FIFA 15

poruka: 7.673
|
čitano: 776.876
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: FIFA 15
Raoul kaže...

Koja dva igraca da kupim za cm ili cmd, jer su mi ova 2 fizicku preslaba (talijanska ili engleska liga), a da nisu preskupi

https://www.easports.com/fifa/ultimate-team/web-app/show-off?showoffId=gtwA91tvnLorK:pc

mogu ti rec za engleze, tj. englesku ligu

Fernando
Sandro
Ramsey

Schneiderlin

17 godina
Raoul kaže...

Sorry, što ti znači 3CHE?, ako misliš na chemistry, nije 3 nego je 7.

Pa ne znam, kad sam pogledao lucas ti ima che3? Na RW ti je...

http://gyazo.com/0a40d6bc1226ef296590c9e875ff4691

Poruka je uređivana zadnji put uto 7.10.2014 12:27 (movie).
12 godina
neaktivan
FIFA 15

u futu, jeli mi moze iko rec kako namjestit npr taktiku da npr cdm nikad ne ide u napad. i da ne moram prije svake utakmice to namistat?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 15

zasto mi izbacuje ovu grešku u demo-u http://prntscr.com/4tws59

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Drky1991 kaže...

zato jer je smece koje nis nevalja, krcato bugova i poluproizvod kojem nabijaju cijenu a ne vrijedi ni upola koliko kosta..

12 godina
Drky1991 kaže...

jel ims windows media player instaliran?

13 godina
neaktivan
FIFA 15

neznam zasto se vise nemoze skinuti demo :S

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

nemam

12 godina
FIFA 15

znam da zvucio glupo, ali ga probaj instalirat

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

ipak imam instaliran wmp i izgleda da nije do toga

uz win bude instaliran program

Poruka je uređivana zadnji put uto 7.10.2014 18:40 (Drky1991).
13 godina
neaktivan
Drky1991 kaže...

NET Framework jel imaš?

PSN ID: mataraHD7 Origin ID: mataraHD7
17 godina
matić_žu kaže...
Drky1991 kaže...

NET Framework jel imaš?

Ma to se događalo i na staroj fifi. Kad ti se to dogodi jednostavno zatvori origin pa ga ponovno otvori i uđi u igru. Meni se to znalo dogoditi u prošloj fifi i nakon opisane radnje sve je radilo..

13 godina
neaktivan

imam...

uđe mi  u igru...do onog prvog loadinga(ako sam u prozoru) a ako sam van prozora onda do oni zastavica kad se jezik bira i sve dok sam van prozora ne izbacuje iz igre...cim uđem u prozor odma izbaci

17 godina
FIFA 15

Od jučer ne dobivam XP i FCC coine dok igram Kick Off ili FUT Single Player season, a fixa nema.

Fortune favours the brave
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Hyperion kaže...

Od jučer ne dobivam XP i FCC coine dok igram Kick Off ili FUT Single Player season, a fixa nema.

Meni je isto stajalo na mjestu par tekmi al sad normalno radi..

Inace dobio danas lewandowskog u paketicu sad razmisljam dali danga prodam za cca 200k ili da ostavim..??

13 godina

PACE 15

13 godina
BoobZ kaže...

PACE 15

Los si onda frende. Ako meni Messi nije proso u niti jednoj tekmi koju sam igro, onda ja to nebi nazvo PACE 15, vec NOOB 15.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
14 godina
SimeKZ kaže...
BoobZ kaže...

PACE 15

Los si onda frende. Ako meni Messi nije proso u niti jednoj tekmi koju sam igro, onda ja to nebi nazvo PACE 15, vec NOOB 15.

Pusti ga, on nas voli svakih par dana obavijestit o trenutnom stanju fife

http://puu.sh/c3c2i/d1d7ef562d.png

P.S. proslo ti je onih 24h koje spominjes u postu

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
13 godina
SimeKZ kaže...
BoobZ kaže...

PACE 15

može i tako {#}

12 godina
BoobZ kaže...
SimeKZ kaže...
BoobZ kaže...

PACE 15

može i tako {#}

HEJT 15 -  i dalje ju igra

Poruka je uređivana zadnji put uto 7.10.2014 21:12 (Del_Boy97).
13 godina
neaktivan
FIFA 15

3 sezone boravim u DIV4, dobijem priliku za promociju, Nani zabije u 90.min za 2-1 ja sretan, kad ono DNF..

TNX EA

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
FIFA 15

Ima li ovdje još koga da na kick offu doda loptu unazad? Da ne puca finessove sa 30 metara i bude sretan jer je zabio gol za koji je zasluženo izbugirano pozicioniranje golmana? Da ne ptretrčava sa 85+ pacerima preko cijelog terena kroz cijelu utakmicu? Ima li takvih korisnika ovdje na forumu? Nitko ne komentira stilove igre, a svjestan sam da velika većina igra upravo ovako kako sam iznad napisao. Zanima me, vi koji igrate na taj "fifa način", u čemu je poanta? Koji je gušt? Stvarno ikoga čini sretnim zabiti gol za koji je svjestan da je pao samo zbog buga. Da ne govorim o onom liku koji se nekoliko stranica prije žali što više njegovi suigrači ne brane umjesto njega nego on eto jadan mora sve obavljati sam.. Pa zar je stvarno toliko degenerika oko mene?

