FIFA 15

poruka: 7.673
|
čitano: 776.074
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
FIFA 15

Možete mi molim Vas malo više reći o ovoj igrici, da sada ne čitam unatrag stotinu stranica...

Da li je besplatna, da li je multiplayer, ako se plaća koliko, i da li je moguće skinuti crack?

Baš me zaboli ljudska glupost..
Moj PC  
1 13 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: FIFA 15
Božoo kaže...

Možete mi molim Vas malo više reći o ovoj igrici, da sada ne čitam unatrag stotinu stranica...

Da li je besplatna, da li je multiplayer, ako se plaća koliko, i da li je moguće skinuti crack?

250 kn,dzaba samo ukradena i nema cracka

Multyplayer modovi su zarazni i imat ces oko 500 sati,ako ne i vise na njoj

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
15 godina
jel to opet fut broken?
One ring to bring them all and in the darkness bind them
13 godina
neaktivan
jovial kaže...
movie kaže...
dreammaker kaže...

Ima li ovdje još koga da na kick offu doda loptu unazad? Da ne puca finessove sa 30 metara i bude sretan jer je zabio gol za koji je zasluženo izbugirano pozicioniranje golmana? Da ne ptretrčava sa 85+ pacerima preko cijelog terena kroz cijelu utakmicu? Ima li takvih korisnika ovdje na forumu? Nitko ne komentira stilove igre, a svjestan sam da velika većina igra upravo ovako kako sam iznad napisao. Zanima me, vi koji igrate na taj "fifa način", u čemu je poanta? Koji je gušt? Stvarno ikoga čini sretnim zabiti gol za koji je svjestan da je pao samo zbog buga. Da ne govorim o onom liku koji se nekoliko stranica prije žali što više njegovi suigrači ne brane umjesto njega nego on eto jadan mora sve obavljati sam.. Pa zar je stvarno toliko degenerika oko mene?

NHF svima koji se pronađu u ovom postu..

Problem u cijeloj tvojoj priči je što programeri sve ovo što si nabrojao ne doživljavaju kao bug već tako shvaćaju nogomet. Zato sam i rekao da oni ne vide problem niti će ga popraviti ma kako su me neki uvjeravali u suprotno.

Kako sam već rekao, izgleda mi kako se ove godine igrači slabije kreću i otkrivaju te se na taj način namjerno guši kombinatorika a potencira soliranje i davljenje igre i lopte s pacerima..

probajte manual, ili semi manual. posve druga igra.

on i igra samo na maual ;)

[19xx]C3c1l
16 godina
C3c1l kaže...
jovial kaže...
movie kaže...
dreammaker kaže...

Ima li ovdje još koga da na kick offu doda loptu unazad? Da ne puca finessove sa 30 metara i bude sretan jer je zabio gol za koji je zasluženo izbugirano pozicioniranje golmana? Da ne ptretrčava sa 85+ pacerima preko cijelog terena kroz cijelu utakmicu? Ima li takvih korisnika ovdje na forumu? Nitko ne komentira stilove igre, a svjestan sam da velika većina igra upravo ovako kako sam iznad napisao. Zanima me, vi koji igrate na taj "fifa način", u čemu je poanta? Koji je gušt? Stvarno ikoga čini sretnim zabiti gol za koji je svjestan da je pao samo zbog buga. Da ne govorim o onom liku koji se nekoliko stranica prije žali što više njegovi suigrači ne brane umjesto njega nego on eto jadan mora sve obavljati sam.. Pa zar je stvarno toliko degenerika oko mene?

Problem u cijeloj tvojoj priči je što programeri sve ovo što si nabrojao ne doživljavaju kao bug već tako shvaćaju nogomet. Zato sam i rekao da oni ne vide problem niti će ga popraviti ma kako su me neki uvjeravali u suprotno.

Kako sam već rekao, izgleda mi kako se ove godine igrači slabije kreću i otkrivaju te se na taj način namjerno guši kombinatorika a potencira soliranje i davljenje igre i lopte s pacerima..

U FUTu igram semi - manual kombinaciju doduše.. Prevelika je razlika između manual i assisted da bi bilo igrivo..

šumski put je bio ravan.
13 godina

Hvala, čekamo onda crack! :)

Baš me zaboli ljudska glupost..
14 godina
FIFA 15

trebam pomoc. imam Onuohu i Smallinga i sad mi je dosao Rojo. koja bi bila najbolja kombinacija?

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.10.2014 12:50 (Crofarmer).

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
dreammaker kaže...
C3c1l kaže...
jovial kaže...
movie kaže...
dreammaker kaže...

U FUTu igram semi - manual kombinaciju doduše.. Prevelika je razlika između manual i assisted da bi bilo igrivo..

ah pa ti pricas o futu... pa svi znaju da je to abjuzani fliper, tu nema pomoci. 

16 godina
jovial kaže...
dreammaker kaže...
C3c1l kaže...
jovial kaže...
movie kaže...
dreammaker kaže...

ah pa ti pricas o futu... pa svi znaju da je to abjuzani fliper, tu nema pomoci. 

Odigrao sam nekoliko utakmica Seasonsa i ne vidim neku pretjeranu razliku u gameplayu ove godine. Abuseri su i ovdje i tamo. Jedino što pali je smiriti drastično igru jer tada podivljaju i počnu griješiti.

šumski put je bio ravan.
15 godina
zadnja utakmica sezone, treba mi bod za title i naravno da me izbaci iz cijelog futa u 70. minuti...
13 godina
FIFA 15

Pa maintence je...

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
gdje to obično najave? ne vidim ništa na fb ili twitteru
13 godina
neaktivan
Crofarmer kaže...

trebam pomoc. imam Onuohu i Smallinga i sad mi je dosao Rojo. koja bi bila najbolja kombinacija?

Ja sam krenio sastavljat BPL za fut, uzeo Onuohua i Vlaara, jedna od opcija ti je i Onuohu i Kaboul.

PSN ID: mataraHD7 Origin ID: mataraHD7
14 godina
odjavljen
FIFA 15

skidam fifu i bude mi na 90% vratim se za par minuta i kad ono sad 77%

wtf?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Dino.Randic kaže...

wtf?

It's magic

Xfire: lxexo // Steam: leozjeee // BF4: http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/leo_ZJEEEh/
14 godina
odjavljen
Nisam Ja,Nisi Ti kaže...
Dino.Randic kaže...

wtf?

It's magic

da stvarno magija i to mi se opet dogodilo ovaj puta doslo do 85 pa natrag na 75..

11 godina
Re: Fifa 15

Ako niste primijetili u FUT settingsima GamePlay je na fast,dok u svim ostalim modovima je na normal,zato vam demo nije isti kao full igra.

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.10.2014 15:54 (The_K).
12 godina
FIFA 15

TOTW 4

Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
Del_Boy97 kaže...

TOTW 4

Henriquez zabio hattrick Lokomotivi i nije u TOTW )=

...Vrhunac moje popularnosti je bio kada me 50 cent spomenuo u pjesmi...
11 godina
neaktivan
FIFA 15

Uhhhhh... Kakav ulov!!! {#}

http://gyazo.com/8517174d8b4f0cee6bb2ea23da137213

Skupljam za njega a on uleti u pack-u...Jaaoooo!!!

Možda je nekome smiješno, ali za mene je ovo jako potreban i cijenjen igrač, a sve u cilju napredovanja kroz divizije.

KODAK17 and Anchor Man = interblueNick Origin ID: interblueNick8
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
zas bi bilo smijesno, 2. najbolji cdm u bpl-u

nego, ko je ivancro1? gubio 2-0 u 25. minuti i počeo si zabijat golove lol
17 godina
matić_žu kaže...

Kada želim dodati loptu igrač ju pusti par metara ispred sebe, stane, i tako stoji ko mulac dok protivnik oduzima loptu.
Zbilja sam gotov sa fifom, precijenjena glupost -.-

Mislio sam da se to samo meni događa?

Izbijem loptu igrači sa kvadratom i skoro uvijek je opet pokupi taj igrač kojem sam izbio jer moji igrači stoje ko mulci i gledaju.

I to što veliš kad loptu propusti ispred sebe i lik onako stoji i gleda, a onda CPU reagira brzinom svjetlosti i pokupi loptu.

Još mi se ne sviđaju reakcije cpu-a, kao da zna svaki moj potez unaprijed (npr. gdje i kad ću napravit tackle), prođe mi kroz 3 igrača ko messi sa nekim bronze igračem.

Itd.

Ali uza sve to i dalje se da igrat.

Fortune favours the brave
11 godina
neaktivan
FIFA 15

neki patch za pc 150+ mb, zna neko sta je popravljeno ?

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
FIFA 15

Uhhh ODLIČNOOO! Nadam se da će patch donijeti nešto dobro, a ovi što su se brzopleto rješili igre puknuti od mukee. {#}

KODAK17 and Anchor Man = interblueNick Origin ID: interblueNick8
Moj PC  
1 3 hvala 0
11 godina
Hyperion kaže...
matić_žu kaže...

Kada želim dodati loptu igrač ju pusti par metara ispred sebe, stane, i tako stoji ko mulac dok protivnik oduzima loptu.
Zbilja sam gotov sa fifom, precijenjena glupost -.-

Mislio sam da se to samo meni događa?

Izbijem loptu igrači sa kvadratom i skoro uvijek je opet pokupi taj igrač kojem sam izbio jer moji igrači stoje ko mulci i gledaju.

I to što veliš kad loptu propusti ispred sebe i lik onako stoji i gleda, a onda CPU reagira brzinom svjetlosti i pokupi loptu.

Još mi se ne sviđaju reakcije cpu-a, kao da zna svaki moj potez unaprijed (npr. gdje i kad ću napravit tackle), prođe mi kroz 3 igrača ko messi sa nekim bronze igračem.

Itd.

Ali uza sve to i dalje se da igrat.

Zato i vecina ljudi igra online,kad igras na legendary CPU ti zna svaki potez,nemozes kako nikako predriblat.

14 godina
Ismirko kaže...

Naravno da ne jer je EA pun nesposobnih ljudi. Kad već forsiraju svoj game client onda bi bilo logično da ti barem daju informaciju što je donio patch kod prvog pokretanja igre nakon patcha. Bit će valjda objavljeno za par dana na fifa forumu, vjerojatno nisu ni sami sigurno što točno su mijenjali.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
15 godina
FIFA 15

Pitanje. Kakav je matchmaking.

Imam Fifu 14, deleto sam klub za vikend i krenio ultimate team iz početka. Sada, u prvoj diviziji, igram protiv ekipa u kojima su Yaya Toure, Aguero, Hazard, Silva, Nasri, Muller i ekipa sa 85+. Stvarno užas. Moja ekipa ima rating 50-60 a njihova 90+.

Zanima me dešava li se to i u Fifi 15, ili vi koji ste uletili sad u FUT dobivate dostojne protivnike?

...Vrhunac moje popularnosti je bio kada me 50 cent spomenuo u pjesmi...
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
FIFA 15

Nije mi jos zavrsio update al sam procitao negdje da su vratili latency indicator

EDIT

http://forum.ea.com/uk/posts/list/2955695.page  :O

Hexfire kaže...
Ismirko kaže...

Naravno da ne jer je EA pun nesposobnih ljudi. Kad već forsiraju svoj game client onda bi bilo logično da ti barem daju informaciju što je donio patch kod prvog pokretanja igre nakon patcha. Bit će valjda objavljeno za par dana na fifa forumu, vjerojatno nisu ni sami sigurno što točno su mijenjali.

Ovaj put si se za.ebo :P

http://forum.ea.com/uk/posts/list/0/2955705.page

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
Poruka je uređivana zadnji put sri 8.10.2014 20:41 (KiCo77).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 15

Ima li ko ideju kaj treba napravit da mi zapamti postavke kontrolera (ono "Alternative" layout i assist postavke) da ne moram ih svaki put podešavat kad uđem u igru? Imam dojam da je to zbagirano od početka i nikako ne pamti...

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice