Jel moze neka preporuka za nekog obrambenog igraca koji je jeftin...znaci oni najjeftiniji jer imam 1000 coinsa.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Jel moze neka preporuka za nekog obrambenog igraca koji je jeftin...znaci oni najjeftiniji jer imam 1000 coinsa.
Liga?
BPL kaboul
Bundes Santana Sokratis
Seria A Ogbonna Benatia
Španjolska - Miranda
Italija - Ogbonna
Njemačka - Sokratis
Engleska - Koscielny
nešto na brzinu
edit. vidim da me kolega preduhitrio, Benattiu sam zaboravio skroz.
BPL...znaci kaboul
jel ima jos neki dobar igrac?
za napadaca sam mislio Kone,Benteke ili Remy?
a za veznog nemam pojma koga bi uzeo...
moja preporuka jeftinog napadaca je Lukaku, a vezni Cazorla, Frenandinho ili Matic, ovisno koju vrstu trebas.
BPL...znaci kaboul
jel ima jos neki dobar igrac?
za napadaca sam mislio Kone,Benteke ili Remy?
a za veznog nemam pojma koga bi uzeo...
jeftini napad je najbolja kombinacija jedan brzi i koji moze skocit(sturridge,remy) i neki tenk(benteke,lukaku)
Nemožeš promašiti sa kombinacijom Benteke- Sturridge.. Ako igraš samo s jednim napadačem- Lukaku.
Veza Ramires - Cazorla- Willshare, recimo.
Nemožeš promašiti sa kombinacijom Benteke- Sturridge.. Ako igraš samo s jednim napadačem- Lukaku.
Veza Ramires - Cazorla- Willshare, recimo.
Lukaku nije nikakav...
Benteke - Kone, Benteke - Eto... nema boljeg napada. LUkaku je panj pokraj Bentekea.
Panj? Meni je fantastičan. Igra mi u paru sa Suarezom 88.
Ps. Znaš da je on ljevak? :p
Panj? Meni je fantastičan. Igra mi u paru sa Suarezom 88.
Ps. Znaš da je on ljevak? :p
I?
I.... trebaš ga namjestiti da udara loptu lijevom nogom.
Slobodno pitaj još ako ti nešto nije jasno.
Otkrio si ameriku, eto...
Otkrio si ameriku, eto...
Nisam ja, vec jedan drugi velikan, no hvala svejedno.
Ps. Jesi li danas vec osvojio 7x div 1?
Bundesliga mandžo i aubameyang ili lewandowski i aubameyang su meni najbolje opcije
koaj je shema sa ovim govrima sa igracim?odigram jednu utkmicu odmah neki igrac ostane bez ugovora...
koaj je shema sa ovim govrima sa igracim?odigram jednu utkmicu odmah neki igrac ostane bez ugovora...
Ocito si kupio bas igrace kojima je preostala samo jedna utakmica do isteka ugovora.
Ukoliko nemas tih ugovora onda kupi igrace koji imaju duze ugovore, naravno nemoj ih preplatiti.
Ovo mi je trenutno jedan od kreativnijih hybrida u WC modu. Šteta što ljudi ne rade hybride jer je stvarno lako i puno zabavnije. (naravno uzevši u obzir da imaju dovoljno igrača za složit nekaj)
Kako do dojdem do silve i riberya? Danas opet dva neymara, dva hazarda, dva reusa... ono..netko ne može do njih a meni uletavaju kao muhe dok me ovaj dvojac izbjegava u velikom luku...
prodajem 2000k coinsa, za 150 kn.
prodajem 2000k coinsa, za 150 kn.
Hahahha :D
Preporuka za LM , Premier Lige a da nije skup kao Willian i tako ti igraci...
Preporuka za LM , Premier Lige a da nije skup kao Willian i tako ti igraci...
Young, schurrle...
sta je smijesno sime? jesam opet preskup? aubameyang if kupio prije 3 dana za 885000, i danas prodao za 2 miljuna, haha nije mi jasno, pisceka if kupio davno za 85k danas prodao za 400000, i ramosa kupio isto neki dan za 195k, i danas prodao za 300k.
sta je smijesno sime? jesam opet preskup? aubameyang if kupio prije 3 dana za 885000, i danas prodao za 2 miljuna, haha nije mi jasno, pisceka if kupio davno za 85k danas prodao za 400000, i ramosa kupio isto neki dan za 195k, i danas prodao za 300k.
Pa smijesno mi je posto ja prodajem po 60-70kn :D
sta? 2 milje za 60 kuna?
sta? 2 milje za 60 kuna?
Yep... Wanna buy ? :D Sad posto su cijene otisle gore je oko 70kn... ali da.
a lako je tebi, kad ih proizvodis, imas ih na bacanje haha
a lako je tebi, kad ih proizvodis, imas ih na bacanje haha
Zanimljivo je da ih ne proizvodim uopce, vecina je od wagera sta igram sa ekipom sa FUT.a na fejsu... Samo na tim wagerima sam pokupio preko 5milja coinsa.