FIFA 15

poruka: 7.673
|
čitano: 753.392
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: FIFA 15
Kill Frenzy kaže...

pro

nema veze koja tezina jer je igra jednako prebrza na svima

Naravno da ima veze jer na toj težini pobijedi svatko tko ima dvije ruke. Ne samo da pobijedi već i natovari comp, no zato imaš nekoliko razina težine pa stavi na najveću.

Nije ti neugodno komentirati zabijanje golova na težini za početnike? Kako rekoh, stavi majstore na ultimate ili legendary pa javi jesi li zabio koji spektakularan gol sa smiješnim klubom recimo realu ili nekom sličnom klubu. Ako ti je igra prebrza u opcijama imaš tri nivoa brzine pa si podesi kako ti odgovara.

Poruka je uređivana zadnji put pet 26.12.2014 18:46 (movie).
11 godina
movie kaže...
Kill Frenzy kaže...

pro

nema veze koja tezina jer je igra jednako prebrza na svima

Naravno da ima veze jer na toj težini pobijedi svatko tko ima dvije ruke. Ne samo da pobijedi već i natovari comp, no zato imaš nekoliko razina težine pa stavi na najveću.

Nije ti neugodno komentirati zabijanje golova na težini za početnike? Kako rekoh, stavi majstore na ultimate ili legendary pa javi jesi li zabio koji spektakularan gol sa smiješnim klubom recimo realu ili nekom sličnom klubu. Ako ti je igra prebrza u opcijama imaš tri nivoa brzine pa si podesi kako ti odgovara.

kako me nekad zivciras sa komentarima hh nije mi se dalo do sad komentirat al znas pretjerat nekad

11 godina
neaktivan
FIFA 15

Hvala ljudi.. predlazete li jos sta da mjenjam ? 

0 0 hvala 0
17 godina
toma20 kaže...

kako me nekad zivciras sa komentarima hh nije mi se dalo do sad komentirat al znas pretjerat nekad

Čekaj, pljuje po igri, hvali se kako razvaljuje i zabija eurogolove te kaže da je igra arkada i bezveze a igra na težini za početnike? Stavi na najteže, razvali pa reci da ne valja i sve pet...

Kad mu to kažeš onda tvrdi da nema veze na kojoj težini igra jer mu je igra ionako prebrza? Ne znaš je li trola ili je ozbiljan?

Poruka je uređivana zadnji put pet 26.12.2014 19:39 (movie).
11 godina
FIFA 15

Svako ima pravo na svoje mišljenje i mene zivcira kad sudac svira penal a nema p od penala i još dosta toga me nervira u fifi al neda mi se plakat tu na forumu hh

Poruka je uređivana zadnji put pet 26.12.2014 20:36 (toma20).
Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
FIFA 15

Odigrao fifu sa prijateljem i pes.Pes je ove godine nakon ohoho godina bolji.Gameplay sporiji i igra je zarazna.Nekako kad zabijes gol si zadovoljniji.Fifa prebrza i nekako previse priblizena igracima koji vole uzet svog ronalda i preci cijelu obranu i zabit eurogol(podsjetila me na fifu 98).Brzo dosadi.Zao mi je samo novaca za fifu.

Najveci minus pesa su dakako licence.

Stranice su trenutno nedostupne.
Moj PC  
1 5 hvala 0
15 godina
FIFA 15

Evo dva nova videa:

Prvi je mala kompilacija golova iz karijere uz malo editanja, moglo se tu još editat, ali prvenstveno su golovi (nema ih puno jer su samo Aguerovi :S)

Drugi je Navasova bomba protiv St. Etiennea sa 30+metara :)

https://www.youtube.com/channel/UCNEZ9fPqdssgI2SReOIXOeQ
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
FIFA 15

Imam dojam da je ovu igru napravio netko da bi se smijao kretenima koji ovo igraju. tri zadnje utakmice vodim do 89. min i onda primim gol za x, sve završile 3-3. Inače prosjek golova po utakmici mi je 4.5. Bio sam u 2. ligi i evo me nakon 4 sezone u 6. Cijela utakmica se svodi na jurcanje po terenu i nadtrčavanje

Poruka je uređivana zadnji put sub 27.12.2014 2:09 (pavone).
Moj PC  
0 3 hvala 0
17 godina
FIFA 15

Sinoć na računalu složio gotovo istu ekipu kao i na PS4 samo sam dodao još bolesnijeg emenikea.

http://gyazo.com/303695628460289ef0e20dfa65b26f13

Poruka je uređivana zadnji put sub 27.12.2014 14:01 (movie).
Moj PC  
0 3 hvala 0
11 godina
neaktivan
FIFA 15

Koliko je sada Fifa 15 na Mexican Originu

Moj PC  
0 1 hvala 0
11 godina
neaktivan
FIFA 15
Hebote ovi EA serveri

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
fcbarca kaže...
Hebote ovi EA serveri

Napad.