NHF svima koji se pronađu u ovom postu..

šumski put je bio ravan.
Moj PC  
16 3 hvala 5
12 godina
neaktivan
dreammaker kaže...

Ima li ovdje još koga da na kick offu doda loptu unazad? Da ne puca finessove sa 30 metara i bude sretan jer je zabio gol za koji je zasluženo izbugirano pozicioniranje golmana? Da ne ptretrčava sa 85+ pacerima preko cijelog terena kroz cijelu utakmicu? Ima li takvih korisnika ovdje na forumu? Nitko ne komentira stilove igre, a svjestan sam da velika većina igra upravo ovako kako sam iznad napisao. Zanima me, vi koji igrate na taj "fifa način", u čemu je poanta? Koji je gušt? Stvarno ikoga čini sretnim zabiti gol za koji je svjestan da je pao samo zbog buga. Da ne govorim o onom liku koji se nekoliko stranica prije žali što više njegovi suigrači ne brane umjesto njega nego on eto jadan mora sve obavljati sam.. Pa zar je stvarno toliko degenerika oko mene?

Svaka ti dala.

Pogodi si u sridu..

11 godina
neaktivan
FIFA 15

Pozdrav svima :) 

Zamolio bih nekoga da mi pomogne.. kada pokrenem full Fifu 15 ili Fifu 15 DEMO(Intel i7 3630QM, NVidia GeForce 670M 3Gb, 8Gb RAM, 17,3" Full HD, Win8 64x) igra se prekine(nekad prije, poslije ili za vrijeme utakmice) i izbaci mi poruku d3d11.dll i kad skinem i ubacim taj .dll file u System32 kaže mi CLR20r3 error nakon nekog vremena igre.. I nakon toga restartam lap i nece da mi otvori desktop uopce, nego bude crno, pa moram vracati na vrijeme kad je radio ispravno.. Sad ponovo skidam Fifu i trazim prijedlog/savjet sta da radim, jer opet izbacuje poruku o d3d11.dll erroru. Naravno da mi je Fifa 14/Fifa14 DEMO radila bez ikakvih problema. Svi driveri, .NET, C++ i ostalo je up to date. WMP je bio iskljucivan, reboot, pa ukljucivan, sve pokretano kao admin i nece. DX 11 imam odkad imam lap.

Bilo kakav konstruktivan prijedlog bi mi dobro dosao, jer se vec dva dana igram s tim i pomalo krece ici na zivce. Hvala. ;) 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

jel i vas spaja sa 85 rated pay to win ekipama? zadnjih par tekmi samo takve mi spaja :/

14 godina
BoobZ kaže...

jel i vas spaja sa 85 rated pay to win ekipama? zadnjih par tekmi samo takve mi spaja :/

FUT nikad nije bio pay to win. 

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
17 godina
dreammaker kaže...

Problem u cijeloj tvojoj priči je što programeri sve ovo što si nabrojao ne doživljavaju kao bug već tako shvaćaju nogomet. Zato sam i rekao da oni ne vide problem niti će ga popraviti ma kako su me neki uvjeravali u suprotno.

Kako sam već rekao, izgleda mi kako se ove godine igrači slabije kreću i otkrivaju te se na taj način namjerno guši kombinatorika a potencira soliranje i davljenje igre i lopte s pacerima..

12 godina
neaktivan
movie kaže...
dreammaker kaže...

Problem u cijeloj tvojoj priči je što programeri sve ovo što si nabrojao ne doživljavaju kao bug već tako shvaćaju nogomet. Zato sam i rekao da oni ne vide problem niti će ga popraviti ma kako su me neki uvjeravali u suprotno.

Kako sam već rekao, izgleda mi kako se ove godine igrači slabije kreću i otkrivaju te se na taj način namjerno guši kombinatorika a potencira soliranje i davljenje igre i lopte s pacerima..

probajte manual, ili semi manual. posve druga igra.

13 godina
neaktivan
movie kaže...
dreammaker kaže...

Movie sta se cudis,to su Kanađani glupi koji nogomet nazivaju Soccer

Sta dalje reci,zato im je i nogomet jedan od losije pozicioniranih sportova jer su glupi i odjednom je football Soccer

Nemaju oni pojma ili ne zele da imaju

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
13 godina
neaktivan
FIFA 15

Kada želim dodati loptu igrač ju pusti par metara ispred sebe, stane, i tako stoji ko mulac dok protivnik oduzima loptu.
Zbilja sam gotov sa fifom, precijenjena glupost -.-

Moj PC  
1 2 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice