FIFA 15

poruka: 7.673
|
čitano: 779.768
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: FIFA 15
SimeKZ kaže...

14,15 poraz za redom, nikad mi se ovo nije dogadalo... Bernard mi izgura Khediru i ode sam na gol, ma koliko god ja tipkao krug ili uklizo. Fasciniran sam kako jos nisam nsit arazbio.

Jučer i danas frend i ja igrali, prazan gol profulavali a oni nama zabijali s 30+ m. Kakvo smeće, čudo.

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
13 godina
Tommy_123 kaže...
SimeKZ kaže...

14,15 poraz za redom, nikad mi se ovo nije dogadalo... Bernard mi izgura Khediru i ode sam na gol, ma koliko god ja tipkao krug ili uklizo. Fasciniran sam kako jos nisam nsit arazbio.

Jučer i danas frend i ja igrali, prazan gol profulavali a oni nama zabijali s 30+ m. Kakvo smeće, čudo.

Cak mi i nije problem zabit gol. Moje utakmice zavrsavaju rezultatom 4-4, 4-5 90% njih. Nista me vise ne smeta od onog ubrzanja pa ti prode kroz obranu koda je nema. Imao sam rjesenja prije za to sa prije vremenim postavljanjem igraca, ali sada jednostavno nema meda protiv toga.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
11 godina
FIFA 15

stvarno neznam kad mi se neka igra ovako zgadila 2 tekme zaredom protivnicki golman ocjena 80 i brani mi 5 sansi 1v1 sa aguerom i van persiem o stativama da ne pricam...

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 15

Ja sam početnik u FIFI tako da većinu partija igram single player... dok se malo ne uhodam i pohvatam šeme.

Ali, tu i tamo odem baciti koju on-line.

Imam 10-tak on-line mečeva i jako loša iskustva.

Ne po igri jer pošto je još nisam savladao kako treba niti ne kužim što je dobro, a što loše.

Vidim žalite se na brzance... ja dodam Salahu na polovici terena i kad se mali spraši na gol, možeš mu soli staviti na rep :)

Vratimo se mi na ono što meni smeta... od tih desetak partija što sam igrao, barem pola sam igrao praktički tetris... trzanje, zastajkivanje, pauze od po 10-tak sekundi, slow motion.

Dal to ljudi namjerno rade ili EA ne j.ebe živu silu pa nas spaja sa Eskimima i Aboridžinima, tj. ima li način da to izbjegnem?

Ne mogu tako igrati.

Užasno iscrpljuje i frustrira.

BTW

Jučer, nakon dugo vremena, odem on-line jednu bacit i baš na takvog naletim.

Bio je neki njub pa sam mu na brzaka uvalio dva komada i sve čekam da rage quita, al papak mi uvali blesavi gol i agonija se nastavila.

Tek je quitao kad sam mu petog zabio, ali to je bilo 3 minute prije regularnog kraja meča na moju žalost.

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
SimeKZ kaže...

Šime, znao si zbog ovakvih postova ljude kritizirati a sada si valjda vidio da se neki put događaju neke čudne stvari. Igra je nebalansirano smeće. Prekjučer sam rasprodao sve kaj je bilo vrijedno i složio jeftilen ekipu i zaredao u nekih 15 tekmi nekih 10 poraza. ne mogu objasniti kaj se događa. Uglavnom ono kaj svi pričaju. Pogodiš nekoliko stativa, popiješ tragikomaičan gol, njegov golman brani čuda a ne košta više od 500 coinsa a tvoj od 200k coinsa izgleda kao klaun.

I ono što me najviše smeta a to je da od tamo neke 70 min jednostavno svi moji igrači stoje predaleko od protivničkih. Do tada sve u redu, nema prolaza, nema dugih, sve pokrijem a od tada curi na sve strane. Ne kužim zašto to rade? Zašto od igrača prave budale?

Igrači stoje u prostoru i kreću se gore nego u prvom izdanju sensible soccera koji je izašao 1992 god. 

Ova igra definitivno je u najužem krugu za izbor smeća godine..

14 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

Kako jednom reče jedan mudri forumaš:

SimeKZ kaže...

Netreba ti normabel, treba ti skill... neka on ima Ibarba, Ramosa i ostalo ako ga ja penetriram sa Drmicem, Olicem i Perisicem a u obrani Zambrano i Toprak... wajnate previse a nebi naucili igrat kako treba i obranu i napad.

10 godina
neaktivan
FIFA 15

Moj PC - matična ploča - gigbyte ga-ma790x-ds4, procesor - athlon 64 x2 dual core 5200+ 2,70 ghz, grafička - msi ati radeon 5770, 64 bit win., 6 GB RAM.

