidat, ove godine se velka većina odvojila od nogometnih simulacija i rađe deru  fifa-u 14.
Igram na plejki i nasprem pc-a je čisti seks. 

10 godina
neaktivan
FIFA 15

Najbitnije da me spoji sa protivnicima u roku 5-10s i da odigram 5-6 tekmi kada dodjem sheban doma. Za vise od toga niti nemam vremena, tako da cu nekak izgurat ovu bugavu sezonu...

Go Ahead PUNK...Make My Day...
Poruka je uređivana zadnji put sri 18.2.2015 14:08 (gunmetalNIX).

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
genius_ kaže...

Pojedini igraci nemaju glavu !Kako god da podesim dresove prije pocetka utakmice

i meni je to bilo prije par godina,nisi dobro instaliro peceve i piratska je ja msm

17 godina
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
FIFA 15

gleda li netko ovdje tutorijale na ytu za fifu 15 ono kako se dobro braniti i korneri i takvi tipovi

YAYA YAYA TOURE YAYA YAYA TOURE SO BEFORE HE BREAKS AWAY AND SCORES OH YAYA TOURE I THINK WE SHOULD MAKE PAY YOU SOME MORE
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
FIFA 15

http://www.ultimateteam.co.uk/2015/02/18/fut-15-team-week-totw-23-february-18th-2015/#prettyPhoto

Bit će otvaranja packova narednih sedam dana i pad cijena...

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
genius_ kaže...
hanteed kaže...
SimeKZ kaže...
genius_ kaže...

pozz,konacno sam poceo tuci komp na proff pa mi sad trebaju savjeti kako igrati protiv istog?Da li ici na davljenje,kratke pasove ili duge lopte ?Igram 5-2-3 form.

neki generalni savjeti ?!

koliko je normalno za 10 min utakmice dati golova na proff ,cisto da se orjentisem ! :)

P.S. Genius maxfire grandias 12v gamepad ima makro funkciju i koliko sam shvatio moze da se isprogramira 4 makroa da recimo pritiskom na jedno dugme

napravi dribling ,rainbow ili sta vec ?da li je ovo tacno i da li ima jos takvih gamepad-ova ?

Aj pocni igrat online i to je to... igrati protiv kompa se ne budes nicem naucio.

mora biti jos takvih gamepadova nije samo taj na svijetu,sa tim gamepadom sam igro legendarnu fifu 12ku 13ku i 14ku i po meni je taj gamepad precizniji od ds4

Igram i online pomalo,uzmem neki slabiji klub ali svi se zale na ne fer igru online ?!Sto da gubim zivce?! :)

Ne slazem se da se protiv kompa ne moze nauciti bas nista ,mozes uci u automatizam komandi sto je jako bitno,nauciti poteze i sl.

Komp igra realniji fudbal nema bas puno l1 trokuta i sl ,samo pass igra !Sinoc sam gledao Air Japesa kako taj igra to je cudo,sve po zemlji seta se po 16 m kako hoce i to jakim igracima !

Igram sa PSG protiv Marseja ,jeste malo slabija ekipa ali mi se tako namjestilo samo ! :)

Ne fer igra... zanimljivo :D

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
17 godina
SimeKZ kaže...

Ne fer igra... zanimljivo :D

Danas mi neuer popije dva gola iz kornera na način da centaršut ide u njegovih pet metara. majstor digne ruke u skoku i lopta mu se od ruku odbije dva puta u gol. Protivnik ne skače s njim. Skače samo golman i moj stoper. No najbolji svjetski golman i kartica od 500k ima problema s hvatanjem najobičnijeg centaršuta. I to dva puta u jednoj tekmi...

Kaj je tu fer?

10 godina
neaktivan
FIFA 15

Mora da si bio predominantan, a to je jako opasno u ovoj igri. 

Go Ahead PUNK...Make My Day...
Poruka je uređivana zadnji put sri 18.2.2015 19:56 (gunmetalNIX).

0 0 hvala 0
17 godina
gunmetalNIX kaže...

Izgubio sam 2-1 a i moj gol je bio smiješan. Pucam s nekih 17 m i na desetak metara od gola moj igrač skoči i propusti loptu ali skoči i protivnički igrač refleksno kad i moj pa obojci lopta prođe kroz noge i eto gola.. mislim da je bilo nekih 5/6 stativa i prečki u tekmi a na kraju ovako bizarni golovi..

A pazi ovo. Igram sad offline i reza 3-3 90 min. Golman doda fabregasu loptu na visini 16m. Lik krene i nakon dva metra se primi za nogu i pusti loptu. Comp uzme loptu i zabije mi gol. Krenem s centra i sudac svira kraj..

Ova igra zna kako razjebati čovjeka!

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.2.2015 20:39 (movie).
10 godina
neaktivan
movie kaže...
gunmetalNIX kaže...

Izgubio sam 2-1 a i moj gol je bio smiješan. Pucam s nekih 17 m i na desetak metara od gola moj igrač skoči i propusti loptu ali skoči i protivnički igrač refleksno kad i moj pa obojci lopta prođe kroz noge i eto gola.. mislim da je bilo nekih 5/6 stativa i prečki u tekmi a na kraju ovako bizarni golovi..

A pazi ovo. Igram sad offline i reza 3-3 90 min. Golman doda fabregasu loptu na visini 16m. Lik krene i nakon dva metra se primi za nogu i pusti loptu. Comp uzme loptu i zabije mi gol. Krenem s centra i sudac svira kraj..

Ova igra zna kako razjebati čovjeka!

ma skriptirana je previse,jucer igram i dobijem 3-2 imo sam ea penal i golman mi dodao loptu i dao na prazan gol,lik mi poslije utakmice salje poruku nisam dodavao tvom igracu vec gornjem i nisam nista diro sam je igrac napravio penal

YAYA YAYA TOURE YAYA YAYA TOURE SO BEFORE HE BREAKS AWAY AND SCORES OH YAYA TOURE I THINK WE SHOULD MAKE PAY YOU SOME MORE
17 godina
hanteed kaže...

ma skriptirana je previse,jucer igram i dobijem 3-2 imo sam ea penal i golman mi dodao loptu i dao na prazan gol,lik mi poslije utakmice salje poruku nisam dodavao tvom igracu vec gornjem i nisam nista diro sam je igrac napravio penal

Ovo s dodavanjem je živa istina. Često mi se dogodi da s golmanom hoću dodati recimo lijevo a golman dodaje igraču koji nema šanse primiti loptu. neki put čak nije ni u kadru niti ga vidim pa nema šanse da bih mu dodavao ako imam potpuno slobodnog igrača ispred sebe. Ista stvar je kod izvođenja auta. Pogotovo pred kraj tekme. Ili se lopta odbije od mog igrača kao od kamena ili jednostavno prebacim svog igrača taman za kontru protivniku.

Ne znam čemu sve to? Ove godine svako treće dodavanje je mimo moje želje.

Nekaj su opasno shebali jer tako nije bilo do sada.

Logično je da hoću dodati prvom do sebe a igrač mi dodaje ili nekom u zaleđu ili nekom koji je pokriven ili nekom koji nije uopće u kadru.. Uglavnom dodaje krivo jer uopće nisam želio tako odigrati. Još bolja fora je kad mi se po sredini otvara igrač koji sam ide na golmana i ja mu dodam a igrač dodaje skroz lijevo ili desno igraču koji nije ni u kakvoj šansi. Ne znam zašto? Zna mi se dogoditi tekma u kojoj ima 50% uspješnih dodavanja. Kao da sam pijan.

10 godina
neaktivan
movie kaže...
hanteed kaže...

Ovo s dodavanjem je živa istina. Često mi se dogodi da s golmanom hoću dodati recimo lijevo a golman dodaje igraču koji nema šanse primiti loptu. neki put čak nije ni u kadru niti ga vidim pa nema šanse da bih mu dodavao ako imam potpuno slobodnog igrača ispred sebe. Ista stvar je kod izvođenja auta. Pogotovo pred kraj tekme. Ili se lopta odbije od mog igrača kao od kamena ili jednostavno prebacim svog igrača taman za kontru protivniku.

Ne znam čemu sve to? Ove godine svako treće dodavanje je mimo moje želje.

Nekaj su opasno shebali jer tako nije bilo do sada.

Logično je da hoću dodati prvom do sebe a igrač mi dodaje ili nekom u zaleđu ili nekom koji je pokriven ili nekom koji nije uopće u kadru.. Uglavnom dodaje krivo jer uopće nisam želio tako odigrati. Još bolja fora je kad mi se po sredini otvara igrač koji sam ide na golmana i ja mu dodam a igrač dodaje skroz lijevo ili desno igraču koji nije ni u kakvoj šansi. Ne znam zašto? Zna mi se dogoditi tekma u kojoj ima 50% uspješnih dodavanja. Kao da sam pijan.

i meni je tako jednu od 5 utakmica 50% tocnih paseva,u 12 mjesecu nije mi tako bilo

13 godina
FIFA 15

Nije ovo nista skriptirano nego je previse novih aniimacije koje su samo natrpane a nisu slozene kako treba. Skriptiran je klinac, jednostavno se dogodi to sta se dogodi... 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
SimeKZ kaže...

Nije ovo nista skriptirano nego je previse novih aniimacije koje su samo natrpane a nisu slozene kako treba. Skriptiran je klinac, jednostavno se dogodi to sta se dogodi... 

Zadnji patch su izdali prije dva mjeseca. Po tome ispada da je igra očišćena od svih bugova. Izgleda da je njima sve ok. Kako sam rekao još tamo u 9 mjescu, oni i mi nemamo isti pogled na nogomet. I to je problem..

Pa daj više neka poslože te neke osnovne stvari. Neka mi neuer prestaje zabijati autogolove, neka mi igrač doda onome prema kojem je okrenut on i gamepad. Neka se više ebeni igrači prestanu sudarati po terenu. To traje predugo, ako se ne varam zadnje tri godine. Zašto se uvijek gluposti moraju događati u zadnjih par minuta tekme? Malo je sve to sumnjivo... pogotovo jer se uopće ne trude eliminirati sve te pisdharije..

edit: kakava propast marketa večeras... strašno...

Poruka je uređivana zadnji put čet 19.2.2015 1:11 (movie).
10 godina
neaktivan
movie kaže...
SimeKZ kaže...

Zadnji patch su izdali prije dva mjeseca. Po tome ispada da je igra očišćena od svih bugova. Izgleda da je njima sve ok. Kako sam rekao još tamo u 9 mjescu, oni i mi nemamo isti pogled na nogomet. I to je problem..

Pa daj više neka poslože te neke osnovne stvari. Neka mi neuer prestaje zabijati autogolove, neka mi igrač doda onome prema kojem je okrenut on i gamepad. Neka se više ebeni igrači prestanu sudarati po terenu. To traje predugo, ako se ne varam zadnje tri godine. Zašto se uvijek gluposti moraju događati u zadnjih par minuta tekme? Malo je sve to sumnjivo... pogotovo jer se uopće ne trude eliminirati sve te pisdharije..

edit: kakava propast marketa večeras... strašno...

amerikanci imaju drugaciji pogled na zivot za razliku od ostalih ljudi,skriptirana je igra 100% i nema tu dileme to svi govore i to je se dokazalo milion puta,eno dns igram sa sagnom i ramenom se gura sa ronaldom ronaldo u svom stilu padne i penal svira,

17 godina
neaktivan
hanteed kaže...
genius_ kaže...

i meni je to bilo prije par godina,nisi dobro instaliro peceve i piratska je ja msm

Ma nije piratska preko Origina igram sve regulatno ,kupio igru za cca 29 e !

10 godina
neaktivan
genius_ kaže...
hanteed kaže...
genius_ kaže...

izbrisi pa ponovo instaliraj,jesi li peceve ubacivo sa moddingwaya

17 godina
neaktivan
FIFA 15

pozz,recimo igram sa PSG ,kako da podesim da mi zapamti formaciju i zadatke da igraci ne idu napred i sl.?

ne mogu da nadjem da to memorisem  i moram prije svake igre da to podesavam !

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
hanteed kaže...
genius_ kaže...
hanteed kaže...
genius_ kaže...

izbrisi pa ponovo instaliraj,jesi li peceve ubacivo sa moddingwaya

Nisam instalirao nikakav patch,mozda je igra povukla update,to ne znam !

jbg ako deinstaliram propaste mi sav UT tim ili nece ?Ima li kakav repair opcija bez deinstala ?

Poruka je uređivana zadnji put čet 19.2.2015 13:27 (genius_).
13 godina
FIFA 15

Naravno da ti nece propast UT team.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
FIFA 15

Imali koga da je otvorio IF od ovog TOTW?

0 0 hvala 0
14 godina
FIFA 15

Imas i repair opciju, u originu desni klik na fifu 15. Nece ti nista nestat.

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 15

Kako sam sad izgubio tekmu jer frajer ima Robbena u napadau koji je ajmo reci toliko OP da je to ne moguce... 3 puta je pobjego, 3 gola je zabio :D Ja 17 puta pred golom, nema sanse da ude...

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
SimeKZ kaže...

Kako sam sad izgubio tekmu jer frajer ima Robbena u napadau koji je ajmo reci toliko OP da je to ne moguce... 3 puta je pobjego, 3 gola je zabio :D Ja 17 puta pred golom, nema sanse da ude...

Svima nam je tako, nekad kao da nemozes dobiti utakmicu ma koliko puta bio u dobrim sansama, tako se namjesti,ali koliko sam odigrao utakmica dobivao sam dosta utakmica gdje je protivnik imao daleko jaci tim

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice