FIFA 15

poruka: 7.673
|
čitano: 832.016
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: FIFA 15
jel' ga ovaj movie tolko kenyao i u FIFA14 temi? da se psihički pripremim ak ću sudjelovat u ovoj aktivnije
One ring to bring them all and in the darkness bind them
Moj PC  
10 1 hvala 0
13 godina
The Unforgiven kaže...
jel' ga ovaj movie tolko kenyao i u FIFA14 temi? da se psihički pripremim ak ću sudjelovat u ovoj aktivnije

Yep... upravu je i ne mozes dalje. 

Neka niti ne otvore Web App, ne treba ga nikako.

Opet kazem, ako oni imaju podatke da preko trade offera ide nesto, onda je dobro da su ga maknuli. Sve, samo da se market vrati na FIFA 10,11,12 gdje su cijene bile perfektne... i jedino si mogao igranjem doci do profita, jer trade nije bio moguc posto su se cijene znale od pocetka do kraja.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
15 godina
FIFA 15

Nema igre koja je uspijela riješiti problem sa gold sellerima, pa neće ni EA. Ovo ni više izgleda kao mazanje očiju nego nešto što će donijeti vidljivi napredak. Mogu probati zaplašiti ove ko movie, pričati da će sad češće kažnjavati gold sellere, ali na kraju dana je tu ista stvar ko i s zaštitom od piratiziranja. Najviše će trpjeti pošteni kupci ili u ovom slučaju oni koji igraju fut zbog igranja.

Fora zvuči na papiru da će EA sad lakše pratiti sumnjive transakcije itd, ali za svaki account koji banaju si je seller zaradio za 4 nova accounta. 

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
0 3 hvala 0
17 godina
The Unforgiven kaže...

Ono što ne možeš shvatiti, preskoči. Što te smeta, isto preskoči, što te ne interesira, zaobiđi a kad komentiraš gledaj da ne vrijeđaš druge oko sebe..

13 godina
neaktivan
FIFA 15

Ljudi kako ne razumijete?

To su napravili da shebu youtubere koji su i napravili ovo sranjr od marketa.Obo znaci,nema reklame,nema prodaje coinsa,nema hebanja marketa

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
FIFA 15

Većina movie-evih postova : " Prvo retoričko pitanje? Drugo bezvezno pitanje? Treće "ja sam gazda" pitanje? Dugačko i sto put ponavljano i isprežvakano obrazloženje. Zaključak koji se nadovezuje na sljedeći njegov post." 

And on and on and on...

dobro je movie skužili smo,više nemaš ni TD-ova jer nitko ne čita to jer svi znaju kaj pišeš,smiri doživljaje.

Istina,trade nema smisla micat. Ja ću stranici platit i reć da sam stavil modrića za pola milje il 550k ako se pokriva taksa i ako sve štima on će kupit i svi sretni i zadovoljni...samo ja neću moć npr. s simekom zamijenit hazarda...totalno bezveze...

Sad ću o tom 3 posta pisat....

Najbolje stave oni cijenu u neki kadalog za svakog igrača,ovisno o overalu ligi i repki. Npr modrić košta 50k i skupljaš za njega i kupiš,ak nećeš možeš ga prodat EA za pola cijene...nema marketa nema coinsellera nema ništa. Malo gubi čar al bi se privikao i nema varanja. Pointsi i dalje mogu biti za kupnju tih igrača. A packove stavit neke posebnosti,nez koje,tipa kopačke kaj povečaju pace,bezveze nekaj...

Moj PC  
5 2 hvala 0
15 godina
FIFA 15

Neznam jel fake al evo

Edit: Fixan link.

PSN: Chov1ch
Poruka je uređivana zadnji put sri 17.9.2014 23:18 (Encyanix).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 15

nema nista...

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 15

Previse nadanja da ce cjene biti nize Ibre, CR a ili Messi a. Uveli su zato Posudjivanje igraca. Gotovo sam siguran da ce Ibra biti barem 1-2 milje, a skupiti toliko samom igrom skoro je pa nemoguce. Cjene ce vjerujem biti indeticne i vise ce biti paznje posveceno kad stavljas karticu na market. Kao i po tome nacinu ako i kupis karticu i kad je prodajes po istoj cjeni opet gubis na EA taksi. Tako da kako god okrenuo biti ces u gubitku. Mozda ne bude bio problem prodati nekome igraca koji vrijedi 5k za 100k ali mozda se bude davala opomena po dnevnom limitu zarade. Svejedno bilo kako bilo oni idu na to da povecaju prodaju bodova ili neceg novog mozda ako uvedu, pa ako su na to mislili onda su trebali staviti neku svoju cjenu za kartice s bodovima a ne samo da sluze za kupovanje paketica. I svega ce biti i dalje samo cemo mi teze dolaziti do Ibre, CR a ili MEssi a osim putem Loan a. Vise ce se cjeniti u ekipi kad imas jednog yayu a a tesko ces doci do toga da si slozis full mix momcad if motm tots. Za sad su ovo sve nagadjanja, a kad izadje FIFA sve cemo znati.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
izvone kaže...

Istina,trade nema smisla micat. Ja ću stranici platit i reć da sam stavil modrića za pola milje il 550k ako se pokriva taksa i ako sve štima on će kupit i svi sretni i zadovoljni...samo ja neću moć npr. s simekom zamijenit hazarda...totalno bezveze...

Pa ako si pismen onda vidiš da sam odgovarao na tri posta koji ne misle kao ti. Oni tvrde da će se sada uništiti prodavači a i ti se slažeš da neće niti ovaj postupak ima smisla. Ako imaš mišljenje i netko ti kaže da nisi u pravu, makar njegov argument nema smisla, nećeš odgovoriti? Ja nisam o tome pisao tri posta, samo sam trojci odgovarao jer smo ušli u raspravu.. kaj je sad zabranjeno ući u raspravu na forumu i braniti svoj stav kad ti netko kaže da nisi u pravu?

16 godina
FIFA 15

Baš mislil da će noćas pustit da smanje opterećenje na serverima jer su svi čekali za danas....

EA Sports Its in the maintance....not in the game

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
movie kaže...
izvone kaže...

Pa ako si pismen onda vidiš da sam odgovarao na tri posta koji ne misle kao ti. Oni tvrde da će se sada uništiti prodavači a i ti se slažeš da neće niti ovaj postupak ima smisla. Ako imaš mišljenje i netko ti kaže da nisi u pravu, makar njegov argument nema smisla, nećeš odgovoriti? Ja nisam o tome pisao tri posta, samo sam trojci odgovarao jer smo ušli u raspravu.. kaj je sad zabranjeno ući u raspravu na forumu i braniti svoj stav kad ti netko kaže da nisi u pravu?

Da jednom,al si se ponavljao 3 puta,rečeš jednom i dosta,a ti svaki drugi post lupaš isto,nemam ja ništa protiv da ti braniš i izražavaš svoje mišljenje.

17 godina
izvone kaže...

Da jednom,al si se ponavljao 3 puta,rečeš jednom i dosta,a ti svaki drugi post lupaš isto,nemam ja ništa protiv da ti braniš i izražavaš svoje mišljenje.

Pa nisam ja kriv što su mi se trojca obratila? Da nije niti jedan bilo bi nula postova..

Prije dva sata sam rekao da im je pao web i prije nego je izašao. Nisu ni novce sposobni uzeti a olfo će onemogućiti trgovinu coinsima na marketu... svašta..

Poruka je uređivana zadnji put sri 17.9.2014 23:28 (movie).
14 godina
FIFA 15

Prosle godine je dosao 2 dana ranije, ove godine ce 2 dana kasnije (mozda)

And balance is restored to the universe...

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
movie kaže...
izvone kaže...

Pa nisam ja kriv što su mi se trojca obratila? Da nije niti jedan bilo bi nula postova..

Prije dva sata sam rekao da im je pao web i prije nego je izašao. Nisu ni novce sposobni uzeti a olfo će onemogućiti trgovinu coinsima na marketu... svašta..

Da...ha ha..

17 godina
neaktivan
FIFA 15

Od kud je najpovoljnije uzeti Ultimate Edition? Dal postoji kakav preorder a da nije Origin?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Sova kaže...

Od kud je najpovoljnije uzeti Ultimate Edition? Dal postoji kakav preorder a da nije Origin?

Meksicki origin...260kn

Gas Guzzlers Extreme na Steamu!
16 godina
movie kaže...
izvone kaže...

Ne tvrdi nitko da će se prodavači coinsa uništiti, već tvrdimo da će ih biti lakše pratiti. Koliko će to biti bolje naspram prošle godine - ne znamo. Ako već nemaš normalan argument, nemoj se sramotiti po forumu.

Bahato pristupaš dečku počevši post riječima "Pa ako si pismen..", a istovremeno si dovoljno forumski nepismen da ne znaš koristiti višestruko citiranje. 

šumski put je bio ravan.
17 godina
dreammaker kaže...

Ne tvrdi nitko da će se prodavači coinsa uništiti, već tvrdimo da će ih biti lakše pratiti. Koliko će to biti bolje naspram prošle godine - ne znamo. Ako već nemaš normalan argument, nemoj se sramotiti po forumu.

Bahato pristupaš dečku počevši post riječima "Pa ako si pismen..", a istovremeno si dovoljno forumski nepismen da ne znaš koristiti višestruko citiranje. 

Nije bahato nego činjenica. Ako si pismen onda možeš vidjeti da sam u prepisci s tri različite osobe a ne da tri puta stavljam isti post. Zašto bih zbog toga koristio višestruko citiranje? Nisam im odgovarao u istom trenutku, već kako su postavljali postove. U čemu je problem? Ne znam zašto sada prelaziš s termina "lakše pratiti" a večeras ste svi bili oduševljeni kako će ovim idiotskim potezom biti vraćena ravnoteža u svemir i svi sretni i zadovoljni igrati s igračima po "realnim" cijenama? I dalje tvrdim da je potez bezveze i linija manjeg otpora koja će više pogoditi poštene igrače nego lihvare coinsima.

16 godina
movie kaže...
dreammaker kaže...

Nije bahato nego činjenica. Ako si pismen onda možeš vidjeti da sam u prepisci s tri različite osobe a ne da tri puta stavljam isti post. Zašto bih zbog toga koristio višestruko citiranje? Nisam im odgovarao u istom trenutku, već kako su postavljali postove. U čemu je problem? Ne znam zašto sada prelaziš s termina "lakše pratiti" a večeras ste svi bili oduševljeni kako će ovim idiotskim potezom biti vraćena ravnoteža u svemir i svi sretni i zadovoljni igrati s igračima po "realnim" cijenama? I dalje tvrdim da je potez bezveze i linija manjeg otpora koja će više pogoditi poštene igrače nego lihvare coinsima.

Smiješan si movie. 

Da znaš o čemu baljezgaš znao bi da sam ja upravo "lakše pratiti" iskoristio u svojem postu na ovu temu. Pročitaj bolje stranicu prije.

Nitko nije rekao da će ovime spriječiti coin sellanje, već se nadamo da će EA sada uistinu LAKŠE PRATITI govnare od kojih ti i tebi slični kupuju coinse. 

šumski put je bio ravan.
17 godina
dreammaker kaže...

Smiješan si movie. 

Da znaš o čemu baljezgaš znao bi da sam ja upravo "lakše pratiti" iskoristio u svojem postu na ovu temu. Pročitaj bolje stranicu prije.

Nitko nije rekao da će ovime spriječiti coin sellanje, već se nadamo da će EA sada uistinu LAKŠE PRATITI govnare od kojih ti i tebi slični kupuju coinse. 

Ako je itko ovdje smiješan onda si to ti u svojoj netrpeljiosti prema meni. Niikad ti se nisam obratio niti imao želju s tobom komunicirati ali ti si u gotovo svakom postu nečiji odvjetnik koji se pokušava samnom obračunavati. OK, mrziš me.. ali daj onda prestani čitati i pratiti moje postove. Ja tvoje ne pratim i nikad ti ne odgovaram na njih dok ti prvi ne odgovoriš meni. Istina, vjerojatno si mi ovdje od svih uvjerljivo najodvratniji lik i ne bi mi bilo žao da te tramvaj strese. Upravo zato pokušavam s takvim likovima izbjeći komunikaciju. Moj savjet, napravi isto. Svima će biti bolje i manje spama koji nema veze s ovom temom.  Zašto imaš potrebu odgovarati na postove nekoga koga ne podnosiš?

Zašto se baviš smiješnim likom? Zaobiđi, ignoriraj. Ja sasvim sigurno nikada neću na tvoje baljezgarije odgovarati prvi.. pa nisam ti ja kriv kaj si nesposoban stvoriti milju coinsa u godinu dana.... više igraj i trejdaj a manje me prati i svi sretni..

Što se coinsa tiče, kada budeš zaradio jednu trećinu coinsa koliko sam ja zaradio igrajući onda me možeš i u tom kontekstu  spominjati. Ono kaj sam dobio u packovima i zaradio na marketu nema smisla spominjati jer to ne budeš napravio u sljedeće tri fife..

Poruka je uređivana zadnji put čet 18.9.2014 10:31 (movie).
12 godina

2Sova:

g2arena, ispalo me 280 kn sa naknadom za master, al kay stize na dan izlaska, dok na originu dobis odmah igru u svoj libary

Poruka je uređivana zadnji put čet 18.9.2014 8:54 (jaZey).
16 godina

Službeni twat , sve po starom EA

13 godina
neaktivan
FIFA 15

Taman krenuo stavit ss sa twitter.. bit ce da imaju jako puno problema.. debili..

[19xx]C3c1l
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
matekws kaže...

A dobro, nije kraj svijeta iako je neshvatljivo da već na samom početku imaju problema i nisu u stanju ispoštovati rok koji su sami postavili..

16 godina
movie kaže...
matekws kaže...

A dobro, nije kraj svijeta iako je neshvatljivo da već na samom početku imaju problema i nisu u stanju ispoštovati rok koji su sami postavili..

Iskreno, nisam ni malo iznenađen. A bolje da odgode nego da puste i za 2 sata rade maintenance

13 godina

Ovi ko da pripremaju servere za NASA-u......kako je krneulo doc ce FIFA 16 prije nego web app hahah :D

Gas Guzzlers Extreme na Steamu!
16 godina
movie kaže...
dreammaker kaže...

Smiješan si movie. 

Ako je itko ovdje smiješan onda si to ti u svojoj netrpeljiosti prema meni. Niikad ti se nisam obratio niti imao želju s tobom komunicirati ali ti si u gotovo svakom postu nečiji odvjetnik koji se pokušava samnom obračunavati. OK, mrziš me.. ali daj onda prestani čitati i pratiti moje postove. Ja tvoje ne pratim i nikad ti ne odgovaram na njih dok ti prvi ne odgovoriš meni. Istina, vjerojatno si mi ovdje od svih uvjerljivo najodvratniji lik i ne bi mi bilo žao da te tramvaj strese. Upravo zato pokušavam s takvim likovima izbjeći komunikaciju. Moj savjet, napravi isto. Svima će biti bolje i manje spama koji nema veze s ovom temom.  Zašto imaš potrebu odgovarati na postove nekoga koga ne podnosiš?

Zašto se baviš smiješnim likom? Zaobiđi, ignoriraj. Ja sasvim sigurno nikada neću na tvoje baljezgarije odgovarati prvi.. pa nisam ti ja kriv kaj si nesposoban stvoriti milju coinsa u godinu dana.... više igraj i trejdaj a manje me prati i svi sretni..

Što se coinsa tiče, kada budeš zaradio jednu trećinu coinsa koliko sam ja zaradio igrajući onda me možeš i u tom kontekstu  spominjati. Ono kaj sam dobio u packovima i zaradio na marketu nema smisla spominjati jer to ne budeš napravio u sljedeće tri fife..

Ti si se definitivno izgubio u svojim pizd*rijama.{#} Vidim da se dobro obračunavaš samo sa Tommyem i njegovim godištem. {#} Hvala na lijepim željama sa tramvajem. {#}

šumski put je bio ravan.
17 godina
FIFA 15

Što je taj Web App, kupio sam igru ali nisam baš u toku?

Koristite blage riječi i jake argumente
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice