FIFA 15

poruka: 7.673
|
čitano: 827.625
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: FIFA 15
ChildrenOfDisappearances kaže...

https://twitter.com/BanterAthletic/status/503106150519566336

Luka dobio 87 rating i više nego zasluženo.

Te ocjene nisu konačne..

PSN ID: mataraHD7 Origin ID: mataraHD7
17 godina

Bale 87, Luka 87? Ili je netko dobio previše ili je  netko dobio premalo..

12 godina
neaktivan
matić_žu kaže...

Te ocjene nisu konačne..

Kako god, minimalno 87 treba imati.

Movie - dosta je Bale-u 87, pa pogledaj mu statse, bit će bolestan igrač.

Poruka je uređivana zadnji put sub 23.8.2014 18:11 (ChildrenOfDisappearances).
17 godina

Baš zato.. po statsima bi trebao imati 88/89 ...

16 godina
FIFA 15

Bale s obzirom na ono što pokazuje na terenu bi trebao imat ocjenu 60 najviše. Tudum koji je trebao biti atletičar.

Luka je za njega u svakom aspektu igre doktor.

Stranice su trenutno nedostupne.
Moj PC  
0 7 hvala 0
15 godina
FIFA 15

Neznam ako je vec bilo.. tip stavlja slike iz bete.. https://twitter.com/FUTBetaPics

01010101 00100000 01001101 01100001 01100100 00111111
Poruka je uređivana zadnji put sub 23.8.2014 18:58 (Encyanix).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Kill Frenzy kaže...

Bale s obzirom na ono što pokazuje na terenu bi trebao imat ocjenu 60 najviše. Tudum koji je trebao biti atletičar.

U prvoj sezoni u 40 utakmica zabio je 22 gola. Zabio je ključni gol u finalu lige prvaka. Uz sve to dodao je 16 asistencija.. Ono, nije loše za tuduma ...

Poruka je uređivana zadnji put sub 23.8.2014 19:00 (movie).
15 godina
movie kaže...
Kill Frenzy kaže...

U prvoj sezoni u 40 utakmica zabio je 22 gola. Zabio je ključni gol u finalu lige prvaka. Uz sve to dodao je 16 asistencija.. Ono, nije loše za tuduma ...

Al šta je da je, tudum je. Igra toplo hladno, a Modrić je najbolji igrač Reala skoro svaku tekmu.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
17 godina
Hexfire kaže...

Al šta je da je, tudum je. Igra toplo hladno, a Modrić je najbolji igrač Reala skoro svaku tekmu.

Odkako je modrić postao igrač reala izmislili smo i kategoriju predasistencije i točnih dodavanja unazad. Sve to kako bi luka bio još bolji.

12 godina
neaktivan
movie kaže...

Baš zato.. po statsima bi trebao imati 88/89 ...

Ne gleda se tako ocjena igrača, za svaku poziciju određeni statsi pridonose konačnoj ocjeni igrača na toj poziciji. Na CF se najvjerojatnije gledaju finishing, positioning uglavnom i još koji stats kao kod ST-a, a pošto je njemu finishing prilično nizak 84 i positioning 83, ima smisla što mu nije veći rating.

13 godina
neaktivan
FIFA 15

vidjeli smo lukicu na sp-alibi igrač koji neprolazi 1 na 1 već dodaje prvom do sebe a usporedba sa baleom je smješna

2 2 hvala 0
12 godina
FIFA 15

luka na sp-u prvih 5 min drugog poluvremena protiv meksika, onda je nesto pokusavao, a ostatak je bio vraćanje lopte nazad, ali opet nije on sve kriv jer je igrao na krivoj poziciji

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 15

Zaslužio je Modrić 87. Nosio je Real prošle sezone praktički...

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 15

Ne razumijem zašto sada kreće rasprava Modrić vs Bale. To su BETA ocjene, nije isto kada veznjak ima 87 i napadač 87. To ne znači da su isti igrači i nema potrebe uspoređivati ko ima veći OVR. Modrić ima bolje ocjene od Balea na svojoj poziciji, Bale ima veće ocjene od Modrića na svojoj poziciji i to je najbitnije, nikaki OVR nije bitan..

Moj PC  
1 1 hvala 0
17 godina

Ne gleda se tako ocjena igrača, za svaku poziciju određeni statsi pridonose konačnoj ocjeni igrača na toj poziciji. Na CF se najvjerojatnije gledaju finishing, positioning uglavnom i još koji stats kao kod ST-a, a pošto je njemu finishing prilično nizak 84 i positioning 83, ima smisla što mu nije veći rating.

Zakaj ga guraju na CF/ST kad igra na RW gotovo sve tekme?

No mene više interesira zakaj je ibro koji je dobio 7 kartica u ovogodišnjem futu uspio popeti se za jednu ocjenu dok je messi odigrao jednu od najgorih svojih sezona ostao na 94? Ovakav niz kartica ja do sada nisam vidio...

http://gyazo.com/d9fc92389d6f26fc88030998becc9f07

Poruka je uređivana zadnji put sub 23.8.2014 20:08 (movie).
15 godina
neaktivan
movie kaže...

Pace abusing...

13 godina
neaktivan
movie kaže...

No mene više interesira zakaj je ibro koji je dobio 7 kartica u ovogodišnjem futu uspio popeti se za jednu ocjenu dok je messi odigrao jednu od najgorih svojih sezona ostao na 94? Ovakav niz kartica ja do sada nisam vidio...

Messi je njihovo zaštitno lice, tako da će vjv i ove godine imati veće ocjene nego Ronaldo, koji opet neće imati 5* weak foot.

15 godina
FIFA 15
Koga briga za ocjene kad će mi na kraju neki traljavac sa 75 ratingom igrati isto kao Messi, bitno samo da ima pacea i udri, nezaustavljiv. Eto, velika realnost.
Bitno da su tu nove kartice...
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
8 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
movie kaže...

Zato što debili ocjenjuju igrače u FIFI, još primaju one Data Reviewere, a oni mogu biti totalno subjektivni, zato dosta ratinga igrača nije pravedno napravljeno.

17 godina
antimadridista kaže...
Koga briga za ocjene kad će mi na kraju neki traljavac sa 75 ratingom igrati isto kao Messi, bitno samo da ima pacea i udri, nezaustavljiv. Eto, velika realnost.
Bitno da su tu nove kartice...

Pa bitnije od kartica i ocjena je igrač koji s njima igra. Možeš nekome dati messia pa ništa od toga a nekome je i jelavić dovoljan da razvaljuje..

15 godina
FIFA 15
To što je nekome dovoljan Jelavić da razvaljuje, a nekome nije ni Messi dovoljan, to nije opravdanje za taj glupavi gameplay u kojem je pace 99% svega.

I čak i ne pričam toliko o samom UT-u, nego općenito o igri u kojoj se neka inteligencija igrača uopće ne primjećuje. Kad kontroliraš Messija, Robbena ili nekog drugog vrhunskog igrača, nikad nemaš taj osjećaj da su oni nešto posebno bolji ili inteligentiji od igrača sa 70 ratingom. Niti se kreću na terenu kao ti igrači u stvarnosti.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
6 3 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 15

Dobro Anti kaže, to je malo glupo. Uzme mi frajer nekog jazavca sa 70 rejtingom i paceom oko 90 i to ti je praktički pobjeda. Nema tu nekakve razlike između igrača, osim overalla i statsa naravno, svi manje više isto trče, pucaju itd. PES po tome pitanju je jači, pošto koristi player id.

Poruka je uređivana zadnji put sub 23.8.2014 20:48 (Tommy_123).
Moj PC  
4 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
Tommy_123 kaže...

Dobro Anti kaže, to je malo glupo. Uzme mi frajer nekog jazavca sa 70 rejtingom i paceom oko 90 i to ti je praktički pobjeda. Nema tu nekakve razlike između igrača, osim overalla i statsa naravno, svi manje više isto trče, pucaju itd. PES po tome pitanju je jači, pošto koristi player id.

Dogovoreno, uzmi 10 igrača sa ratingom 70 i paceom 90, a ja cu uzet 10 "normalnih igrača" pacea 70-80 pa cemo vidjet koliko pace igra ulogu. U 14, po mom mišljenju pace je skoro pa i nebitan ako se znaš branit i postavljat kako treba. 

15 godina
neaktivan
FIFA 15

Pa dobro, zavisi kako se tko brani, ali više manje  to tako ide.

Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
FIFA 15

U nekom "prosječnoj" tekmi stvari idu tako, jedostavno taj pace igra preveliku ulogu u samoj igri, svidjelo se to nekom ili ne. Isto kao što oni najbolji igrači po ničem nisu posebni u igri.

Po ovim videima što sam dosad vidio, u FIFA-i 15 su bar nešto smanjili brzinu okretanja igrača pa to malo sporije, tromije izgleda. Ali još tu ima ogromnog prostora za napredak u gameplayu. Ali UT je razlog zbog kojeg oni nažalost i ne trebaju raditi neke pomake u gameplayu, jer previše ljudi je već postalo ovisno o tom modu i ne briga ih nešto sami gameplay, već samo kartice. Ja u zadnje 2 godine uopće i ne primjećujem da se toliko piše o gameplayu. Samo nešto malo do izlaska igre, a poslije izlaska nikoga briga za te stvari i što ne valja u samom gameplayu, svi pričaju o karticama.

Poruka je uređivana zadnji put sub 23.8.2014 21:14 (antimadridista).
Moj PC  
4 2 hvala 0
17 godina
antimadridista kaže...

U nekom "prosječnoj" tekmi stvari idu tako, jedostavno taj pace igra preveliku ulogu u samoj igri, svidjelo se to nekom ili ne. I

Pa eto, antiljano dao ponudu. Dokaži mu da si u pravu... Ja nekako više vjerujem njemu i njegovoj procjeni..

15 godina
FIFA 15
Dobro, eto pace ne igra veliku ulogu u FIFA-i, očito sam ja slijep.

I to što je netko dobar u FIFA-i, i što on može pobijediti nekoga tko igra sa boljom ekipom, to ne mora značiti da ovo što sam ja rekao ne stoji.
Moj PC  
5 2 hvala 0
13 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
Dobro, eto pace ne igra veliku ulogu u FIFA-i, očito sam ja slijep.

I to što je netko dobar u FIFA-i, i što on može pobijediti nekoga tko igra sa boljom ekipom, to ne mora značiti da ovo što sam ja rekao ne stoji.

Pace igra određenu ulogu koju je lako anulirati. Ali da igra veliku ili glavnu ulogu, nebih se složio nikako. I moja "ponuda" je odgovor na to da pace igra veliku, tj. glavnu ulogu jer bez obzira na skill nebi mogao pobjedit jer je pace glavni problem FIFE, po vama. Skill, strength, dribbling > pace

13 godina
antimadridista kaže...

U nekom "prosječnoj" tekmi stvari idu tako, jedostavno taj pace igra preveliku ulogu u samoj igri, svidjelo se to nekom ili ne. Isto kao što oni najbolji igrači po ničem nisu posebni u igri.

Po ovim videima što sam dosad vidio, u FIFA-i 15 su bar nešto smanjili brzinu okretanja igrača pa to malo sporije, tromije izgleda. Ali još tu ima ogromnog prostora za napredak u gameplayu. Ali UT je razlog zbog kojeg oni nažalost i ne trebaju raditi neke pomake u gameplayu, jer previše ljudi je već postalo ovisno o tom modu i ne briga ih nešto sami gameplay, već samo kartice. Ja u zadnje 2 godine uopće i ne primjećujem da se toliko piše o gameplayu. Samo nešto malo do izlaska igre, a poslije izlaska nikoga briga za te stvari i što ne valja u samom gameplayu, svi pričaju o karticama.

Pa u redu ako igra ulogu. Zasto bi bilo ko u PESu da mi jedan Vidic stize Walcotta ? Idiotizmi teskog oblika. Ako je jedan igrac brzi, neka je brzi. Opet treba se znat postavit protiv brzeg igraca, na vrijeme prebaciti na svog obranbenog i ispratit ga. Malo treba u igri i mozak ukljucit pa pokusat procitat protivnika sta ce napraviti i kada. Kada naucis igrat obranu, moze on imati igraca sa 99 pace, nece mi proc nikad.

Pise se o gameplayu, gameplay je dobar za nekog tko zna sta radi... za nekog tko nezna naravno da nije dobar. Nekom ne pase brz gameplay, nekom ne pase spori gameplay. Udovoljit 12milijuna ljudi nije lako. 

Kraj ovakvog PESa ima vremena cackat po gameplayu i isprobavat.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
Poruka je uređivana zadnji put sub 23.8.2014 21:40 (SimeKZ).
15 godina
FIFA 15

ma briga mene za PES, to što je PES trenutno nikakva igra ne mijenja činjenicu da neke stvari u FIFA-i treba popraviti što se samog gameplaya tiče.

Poruka je uređivana zadnji put sub 23.8.2014 21:57 (antimadridista).
Moj PC  
5 2 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice