FIFA 14

poruka: 12.463
|
čitano: 1.695.519
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: FIFA 14
nikad neću dobiti messia/neymara/ronalda..preveliki sam ja baksuz, do sad na WC najbolji ulovi: hazard,falcao,cavani,xavi,iniesta,david silva,kompany, ozil..al nije to to bez jednog od navedene trojice ..haha , koliko ste puta osvojili trofej na WC modu?potrošio sam oko 125k na packove
Origin ID za FIFU 13: strbi_zg
13 godina
neaktivan
FIFA 14

Hoce neko wager u vecu lovu?

Neka mi se javi na origin Draksides

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
FIFA 14

Koja slučajnost u jednom packu dobiti jedan od najboljih stoperskih parova iz jedne repke?

http://gyazo.com/f60f3945d9e1c6f75df37fa2a0b1f99d

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
sugava igra i ea serveri ...napokon dodem do finala u WC i vodim u 84 minuti 3:1 i diskonekta me i upise poraz..hvala EA dabog da crkli svi redom
17 godina
strbi kaže...
sugava igra i ea serveri ...napokon dodem do finala u WC i vodim u 84 minuti 3:1 i diskonekta me i upise poraz..hvala EA dabog da crkli svi redom

Zašto misliš da je do ea servera a ne do tvoje internet veze?

15 godina
neaktivan
pa zato sto sam najnormalnije spojen na YouTube i slušam muziku dok igram...vjerojatno bi i YouTube pukno da mi pukne veza
16 godina
neaktivan
strbi kaže...
pa zato sto sam najnormalnije spojen na YouTube i slušam muziku dok igram...vjerojatno bi i YouTube pukno da mi pukne veza

Udjelite ovom čovijeku nobelovu nagradu za znanost!!!

17 godina
strbi kaže...
nikad neću dobiti messia/neymara/ronalda..preveliki sam ja baksuz, do sad na WC najbolji ulovi: hazard,falcao,cavani,xavi,iniesta,david silva,kompany, ozil..al nije to to bez jednog od navedene trojice ..haha , koliko ste puta osvojili trofej na WC modu?potrošio sam oko 125k na packove

Otvvorio si 25 packova i dobio si sve gore nabrojano i nesretan si? Pa ti si pravi srečković. Neki su otvorili 100 packova i nisu dobili toliko dobrih igrača...

14 godina
strbi kaže...

Ja sam potrosio 1.5m bez neymara/messija/ronalda, nakon dodatnih 700k su dosli jos neymar i messi

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
12 godina
neaktivan
FIFA 14

dali se sada isplati kupovat na marketu one igrače koji se sada mogu dobit u packovima oćeli se njima ikako povećati cijena

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Vladitor kaže...

dali se sada isplati kupovat na marketu one igrače koji se sada mogu dobit u packovima oćeli se njima ikako povećati cijena

Igra će biti interesantna još mjesec, dva... kakave veze više ima cijena igrača? Kupi, igraj, baci... zabavi se...

11 godina
neaktivan
FIFA 14

Koji "K" se dešava sa Originom? Krene da se update-uje i ništa se ne dešava? Ne mogu maketi, pas mater... Umjesto da bude bolje, ono sve gore i gore...

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
FIFA 14

nakon osvojene 2. divizije opet sa chiterima u prvu ali me spašava onaj program za otkrit gamad tako da lagano po titulu

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Vladitor kaže...

nakon osvojene 2. divizije opet sa chiterima u prvu ali me spašava onaj program za otkrit gamad tako da lagano po titulu

De daj linki,antiljano mi ne odgvara :P

13 godina
neaktivan
drakula789 kaže...
Vladitor kaže...

https://bitbucket.org/dontcopythatfloppy/cheatmenot14-beta/

Sorry, zaboravih, evo tu bi trebalo bit 

13 godina
neaktivan
antiljano27 kaže...
drakula789 kaže...
Vladitor kaže...

https://bitbucket.org/dontcopythatfloppy/cheatmenot14-beta/

Sorry, zaboravih, evo tu bi trebalo bit 

Ma nista zezam te malo :D

Snasao sam se vec i fino radi :D

edit;Znaci ea nece priznat to?

Supci.

Poruka je uređivana zadnji put pet 27.6.2014 2:51 (drakula789).
14 godina
neaktivan
FIFA 14

imali neko na forumu da mi da 10 000 coinsa da se malo igram pa vracam 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 14

Da li je netko kupio s ove stranice http://www.fifa14coinsuk.com/

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
FIFA 14

ispricavam se na ovom al trebo bi onaj sajt di je super jeftina fifa trazio sam unazad po temi al nisam mogo nac hvala

Poruka je uređivana zadnji put ned 29.6.2014 19:55 (Pinkyz).

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
drakula789 kaže...

i ja gledam di ima uzet  ta je najjeftinija do sada  probaj riskirat sa 0.6 eura pa ako nisu prevaranti uzmi veću količinu

13 godina
neaktivan
Vladitor kaže...
drakula789 kaže...

i ja gledam di ima uzet  ta je najjeftinija do sada  probaj riskirat sa 0.6 eura pa ako nisu prevaranti uzmi veću količinu

Meni je najvise zbog psc..Uzmem dva miliona pa javim

12 godina
neaktivan
drakula789 kaže...
Vladitor kaže...
drakula789 kaže...

Meni je najvise zbog psc..Uzmem dva miliona pa javim

aj super nadam se da nisu prevaranti

14 godina
neaktivan
FIFA 14

ako neki ima 10 000 coinsa stavio sam na prodaju Kovačića iz Intera na prodaju na CM poziciji!Ako neko mogne neka ga kupi stavio sam 1 sat prodaju jer ako ga ne prodam nemam sa cime da igram?

Poruka je uređivana zadnji put ned 29.6.2014 21:10 (mirkossam).
Moj PC  
0 2 hvala 0
13 godina
neaktivan
mirkossam kaže...

ako neki ima 10 000 coinsa stavio sam na prodaju Kovačića iz Intera na prodaju na CM poziciji!Ako neko mogne neka ga kupi stavio sam 1 sat prodaju jer ako ga ne prodam nemam sa cime da igram?

Kupi coinse?

Imas za 15kn 2 milje..

13 godina
mirkossam kaže...

Javi mi se u pm donirat u ti za pocetak 20k coins a da krenes kako tako normalno igrati. 

11 godina
protjeran
FIFA 14

Neznam za vas ali ja nisam jos nikako kupio coinse niti mi ih je netko donirao.Zanimljivije mi je igrati bez kupovanja coinsa.

Zasada sam u 3.diviziji i mogu reci da nije bitno kakve igrace 

imas nego skill.

Moj najbolji strijelac je Aruna Kone 63 gola.To dovoljno govori.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Boixus Nois PS kaže...

Neznam za vas ali ja nisam jos nikako kupio coinse niti mi ih je netko donirao.Zanimljivije mi je igrati bez kupovanja coinsa.

imas nego skill.

Onda zasto zicas stalno coinse ako ti je zanimljivo ? 

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
13 godina
Boixus Nois PS kaže...

imas nego skill.

To si definitivno u pravu, i sam sam poceo nedavno igrati u 4 sam diviziji, jedina prednost jest sto sam naucio trade raditi pa dosao do veceg broja coins a u vrlo kratkom vremenu. No opet osjeti se razlika kad imas u Napadu jednog Aguera ili nekog slabijeg pogotovo ako znas igrati i iskoristiti svoj potencijal. 

11 godina
protjeran
SimeKZ kaže...
Boixus Nois PS kaže...

imas nego skill.

Onda zasto zicas stalno coinse ako ti je zanimljivo ? 

jednom sam pitao i to oda kada nisam imao koga staviti da igra...I jos jednom kada sam prdavao Vidica...ali nitko m nije dao ni jednog coinsa.

12 godina
neaktivan
Boixus Nois PS kaže...

imas nego skill.

bas me interesira dal ce ti biti zanimljivije kada ces ti doc sa arunom koneom na TOTY thiagom silvom i TOTY sergiom ramosom.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice