LJudi moze li pomoc,ne mogu da pristupim ultimet team-u,trazi mi da odaberem pitanje i da na njega odgovorim kao to je radi sigurnosti. Odaberem pitanje i odgovorim medjutim izbaci me i pise da nisam uspeo,i tako se stalno vrtim u krug neznam vise sta da uradim
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ova igra je nevjerojatno bugirana. cak manje sam gameplay koliko sve sitnice okolo od CM-a,be a pro..., bas sve steka, a proslo je koliko, dva mjeseca? idioti.
ova igra je nevjerojatno bugirana. cak manje sam gameplay koliko sve sitnice okolo od CM-a,be a pro..., bas sve steka, a proslo je koliko, dva mjeseca? idioti.
Kako šteka? Može nešto konkretnije?
Mjenjam Arma3 za fifu 14 jer ni fifa 15 mi ne bude radila
imam 4GB rama,grafa HD7770 1GB
Ja imam 960T u kombinaciji s 8GB rama i HD 7850,uglavnom neces imati problema. Nema stekanja,trzanja,a igram na FHD i max settingsima.
nije mi jasno moze li mi neko objasniti zasto mi fifa 15 demo uzasno trza isto mi radi kao sto mi je trzalo na dual coru nikakve razlike nema
CPU AMD Phenom II X4 965 3.4 GHZ
GPU AMD HD 7770 DDR5 1GB
RAM4GB DDR3
WIN 7 Ultimate 64 bit
Sutra kupujem fifu 15 preko G2A.com origin pa me zanima da li na email dobijem cd key ili mogu igru skinuti i drugi dan preko origina?
Sutra kupujem fifu 15 preko G2A.com origin pa me zanima da li na email dobijem cd key ili mogu igru skinuti i drugi dan preko origina?
dobijes key i ako uzmes sa nekakvim njihovim shieldom to ti je euro vise mislim,ovaj iz g2a ti kaze da skines program joinme i moze ti vidjeti desktop kad ti da key ti ga stavis u oring ako valja sve ok ako ne vracaju ti novce i to je to
Evo mog reviewa na IF Ibru ak ikad budete razmisljali ga nabavit http://www.futhead.com/15/reviews/11460/ i NIF http://www.futhead.com/15/reviews/8516/
nije mi jasno moze li mi neko objasniti zasto mi fifa 15 demo uzasno trza isto mi radi kao sto mi je trzalo na dual coru nikakve razlike nema
CPU AMD Phenom II X4 965 3.4 GHZ
GPU AMD HD 7770 DDR5 1GB
RAM4GB DDR3
WIN 7 Ultimate 64 bit
Ponavljam, kao par postova prije. I meni je demo trzao, ali full verzija ni najmanje. Imam Athlon 750k, koji je mrvicu slabiji od 965 i ni najmanje ne šteka!
Imam pitanje u vezi kupnje fifa coinsa,sada sam tek kupio Fifu 15 i nemam previse vremena za trejdanje,a kao svi zelim isprobati neke skuplje igrace.
Pa me interesira koliko to EA provjerava? Jer proslih godina svi znamo koliko su provjeravali kada su cijene u nebo otisle,a na pocetku nove Fife su govorili da ce strogo provjeravati.
A drugo pitanje je kolika je sada dobije coinsa za npr. 100kn.
Hvala unaprijed.
Pokušavam kupiti igru preko g2a paypal plačanje, ali ne prihvača mi nikako. Pita kučnu adresu za shiping, ali zar to ne šalju na email cd key? Prvi put kupujem tako pa ako može pomoć
Upisi sve sta te se trazi i to je to...
Mada mislim da ces puno vise ustediti ako kupis preko meksickog origina plus 20% popusta ako upises ORIGIN20... 27$ ces platit sa popustom.
Na meksičkom sam i probao. Sutra ću opet probati jer žena zaspala, a ona plaća preko paypala. Hvala za taj popust.
Mada mislim da ces puno vise ustediti ako kupis preko meksickog origina plus 20% popusta ako upises ORIGIN20... 27$ ces platit sa popustom.
Je li ovo meksički origin?https://www.g2a.com/fifa-15-origin-cd-key-preorder-global.html
Tu kad ukucam ORIGIN20 izbaci da kod ne valja.
Je li ovo meksički origin?https://www.g2a.com/fifa-15-origin-cd-key-preorder-global.html
Tu kad ukucam ORIGIN20 izbaci da kod ne valja.
ne,skini si hola better internet za chrome upalis to stavis na meksiko,odes na google upises origin kupis tamo fifu i tamo stavis taj kod. ovo sta si stavio je sasvim 10. stranica
Znao sam da nešto radim krivo Sad ću pomalo tako kako si napisao pa se javim kasnije. Hvala
edit: Pojma ja nemam. Skinuo to i ne znam gdje se stavlja opcija mexico. Odustajem...
Nije to za mene. Vama je to očito jednostavno, a za mene previše.
1. Skineš i instaliraš hola better za chrome i nakon toga ti se pojavi ikonica u gornjem desnom kutu, pokraj tipke za opcije.
2. Ideš na origin.com, zatim klikneš na tu ikonicu od hola i odabereš da "pregledavaš kao meksiko"- slika 1
3. Nađeš fifu 15 i dodaš ju u košaricu. Ako se ne snalaziš s jezikom to je onaj narančasti gumb.- slika 2
4. Potvrdiš s narančastim gumbom opet i onda dođe obavijest da se moraš ulogirati, pazi sad moraš isključiti hola better i ulogirati se sa svojim podacima. -slika 3
5. Cijena ostaje ista i jezik, ali više nisi na meks.originu. Upišeš podatke i platiš.
6. Stiže potvrda na mail i na originu ti je dodana fifa 15.
7...
8. Uživaj
SimeKZ, toma20 i GeraltTheWhite hvala vam od srca, igra se skida
Novcici igraju tako velik ulogu da velika vecina klubova u FUTu se sastoje od Balea i ostalih OP igraca. Kretanje s centra je vec normala, postavljanje igraca zesci shit... Idem u napad sa pola ekipe, ali u obranu se vraca samo njih par makar imaju WR tocno onakav kakav treba za defanzivan nogomet.
Ako je bio patch usro je jos vise, ako nije bio... treba ga... vecini pase, steta. FIFA 15 je teski fail, PES je teski fail... nemamo sta igrat.
Novcici igraju tako velik ulogu da velika vecina klubova u FUTu se sastoje od Balea i ostalih OP igraca. Kretanje s centra je vec normala, postavljanje igraca zesci shit... Idem u napad sa pola ekipe, ali u obranu se vraca samo njih par makar imaju WR tocno onakav kakav treba za defanzivan nogomet.
Ako je bio patch usro je jos vise, ako nije bio... treba ga... vecini pase, steta. FIFA 15 je teski fail, PES je teski fail... nemamo sta igrat.
Zabijem u 90+ minuti gol. Znači, ostao je još jedan napad. Stavim taktiku autobus pred golom. Lik krene s centra. vrati malo unazad i duga na mojih 16metara. Dva njegova igrača solo stoje. Stopera nigdje a bočni ostao na svojoj poziciji kako ne bi bilo zaleđe. K vragu, svi moji igrači su na svojoj polovici ali dva stopera nema nigdje jer je igra odlučila da moram popiti gol.
Zar u nogometu nije logično da igrač stane pored igrača i zar se ne deru stalno treneri, bliže, bliže igraču. Ovdje svi bježe od igrača.
80 minuta pobirem sve visoke lopte i onda zadnjih 10 minuta nitko više ne stoji pored protivnika koji nesmetano prima takve lopte
Što se kretnji igrača općeniti tiče to je goli ku..c. Danas sam malo igrao fifu14 i ona je po tom pitanju svemirski brod za ovu novu sprdnju od igre.
Općenito to je jedan anarhičan nogomet u kojem su uništena sva osnovna nogometna pravila i logika.
No kako kažeš, ima ljudi kojima se ovo sviđa i kojima ovo paše... teško je svima udovoljiti..
Golmane nisam spomenuo, nema smisla...
Kupiti fifu 15 ili 14? Fifa 14 duplo jeftinija od 15... Jel sta bolja fifa 15 od 14 i jel se ispalti kupiti 15 ili ne?

pozdrav
htio bi da pitam imam grafu hd 7770 vtx3d i kada igram zahtjevnije igre tipa fifa 15 graficka mi se grije do 80 stupnjeva i naravno kuler se ukljuci i bucan je.Sad me zanim kako da rijesim taj problem da mi se grafa ne zagrijava puno i da ne bruji
imam hp kuciste
I ovog Ibarba nabijem na qrac
Svaki drugi meč Ibarbo, pa da bar onda igra neku igru, ne, on cijeli je.beni meč na ibarba i spama sprint. Prođe me volja za igranjem FUT-a kad to vidim...
Ima i tu među vama majstora "Ibarbo" playstyle? A kaj je najžalosnije to se može raditi sa svakim igračem kaj ima pace iznad 80, sa bekovima se može prešprintat kroz cijeli teren i kroz cijelu obranu. Bude li u planu kakav patch da se smanji taj pace ili su ljudi stvarno zadovoljni s tim?
I ovog Ibarba nabijem na qrac
Svaki drugi meč Ibarbo, pa da bar onda igra neku igru, ne, on cijeli je.beni meč na ibarba i spama sprint. Prođe me volja za igranjem FUT-a kad to vidim...
Ima i tu među vama majstora "Ibarbo" playstyle? A kaj je najžalosnije to se može raditi sa svakim igračem kaj ima pace iznad 80, sa bekovima se može prešprintat kroz cijeli teren i kroz cijelu obranu. Bude li u planu kakav patch da se smanji taj pace ili su ljudi stvarno zadovoljni s tim?
da to sam i ja reko da nema glupljeg igraca brz,jak,visok ima sut sta mu jos treba hh
Ramos, Ibarbo, Aubameyang... slozeni ko bogovi a ne znaju hodat. Yep, brijem da sam imo 5 poraza, upravo sam na 21 nakupio u samo 1 i pol dan
14,15 poraz za redom, nikad mi se ovo nije dogadalo... Bernard mi izgura Khediru i ode sam na gol, ma koliko god ja tipkao krug ili uklizo. Fasciniran sam kako jos nisam nsit arazbio.
14,15 poraz za redom, nikad mi se ovo nije dogadalo... Bernard mi izgura Khediru i ode sam na gol, ma koliko god ja tipkao krug ili uklizo. Fasciniran sam kako jos nisam nsit arazbio.
da od zadnjeg patcha ja sam ih imao jedno 11-12 sigurno zaredom...