FIFA 15

poruka: 7.673
|
čitano: 831.814
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: FIFA 15
dreammaker kaže...

Nedo bog da ti padne na pamet poštenim putem do coinsa doći - igranjem utakmica i preprodajom na marketu.

Pa ja sam na marketu ove godine zaradio koliko ti nećeš u tri godine. No to nema veze s onim o čemu sam ja govorio. Ako prijatelj igra neki turnir i traži me da mu posudim 5 igrača, zašto mu ih ne bi posudio?

16 godina
movie kaže...
dreammaker kaže...

Nedo bog da ti padne na pamet poštenim putem do coinsa doći - igranjem utakmica i preprodajom na marketu.

Pa ja sam na marketu ove godine zaradio koliko ti nećeš u tri godine. No to nema veze s onim o čemu sam ja govorio. Ako prijatelj igra neki turnir i traži me da mu posudim 5 igrača, zašto mu ih ne bi posudio?

To pitanje pitaj EA na njihovom twitteru. Ja sam se osvrnuo na dio gdje spominješ da ćeš ti "pošteni" igrač biti osuđen kupovati coinse na razne načine. A početak tvog posta je preinfantilan za osobu koja drži za sebe da je prizemljena i ozbiljna..

šumski put je bio ravan.
13 godina
movie kaže...
dreammaker kaže...

Joj daj ne paradiraj... 

Umjesto da si sretan sta stvari koje su pridonosile inflaciji coinsa micu, ti places zato jer si ne mozes BFFu poslati igrace za turnir jer je on nesposoban imati neke igrace. 
Ajde molim te... samo neka oni rade sta treba da se stane na kraju infalciji i da se cijene vrate u normalnu kako su nekada bile. Ako tako bude, onda ne budes trebao bacati 3000kn u godini na FIFAu.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
Poruka je uređivana zadnji put sri 17.9.2014 21:30 (SimeKZ).
14 godina
FIFA 15

Malo me zbunio ovaj demo sad, stigla mi je graficka i napokon sam dobio priliku isprobat demo, ali iako moj procesor ne prelazi niti minimalne zahtjeve (imam Q8200 koj radi na 2.33) ja svejedno imam 60 fpsa na 1080p i 2x MSAA?

Može može, ne bunim se :D

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
dreammaker kaže...

To pitanje pitaj EA na njihovom twitteru. Ja sam se osvrnuo na dio gdje spominješ da ćeš ti "pošteni" igrač biti osuđen kupovati coinse na razne načine. A početak tvog posta je preinfantilan za osobu koja drži za sebe da je prizemljena i ozbiljna..

Govorio sam općenito i taj problem će biti i više izražen nego do sada. Kada se smanji mogućnost posuđivanja i razmjenjivanja logično je da će porasti prodaja. Da bi ljudi mogli kupovati morat će na neki način nabavljati coinse. I tko će tu profitirati?

17 godina
SimeKZ kaže...

Umjesto da si sretan sta stvari koje su pridonosile inflaciji coinsa micu, ti places zato jer si ne mozes BFFu poslati igrace za turnir jer je on nesposoban imati neke igrace. 
Ajde molim te... samo neka oni rade sta treba da se stane na kraju infalciji i da se cijene vrate u normalnu kako su nekada bile. Ako tako bude, onda ne budes trebao bacati 3000kn u godini na FIFAu.

Ti si iz Hlebina?

13 godina
FIFA 15

A to imas veze sa cim tocno ? I ne, nisam.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
SimeKZ kaže...

A to imas veze sa cim tocno ? I ne, nisam.

Naivom...

13 godina

EA je usao u borbu sa coinsellerima i tim sranjima, jer EA ima isto gubitke od toga, a isjebe se cijela ekonomija. Neka oni samo tako nastave...a ne da cijene budu luđacke i da autoselleri rade kaos po marketu

Gas Guzzlers Extreme na Steamu!
13 godina
FIFA 15

Ja se uopce ne cudim kolicini TDova na tvoje postove vise... 

Web App nemas zbog autobuyera, gubis igrace, contracte i ostalo bzvz... isto tako ekipa prodaje naveliko nafarmane coinse. Ja se nadam da je FIFA 14 bila zadnja sta se toga tice i da ce Ronaldo i Messi kostati 500k maksimalno. 

Isto tako, da su pametni, mogli su jednostavno sloziti da igraci imaju limitiranu cijenu od toliko i toliko... 

Poruka je uređivana zadnji put sri 17.9.2014 21:42 (SimeKZ).
Moj PC  
1 1 hvala 0
17 godina
TheDarkSide kaže...

EA je usao u borbu sa coinsellerima i tim sranjima, jer EA ima isto gubitke od toga, a isjebe se cijela ekonomija. Neka oni samo tako nastave...a ne da cijene budu luđacke i da autoselleri rade kaos po marketu

Pa nitko nije protiv toga. No neka se okrenu problemu a ne igračima međusobno. Kako će točno shebati autobuyere tako što ja neću moći tebi posuditi igrača?. Što će zbog toga ispaštati prodavači coinsa što ja neću moći tebi posuditi 100k coinsa? Ne vidim neki prblem da onaj tko hoće, neće i dalje moći kupiti 100k coinsa od nekoga? Kako ćeš to shebati? Ako to ne shebeš nisi ništa napravio osim što si zahebao poštene igrače da ne mogu razmijenjvati igrače..

Poruka je uređivana zadnji put sri 17.9.2014 21:49 (movie).
13 godina
FIFA 15

Tebe ozbiljno i dalje pere najbanalnija glupost u cijeloj igri sta su maknuli... aj hebo ga led, ako oni smatraju da je bilo potrebno maknu neka maknu, valjda oni imaju vise informacija nego ti.

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
SimeKZ kaže...

Ja se uopce ne cudim kolicini TDova na tvoje postove vise... 

Web App nemas zbog autobuyera, gubis igrace, contracte i ostalo bzvz... isto tako ekipa prodaje naveliko nafarmane coinse. Ja se nadam da je FIFA 14 bila zadnja sta se toga tice i da ce Ronaldo i Messi kostati 500k maksimalno. 

Isto tako, da su pametni, mogli su jednostavno sloziti da igraci imaju limitiranu cijenu od toliko i toliko... 

Nisam ni ja iznenađen tvojom količinom. Ne trebaš mi objašnjavati zašto nemam web app ali mi moožeš objasniti kako to misliš da se neće više trgovati coinsima kad zabraniš meni da posudim igrača tebi i slične glupoati?

13 godina

Movie, ti ko da nisi ni igrao FUT pa tako pricas. Jesma rekao da ce micanje trade offera shebat negdje autobuyere? Trebali bi stavit maximalnu cijenu za određen igrace kao Ronaldo, Messi i to, a ne da cijene idu nebo pod oblake, naravno ne da spuste cijene da ronaldo dodje 100k pa d aga moze iamt tako rec svaka budala, al barem za pola ili cetvrtinu manj eod ovog sta je trenutno, iako cisto usmljam da ce to napravit, jer automatski jeftiniji igraci znaci lakse dolazenje do igraca koje zelis i automatski znaci manje kupovanja paketica..a to je srz EA-a...nebi oni toliko gurali FUT  da nemaju profita od njega...

17 godina
TheDarkSide kaže...

Movie, ti ko da nisi ni igrao FUT pa tako pricas. Jesma rekao da ce micanje trade offera shebat negdje autobuyere?

Pa ja sam nešto malo igrao fut ali većina vas kao da nije kad tako oduševljeno pričate o restrikcijama koje neće ništa donijeti osim problema poštenim igračima. Znači vraćamo se na početak kad sam ja rekao da neće shebati lopine već samo poštene igrače. Hvala na odgovoru i potvrdi mojih sumnji..

Inače manja cijena igrača ne znači nužno i otvaranje manje packova te manji prihod ea sportsu. Dovoljno je samo smanjiti dobitak i ljudi će i dalje sumanuto otvarati ne bi li nešto dobili...

Poruka je uređivana zadnji put sri 17.9.2014 21:57 (movie).
13 godina

Shebat ce postene da za koje su sami rekli da su u manjini, znaci radje uskratit 10% postenih nego dat prednost 90% muljatora, ili ti na to ne gledas tako? Ionako i bez trade offera neces propast...niti ce ti to bit game breaking stvar pa ono sad je smak svijeta...radje d abudem bez te funkcije nego da oko mene vrvi sa coinselerima, bar ce ih ovako smanjit..doduse ne sroz, al opet razlika bi s etrebala vidit..a za autobuyere i autotrader i sve to, to je do njihovog sistema web app-a i to je na njima da zastite svoje servere od manipulacije.

17 godina
TheDarkSide kaže...

Shebat ce postene da za koje su sami rekli da su u manjini, znaci radje uskratit 10% postenih nego dat prednost 90% muljatora, ili ti na to ne gledas tako? Ionako i bez trade offera neces propast...niti ce ti to bit game breaking stvar pa ono sad je smak svijeta...radje d abudem bez te funkcije nego da oko mene vrvi sa coinselerima, bar ce ih ovako smanjit..doduse ne sroz, al opet razlika bi s etrebala vidit..a za autobuyere i autotrader i sve to, to je do njihovog sistema web app-a i to je na njima da zastite svoje servere od manipulacije.

Pa dobro, kaj ti stvarno vjeruješ da će sada pasti prodaja coinsa zbog toga i da će svijet biti ljepši? Što će sada recimo mene spriječiti da stavim recimo gold 82 karticu na market, istaknem cijenu 200k coinsa i ti je kupiš a ja ti pošaljem poštom 100kn? Ja stvarno ne vidim da su oni sposobni to riješiti niti da je to moguće. I dalje tko će htjeti moći će kupiti coinsa koliko hoće.. ali ti i ja više nećemo međusobno moći posuđivati igrače.

Tebi to nije bitno. meni je. Ja sam liku posudioi ibru, on meni ronalda i tako cijelu godinu. Isprobao sam desetak igrača koje sam platio nula coinsa što mi sada neće biti omogućeno..

Poruka je uređivana zadnji put sri 17.9.2014 22:03 (movie).
16 godina
FIFA 15

Zabranom trejdanja će se otežati coin sellanje. Biti će im lakše pratiti sumnjive transfere na marketu koji će sada postati jedini način za predaju nepošteno kupljenih coinsa. Sasvim logično.

šumski put je bio ravan.
Moj PC  
3 1 hvala 0
13 godina
movie kaže...
TheDarkSide kaže...

Pa dobro, kaj ti stvarno vjeruješ da će sada pasti prodaja coinsa zbog toga i da će svijet biti ljepši? Što će sada recimo mene spriječiti da stavim recimo gold 82 karticu na market, istaknem cijenu 200k coinsa i ti je kupiš a ja ti pošaljem poštom 100kn? Ja stvarno ne vidim da su oni sposobni to riješiti niti da je to moguće. I dalje tko će ,htjeti moći će kupiti coinsa koliko hoće..

Kao sta rekoh, nadam se da ce pomoc, bar u nekoj mjeri a sad kolikoj vidit cemo..ako nis drugo bar malo otezat...

17 godina
dreammaker kaže...

Zabranom trejdanja će se otežati coin sellanje. Biti će im lakše pratiti sumnjive transfere na marketu koji će sada postati jedini način za predaju nepošteno kupljenih coinsa. Sasvim logično.

Kolika je logika, objasnio sam u postu iznad... ništa se neće promijeniti osim što ćeš sada za milju coinsa prodati nekoliko igrača a ne jednog kao do sada..

16 godina
movie kaže...
dreammaker kaže...

Kolika je logika, objasnio sam u postu iznad... ništa se neće promijeniti osim što ćeš sada za milju coinsa prodati nekoliko igrača a ne jednog kao do sada..

Isti lik kupi preplaćene igrače od istog lika? Meni to zvuči kao lako pratljivo.. 

šumski put je bio ravan.
14 godina
FIFA 15

Ovi stvarno cekaju zadnji minut za otvaranje web appa

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
KiCo77 kaže...

Ovi stvarno cekaju zadnji minut za otvaranje web appa

Ironije li, imali su tako rec cijelu godinu da naprave web app, a oni cekaju bas zadnji tren hahah:D

17 godina
dreammaker kaže...

Isti lik kupi preplaćene igrače od istog lika? Meni to zvuči kao lako pratljivo.. 

Zar je zabranjeno staviti igrača za 100k i zar je zabranjeno tebi kupiti ga? Gdje je tu dokaz o nekoj preprodaji? Jedno je kad tako kupuješ od stranica koje se reklamiraju a nešto posve drugo ako tako ti i ja trgujemo međusobno.. Koliko sam igrača prodao po dva ili tri puta većoj cijeni na marketu a da nisam prodavao coinse. Zar zbog toga trebam biti kažnjen?

No bespotrebno je dalje o tome trabunjati. Vidjet ćemo što će to donijeti. ja nisam neki optimista..

Poruka je uređivana zadnji put sri 17.9.2014 22:14 (movie).
12 godina
neaktivan
FIFA 15

Stvarno su debili. Imam osjećaj da su nesposobni do bola, a možda nas dobro zajebavaju.. .. 

U svakom slučaju im xxxxx mamu. I sad više stvarno sumnjam da će to bit danas uopće.

0 0 hvala 0
17 godina
FIFA 15
Sljedeći termin je jedan ili dva sata poslije ponoći..
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
FIFA 15

Odakle ti to ?

0 0 hvala 0
16 godina
movie kaže...
dreammaker kaže...

Zar je zabranjeno staviti igrača za 100k i zar je zabranjeno tebi kupiti ga? Gdje je tu dokaz o nekoj preprodaji? Jedno je kad tako kupuješ od stranica koje se reklamiraju a nešto posve drugo ako tako ti i ja trgujemo međusobno.. Koliko sam igrača prodao po dva ili tri puta većoj cijeni na marketu a da nisam prodavao coinse. Zar zbog toga trebam biti kažnjen?

No bespotrebno je dalje o tome trabunjati. Vidjet ćemo što će to donijeti. ja nisam neki optimista..

Nije zabranjeno staviti igrača za 100k, niti ga je zabranjeno kupiti. To je sumnjivo ponašanje te će takvi accounti biti sumnjivi. Ako se ustanovi da netko olako kupuje igrače za previše novaca konstantno, može ga se početi pratiti te vidjeti kasnije ima li autobuyer i preprodaje li coinse. Od jednog ili dva, čak i deset sumnjivih transfera neće nitko nadrapati. Coin selleri ih toliko u satu naprave valjda.. Ja mislim da će biti lakše pratiti sve sada, a koliko će to biti uspješno neću prognozirati..

šumski put je bio ravan.
14 godina
barcaINTER kaže...

Odakle ti to ?

Mi smo GMT+2, tako da oni imaju fore za otvorit sve do 2h

13 godina
neaktivan
FIFA 15

Rob je upravo tweetao ovo 

1 0 hvala 0