Narucim gtx750 i dostave mi r7 250, nista od demoa jos za mene
ahahhah
ps: evo ekipa kakvu bih htio na pocetku fife 15 : http://gyazo.com/d41ab533d9f26066d0e281109adb4004
Narucim gtx750 i dostave mi r7 250, nista od demoa jos za mene
ahahhah
ps: evo ekipa kakvu bih htio na pocetku fife 15 : http://gyazo.com/d41ab533d9f26066d0e281109adb4004
Kako ide sa tim web appom ako netko zna? Treba li imat u originu igru?
Ekipa, ne znam za Vas, ali ja i dalje kao od šale pronalazim "tikve" svojih napadača, te na taj način najčešće postižem golove.
Ne da tako nisam gol zabio nego nisam uspio puknuti čist udarac glavom po golu. Uvijek netko skoči ispred mene, gurne me ili nešto.. uglavnom do sada nisam zabio 10% golova glavom od ukupnog zbroja zabijenih golova.
Ekipa, ne znam za Vas, ali ja i dalje kao od šale pronalazim "tikve" svojih napadača, te na taj način najčešće postižem golove.
Ne da tako nisam gol zabio nego nisam uspio puknuti čist udarac glavom po golu. Uvijek netko skoči ispred mene, gurne me ili nešto.. uglavnom do sada nisam zabio 10% golova glavom od ukupnog zbroja zabijenih golova.
Očito ja i interblueNick imamo neku drugačiju FIFU jer zabijamo kao od šale te golove s glavom..
bolje ponude od ove nije bilo... cca 3300kn (dostava je besplatna)
*evo da i u ovu temu ovo pejstam
http://www.zavvi.com/xbox-one-console/xbox-one-console-includes-fifa-15-extra-controller/10997808.html
bolje ponude od ove nije bilo... cca 3300kn (dostava je besplatna)
*evo da i u ovu temu ovo pejstam
da koristim konzolu, onad bi to sigurno bio ps4.
Očito ja i interblueNick imamo neku drugačiju FIFU jer zabijamo kao od šale te golove s glavom..

Evo i maloprije jedan, i to sa Oscar-om pokraj Kolarova, Hartu kroz noge... 
Fifa 15 Ultimate Edition uzeta...ceka se preload 22., i pocetka igranja 26. u ponoc :)
Ja uzeo za ps4, preload počinje 21, a 23. igranje :D
Na koju foru? USA? Ili neka druga fora?
Dap, USA.
nekima igranje počinje prekosutra ;)
Dap, USA.
Budem si i ja prebacio, iako dan dva i ne igra mi neku ulogu...post neda mi se da me spaja sa amerima i da bude visok ping i da lagga...
Dap, USA.
Budem si i ja prebacio, iako dan dva i ne igra mi neku ulogu...post neda mi se da me spaja sa amerima i da bude visok ping i da lagga...
Lako si ja prebacim na svoj acc, čas posla :)
Hoće li poraviti ovu stvar sa golmanima i udarcima izvan 16?pa pobogu nemogu zabit gol izvan 16 metara
Kad se nakraju otvara Fut Web App? Sve je postalo zbrckano spominju neki maintence i tako to...
https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
To znam, i ja, al određeno vrijeme ili sad nakon ponoc ?
To znam, i ja, al određeno vrijeme ili sad nakon ponoc ?
A uvijek su promjene od 19h po našem vremenu..
Ma to vise ni sam EA nezna a kamoli mi...jedno kazu pa izmjene, oduglvace ili sta vec, samo nek srede servere, a ne kad krene web app i kad krene full verzija igre da se srusi sve ili bude sporo...
Najbolje bi bilo kad Web Appa nebi uopce bilo... ali to je samo moje misljenje.
Inace, Messia nema medu five star skillerima.
nije ni zasluzio 5*, 4* za njega su max.
Najbolje bi bilo kad Web Appa nebi uopce bilo... ali to je samo moje misljenje.
Inace, Messia nema medu five star skillerima.
Isto kao sta i ronaldo ima 4 star weak foot jer EA vjeroatno nikad nije gledao kako ronaldo igra i puca ljevom. nelogicnosti u ovoj fifi...
Mislim da je to kompenzacija za Messiev skill... ipak ne moze imati weak i skill veci od njega. Dam se kladit da sve to lijepo pise u njegovom ugovoru :D
Desilo se cudo pa je messi izgubio cak bod iako je glava FIFE, al ronalda su ostavili istog...nije dobio bar 1+ upgrade al zato su opet napravili neke nelogicnosti u njegovim statsima, oduzeli su mu di se neke stvari trebalo cak i povecat, al i dodali su mu di nije trebalo ni dodat ili cak i oduzet malo...