Kupio sam original igru FIFA15, instalirao origin, no kad je pokrenem igra zapinje i kod najmanjih postavki - najmanja rezolucija i 30 fps.

Mislim da je problem u procesoru. Kupio bi preko njuškala phenom II x4 940 AM2 +.

Da li taj procesor uopće paše ovoj m. ploči i da li time rješavam problem. Ova graf. kartica bi navodno trebala vrtiti igru barem na najnižim postavkama.

Platio sam igru 400 kn, a ne mogu je igrati. Poprilična frustracija. Molim za pomoć. Hvala.

Poruka je uređivana zadnji put uto 23.12.2014 17:41 (toni100).

0 0 hvala 0
13 godina
soft kaže...
SimeKZ kaže...

Kako jednom reče jedan mudri forumaš:

SimeKZ kaže...

Netreba ti normabel, treba ti skill... neka on ima Ibarba, Ramosa i ostalo ako ga ja penetriram sa Drmicem, Olicem i Perisicem a u obrani Zambrano i Toprak... wajnate previse a nebi naucili igrat kako treba i obranu i napad.

I dalje moja obrana valja i sve na vrijeme napravim, ali od ovog zadnjeg patcha to ne vrijedi, prije je... Istina je da se previse wajna ja ne bjezim od ovoga sta sam reko... priej ovog patcha je svaka moja rijec stajala, ovo sada nije normalno niti malo.

13 godina
toni100 kaže...

Moj PC - matična ploča - gigbyte ga-ma790x-ds4, procesor - athlon 64 x2 dual core 5200+ 2,70 ghz, grafička - msi ati radeon 5770, 64 bit win., 6 GB RAM.

Kupio sam original igru FIFA15, instalirao origin, no kad je pokrenem igra zapinje i kod najmanjih postavki - najmanja rezolucija i 30 fps.

Mislim da je problem u procesoru. Kupio bi preko njuškala phenom II x4 940 AM2 +.

Da li taj procesor uopće paše ovoj m. ploči i da li time rješavam problem. Ova graf. kartica bi navodno trebala vrtiti igru barem na najnižim postavkama.

Platio sam igru 400 kn, a ne mogu je igrati. Poprilična frustracija. Molim za pomoć. Hvala.

Prvo - zasto si platio 400kn 

Drugo - Dual core... 

17 godina
FIFA 15

Neki dan prodao aguera a danas mi uleti u ovom besplatnom packu. Aj da i meni nekaj uleti nakon 500+ otvorenih packova...

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
movie kaže...

Neki dan prodao aguera a danas mi uleti u ovom besplatnom packu. Aj da i meni nekaj uleti nakon 500+ otvorenih packova...

slazem se,kod mene je to lewandowski ;)

11 godina
0 Ligue 1
7 BPL
2 La liga
1 Bundesliga
1 Seria A
Poruka je uređivana zadnji put sri 24.12.2014 12:01 (The_K).
13 godina
neaktivan
FIFA 15

Ako je već netko pisao o ovome unaprijed se ispričavam.

Kao što ste već svi vidili u FUT-u ima FUTMAS Cup (Profesional), za osvojeni kup dobija se gold pack sa 12 item-a i svi su rare. Svi oni koji su osvojili kup za svako sljedeće osvajanje bi tribali dobit 3.5K coinsa, ali za svako sljedeće osvajanje dobija se Gold pack. Jedini problem je što igrače iz packa ne možete prodavati, ali dobra prilika nekome (ko nema) da složi dobru ekipu. Ja sam u 4. packu dobio Ramiresa, nadam se da ću u sljedećih 5 dana biti bolje sriće.

Hasta La Victoria Siempre
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 15

Ljudi jel bi mi mogao netko dati neke savjete oko tradeanja.Tek sam početnik u tome i ne razumijem se baš u to pa bi mi svaki savjet dobrodošao.

I always tell the truth.Even when I lie.
Poruka je uređivana zadnji put sri 24.12.2014 15:17 (Bruno_K!ng).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
Bruno_K!ng kaže...

Ljudi jel bi mi mogao netko dati neke savjete oko tradeanja.Tek sam početnik u tome i ne razumijem se baš u to pa bi mi svaki savjet dobrodošao.

ako mislis na zamjenu igraca nema toga vise

13 godina
neaktivan
toma20 kaže...
Bruno_K!ng kaže...

Mislim na kupovanje i prodavanje igrača itd. Da se napravi profit.

I always tell the truth.Even when I lie.
11 godina
Bruno_K!ng kaže...
toma20 kaže...
Bruno_K!ng kaže...

ako dobijes u packu nekog dobrog stavis na njega zlatnu trening karticu i stavis da ima 99 utakmica ugovor,i mozes profitirat kolko tolko 

10 godina
neaktivan

Drugo - Dual core... 

Zato jer je toliko koštala u Algoritmu.

Ovo drugo ne razumijem. Paše li ili ne ovaj phenom na moju matičnu ploču i da li je u stanju pokrenut ovu igru.

Poruka je uređivana zadnji put sri 24.12.2014 16:00 (toni100).
12 godina
FIFA 15

za te pare si sada mogo kupit skoro 3 fife

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
toni100 kaže...

Drugo - Dual core... 

Zato jer je toliko koštala u Algoritmu.

Ovo drugo ne razumijem. Paše li ili ne ovaj phenom na moju matičnu ploču i da li je u stanju pokrenut ovu igru.

onda uzmi kutiju i procitaj Sys. Req. i budes vidio sta se trazi.

Isto tako se takve igre ne kupuju u ducanima osim ako nisi neki kolekcionar, fino internet upalis i ugulas.

17 godina
Bruno_K!ng kaže...

Odabereš nekoliko igrača i pratiš njihove cijene na marketu. Vrijebaš i kad naletiš povoljno kupiš i prodaš skuplje. Sva nauka. Sve drugo su gluposti, pogotovo ona da otvaraš packove i ako slučajno nešto dobiješ pa na tog igrača nešto keljiš i tako to. Sva nauka je u tome da kupiš jeftino i prodaš skuplje uz neki profit...

13 godina
neaktivan
FIFA 15

Gift pack, UNTRADABLE

PSN ID: mataraHD7 Origin ID: mataraHD7
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
movie kaže...
Bruno_K!ng kaže...

Odabereš nekoliko igrača i pratiš njihove cijene na marketu. Vrijebaš i kad naletiš povoljno kupiš i prodaš skuplje. Sva nauka. Sve drugo su gluposti, pogotovo ona da otvaraš packove i ako slučajno nešto dobiješ pa na tog igrača nešto keljiš i tako to. Sva nauka je u tome da kupiš jeftino i prodaš skuplje uz neki profit...

nisu gluposti ali ok kako ti kazes hh

13 godina
neaktivan
matić_žu kaže...

Gift pack, UNTRADABLE

Sat vremena kasnije, EA objavi IF Pedra ...

PSN ID: mataraHD7 Origin ID: mataraHD7
13 godina
neaktivan
matić_žu kaže...
matić_žu kaže...

Gift pack, UNTRADABLE

Sat vremena kasnije, EA objavi IF Pedra ...

Da si sat vremena kasnije otvarao, ne bi ga dobio (vjerojatno). Kada igracu izadje IF, njegov card weight se mijenja, tako da si ga dobio i 12 sekundi prije izlaska TOTW nebi ti ništa značilo 

17 godina
toma20 kaže...

nisu gluposti ali ok kako ti kazes hh

Čovjek hoće trgovati na marketu a ti ga savjetuješ da otvara packove pa ako mu se posreći onda to stavi na market i eto tako će zaraditi, ah da, neka još na tog igrača doda koji contracts i napumpa mu statse. Halo? Ne znam jesi ozbiljan ili ga zahebavaš? Ako hoće trgovati na marketu danas je ujutro mogao nakupovati fitness team kartica od 150 do 300 coinsa pa ih kasnije preprodavati. Uvijek će na njima nešto zaraditi. Ako hoće s igračima onda si izabere nekolicinu pa ih prati i povoljne prilike iskoristi ako se ukažu. Sad kad se otvara toliko packova na bidanju može lijepe igrače potegnuti za malo novca pa onda to oploditi. Najgluplja kombinacija mu je svakako otvaranje packova pa ako nešto uleti, tako neće trgovati na marketu.. bar ne uspješno..

17 godina
FIFA 15

Nestao mi je klub iz FUT-a i počelo mi je ponovno... Dali se isto to nekome dogodilo?! U šoku sam, imao sam 20k coinsa i masu igrača i sqadova, WTF?

Koristite blage riječi i jake argumente
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Dodinho kaže...

Nestao mi je klub iz FUT-a i počelo mi je ponovno... Dali se isto to nekome dogodilo?! U šoku sam, imao sam 20k coinsa i masu igrača i sqadova, WTF?

malo smo kupovali coinse heheheheheh

17 godina
Del_Boy97 kaže...
Dodinho kaže...

malo smo kupovali coinse heheheheheh

Šta to tako riješe? Kupio sam ih jednom haha

Koristite blage riječi i jake argumente
12 godina
FIFA 15

nakon 2 kupovanja ti oni klub resetiraju, a nakon 3. dobivaš ban

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice