Fifa 15, the story so far...
leendardni video koji nikad nece zastarjeti,meni je najjaci video bio kad je aguero srusio qpr u 90 za titulu
Fifa 15, the story so far...
leendardni video koji nikad nece zastarjeti,meni je najjaci video bio kad je aguero srusio qpr u 90 za titulu
A ja ga prodao za 5k :(
Nema ti šta bit žao.. čovjek pogine a oni gledaju kako ce zaradit na njemu.. užas
Nema ti šta bit žao.. čovjek pogine a oni gledaju kako ce zaradit na njemu.. užas
nebi me cudilo da na 16ci izade njegova kartica i da moras kupiti pravim parama ako hoces da imas,samo su im pare vazne
Realno, nije humano to sve. Ali ne postoji osoba na fifi koja nije pokušala zaradi na njemu, tako da nema razloga da se lažemo ovdje.
zanimljivo kazu preko 250 zena glasalo,a dno dna je sto su stavili lescota covijek je imao prometnu nesrecu kao petogodisnjak i jedva je ziv osto,a balonja im ruzan a svaka sto je glasala spavala bi sa njim da moze
Realno, nije humano to sve. Ali ne postoji osoba na fifi koja nije pokušala zaradi na njemu, tako da nema razloga da se lažemo ovdje.
Evo ja nisam pokušo
Ja imam Lacazetta od 80 i baš jučer bacio pogled - sad ide po 400 k.
Dobar je i žao mi ga prodat, al palim se na Ibru ili Robbena pa će vjerojatno fasovat uskoro ;)
Šta se očekuje još veći rast cijene ili da ga utopim sad dok mogu?
Ja imam Lacazetta od 80 i baš jučer bacio pogled - sad ide po 400 k.
Dobar je i žao mi ga prodat, al palim se na Ibru ili Robbena pa će vjerojatno fasovat uskoro ;)
Šta se očekuje još veći rast cijene ili da ga utopim sad dok mogu?
Moj savjet ti je da koristiš Lacazettea kao izvor zarade. Prodaš ga popodne, kupiš ga oko 3h u noći. Profit je zagarantiran
Moj savjet ti je da koristiš Lacazettea kao izvor zarade. Prodaš ga popodne, kupiš ga oko 3h u noći. Profit je zagarantiran
Ja spavam u to vrijeme :P
Što se zarade tiče, imam ja već par šemi kako zaraditi preko dana i ne žalim se ;)
Kupiš jeftino - prodaš skupo :P
Ne mogu sad ići u detalje jer ionako imam konkurenciju s čim god trgovao.
Recimo imam 5-6 igrača koji su uvijek tu negdje po cijeni i onda vrtim - svako malo uleti neki jeftin na kojem se može zaraditi brzo i puno.
Al najbolje je kupovat kad je ludnica - recimo kad su TOTY-ji išli - svemu je pala cijena - kupiš što možeš i onda pričekaš par dana dok im ne naraste cijena.
Isto tako, zna me pogodit jackpot - nedavno uzeo Bonya narančastog za 200.000 i prodao ga za par minuta za 330.000 - samo treba biti stpljiv i naleti se uvijek na nešto.
Idući mjesec je Irski kup. pokupuj sve irske, sjeverno-irske i iz irske lige igrače za što manju cijenu koju možeš, nije bitno da li je bronze, silver ili gold. Sada, ovih dana, dok nije počeo kup. Jer kada počne kup ja ti obećavam da ćeš sigurno biti u plusu.
Igrači koje se najviše isplati kupiti:
Long
McGeady
Coleman
Grealish
McEvoy
Keane
Henderson(silver golman)
Kavanagh(bronze CB 71 pace)
Gibson
McCarthy
Evans
Lafferty
Gaynor
Deegan
Ireland
Hoolahan
Duff
Moore
Idući mjesec je Irski kup. pokupuj sve irske, sjeverno-irske i iz irske lige igrače za što manju cijenu koju možeš, nije bitno da li je bronze, silver ili gold. Sada, ovih dana, dok nije počeo kup. Jer kada počne kup ja ti obećavam da ćeš sigurno biti u plusu.
Igrači koje se najviše isplati kupiti
kupio 12 igraca vidit cemo,znaci to je u 3. mj?
pozz,sta znaci ona kartica sa 5 rupa lijevo od kopacke na slici igraca?nekad je crvena,nekad zuta ,nekad zelena ? :)
Igrači koje se najviše isplati kupiti
kupio 12 igraca vidit cemo,znaci to je u 3. mj?
Ja sam ih kupio do sada preko 50(više istih igrača za koje sam siguran da će ići iznad cijene za koju sam ih kupio), polako ću kupovat jednog po jednog mcgeady-a dok kup ne izađe.
Kup bi trebao započeti 13. idućeg mjeseca. Upiši na youtube St. Patricks cup profit, ima poučnih tutoriala.
pozz,sta znaci ona kartica sa 5 rupa lijevo od kopacke na slici igraca?nekad je crvena,nekad zuta ,nekad zelena ? :)
ako igraš fifu world to ti govori dal mu paše tvoja formacija.
Dijelio sam acount origin i fifu 15 sa frendom. On je igrao online, a ja ofline. Sad je on kupio na drugom acountu fifu 15 koja nije jos igrana i zamjenit cemo te acounte. Zanima me da li moram sta brisati i mogu li sta sacuvati jer sam ubacivao mody patcheve. Ako moze kratko objasnjenje sta da uradim:)
Pretpostavljam da imaš coinsa, pa ti preporučujem ovog lijevog beka http://www.futhead.com/15/players/32148/bradley-garmston/
te ovog CB-a http://www.futhead.com/15/players/15129/gavin-gunning/
Također napomena za sve, ne zaboravite sastaviti vlastiti tim jer nagrade za osvajanje turnira su odlične, offline 10k+ pack, online 15k+pack
Kako kontaktirati EA advisora?Svaki put kad kliknem "Contact us" daje mi opciju da ih nazovem na telefon...
Kako kontaktirati EA advisora?Svaki put kad kliknem "Contact us" daje mi opciju da ih nazovem na telefon...
Jer si izabrao pogrešnu kategoriju, odaberi General Technical Support
Na nuuvemu akcija traje jos sat vremena, FIFA 15 20€.
Imao sam SIF Lacazetta na ST dok ga nisam probao, dobra ekipa, nije skupa, probaj
Znam da ti se ne uklapa u budžet ali ova ekipa je jedna od najboljih koje sam ove godine probao...
Meni je fascinantno kako se slazu ekipe od po nekoliko milja coinsa... ali nitko ne kupuje... nitko.