FIFA 14

poruka: 12.463
|
čitano: 1.695.519
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
FIFA 14

MOTM Kartice i toe to, treba ti istina pocetni kapital od 100k i onda je sve lako. Evo u zadnje vrijeme sto mi je najbolje sjelo. Nema puno komplikacija kupis prodas i toe to. Sreca i tajming i toe to. 

Poruka je uređivana zadnji put uto 1.7.2014 0:34 (L1nNk).
Moj PC  
2 1 hvala 2
11 godina
neaktivan
FIFA 14

Jel mi moze neko slozit 500k Squad Hybrid 

2 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
FIFA 14

jeli mi moze neko objasnit kako se tocno moze kupiti fifa 15 preko meksickog origina? imali kakav rizik itd? (molim detaljno opis ako moze). hvala unaprijed

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
FIFA 14

Znaci ovako mi stoji vec 20 min i onda download failed ? Jel moze neko pomoc ? Iso sam je reinstall jer mi nije radila nije tilo uc u igru.

0 0 hvala 0
13 godina
Re: FIFA 14
orim0909 kaže...

jeli mi moze neko objasnit kako se tocno moze kupiti fifa 15 preko meksickog origina? imali kakav rizik itd? (molim detaljno opis ako moze). hvala unaprijed

Nema nikakvog straha. Imam BF4 i premium od tamo skupa za 200kn. 

Skini hola better internet. Otvori store.origin.com, stavi na holi u Mexico. Nadi fifu, Deluxe edition jer 20kn simo tamo a dobijes 40 paketica, kad si stavio u kosaricu i stisnuo checkout ugasi holu, ulogiraj se i plati paypalom i to je to. Pojavit ce ti se na originu.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
12 godina
neaktivan

ok, hvala sime. i kad se pojavi na originu? onda cekam datum izlaska igre i onda sem oze downloadat? ili kako? imas je ti? jesi ti sebi vec narucia? iams sliku kako je iams na originu?

13 godina
neaktivan
EatSleepFapRepeat kaže...

Jel mi moze neko slozit 500k Squad Hybrid 

http://www.futhead.com/14/squads/13935568/

Vjerojatno nemas prostora na disku

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
11 godina
neaktivan

Hvala ma sad sam sve popravio hvala na squadu :) iako nije 500k al je dobar ;)

11 godina
protjeran
FIFA 14

Neznam kako ali covjek mi je danas 2 gola zabio na isti nacin.

Krene sa centra i da loptu na stopera u ovom slucaju Kompany-a i on poslaje dugu lotu na njegovog spica odnosno freda i ovaj izade sam 1v1.Sto je jos gore lopta padne u 16 m i samo ga lagano pospremi.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...
orim0909 kaže...

Skini hola better internet. Otvori store.origin.com, stavi na holi u Mexico. Nadi fifu, Deluxe edition jer 20kn simo tamo a dobijes 40 paketica, kad si stavio u kosaricu i stisnuo checkout ugasi holu, ulogiraj se i plati paypalom i to je to. Pojavit ce ti se na originu.

Sime koliko onda točno dođe Deluxe preko Mexica?

I always tell the truth.Even when I lie.
15 godina
FIFA 14

Evo jos jedan sitni pack opening: 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Hvala ma sad sam sve popravio hvala na squadu :) iako nije 500k al je dobar ;)

Uzmi otvaraj pakete za ostake novce,mizda te usere pa dobijes Iniestu,Neuera,Pogbu,Messia,Neymara itd. :D

17 godina
drakula789 kaže...

Pa ako nekome slažeš ekipu valjda je logično da mu složiš sa full che ?

13 godina
neaktivan
movie kaže...
drakula789 kaže...

Pa ako nekome slažeš ekipu valjda je logično da mu složiš sa full che ?

Nisam skonto da Martinez je bez Chema :SNek stavi Falcaoa :)

13 godina
Bruno_K!ng kaže...
SimeKZ kaže...
orim0909 kaže...

34 dolara koliko sam vidio zadnje... kojih 190kn... 

Kad kupis, pojavi se slika u originu i onda naravno cekas izlazak igre. Mada mi koji smo imali FIFU 13 cemo dobiti jedno 1-2 tjedna prije pristup Web App.u pa si vec mozes ekipu pripremit.

13 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...
Bruno_K!ng kaže...
SimeKZ kaže...
orim0909 kaže...

Kad kupis, pojavi se slika u originu i onda naravno cekas izlazak igre. Mada mi koji smo imali FIFU 14 cemo dobiti jedno 1-2 tjedna prije pristup Web App.u pa si vec mozes ekipu pripremit.

Mor'o sam...

17 godina
FIFA 14

Kakva teretana ovi wc packovi na PS4. Ne možeš dobiti poštenog igrača da dubiš na glavi. Danas otvorim 15 packova i najjači igrač ocjene 79... da ne pričam kako je na konzoli teže doći do coinsa a odu samo tako... šro bi rekli alkari, uništa...

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
drakula789 kaže...
SimeKZ kaže...
Bruno_K!ng kaže...
SimeKZ kaže...
orim0909 kaže...

Kad kupis, pojavi se slika u originu i onda naravno cekas izlazak igre. Mada mi koji smo imali FIFU 14 cemo dobiti jedno 1-2 tjedna prije pristup Web App.u pa si vec mozes ekipu pripremit.

Mor'o sam...

Sta to tocno ? Objasni..

17 godina
SimeKZ kaže...

Nadi fifu, Deluxe edition jer 20kn simo tamo a dobijes 40 paketica, kad si stavio u kosaricu i stisnuo checkout ugasi holu, ulogiraj se i plati paypalom i to je to. Pojavit ce ti se na originu.

Nisam siguran da će ovih 40 packova imati neku korist po igrača? Što će mi taj pack nakon 6 mjeseci a da ne kažem nakon 10 mjeseci igranja? Mislim da je bolji izbor kupiti igru po najjeftinijoj mogućoj ponudi a onda još nešto novca uložiti u fifa pointse i domah na početku otvoriti koji pack više... možda ti se posreći.. a da ne kažem kako u ove dvije godine u tim packovima nisam dobio igrača vrijednog 2000 coinsa...

11 godina
neaktivan
FIFA 14

fifa14coinsuk.com/fifa/pc/ Dobro je dode ti za 5 do 30 min radi evo ja bas kupio jednu milju za 10.50 kn :D

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Oces wager za iMotm Perisica ?

13 godina
neaktivan
FIFA 14

Ima li netko tko "mrzi" te sve ifove ili sam noob koji ne zna igrati s njim i abusati?

Jednostavno ne znam samo jednog igraca siliti ne ide tako da su neki pojedinci otisli na tp,osim Candreve

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
movie kaže...
SimeKZ kaže...

Nadi fifu, Deluxe edition jer 20kn simo tamo a dobijes 40 paketica, kad si stavio u kosaricu i stisnuo checkout ugasi holu, ulogiraj se i plati paypalom i to je to. Pojavit ce ti se na originu.

Nisam siguran da će ovih 40 packova imati neku korist po igrača? Što će mi taj pack nakon 6 mjeseci a da ne kažem nakon 10 mjeseci igranja? Mislim da je bolji izbor kupiti igru po najjeftinijoj mogućoj ponudi a onda još nešto novca uložiti u fifa pointse i domah na početku otvoriti koji pack više... možda ti se posreći.. a da ne kažem kako u ove dvije godine u tim packovima nisam dobio igrača vrijednog 2000 coinsa...

Kako se ne isplati... ne 40 packova je preko 200kn fifa pointsa... a lipe vise nedam za te pointse. a za ovih 4 dolara neces umrijet i uzet deluxe edition.

17 godina
SimeKZ kaže...

Kako se ne isplati... ne 40 packova je preko 200kn fifa pointsa... a lipe vise nedam za te pointse. a za ovih 4 dolara neces umrijet i uzet deluxe edition.

Kaj će mi taj pack u 6 mjesecu sljedeće godine kad ću već tada imati 10 milja coinsa? razvukli su 40 packova na 40 tjedana. Svi ti packovi nakon dva mjeseca gube smisao. Da mi tih 40 packova utrpaju u dva mjeseca onda ok... ovako, stvarno mi ne trebaju. Rađe dodam još nekaj novca pa odmah u startu otvorim 20 packova za lakši start u sezonu...

12 godina
neaktivan
FIFA 14

Ajme ljudi šta mi se sada dogodilo. jučer ja sa mmoga stranice tija kupit 1000000 coinsa i ja stavio igrača na listu i nešto mi nije tila kartica i nisam uzeo da bi sada ušao na fifu i vidio ovo   http://gyazo.com/8dc8170f17648d3dc21bf92940956e3e

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
movie kaže...
SimeKZ kaže...

Kaj će mi taj pack u 6 mjesecu sljedeće godine kad ću već tada imati 10 milja coinsa? razvukli su 40 packova na 40 tjedana. Svi ti packovi nakon dva mjeseca gube smisao. Da mi tih 40 packova utrpaju u dva mjeseca onda ok... ovako, stvarno mi ne trebaju. Rađe dodam još nekaj novca pa odmah u startu otvorim 20 packova za lakši start u sezonu...

Jbg ti imas za 20 packova... a ovih 10milja... da, sigurno...

13 godina
neaktivan

Oces wager za iMotm Perisica ?

Da,hocu :)

13 godina
neaktivan

Znaci dobra je stranice ?

Bas mi je drago,uzet cu dvije milje :P

Jesi im ostavio svoj broj?

Cudne podatke traze

Poruka je uređivana zadnji put uto 1.7.2014 21:16 (drakula789).
11 godina
neaktivan

Ajmo dodaj me na origin: NoKSIGlitch

11 godina
neaktivan

Ostavio sam broj to ti samo recu kad kupe igraca a ono za ulicu to nemoras tocno stavi neku koja ne postoji 

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice