FIFA 14

poruka: 12.463
|
čitano: 1.694.878
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: FIFA 14
antiljano27 kaže...

To je više kolekcionarski. Meni FUT fakat više nema smisla i neznam kaj bi radio tamo pa samo skupljam te WC kartice, meni ih još 9 fali

Da, ko nekad sličice... zapalio si me neki dan i evo, pristižem te...

Osim toga otvaraš i duple packove. kaj ima bolje od toga?

U tim packovima dobio sam ibru pa imotm neymara, rodrigueza, benzemu, cuadrada, ruiza, matuidia, if howarda.. nekoliko švajnija i još dosta dobrrih kartica. Sigurno sam nešto i zaboravio... zarada samo na ovima nabrojanima preko 15 milja...

Poruka je uređivana zadnji put čet 10.7.2014 19:33 (movie).
15 godina
Đapa club kaže...
Encyanix kaže...

Znaci ovaj ronaldo na nextgenu je bolestan.. koda ga za pravo geldas... jako brz cini se oko 95 pace.. dribling bolestan isto oko 94-5 udarac odlican nemam sta rec..  sve u svemu jedno 100x bolji nego na kompu.. ful je nekako poseban igrac.. 

Dobar je i na kompu, samo što ljudi imaju prevelika očekivanja, a premalo skilla.

Mah.. Nif Reus ga opere na kompu i ne samo on nego jos par njih.. koji kostaju jako puno manje od njega.. jedino sto respektiram je udarac.. sve ostalo banana

01010101 00100000 01001101 01100001 01100100 00111111
13 godina
neaktivan
Encyanix kaže...
Đapa club kaže...
Encyanix kaže...

Znaci ovaj ronaldo na nextgenu je bolestan.. koda ga za pravo geldas... jako brz cini se oko 95 pace.. dribling bolestan isto oko 94-5 udarac odlican nemam sta rec..  sve u svemu jedno 100x bolji nego na kompu.. ful je nekako poseban igrac.. 

Dobar je i na kompu, samo što ljudi imaju prevelika očekivanja, a premalo skilla.

Mah.. Nif Reus ga opere na kompu i ne samo on nego jos par njih.. koji kostaju jako puno manje od njega.. jedino sto respektiram je udarac.. sve ostalo banana

Sta je,je..Igrao sam protiv Encya puno puta i Walker ga svaki put zahebe i ode kontra..Jedino su mu finesse ulazile i to neke bolesne..

U svakom slucaju vjerujem mu da je bolji,jer znam koliko je bio frustriran sto Ronaldo nije igrao kako spada,a masno ga je platio..

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
11 godina
protjeran
FIFA 14

Danas bezveze slucajno naletio na neki item iz pack-a  i vidim kao +10 shooting i normalno ja sam to odmah apply.Kasnije sam nasao jos koju u club-u a sad me zanima ima li to gdje na transfer marketu kupiti i u kojem ''odjelu''.

I da jeli vrijedi ista takva kartica sa +10 na svim segemntima kod jednog igraca?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Boixus Nois PS kaže...

Danas bezveze slucajno naletio na neki item iz pack-a  i vidim kao +10 shooting i normalno ja sam to odmah apply.Kasnije sam nasao jos koju u club-u a sad me zanima ima li to gdje na transfer marketu kupiti i u kojem ''odjelu''.

I da jeli vrijedi ista takva kartica sa +10 na svim segemntima kod jednog igraca?

Imo Ency na ronaldu,bio je teski ussles,a sttsi su mu svi bili 99 osim passinga,valjda..

To ti nista ne valja,ni meni Balotelli nije bio dobar s tim

13 godina
FIFA 14

+10 trening je najvrijednija kartica... daje + 10 atributa na odredenom ili svim atributima. Dobro je, samo traje jednu tekmu.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
FIFA 14

meni je najbolje kad mu ekipa da +10 all attributes i onda stavi prodavat igrača po 10x većoj cijeni nego što zapravo je

Moj PC  
3 0 hvala 0
12 godina

jel netko ovdje igra career mode?

11 godina
neaktivan
The_K kaže...

jel netko ovdje igra career mode?

Ja sa WBA

14 godina
neaktivan
FIFA 14

Evo moj serie A tim. Imate mozda savjet kako da poboljsam? Budzet mi je 100k

http://www.futhead.com/14/squads/14378106/

0 0 hvala 0
17 godina
Crofarmer kaže...

Evo moj serie A tim. Imate mozda savjet kako da poboljsam? Budzet mi je 100k

http://www.futhead.com/14/squads/14378106/

meni je ovo draže s time da i u ovoj momčadi ima mjesta za de rossia

http://www.futhead.com/14/squads/14378679/

14 godina
FIFA 14

meni je ova fifa nejasna..pobijedjujem sa 10k timovima i sve je super i onda slozim ovo i izbugim svaku mogucu utakmicu i ispadnem u 3 diviziju...ima li objasnjenja za to ? nemoguce da sam preko noci zaboravio igrat..

Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
WaZZi kaže...

meni je ova fifa nejasna..pobijedjujem sa 10k timovima i sve je super i onda slozim ovo i izbugim svaku mogucu utakmicu i ispadnem u 3 diviziju...ima li objasnjenja za to ? nemoguce da sam preko noci zaboravio igrat..

Kupi if Armera

17 godina
Moj PC  
8 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Ma samo je malo dim,dva vise dboio nego ostali :P

13 godina
neaktivan
FIFA 14

Jutros prije spavanja,piknem Tif Sneijdera za 185k,probudim se poslijepodne i razmisljam sto da s njim napravim i sd se dosjetim ovoga http://www.easports.com/uk/fifa/football-club/ultimate-team/show-off?showoffId=gmF8xVLMnLbyC:pc

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
FIFA 14

prvi paket(ovih 35 k paketica koji mi nisu bas najdrazi) i doceka me iznenađenje.

edit:jos jedno iznenađenje u 3 packu. 

Poruka je uređivana zadnji put pet 11.7.2014 19:08 (Mic_zap).

1 0 hvala 1
17 godina
Mic_zap kaže...

prvi paket(ovih 35 k paketica koji mi nisu bas najdrazi) i doceka me iznenađenje.

edit:jos jedno iznenađenje u 3 packu. 

U tim packovima nikada nisam ništa dobio. I sad isto. Vidim od tebe pa reko ajde opet probati i opet ništa... ama baš ništa...pedro najjači igrač u 3 packa..

12 godina
neaktivan

U tim packovima nikada nisam ništa dobio. I sad isto. Vidim od tebe pa reko ajde opet probati i opet ništa... ama baš ništa...pedro najjači igrač u 3 packa..

meni su oduvijek bili cudni,za vrijeme TOTY sam dobio dobar paketic i od tada nikada i danas reko idem otvorit i fino se iznenadim
ps. ko je toliko jadan da na normalan komentar udari palac dolje ? 

15 godina
FIFA 14

šta kažete na ovo? ja sam prezadovoljan!

Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
CroatianRacer kaže...

šta kažete na ovo? ja sam prezadovoljan!

Definitivno odlicno izgleda, ovo je dobro ponajvise za NK Rijeku i sam grad, uz to i za repku a i za sav nas nogomet. Ocigledno je iz ovoga svega da Rijeka ne misli stati samo na proslogodisnjem izadju u europi, nego planira nastaviti dalje s osvajanje mozda i lige ili ponovnog ulaska u EL i cak prolasku grupe. 

Poruka je uređivana zadnji put sub 12.7.2014 11:38 (L1nNk).
14 godina
odjavljen
FIFA 14

Ima neko mozda da mi moze uzeti FIFU 14 s nuuvema? Po 7€ je a nemam karticu trenutno :/

Aj molim vas htio bi odigrat,a eto popust u krivo vrijeme kad sam bez kartice

Poruka je uređivana zadnji put sub 12.7.2014 15:01 (Zin8).

0 0 hvala 0
16 godina
FIFA 14

Koji pack luck!

Idem preko moba na fut i vidim ima 3 paketa,posto sam prodo neymara za milju reko idem otvarat....i prvi puta otvaram na mobu dobim yaya turea,superiška,idem još jedan kad ono BALE! idem jos jedan i dobim hazarda! Od sada samo preko moba :D

Se isplati balea sad prodavat i sa parama trade ili market do kraja ostaje takav kakav je? Jer vidim da on ide za 4 milje....

Moj PC  
5 0 hvala 0
15 godina
izvone kaže...

Koji pack luck!

Idem preko moba na fut i vidim ima 3 paketa,posto sam prodo neymara za milju reko idem otvarat....i prvi puta otvaram na mobu dobim yaya turea,superiška,idem još jedan kad ono BALE! idem jos jedan i dobim hazarda! Od sada samo preko moba :D

Se isplati balea sad prodavat i sa parama trade ili market do kraja ostaje takav kakav je? Jer vidim da on ide za 4 milje....

Prodaj! imo ga na pc... ni blizu statsima nije

01010101 00100000 01001101 01100001 01100100 00111111
13 godina
FIFA 14

jel vam radi fut online ja cijeli dan nemfem protivnika nac..

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
FIFA 14

http://gyazo.com/32a2e63cc4319df15adce9beb30e7553

nakon nekog vremena opet posložio francuze..

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 14

Već vidim u fifi15 da će bit abjuzanje i korištenje Psga, pogtovo kod onih bunker situacija {#}, više čak nego Reala. Mogli bi napokon sredit to matchmaking smeće i svaki put kad igram s nekim da mi da drugi klub a neda aj uzmem idemo reći sada Psg i da mi protivnika koji isto igra s Psgom.

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Tommy_123 kaže...

Već vidim u fifi15 da će bit abjuzanje i korištenje Psga, pogtovo kod onih bunker situacija {#}, više čak nego Reala. Mogli bi napokon sredit to matchmaking smeće i svaki put kad igram s nekim da mi da drugi klub a neda aj uzmem idemo reći sada Psg i da mi protivnika koji isto igra s Psgom.

aj onda ovako da nije psg

http://gyazo.com/6957e03bfef28365cf674adf8ea99cab

13 godina
neaktivan
movie kaže...
Tommy_123 kaže...

Jesi zadovoljan Mottom?

Ja sam bio zadovoljan,cak i nije bio toliko jako spor..

14 godina
movie kaže...
Tommy_123 kaže...

Ta obrana Francuza, pogotovo Luiz-Silva mi je bila očajna.

Why so serious?
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice