FIFA 14

poruka: 12.463
|
čitano: 1.695.647
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Re: FIFA 14
KiCo77 kaže...

Nekih 250k.

Sad neznam dal da bacim Ibru na market i uzmem 7m i otvaram WC packove dok ne dobijem Neymara/Messija/Ronalda haha, ionako večinom WC igram 

e vidis,da postoji nacin mogli bi se zamjneit ibra za tu trojicu,ali nazalost nista od toga jer je EA ih napravio untreadble..

Poruka je uređivana zadnji put uto 24.6.2014 16:13 (Mic_zap).
13 godina
neaktivan
FIFA 14

Movie koji to put danas dobijas Hazarda

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
FIFA 14

ima li itko na forumu da posjeduje toty ili tots ronalda ? htio bih ga isprobati ali nema niti jednog na marketu {#}

nudim normalnog ronalda + 5 miliona

Poruka je uređivana zadnji put uto 24.6.2014 20:46 (WaZZi).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Dino.Randic kaže...

Dal se vama zna desit da se igra sursi taman nakon sta odigrate tekmu jer meni da..nekuzim koji je to vraga ali vecinom kad bacim frendly mi se to pocelo događat..

evo i meni se sada dogodilo i to u div. 1 nakon pobjede

12 godina
neaktivan
FIFA 14

nakon potrošenih 400k moja prva zelena http://gyazo.com/3897a8e411bca1e5489b6f8096c4dcdc

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
FIFA 14
Moj PC  
5 1 hvala 0
13 godina
movie kaže...

Thumbs Up :D Pa realno gledajuci na ulozeno dobiveno i zasluzio si ga dobiti :D

14 godina
FIFA 14

Otvaram World Cup packove ko budala ovih zadnjih par dana, nista ne dobijem. Sad prodam Ibru za 7m i nakon 50k evo Neymara.

EDIT: Vidim da je server pao, vjerovatno su mi pogreskom dali neymara haha

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
Poruka je uređivana zadnji put uto 24.6.2014 20:15 (KiCo77).
Moj PC  
5 0 hvala 0
11 godina
protjeran
FIFA 14

FIFA 14 je igra u kojoj pobjeduje ekipa koja ima na golu Petr Cecha.

Ako tko igra na PS3 nek napise accout da odigramo jedan game.

Moj PC  
1 2 hvala 0
15 godina
neaktivan
Boixus Nois PS kaže...

I koja ima više sreće nego znanja.

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
17 godina
FIFA 14

Gledam sada treći gol kolumbije. Matinez primi loptu opali lažnjaka i s desne si prebaci na lijevu nogu te lijepo zabije. E sad, gdje je problem? Zašto martinez kod lažnjaka nije otklizao jedno dva tri metra od lopte kako to inače rade svi najbolji igrači na fifi? Zašto je k vragu ostao čvrsto na mjestui izvrtio protivnika i zabio?

Moj PC  
6 1 hvala 0
13 godina
Tommy_123 kaže...
Boixus Nois PS kaže...

I koja ima više sreće nego znanja.

Yep... sve ispod 4 komada je sreca... 

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
13 godina
neaktivan
movie kaže...

Gledam sada treći gol kolumbije. Matinez primi loptu opali lažnjaka i s desne si prebaci na lijevu nogu te lijepo zabije. E sad, gdje je problem? Zašto martinez kod lažnjaka nije otklizao jedno dva tri metra od lopte kako to inače rade svi najbolji igrači na fifi? Zašto je k vragu ostao čvrsto na mjestui izvrtio protivnika i zabio?

E zato i stalno govorim kako je prosla Fifa bila bolja zbog tako nekih ditnica, a i bila je ptezana unatoc zoma sto si sprintajuci mogo laznjake raditi i scoop turnove.. Nislin da si ti jednom rekao kako je igra toliko olaksana da bi stara baba mogla doci do div 1. S cim se slazem

16 godina
neaktivan

Zasto se ovo dogada -.-

PS4, nije do kontrolera, imam dva..samo u meniu se dogada ne ingame
17 godina
mamutarka kaže...

Zasto se ovo dogada -.-

Interesantno. Probaj ponovno gamepad spojiti s konzolom pa sve ispočetka... nije mi se ovo nikad dogodilo

11 godina
neaktivan
movie kaže...

Ovo ti se dešava na PS4 ili PC-u? Na FIFA 14 koju ja igram, lažnjakom možeš izlomiti 3-4 igrača bez problema i zabiti gool. Po meni je jedino vrataru teško prodati lažnjak, i ne znam da li sam ikad doživio u ovoj FIFI da mi je netko prešao vratara ili ja njemu, osim u punom šprintu tj., kada jednostavno krenem bježati u stranu. 

Btw., mislim da je FIFA 14 dosta limitirana kada je u pitanju način na koji možeš postići gool. Rjetkost je vidjeti nešto neobično, osim ako vam je fora proći od centra kompletnu protivničku odbranu u stilu uličnog žonglera i trikstera.

17 godina
Anchor Man kaže...

Ovo ti se dešava na PS4 ili PC-u? Na FIFA 14 koju ja igram, lažnjakom možeš izlomiti 3-4 igrača bez problema i zabiti gool.

Isti vrag. Možeš ali nikad nisi ziher oće li igrač otplutati od lopte ili će na mjestu okreniti protivnika. Neki put to ispaden savršena finta a već sljedeći pot kao auto u zavoju otkliže od lopte i shebem sebe a ne protivnika. Nema veze je li to ronaldo, neymar, hazard ili sammir. Uvijek je tako. Imaš na netu i onaj filmić gdje se ekipa sprda s tim pa su sve te idiotarije pretočili u kratak filmić snimajući na terenu te kretenizme iz igre..

15 godina
neaktivan
FIFA 14

jesam ja corav ili se u FUT WC nemoze imati 2 i vise squadova...sta moram cjelu ekipu rotirat, a nemogu vise squadova imati?

Origin ID za FIFU 13: strbi_zg
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
FIFA 14

wager utakmic protiv RayzCro.

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
FIFA 14

Frknuo neymara i kupio hazarda i oscara...

http://gyazo.com/eaccffd2de9a2d85b9d53a458d7d6c4a

Moj PC  
0 2 hvala 0
16 godina
neaktivan
movie kaže...
mamutarka kaže...

Zasto se ovo dogada -.-

Interesantno. Probaj ponovno gamepad spojiti s konzolom pa sve ispočetka... nije mi se ovo nikad dogodilo

probao oba đojstika gasit palit i ništa. reinstalirao igru na plejki i ništa, neznam dal to može bit do blu ray cda..

al čudno, samo u fifa meniu se to desi, nigdje drugdje, ingame je sve ok, u plejstejšn meniu je sve ok :S

12 godina
neaktivan
FIFA 14

evo i drugog  iMOTM Perišića pa ako netko hoće wager neka javi

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 14

Imas PM... 

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
FIFA 14

Radi vama UT ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
FIFA 14

da, odnosno ne. I da i ne.

Moj PC  
0 1 hvala 0
12 godina
Praetorian1 kaže...

da, odnosno ne. I da i ne.

Bravo.

11 godina
protjeran

meni ne,pise da su serveri prepuni

12 godina
neaktivan
FIFA 14

nakon potrošenih 250k vrag mi neda mira i on mi uleti http://gyazo.com/6b7224bde45f5ee69170e32e87457781

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
FIFA 14

dobro da sam ga bar u WC izvuka http://gyazo.com/e88422efdbf40745b1b19961ae09c908

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 14

Sta se zalis,pa idu te packovu..

Moj PC  
1 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice