FIFA 14

poruka: 12.463
|
čitano: 1.697.367
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: FIFA 14
Mic_zap kaže...

neke nove fore

uuu nice!

Taman da se cijene opet vrate u normalu, jer ovo sada nije normalno više.

11 godina
neaktivan
FIFA 14

tek sam počeo igrati fifu 14 došao sam do 6 lige  može li mi neko reći koja je formacija najjeftinija i koju ligu da složim da bi mogao dalje napredovat 

0 0 hvala 0
15 godina
ouji kaže...

tek sam počeo igrati fifu 14 došao sam do 6 lige  može li mi neko reći koja je formacija najjeftinija i koju ligu da složim da bi mogao dalje napredovat 

false 9 sa talijanskom ligom (preporuka Vučinića za devetku)

14 godina
neaktivan
FIFA 14

0 0 hvala 1
17 godina
Tommy_123 kaže...

4 sata ? rly ? o.O

A ebi ga, treba otvoriti 230 packova, sortirati kaj brišeš a kaj ne i tako.. Pogledaj samo dok stisneš jedan pack koliko mu treba da se otvori, ono za popisdhiti.. sad sam popio tablete za glavu.. treba i buljiti neprekidno 4 h u monitor ma kako on dobar bio..

17 godina
CroChef kaže...

Vidim našao si si zanimaciju? Neka, neka... nisam uzimao do danas ove kartice pa niti ne znam kako stoje na marketu? Pada im cijena brzo ili rastu nakon što izađu iz packova? Učinilo mi se danas dobra kupnja pa uzeo 3 fellainia pa da ih preprodam ako ne spljugam prije toga..Neka logika mi je pošto su jedan dan u packu da bi im cijena trebala rasti.. vidjet ću.. ma ionako svejedno. Fifa je pri kraju i kaj će mi više coinsi. Samo bubam po packovima u WC ne bi li skupio sve igračeod vrha do ratinga 78... još mi ih nedostaje samo nekoliko..

11 godina
neaktivan

nema false 9 izvini ovo je fifa world ima li neka druga unaprijed hvala

11 godina
neaktivan
FIFA 14

može li mi neko sastaviti jeftinu formaciju i igrače chemistry 100 {#} fifa world unaprijed hvala

0 0 hvala 0
13 godina
ouji kaže...

može li mi neko sastaviti jeftinu formaciju i igrače chemistry 100 {#} fifa world unaprijed hvala

4-1-2-1-2 -  Non - rare engleze napikaj i neces izgubit.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
15 godina
FIFA 14

pa kaže jos 150k :P

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
FIFA 14

Jedva cekam naš iMOTM, jedino sta mi u WC od naših fale bas Olic, Modric i Mandzo :( Mislim da cu otvorit i posljednjih 850k

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
CroatianRacer kaže...

pa kaže jos 150k :P

Progovorio si !!! TO je to, vec je zanimljivije gledat :D

11 godina
protjeran
FIFA 14

Znaci krenio sam igrati FIFA Ultimate Team

Znaci neznam nista ni kako ni sta...

Napravio sam osnovne radnje ime kluba,namjestio igrace bla bla...

Sad me zanima kada udem u ovaj izbornik od Ultimate Teama sto vi igrate od toga : Online Season,Team of the week ili nesto trece?

Evo moje ekipe zvane ''šaka jada''.

Ako netko ima savjet da bar malo pobosljsam nek napise...

Vidio sam da ima za kupiti neke pakete bronze,sliver i gold.

Buduci da imam samo 1100 coinsa jel mi se vise isplati kupiti taj neki paket ili otici na transfermarket pa odabrati onog kojeg ce mi odgovarati?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
FIFA 14

evo ovima koji vole kupovat pakete od sumnjivih lica sa interneta da se ne zajebu

http://www.polygon.com/2014/6/18/5822508/fifa-ultimate-team-phishing-instagram-origin-xbox-live-world-cup

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
protjeran
FIFA 14

Moram isuniti ovih 13 zadataka i sada kad moram staviti igraca na trasnfermarket kada pritisnem ''kocku'' imam samo opcije :
quick sell

remove from squad

untradable item

swap player

apply costumable 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Boixus Nois PS kaže...

Moram isuniti ovih 13 zadataka i sada kad moram staviti igraca na trasnfermarket kada pritisnem ''kocku'' imam samo opcije :
quick sell

remove from squad

untradable item

swap player

apply costumable 

Ako nisi skuzio imas igrace kje ne mozes prodavati..Znaci da na transfermarket mozes jedino stavit kada kupis nekog igraca..

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
13 godina
neaktivan
Boixus Nois PS kaže...

Znaci krenio sam igrati FIFA Ultimate Team

Znaci neznam nista ni kako ni sta...

Napravio sam osnovne radnje ime kluba,namjestio igrace bla bla...

Sad me zanima kada udem u ovaj izbornik od Ultimate Teama sto vi igrate od toga : Online Season,Team of the week ili nesto trece?

Evo moje ekipe zvane ''šaka jada''.

Ako netko ima savjet da bar malo pobosljsam nek napise...

Vidio sam da ima za kupiti neke pakete bronze,sliver i gold.

Buduci da imam samo 1100 coinsa jel mi se vise isplati kupiti taj neki paket ili otici na transfermarket pa odabrati onog kojeg ce mi odgovarati?

Uvijek igraca kupiti

13 godina
FIFA 14

Evo jedna MOTM kartica, mozda ne vrijedna toliko, a nije mi se dalo cekati dali ce poslije TOTW mu porasti cjena. No najbitnija cinjenica je da sam ga dobio u redeem paketu WC a

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
L1nNk kaže...

Evo jedna MOTM kartica, mozda ne vrijedna toliko, a nije mi se dalo cekati dali ce poslije TOTW mu porasti cjena. No najbitnija cinjenica je da sam ga dobio u redeem paketu WC a

J sam spucao na te  wc pakete-pa ni manje ni vise nego milju coinsa...A iz reedem paketa sam izvukao 300k max...

13 godina
drakula789 kaže...
L1nNk kaže...

J sam spucao na te  wc pakete-pa ni manje ni vise nego milju coinsa...A iz reedem paketa sam izvukao 300k max...

Ja sam potrosio 100k dobio RvP a koji je otisao za 170k i Ochou koji je otisao za 70k, tako da mogu reci na kraju sam u plusu iz WC paketa. Ali otvarajuci po par sad, pa drugi put opet na isti nacin i slicno. Definitivno WC paketi su bolji od ovih 5k i 7.5k normalnih u kojima nista nisam dobio nikako do sad.

11 godina
protjeran
FIFA 14

ovaj FIFA Ultimate Team ima dosta opcija a koju vi igrate (slika)

Poruka je uređivana zadnji put čet 19.6.2014 13:06 (Boixus Nois PS).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 14

Online Season i Tournament... Pa sta nemas ti PS3 ili PS4 ? Mislim da ti samo Movie ovdje ima PS4.

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
protjeran

PS3

14 godina
neaktivan
FIFA 14

napokon posten hrvatski RM  

2 0 hvala 0
17 godina
drakula789 kaže...

Pa ja sam zadnji koji bi se mogao žaliti ali u ova tri dana sam otvorio oko 400 packova i nisam dobio ništa vrijedno spomena. Prošli tjedan mi je uletio ibro i time sam pokrio sve kaj sam dao na wc packove.. do sada sam ispucao oko 3 milje..

Mislio sam da je nemoguće u ovim packovima dobiti motm igrača ali eto, netko je dobio pa sad vidim da je i to moguće.. još imam nekih 200 packova za otvoriti pa možda nešto uleti..

Poruka je uređivana zadnji put čet 19.6.2014 14:14 (movie).
14 godina
FIFA 14

Jel zna netko gdje mogu usporediti statse WC igraća prije i poslije iMOTMa?

EDIT: Pronašao, izvolite ako nekome treba

http://www.fifauteam.com/fut-14-imotm-fut-wc-upgraded-cards/

Poruka je uređivana zadnji put čet 19.6.2014 14:29 (KiCo77).
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 14

koji debil moras da budes da kupujes te coinse preko neta

0 7 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 14

ljudi jel mi mozete napravit tim u formaciji 4-1-2-1-2 koji sadrzi Schurrlea(LM), Perisica(RM) i Mandzu?

''Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju.'' (c) Čapek
Poruka je uređivana zadnji put čet 19.6.2014 16:13 (cod2playahhh).

0 0 hvala 0
17 godina
fikus kaže...

koji debil moras da budes da kupujes te coinse preko neta

Možeš debilima objasniti kako da drukčije dođu do coinsa kako bi isprobali igrače koji im se sviđaju i koje žele imati?

14 godina
FIFA 14

Otišlo još 900k na WC packove i jos uvijek ni traga Neymaru/Messiju/Ronaldu, a bome ni Mandzi i Modricu

Moj PC  
2 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice