FIFA 15

poruka: 7.673
|
čitano: 747.698
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
FIFA 15

Kratak video o trejdanju :) Znam da zarada nije velika, ali ja sam u jednom danu do 100k došao tako, samo treba trejdat. Uz fifa companion app na androidu, prelako. Upališ TV, skuhaš kavu i da vidiš :D

https://www.youtube.com/channel/UCNEZ9fPqdssgI2SReOIXOeQ
Poruka je uređivana zadnji put čet 1.1.2015 17:58 (nul-3).
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: FIFA 15
movie kaže...
Cop_Cougar kaže...

Hej ljudi! Imam problem koji me muči od zadnjeg update-a Origina... Jako mi šteka kad idem igrati bilo što, prvo sam mislio da je samo online problem, ali nije, isto se događa i u offline modu... Onako kada ulazim u utakmicu, sve se ponavlja dva ili više puta (mislim na zvuk - "And hello every... And hello every... And hello every..."), a u isto vrijeme video šteka i zastaje... Prije tog zadnjeg update-a mi je bilo sve normalno... Inače konfa mi je: CPU - AMD 555 BE 4x3.2 GHz, grafička - nVidia GeForce GTX 750 Ti 2GB RAM DDR 5, rami - 8 GB DDR 3

cijenim bilo kakvu pomoć, hvala!

A probaj reinstalirati origin i drivere grafulje...

Misliš da nismo probali, mislim ja jsesam. Origin, fifu, drivere...Čitao sam po netu i dosta ljudi ima isti problem i nema nekog rješenja.

Ja sam probao staviti u postavkama lock na 60 fps i malo je bolje al daleko od dobrog. Inače mi se vrti na 150-200 fps, kaj ionak nije bitno kad igra ne radi kako treba.

15 godina
neaktivan
GeraltTheWhite kaže...
movie kaže...
Cop_Cougar kaže...

Hej ljudi! Imam problem koji me muči od zadnjeg update-a Origina... Jako mi šteka kad idem igrati bilo što, prvo sam mislio da je samo online problem, ali nije, isto se događa i u offline modu... Onako kada ulazim u utakmicu, sve se ponavlja dva ili više puta (mislim na zvuk - "And hello every... And hello every... And hello every..."), a u isto vrijeme video šteka i zastaje... Prije tog zadnjeg update-a mi je bilo sve normalno... Inače konfa mi je: CPU - AMD 555 BE 4x3.2 GHz, grafička - nVidia GeForce GTX 750 Ti 2GB RAM DDR 5, rami - 8 GB DDR 3

cijenim bilo kakvu pomoć, hvala!

A probaj reinstalirati origin i drivere grafulje...

Misliš da nismo probali, mislim ja jsesam. Origin, fifu, drivere...Čitao sam po netu i dosta ljudi ima isti problem i nema nekog rješenja.

Ja sam probao staviti u postavkama lock na 60 fps i malo je bolje al daleko od dobrog. Inače mi se vrti na 150-200 fps, kaj ionak nije bitno kad igra ne radi kako treba.

Sve isprobano već, reinstalirano, obnovljeno, update-ano... ništa nije pomoglo... jednostavno ne razumijem kako se to samo najednom može dogoditi da se igra koja odlično radi, bez ikakvog trzanja počne ovako ponašati...

17 godina
nul-3 kaže...

Kratak video o trejdanju :) Znam da zarada nije velika, ali ja sam u jednom danu do 100k došao tako, samo treba trejdat. Uz fifa companion app na androidu, prelako. Upališ TV, skuhaš kavu i da vidiš :D

Sada kada se otvara dosta packova i kad će ih se otvarati još više izlaskom toty-a najbolje i najlakše ti je pratiti par igrača i hvatati ih na bidanju. Možeš ih dobiti osjetno jeftinije nego što to bude najmanja cijena buy now na marketu. Danas ujutro dok market još nije živnuo nakupovao sam se che basic kartica na bidanju od 3do 4k coinsa a već poslijepodne sve su otišle po 6.5k coinsa.

Da ne pričam da sam emenikea uzeo na bidanju za 65k a prodao ga za 125k i tako... protekli tjedan je emenike bio zicer. Ujutro se lako nalazio povoljan a poslijepodne se lako prodavao skup.. no to sve zahtjeva dosta vremena a ove godine mi se baš i ne da kad mi sama igra nije po volji. Ovih dana mi dosadno pa sam malo trgovao po prvi put malo ozbiljnije u ovoj fifi..

15 godina
movie kaže...
nul-3 kaže...

Sada kada se otvara dosta packova i kad će ih se otvarati još više izlaskom toty-a najbolje i najlakše ti je pratiti par igrača i hvatati ih na bidanju. Možeš ih dobiti osjetno jeftinije nego što to bude najmanja cijena buy now na marketu. Danas ujutro dok market još nije živnuo nakupovao sam se che basic kartica na bidanju od 3do 4k coinsa a već poslijepodne sve su otišle po 6.5k coinsa.

Da ne pričam da sam emenikea uzeo na bidanju za 65k a prodao ga za 125k i tako... protekli tjedan je emenike bio zicer. Ujutro se lako nalazio povoljan a poslijepodne se lako prodavao skup.. no to sve zahtjeva dosta vremena a ove godine mi se baš i ne da kad mi sama igra nije po volji. Ovih dana mi dosadno pa sam malo trgovao po prvi put malo ozbiljnije u ovoj fifi..

Te chem iteme nisam ni kupovao nikad. Dakle basic najbolje?

I vidio sam da se na grbovima da zaradit

17 godina
nul-3 kaže...

Ove godine ima malo basic kartica na tržištu i dosta dobro drže cijenu. Još k tome proširila se fama da ove godine che kartice samo uhebu igrača pa ekipa nakon kupovine igrača vraća basic karticu na njih.

Prodao sam sve vrijednije igrače i ostali mi na transfer listi i vidim da su kupci na 50% mojih igrača vratili basic che karticu..

15 godina
movie kaže...
nul-3 kaže...

Ove godine ima malo basic kartica na tržištu i dosta dobro drže cijenu. Još k tome proširila se fama da ove godine che kartice samo uhebu igrača pa ekipa nakon kupovine igrača vraća basic karticu na njih.

Prodao sam sve vrijednije igrače i ostali mi na transfer listi i vidim da su kupci na 50% mojih igrača vratili basic che karticu..

Glupost hahaha

11 godina
nul-3 kaže...

Ovim sto si kupio falcao-a za 2-3k jeftinije nisi puno zaradio pošto je EA tax 5% i oduzeo ti je 1-2k.Zato se i vise trejdanje ne isplati ako nije velik profit.

12 godina
FIFA 15

dajte kakve metode kakve gluposti, kupuješ ifove kad ih ima u packovima, pa prodaješ kad ih nema, nikakva filozofija

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
nul-3 kaže...

Glupost hahaha

Što je glupost?

13 godina
FIFA 15

Imam jedno pitanje,igram fifu na PC-u i sad gledam videe od npr,airjapesfifa i ostalih youtubera koji igraju na xboxu ili ps4 i nekako mi drugacije izgleda kao da je kod njih ubrzano,nekako i igraci drugacije reagiraju kao da im se lopta lijepi za noge,jel to samo meni tako ili i drugima?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
FIFA 15

Nisam sa svime upoznat ali kad pogledam onako na prvu nije mi jesano kaj tu vrijedi milju coinsa?

http://gyazo.com/628cf1ff76d291786cc6fa36ab517230

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
movie kaže...

Nisam sa svime upoznat ali kad pogledam onako na prvu nije mi jesano kaj tu vrijedi milju coinsa?

Nema ih puno, a i malo ljudi igra sa silver ekipama

BTW glupost sam mislio na ono da chem styles pogoršaju igrača

Poruka je uređivana zadnji put pet 2.1.2015 17:00 (nul-3).
11 godina
neaktivan
FIFA 15

Meni nikad nece biti jasno kako kartica Gotzea kosta samo 20k ..

0 0 hvala 0
11 godina
miikaa77 kaže...

Meni nikad nece biti jasno kako kartica Gotzea kosta samo 20k ..

to me najvise zivcira u fifi pad cijena npr. muller ocjena 86 a kosta 2000 coinsa koja glupost

15 godina
nul-3 kaže...
movie kaže...

Koliko vec igras fut vec bih trebao znati da jako puno chem style zna pogorsat igraca.. mada ponekad i ojacat.

PSN: Chov1ch
15 godina
Encyanix kaže...
nul-3 kaže...
movie kaže...

Koliko vec igras fut vec bih trebao znati da jako puno chem style zna pogorsat igraca.. mada ponekad i ojacat.

Ne kupujem ih i ne dajem igračima. Tak oda sam sve do sada na transfermarketu igrače doveo sa chem styleom i nez kako utječu na njih

11 godina
neaktivan
FIFA 15

jeli moze iko pomoc? znaci upalim fifu, igram prvu utakmicu, sve super. cim druga utamicea krene igra se maximalno do 20 minute i onda diconect. uvijek. meni ne ide dnf. samo pukla veza. ali svaki put. bas svaki. jeli netko zna sta je to?

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
orim0909 kaže...

jeli moze iko pomoc? znaci upalim fifu, igram prvu utakmicu, sve super. cim druga utamicea krene igra se maximalno do 20 minute i onda diconect. uvijek. meni ne ide dnf. samo pukla veza. ali svaki put. bas svaki. jeli netko zna sta je to?

imam taj problem već dugo vremena ja uvijek nakon prve utakmnice opet palim fifu jer drugačije ne može

17 godina
Vladitor kaže...
orim0909 kaže...

imam taj problem već dugo vremena ja uvijek nakon prve utakmnice opet palim fifu jer drugačije ne može

Obično se to događalo ekipi s thompson routerima. Treba otvoriti portove ili nabaviti siemensa. To mi se isto događalo ali samo dok sam igrao a anchormanom. Prvu odigramo i druga već opisano rikne. Bacio sam thompsona, stavio siemensa i nemam nikakvih problema..

11 godina
neaktivan
FIFA 15

hvala na pomoci.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
FIFA 15

Gledam na pc je večeras market krenio nizbrdo. Kupio sam navasa za 800 coinsa a kompanya za 38k a prije par dana sam ga prodao za 73k. Znam da je tek počeo padati ali nisam mogao izdržati i uzeo sam tourea za 280k a još jučer su ga bidali na 360k...

Na PS4 se ništa ne događa, cijene su i dalje kakve su bile... valjda će i tamo početi pad cijena.... sve bitno sam raspordao i sad čekam da cijene padnu pa sve ispočetka..

edit: evo, i na PS4 sramežljivo cijene igrača padaju.. sporije nego na pc ali krenilo je..

Poruka je uređivana zadnji put pet 2.1.2015 23:55 (movie).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
FIFA 15

Ne znam sta je al jedino s cim sam zadovoljan kod Lewandowskog je taj udarac, kad je dobije u for svaki igrac ga stigne i rijetko kojeg odnese u duelu, naprotiv, njega odnose, steta sto sam ga dobio u paketu bozicnom inace bi ga rado prodo i u dzep stavio 120k al eto.. ima li jos ko iskustva s njim ? 

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
FIFA 15

Može li se naštimati da na Single Player Tuornament igram poluvrijeme 3 minute?

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
mirko0309 kaže...

Može li se naštimati da na Single Player Tuornament igram poluvrijeme 3 minute?

Naravno da nemože ako misliš Single Player Tuornament u FUT-u.

11 godina
neaktivan

http://i.imgur.com/5eJzfcG.jpg

ne mogu smanjiti ni povećati vrijeme sa 6 minuta kad igram u ultimate team

13 godina
mirko0309 kaže...

http://i.imgur.com/5eJzfcG.jpg

ne mogu smanjiti ni povećati vrijeme sa 6 minuta kad igram u ultimate team

Naravno da ne mozes... pogotovo ako igras online

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
13 godina
movie kaže...

Gledam na pc je večeras market krenio nizbrdo. Kupio sam navasa za 800 coinsa a kompanya za 38k a prije par dana sam ga prodao za 73k. Znam da je tek počeo padati ali nisam mogao izdržati i uzeo sam tourea za 280k a još jučer su ga bidali na 360k...

Na PS4 se ništa ne događa, cijene su i dalje kakve su bile... valjda će i tamo početi pad cijena.... sve bitno sam raspordao i sad čekam da cijene padnu pa sve ispočetka..

edit: evo, i na PS4 sramežljivo cijene igrača padaju.. sporije nego na pc ali krenilo je..

Ja sam do 2 ujutro kupovao, a k'o za vraga malo para sam imao pa nisam mogao kapitalce pohvatat.

Sad sam na Španjolcima pa sam njih pratio, a kad mi je Modrić pred očima za 10k otišao, suza je kanula :(

BTW

Treba mi savjet za dobrog CDM-a iz španjolske lige.

Do sad sam igrao s onim Rusom iz Seville mislim - ne sjećam se imena?

Jučer kupio Busquetsa, ali nisam ga još probao - nekako mi se čini da je prespor?

Mislio sam ubost Modrića i promijenit ga na CDM-a?

[19xx] 4ntraks
14 godina
neaktivan
movie kaže...

Jučer su ponovno bili lightning rounds svaka dva sata i bila je super ponuda. Počelo u 17h sa 50k paketima, i završilo u 23h sa 100k paketima. Danas se cijene ponovno vraćaju u normalu, vjerojatno do slijedećeg vikenda kada kreću pripreme za TOTY.

@Skilledžija - ja sam probao samo Khediru i ne mislim da mijenjati. Fantastičan je.

Poruka je uređivana zadnji put sub 3.1.2015 12:09 (soft).
17 godina
soft kaže...

Jučer su ponovno bili lightning rounds svaka dva sata i bila je super ponuda. Počelo u 17h sa 50k paketima, i završilo u 23h sa 100k paketima. Danas se cijene ponovno vraćaju u normalu, vjerojatno do slijedećeg vikenda kada kreću pripreme za TOTY.

@Skilledžija - ja sam probao samo Khediru i ne mislim da mijenjati. Fantastičan je.

Istina, danas ujutro se cijene vraćaju u normalu i već sam sve rasprodao kaj sam sinoć kupio i lijepo zaradio. Čekam sljedeće sniženje pa opet ispočetka..

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice