FIFA 14

poruka: 12.463
|
čitano: 1.663.727
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Re: FIFA 14
hare mn kaže...

kontao sam kupit  preko Origina PC verziju fife 14.... pa me zanima jesuli popunjeni serveri imal raje da igra multy, jos me zanima da li su isti serveri za PS4 i PC ? tipa drug koji ima ps4 da li moze igrat protiv mene koji igram na PC ? eto jos neko iskustvo ko igra fifu 14 preko PC.... hvala 

Na serverima jos ima ljudi to bez brige, kako tako odrzava se i liga za FIFU 14, imas face stranicu fifa 13,14,15 na kojoj mozes naci ljude s kojima ces igrati. Nije sad bas neka preporuka uzimati FIFU 14 ali sigurno ce biti do izdanja 16 ljudi za play. Jedino ne mozes igrati s prijateljom, konzole se vezu za svoje servere a PC za svoje. Preprouka bih bila da uzmes igru negdje po jeftinijoj varijanti za 50 ak kn ili 7 eura. Nisam niguran koliko trenutno kosta preko Origina.

16 godina
neaktivan
FIFA 14

aha, hvala za odgovor.. pa i kontao sam na nekoj stranici samo da code aktiviram na origin, da bi jeftinije prosao ...thx  {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
FIFA 14

Na Go2arena ti je 8 eura. Ja kupio prije par dana i igra raja jos uvijek :)

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

hvala, nisam znao za tu stranicu... thx {#}

12 godina
neaktivan
Moj PC  
1 2 hvala 0
15 godina
FIFA 14

pozz, koji je najlaksi nacin za napravit update squad-ova za yoghurt verzije, ima li nesto najosnovnije, a da nije patch od 1 GB+?

Respect the Raise...!
Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 14

pozrav , mene zanima gdje mogu updejtati transfere ? imam original

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
dino_pes13 kaže...

http://www.moddingway.com/category/259.html

Poruka je uređivana zadnji put uto 11.11.2014 12:43 (L1nNk).
13 godina
neaktivan
L1nNk kaže...
dino_pes13 kaže...

nemogu nikako updejtati preko origina ili u igri ? jer imam original ?

12 godina
neaktivan
dino_pes13 kaže...
L1nNk kaže...
dino_pes13 kaže...

nemogu nikako updejtati preko origina ili u igri ? jer imam original ?

Nznam nisam isprobavao nikakve modove no svi koriste preko ModdingWay a. Sto se tice savjet je napravi dvije kopije FIFE 14 i kad hoces FUT pokreci ovu FIFU bez modova a kad hoces s Single pokreci ovu drugu. 

10 godina
neaktivan
FIFA 14
pozdrav
moze li fifa 15 na ovoj konfiguraciji raditi bez trazanja
AMD Phenom II X4 965 Quad Core Processor 3.40 Ghz
HD 7770 1GB ddr 5
4GB rama ddr3

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
fcultras123456 kaže...
pozdrav
moze li fifa 15 na ovoj konfiguraciji raditi bez trazanja
AMD Phenom II X4 965 Quad Core Processor 3.40 Ghz
HD 7770 1GB ddr 5
4GB rama ddr3

DA

10 godina
neaktivan
hvala na odgovoru
16 godina
neaktivan
FIFA 14

ew ja upravo kupio fifu 14, imali neko raspolozen da odigramo jednu utkamicu..... i gdje idem koja opcija da odigram sa nekim online 1 na 1  {#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 29.11.2014 13:24 (hare mn).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 14

ps4

0 0 hvala 0
12 godina
hare mn kaže...

ew ja upravo kupio fifu 14, imali neko raspolozen da odigramo jednu utkamicu..... i gdje idem koja opcija da odigram sa nekim online 1 na 1  {#}

evo dodaj mene anel_tm87 a mogu i ovi stariji igraci

13 godina
neaktivan
FIFA 14

Za ove nove igrače, ako trebate pomoć oko UT-a (coinsi ili gameplay), dodajte me na origin- antiljano27

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
antiljano27 kaže...

Za ove nove igrače, ako trebate pomoć oko UT-a (coinsi ili gameplay), dodajte me na origin- antiljano27

et ja cu te add, meni treba pomoc a i novi sam :) (nisam nikad UT ganjao, valjda cu postic neki uspjeh :P ) 

12 godina
neaktivan
FIFA 14

Aj ko zeli mozemo odigrat neku utakmicu, origin ID: 1carmichael1 

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 14

Da li vas zeza UT? Pobjedim u ut seasons i uopce mi ne konta nit pobjedu nit 3 boda, a kad izgubim nekad konta nekad ne. 

EUNE: RayzCRO

1 0 hvala 0
11 godina
protjeran
Rayz00 kaže...

Da li vas zeza UT? Pobjedim u ut seasons i uopce mi ne konta nit pobjedu nit 3 boda, a kad izgubim nekad konta nekad ne. 

zbog tog sam i razbio joystick

This time next year we'll be millionaires
13 godina
neaktivan
FIFA 14

Pozdrav, meni treba pomoć stručnjaka da bi 'upgradeao' FUT squad, trenutno sam u Division 5 (ispustio sam dušu dok sam prošao u  6, ljudi kupe te coinse i naprave si u dan OP team, njihov jedan igrač vrijedi troduplo više nego moj cijeli team, ne možeš im ništa, doduše veći je gušt ih pobjediti onda,), te imam 21k coinsa, što je za mene malo bogatstvo, pa me zanima što bi mi vi preporučili, tenkju verimač! :D

p.s. bazirao sam se na BPL.

0 2 hvala 0
17 godina
MilkoLP kaže...

Pozdrav, meni treba pomoć stručnjaka da bi 'upgradeao' FUT squad, trenutno sam u Division 5 (ispustio sam dušu dok sam prošao u  6, ljudi kupe te coinse i naprave si u dan OP team, njihov jedan igrač vrijedi troduplo više nego moj cijeli team, ne možeš im ništa, doduše veći je gušt ih pobjediti onda,), te imam 21k coinsa, što je za mene malo bogatstvo, pa me zanima što bi mi vi preporučili, tenkju verimač! :D

p.s. bazirao sam se na BPL.

Pričaš o fifi15 na temi fife14 ili mi se samo čini?

13 godina
neaktivan

Izgleda da da, malo sam se zeznija, da pribacujem u temu FIFA 15 :/

13 godina
neaktivan
FIFA 14

Ajde molim vas neka mi netko samo potvrdi, nisam toliko upućen u konzole novije, zadnja koju sam imao je ps2, ali znam da se na PS3 I XBOX tj. na konzolama igrice ne mogu modovati kao na PC, tj. mislim na FIFU bilo koju unazad gledano...

Znači da je nemoguće na originalu sebi ubacivati timove kao što se to može na PC npr. skinem sebi Hajduk, Dinamo, neke lige, dresove, lopte, stadione, ovo, ono, ili neke komplet patcheve kao modingway i tako, da se to ne radi, nego se na konzolama može samo skidati UPDATE koji EA izbaci oficialni, kao i bilo koja druga igra, i tu nema takvih stvari da oni ubacuju neke timove i da sebi biraš šta hoćeš, nego tu su većinom transferi,  popravljane bugova, greški, kroz update...

Hajduka i Dinama nikad nije bilo u FIFI koliko igram zadnjih par godina, a ovako je te timove nemoguće imati koliko znam na konzolama da sebi ubaciš kao na PC-u, a ovaj jedan mi tvrdi da je igrao na XBOXU na 13-ikod rođaka sa Hajdukom xD

Poruka je uređivana zadnji put čet 4.12.2014 20:52 (picija21).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
FIFA 14
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

meni se nece povezati sa serverom , danas sam fifu instalirao na komp i nece , prije sam ju imao na laptopu i uredno mi se spajalo , internet mi radi .da li jos neko ima taj problem ili kako ga riješiti ?

Poruka je uređivana zadnji put pet 12.12.2014 9:35 (dino_pes13).
12 godina
dino_pes13 kaže...

meni se nece povezati sa serverom , danas sam fifu instalirao na komp i nece , prije sam ju imao na laptopu i uredno mi se spajalo , internet mi radi .da li jos neko ima taj problem ili kako ga riješiti ?

nece ni meni, to je nesto do njih.

13 godina
neaktivan
anelko kaže...
dino_pes13 kaže...

nece ni meni, to je nesto do njih.

Hvala na odgovoru :)

13 godina
neaktivan
FIFA 14

sad kad sam pokusao uci u UT , zaboravio sam odgovor na sigurnosno pitanje i sad opet nemogu uči . Promijenio sam password i sigurnosno pitanje na ea stranici ali mi i dalje ne zeli uci, moze pomoc?

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice