FIFA 15

poruka: 7.673
|
čitano: 832.096
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: FIFA 15
čekat ćeš sto godina onda

počneš igrat s onim što imaš
One ring to bring them all and in the darkness bind them
13 godina
FIFA 15

Igras sa onim sta imas... tko je vidio cekati gold ekipu. Kreni ti sa bronze, pa silver pa gold... ili nekim mjesungom. Nece ti pomoci to sta imas gold ekipu, sasut ce te netko tako svejedno.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 15

vjerojatno ću prodavat WoT accaunt i kupit si gamepad i FIFA-u, pa ak neko zna gdje je najjeftinije kupiti key i gamepad bio bi zahvalan

ne mora biti x360 gamepad, imao sam neki logitechov koji me isto služio prije neg sam ga bacio u zid još za vrijeme FIFA-e 13

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 15

Ako hoces ultimate edition, pozuri jer to je u preorder paketu. Dok kupujes preko meksickog origina izade te 250kn, a Xbox360 joystick ti je kojih 270kn sa dostavom. 

Moj PC  
0 1 hvala 1
13 godina

276 kn preko paypala nakon konverzije za Ultimate Team Edition...

Gas Guzzlers Extreme na Steamu!
13 godina
FIFA 15

256 ja platio... jesi stavio da ti banka radi pretvorbu ? 

Moj PC  
0 1 hvala 1
15 godina
neaktivan
neki link s uputama za taj mexico, znam da je bio jedno 10-ak stranica iza al mi se neeeda tražit, tenks
13 godina
FIFA 15

Zato postoji trazilica... 10 stranica unazad i rokaj... neda mi se svakih 5stranica pisati jedno te isto.

Moj PC  
1 0 hvala 1
13 godina
SimeKZ kaže...

256 ja platio... jesi stavio da ti banka radi pretvorbu ? 

Nisam iso za time hahah..al nema veze...

Gas Guzzlers Extreme na Steamu!
15 godina
neaktivan
ok nasao i narucio, hvala!

web app bi danas trebao startati?
14 godina
neaktivan
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ne možeš više direktno trgovati s nekim igračem nego samo preko marketa, zbunjujući naslov, ništa dramatično
13 godina
FIFA 15

Web app bi danas trebao startat ali samo za nas koji smo imali FIFAu 14, kako je bilo prosle godine. Jel tako i ove godine, ne znam.

Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
The Unforgiven kaže...
ne možeš više direktno trgovati s nekim igračem nego samo preko marketa, zbunjujući naslov, ništa dramatično

kako nije dramatično. Međusobno smo si posuđivali igrače i coinse a sad više ne možemo? Bezveze..

13 godina
FIFA 15

Samo neka pogase sve... i to je dobro da su ugasili samo da smanje tu infalciju coinsa.

Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
movie kaže...
The Unforgiven kaže...

kako nije dramatično. Međusobno smo si posuđivali igrače i coinse a sad više ne možemo? Bezveze..

Ja mislim da je super. Previse je bilo glumatanja jutjubera.

17 godina
SimeKZ kaže...

Samo neka pogase sve... i to je dobro da su ugasili samo da smanje tu infalciju coinsa.

Ne budu ništa smanjili samo će zahebati igrače. Zašto ja tebi ne bi posudio ibru i messia na desetak dana ili posudio recimo nešto coinsa?

15 godina
movie kaže...
SimeKZ kaže...

Ne budu ništa smanjili samo će zahebati igrače. Zašto ja tebi ne bi posudio ibru i messia na desetak dana ili posudio recimo nešto coinsa?

Jel je omjer ljudi koji je to zbilja na taj način koristio i onih koji su to abjuzali 1:10000. (ne nije službeni podatak ;))

PS. Imao sam fifu14 za PC i za XB, puno sati provedenih na PCu, no napravio sam preorder za XB (trebao bi od sutra moci igrati), sada me zanima mogu li se loyalty packsi sa PCa prenijeti na XB?

17 godina
soft kaže...

PS. Imao sam fifu14 za PC i za XB, puno sati provedenih na PCu, no napravio sam preorder za XB (trebao bi od sutra moci igrati), sada me zanima mogu li se loyalty packsi sa PCa prenijeti na XB?

Koliko ja znam nema nikakvog prebacivanja. Jedino je bilo s PS3 na PS4 i možeš igrati paralerno cijelo vrijeme.

11 godina
neaktivan
FIFA 15

Kad ce vise taj hebeni web app ? 

0 0 hvala 0
17 godina
miikaa77 kaže...

Kad ce vise taj hebeni web app ? 

Izgleda da je pao i prije nego je došao..

15 godina
FIFA 15

dobra :)

Moj PC  
4 0 hvala 0
13 godina
movie kaže...
SimeKZ kaže...

Ma koje igrace... nisam koristio to osim kad sam igrao wager, a to je bilo skoro nikad. Zato nemoj pisati gluposti... sve neka pogase samo da nema autobuyera i ostalog smeca. 

12 godina
FIFA 15

pjesme su hipsteraj, ko i svake godine

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 15

Treba li za webapp kad izade imati fifu 14 ili moze i bez njega da se koristi?

0 0 hvala 0
14 godina
SimeKZ kaže...
movie kaže...
SimeKZ kaže...

Ma koje igrace... nisam koristio to osim kad sam igrao wager, a to je bilo skoro nikad. Zato nemoj pisati gluposti... sve neka pogase samo da nema autobuyera i ostalog smeca. 

Ako ti nisi koristio ne znaci da ostali nisu koristili + trade offer nema nikakve veze sa autobuyerima, niti je bio potreban za kupovanje coinsa.

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
17 godina
SimeKZ kaže...

Zašto bi bile gluposti zato što to ti ne koristiš? Ja sam recimo nekima posuđivao i po desetak igrača a s nekima sam redovito razmjenjivao igrače po potrebi. Da ne govorim o coinsima. Kad je prijatelju trebalo, posudio sam kao i on meni..

Poruka je uređivana zadnji put sri 17.9.2014 21:09 (movie).
17 godina
pc_fan005 kaže...

Treba li za webapp kad izade imati fifu 14 ili moze i bez njega da se koristi?

Jedino što trebaš je to da si pokrenio fut14 najkasnije do 01.08.2014..

17 godina
KiCo77 kaže...

Ako ti nisi koristio ne znaci da ostali nisu koristili + trade offer nema nikakve veze sa autobuyerima, niti je bio potreban za kupovanje coinsa.

Kako rekoh, udarili su po poštenima da bi ovi nepošteni imali više. Sad nećemo moći međusobno razmjenjivati igrače niti posuđivati coinse pa ćemo biti osuđeni kupovati ih na razne načine. Umjesto da smanje sad će problem samo povečati..

16 godina
movie kaže...
KiCo77 kaže...

Kako rekoh, udarili su po poštenima da bi ovi nepošteni imali više. Sad nećemo moći međusobno razmjenjivati igrače niti posuđivati coinse pa ćemo biti osuđeni kupovati ih na razne načine. Umjesto da smanje sad će problem samo povečati..

Nedo bog da ti padne na pamet poštenim putem do coinsa doći - igranjem utakmica i preprodajom na marketu.

šumski put je bio ravan.
Poruka je uređivana zadnji put sri 17.9.2014 21:21 (dreammaker).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice