- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ja sam kupio 4 puta i nista
edit: ajde da sam i ja napokon nesto dobio i to u free packu :) bas za Bozic i btw Sretan Bozic svima :)
Što se prvog tiče, vrč ide na vodu dok se ne razbije a što se drugog tiče i meni nešto uletilo, baš ono što sam gledao da kupim.
edit: ajde da sam i ja napokon nesto dobio i to u free packu :) bas za Bozic i btw Sretan Bozic svima :)
Što se prvog tiče, vrč ide na vodu dok se ne razbije a što se drugog tiče i meni nešto uletilo, baš ono što sam gledao da kupim.
Yebote, sanjam tog IF Lacazetta. Ovaj NIF je premočan, a gdje tek ovaj.
Ja dobijem rare Turskog menagera i Piquea
Mali update...
Sestra mi je ušla u Fifu i izbrisala klub jer je bila nešto ljuta na mene...
Mali update...
haha
Nista specijalno od packova danas.. Lewandowski, Lukaku, Ramsey, Barkley, De Gea..
Od ku vam coinsi za toliko otvaranja packova...
Sitni detalj u komentiranju kad cestita Bozic i prica o tome... fina promjena, thumbs up
Mali update...
I to taman za Žićbo :D Moja sestra ne bi znala dalje od origina. Kamoli uc baš u UT, tamo izbrisat klub i sve. Firmano kumče koje ima 21 godinu i nije nikad igrao fifu ne bi znao di treba uć i šta napravit da se točno izbriše UT. Ne kažem da je sumnjivo, samo da ti je sestra dosta napredna :D
Meni treba IF Pedro, kad si već neymara i ronalda nemogu priuštit :(
Također kupio 3-4 puta coine i ništa nisam dobio, ni upozorenje.
Baš su fina ova dva gift mega packa bila, u prvom Sterling, u drugom Lewandowski, ali untradeable. Bili su tu još Carlos Vela, Cabaye, Musa itd. (iako jeftini)
I sada opet izađe Griezmann sa 84 ratingom i boljim statsom, a uzeo sam već prije par tjedana IF Griezmanna sa 83 ratingom -.-
Ja sam toliki baksuz da u onim mega packovima nisam dobio visi rating od 80... hebo te zivot i igra.
Mali update...
I to taman za Žićbo :D Moja sestra ne bi znala dalje od origina. Kamoli uc baš u UT, tamo izbrisat klub i sve. Firmano kumče koje ima 21 godinu i nije nikad igrao fifu ne bi znao di treba uć i šta napravit da se točno izbriše UT. Ne kažem da je sumnjivo, samo da ti je sestra dosta napredna :D
Nisam čak ni bio pretjerano ljut, ionako sam sve osvojio što se dalo osvojiti, sada slažem novu momčad i idem ispočetka haha
Bi netko htio objasnit sve oko ultimate teama jer sam skoro novi u FIFA-i i igram samo career mode...imam oko 100k tih coinsa, pa me zanima kako se slažu ekipe itd.
Meni treba IF Pedro, kad si već neymara i ronalda nemogu priuštit :(
Također kupio 3-4 puta coine i ništa nisam dobio, ni upozorenje.
Baš su fina ova dva gift mega packa bila, u prvom Sterling, u drugom Lewandowski, ali untradeable. Bili su tu još Carlos Vela, Cabaye, Musa itd. (iako jeftini)
I sada opet izađe Griezmann sa 84 ratingom i boljim statsom, a uzeo sam već prije par tjedana IF Griezmanna sa 83 ratingom -.-
ja bi vjerovatno pedra i prodao da mogu ali nemogu jer je free pack hh
da li mi neko moze objasniti o cemu se radi??hvala
Vjerojatno ti grafička ne može podržat dx11. Uz sve ostalo šta može biti problem.
Evo moj squad :)
Aguero je dobio i Hawka sada kojeg sam u packu izvuku, skupa sa Goaldadom
Moreno ide out što prije, planiram Clichya, ili F.Luiza.
BTW, evo i gol koji sam danas sa Nasrijem skuco. Znam da je glup, ali je sa 30ak metara, pa ...
dobio Neymara u ovom free packu :D steta sto igram s englezima i ne mogu ga prodat :D
sad moram oko njega ekipu stvarat :D
Dobili smo golmane ala PES... vise nema onog izletavanja na igraca i da on legne pod njega, nego trci za njim i zaobic golmana i zabit gol nije vise nikakva mudrost. Penali, faulovi su presmijesni nekad... Ja ne znam koji su oni klinac radili da FIFA 14 gameplayom je koplje iznad. Da je gameplay FIFAe 14 sa ovom grafikom i animacijama... nebi trebali nista radit sljeecih par godina. Ali ne, napravit cemo hebene animacije golmana i igraca koje ce rezultirat debilnim situacijama kojih ima koliko hoces.
Ja bih na tvom mjestu prije out coutinhoa. DEF 33 PHy 50 su statsi koji mi ne ulijevaju povjerenje na ovoj poziciji u ovoj formaciji.. Još ti je na toj strani mangala koji voli biti na protivničkoj polovici ka god mu se ukaže prilika..
Dakle, iz zahebancije sam ovo složio i ostao iznenađen. Nisam do sad imao emenikea ali ovo nije normalno. Ovo je prvi igrač koji okomito od centra ide prema golu a svi oko njega samo padaju. zabija golove spektakularnije od ibre. Bolesno nerealno. No zato me pozitivno oduševio sneijder. Meni daleko najbolji CAM u ovogodišnjoj fifi a probao sam sve iz engleske, italije, njemačke i francuske. Izvrstan šut, strašna proigravanja a slobodnjaci veći zicer od penala.
Igrač za prste polizati. IF Sow jako zahvalan igrač.
Imam squad bpl-bundes pa mi nije chem 9,10 kod svih ako moze neka pomoc inace ekipa je slijedeca
De Gea- Rodriguez,Sokratis,Rojo,Johnson,Draxler,Luiz Gustavo,Ramsey,Mirallas-Lewa, Lukaku, inace Gustavo i Ramsey CMovi ..
mozda ovako ? http://www.futhead.com/15/squads/13770261/ ako ima neko prijedlog molim vas napisite i postoji li rijesenje za golmana i jedno :S
Ja bih na tvom mjestu prije out coutinhoa. DEF 33 PHy 50 su statsi koji mi ne ulijevaju povjerenje na ovoj poziciji u ovoj formaciji.. Još ti je na toj strani mangala koji voli biti na protivničkoj polovici ka god mu se ukaže prilika..
Dakle, iz zahebancije sam ovo složio i ostao iznenađen. Nisam do sad imao emenikea ali ovo nije normalno. Ovo je prvi igrač koji okomito od centra ide prema golu a svi oko njega samo padaju. zabija golove spektakularnije od ibre. Bolesno nerealno. No zato me pozitivno oduševio sneijder. Meni daleko najbolji CAM u ovogodišnjoj fifi a probao sam sve iz engleske, italije, njemačke i francuske. Izvrstan šut, strašna proigravanja a slobodnjaci veći zicer od penala.
Igrač za prste polizati. IF Sow jako zahvalan igrač.
Mrzim ovakve timove al ovaj tim je bolesno dobar.
Imam squad bpl-bundes pa mi nije chem 9,10 kod svih ako moze neka pomoc inace ekipa je slijedeca
De Gea- Rodriguez,Sokratis,Rojo,Johnson,Draxler,Luiz Gustavo,Ramsey,Mirallas-Lewa, Lukaku, inace Gustavo i Ramsey CMovi ..
mozda ovako ? http://www.futhead.com/15/squads/13770261/ ako ima neko prijedlog molim vas napisite i postoji li rijesenje za golmana i jedno :S
Ako nemaš za prvog golmana onda je izlaz drugi golman bayerna
http://www.futhead.com/15/squads/13792558/
Igram onaj futmas online cup. Prođem u polufinale i tražim iduću tekmu, nakon 10 minuta traženja nove tekme izbaci me iz fut-a i izbriše mi napredovanje u cupu.
Nisam ga se sjetio, svakako je bolji..
uzeo sam neki dan fifu(ps4) i tek sad odigrao prvu tekmu.igrao sam sa nekim klubom iz argentinske lige (3 zvijezdice) i igraci doslovno lete po terenu.kontrola lopte kao messi.
nekako mi je to previse arkadno postalo.previse dummy.ako ovako nastave pes ce opet biti bolji.odigrao sam i demo pesa i dobar je prvi nakon ohohoho godina samo nikako ne mogu prozvakat nedostatak licenci.pogotovo na konzoli kad nemogu pecirat igru.
uglavnom mislim da je fifa postala previse arkadna.dva euro gola sam zabio u jednoj tekmu sa cirkus klubom :/
uzeo sam neki dan fifu(ps4) i tek sad odigrao prvu tekmu.igrao sam sa nekim klubom iz argentinske lige (3 zvijezdice) i igraci doslovno lete po terenu.kontrola lopte kao messi.
nekako mi je to previse arkadno postalo.previse dummy.ako ovako nastave pes ce opet biti bolji.odigrao sam i demo pesa i dobar je prvi nakon ohohoho godina samo nikako ne mogu prozvakat nedostatak licenci.pogotovo na konzoli kad nemogu pecirat igru.
uglavnom mislim da je fifa postala previse arkadna.dva euro gola sam zabio u jednoj tekmu sa cirkus klubom :/
Na ultimate, legendary ili nekoj trećoj težini? Kojoj točno?
pro
nema veze koja tezina jer je igra jednako prebrza na svima
Igram onaj futmas online cup. Prođem u polufinale i tražim iduću tekmu, nakon 10 minuta traženja nove tekme izbaci me iz fut-a i izbriše mi napredovanje u cupu.
Ista stvar se meni dogodila...