17 godina
barcaINTER kaže...
fcbarca kaže...
Hebote ovi EA serveri

Napad.

Preko PSN-a nema igre već treći dan...

15 godina
FIFA 15

Ljudovi. El ima netko od vas da slabo igra Fifu ili ju uopće više ne igra pa bi htio posudit account da odigram koju sezonu u offline-u?!

Trenutno se nema para a igra mi se naravno. Evo već oko 3 mjeseca igram samo demo i već mi izlazi na usta ovih par ekipa xd

ugl. zanima me samo offline karijera pa ako postoji netko da više ne igra i htio bi posudit account nek mi pošalje poruku.

Fala.

Xfire: lxexo // Steam: leozjeee // BF4: http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/leo_ZJEEEh/
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
FIFA 15
jeste li primjetili ima li kakve razlike kada se igra po snijegu,kisi ili suvom vremenu da li utice na igro tj. da li je lopta sporija ili brza itd

0 0 hvala 0
13 godina
Utječe na promjene kretnja igraca, lopte... takoda vremenaki uvjeti utjecu na igru.
https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
10 godina
neaktivan
FIFA 15
ima li ko ovdje na forumu ovu graficku MSI R7 260 oc 1 GDDR5 i kakva je preporuka da se kupi

0 10 hvala 0
12 godina
FIFA 15

stvarno si dosadan više, stalno ista pitanja postavljaš od 11. mjeseca

Moj PC  
14 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
FIFA 15

pozdrav ljudi {#}

novi sam ovdje... i prvi puta kupujem fifu pa me zanima jel mi zna tko reći jel preko origina pouzdano kupiti fifu 15? ipak u današnje vrijeme 40 eura nije malo za zajebanciju... ako me razumijete :D

hvala unaprijed {#}

0 0 hvala 0
11 godina
Fakofbolan :D kaže...

pozdrav ljudi {#}

novi sam ovdje... i prvi puta kupujem fifu pa me zanima jel mi zna tko reći jel preko origina pouzdano kupiti fifu 15? ipak u današnje vrijeme 40 eura nije malo za zajebanciju... ako me razumijete :D

hvala unaprijed {#}

naravno da je kad je to stranica od EA

10 godina
neaktivan
FIFA 15

a demo im ne radi...

0 2 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 15

Kak to misliš demo ne radi?

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
FIFA 15

Novi edit :) BPL

Nadam se da vam se sviđa

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
FIFA 15

Tek sam poceo igrati ultimate team, imao sam 100k coinsa ovo je moja ekipa sto mislite?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
ppetesic kaže...

Tek sam poceo igrati ultimate team, imao sam 100k coinsa ovo je moja ekipa sto mislite?

Tek si počeo a all rare gold igrači

16 godina
FIFA 15

uzeo sam za 100k one promo packove

samo napad su mi ovi skupi igraci ovo ostalo do 5-6k svi dodju

Poruka je uređivana zadnji put pon 29.12.2014 21:38 (ppetesic).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
FIFA 15

uzmi mangalu i caulkera umjesto mertesackera i terryja, jer u ovoj igri ti je samo pace bitan

Moj PC  
3 2 hvala 1
16 godina
FIFA 15

koliko ta dva dodu coinsa iman oko 8k jos

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
FIFA 15

igram vec par godina online, al ovako nesto jos nisam dozivio. u futu naravno.

znaci tip cijelo vrijeme s golmanom izbija na napadaca na doumbiu, a moj chielini ga cuva i skacu i svaki put doumbia dobije skok. pa mislim ko je tu glup?

dajte recite?

tip siluje samo tako.

osvojia sam ovaj bozicni kup iz prve bez poraza. i igram i prvu ligu i sve. al nakon sta sam osvojio to ispao u 3 ligu, bez pobjede dobrih 20 utakmica igram ovaj novi kup sad i tu bar 5 utakmica bez pobjede, i stalno se dogadjaju stvari kao ovo s doumbiom.

pa nisam zaboravio igrat hahaha

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
FIFA 15

Kad tek udjem u igru odma me spoji za online partiju a posli toga nikako triban upaliti ugasiti fifu da bi moga sljedecu utakmicu baciti,

ima li koji fix za to

Moj PC  
1 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice