FIFA 14

poruka: 12.463
|
čitano: 1.697.715
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: FIFA 14
SimeKZ kaže...
KiCo77 kaže...
SimeKZ kaže...

Kako moze bolje ubacivati sa desnom nogom ako ima weak foot 2* ?

Ubacis lijevom, logicno

Evo pljescem ti na invativnosti.

Kad trcis i probijes bok, oces stat i namjestat se na lijevu nogu ili ces ju zasiljit unutra odmah ? 

:D Mene bas zanima onda da onaj tko igra s BBVA Timom kad stavi Di Mariu da se namjesta na lijevu nogu ( rijetko to radim ) , meni on sasvim dobro ubacuje i sa desnom, mislim da se za to i nema bas vremena :D Svaki igrac ima svoje predispozicije, neke bolje neke losije od drugoga i sve ovisi kako ti pase i odgovara u igri. Za sad a je ok Di Maria, ne mora znaciti da necu promjenuti jos nekog drugog igraca ili cak i ligu koja ce mi vise odgovarati. 

Poruka je uređivana zadnji put uto 10.6.2014 15:05 (L1nNk).
14 godina
SimeKZ kaže...
KiCo77 kaže...
SimeKZ kaže...

Ubacis lijevom, logicno

Kad trcis i probijes bok, oces stat i namjestat se na lijevu nogu ili ces ju zasiljit unutra odmah ? 

Fake shot i okrenes se za 180? Sta je problem? Ja ionako inace cut-inam nije mi zabavno toliko crossat.

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
14 godina
neaktivan
FIFA 14

ma taj chemistry je obican placebo efekat...stavi slobodno di mariu levo, isto ce igrati i da mu pise 0 na chemistry

kolko sam ja provalio, dovoljno je da ti je pola time lepo ukombinovano, ostalo mozes da stavljas koga oces

0 2 hvala 0
12 godina
fikus kaže...

ma taj chemistry je obican placebo efekat...stavi slobodno di mariu levo, isto ce igrati i da mu pise 0 na chemistry

kolko sam ja provalio, dovoljno je da ti je pola time lepo ukombinovano, ostalo mozes da stavljas koga oces

Ako ti je chemistry vise od 90 onda ti i nema neke razlike, eto mene upravo unistio Jose Reina sa 10 obrana, s tim da su 2 bile 1vs1 situacije, ispred njega su Dede i Ogbonna bili, a sad vi izracunajte koliki mu je chemistry, dok je meni casillas imao 3 obrane, ispred njega Pique i Barzagli

15 godina
KiCo77 kaže...
SimeKZ kaže...
KiCo77 kaže...
SimeKZ kaže...

Ubacis lijevom, logicno

Fake shot i okrenes se za 180? Sta je problem? Ja ionako inace cut-inam nije mi zabavno toliko crossat.

da se nadovežem na weak foot 2 *, ima i roben desnu 2 * pa je zabio takvu volejčinu na prošlom ili predprošlom EA goals of the week.

11 godina
neaktivan
FIFA 14

Kupio Aguera prije 2-3 tjedna za 88 000 coinsa, a jučer ga prodao za 198 000 coinsa. {#}

Prvi put u sezoni, koja je btw. pri kraju, da sam osjetio slast profit-a. Ne bi ni znao da mu je skočila cijena, da nisam došao do toga, da nemam ni za fitnesa...Izmuzao me vražiji world cup. {#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.6.2014 9:35 (Anchor Man).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
FIFA 14

Uletio mi sinoć messi na PS4...

Moj PC  
2 2 hvala 0
16 godina
movie kaže...

Zvuči masno, makar mi nije neki gušt s njim igrati...

Zašt meni tak nešto ne uleti.. Najjače što sam vukao u packu (a konstantno se volim kockati) je Di Maria. {#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.6.2014 10:53 (matekws).
11 godina
neaktivan
movie kaže...

A sada, dragi Messi, lovuuu mi donessi... {#}

13 godina
neaktivan
Anchor Man kaže...

Kupio Aguera prije 2-3 tjedna za 88 000 coinsa, a jučer ga prodao za 198 000 coinsa. {#}

Prvi put u sezoni, koja je btw. pri kraju, da sam osjetio slast profit-a. Ne bi ni znao da mu je skočila cijena, da nisam došao do toga, da nemam ni za fitnesa...Izmuzao me vražiji world cup. {#}

Da,ne mozes vjerovat i ja ga kupio za 90 k i sad cu prodat i njega i Tourea jer mi je dosadio bpl :P

Vjerojatno uzmem Robbena.

Edit:Toure 115k

Aguero 215k :D

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
Poruka je uređivana zadnji put sri 11.6.2014 11:13 (drakula789).
17 godina
Anchor Man kaže...

Nema tu love, to je WC ali pak messi je messi...

13 godina
neaktivan
movie kaže...
Anchor Man kaže...

Nema tu love, to je WC ali pak messi je messi...

Danas uhvatim E.Johnsona za 40 k :O

Prosto nisam mogao vjerovati,ali je mlapa 120 k :OO

17 godina
drakula789 kaže...

Jedno je istaknuta cijena a drugo je koliko su ljudi spremni ponuditi i po koliko se prodaje. Gledam već par dana If Boatenga. Cijena preko 400k ali još niti jedan za toliko nije prodan. No nitko ne smanjuje cijenu ali nitko niti ne kupuje po istaknutoj cijeni. I sad koliko vrijedi IF Boateng?

13 godina
FIFA 14

Posto su zbilja visoko skocile pojedinim igracima cjene, bio sam u dvojbi dali prodam svoja najbolja dva igraca. Yayu sam platio 39k a Aguera hunter karticu 99k i evo prodao ih za ove navedene cjene na slikama. Nadam se samo da ce se cjene ponovo spustati nakon nekog vremena, a sad vjerovatno slijedi slaganje neke druge lige kao sto je BBVA ^^ posto vec imam toliko spomenutog Di Mariu :D Zbilja je bila previse neodoljiva ponuda ne prodati igrace i napokon po prvi put preci u trocifreni broj coins a :D

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.6.2014 16:36 (L1nNk).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
movie kaže...

Opet se prosto izražavaš!!

13 godina
neaktivan
movie kaže...
drakula789 kaže...

Jedno je istaknuta cijena a drugo je koliko su ljudi spremni ponuditi i po koliko se prodaje. Gledam već par dana If Boatenga. Cijena preko 400k ali još niti jedan za toliko nije prodan. No nitko ne smanjuje cijenu ali nitko niti ne kupuje po istaknutoj cijeni. I sad koliko vrijedi IF Boateng?

Da bas to...Uhvatio sam mlapu za 40 k na buy now :D

Jos mi fali Jermain Jones,ako ga imas datcu ti az njega 15 k

Kupujem JERMAINA JONESA NUDIM 15K ZA NJEGA

13 godina
FIFA 14

Ako netko bude voljan pa da mi iz ove dvije momcadi poslozi najbolju 11 oricu :D 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
L1nNk kaže...

Ako netko bude voljan pa da mi iz ove dvije momcadi poslozi najbolju 11 oricu :D 

Samo stavi Pepea u drugu i taj je po meni bolji :D

Kupi Montoyu,prava je zvijer :)

11 godina
protjeran
FIFA 14

Pozdrav ljudi

Narucio sam FIFA-u 14 za PS3 iz Hong Konga.Otvorio sam PSN racun kao da sam iz Hong-Konga i kada sam upisao 1. kod nije radio,a drugi odmah se ucitao.

Sad me zanima jeli itko imao problema sa tim?Igrica je nova,zapakirana,kupljena preko ebay-a.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
drakula789 kaže...
movie kaže...
drakula789 kaže...

Jucer sam ga quicksello, da si ranije rekao hahhaha

13 godina
neaktivan
carmichael kaže...
drakula789 kaže...
movie kaže...
drakula789 kaže...

Jucer sam ga quicksello, da si ranije rekao hahhaha

Ma np,uletio za 1000 coinsa

Sto se tice mlape i johnsona:

Mlapa mi je iznudio 3 crvena od kad igram..Rokaju ga s ledja ko nenormalni.Ima lroblem s first touchem i dribling mu je shit

Johnson je agilniji i lakse se dribla s njim..Finishing je obojici prosecan.Moram vise ubacivati jer oni su kao stvoreni za igru glavom.

11 godina
neaktivan
FIFA 14

Kako obraniti penal na PC-u koristeći miš i tipkovnicu?. Kad prebacim kontrole samo na tipkovnicu onda znam. Koristim W A S D tipke za pomicanje golmana i num4 num6 za bacanje u stranu. Ako ništa ne diram golman stoji na mjestu i lako brani sve što ide po sredini gola. Ali ako prebacim kontrole na miš + tipkovnica ne mogu komandirat golmanu da ostane na nogama po sredini. Golman uvijek pleše po gol liniji i u trenutku šuta se baci lijevo ili desno. Kad vježbam penale u skills penalty challenge postoji ona crvena točka koja pokazuje gdje će izvođač pucat. Nekad ta točka ostane po sredini gola(tu će izvođać pucati) i ja pozicioniram golmana po sredini i maknem ruke sa miša i tipkovnice. Čak i tad golman padne lijevo ili desno, nije u stanju ostati na nogama. Dakle kako narediti golmanu da ostane na nogama po sredini gola koristeći miš + tipkovnica?

Poruka je uređivana zadnji put čet 12.6.2014 15:27 (TvrdyFly).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 14

Kako sam profitirao na Mlapi i Johnsonu :O

Kupio sam Johnsona za 40k,prodao za 150k

Mlapa za 35k,prodajem za 95k :D

Kada se sve ostale stvari prodaju imat cu oko 550 k sto znaci da sam si vratio svu lovu iz paketa :DD

Volio bi neki If Drogba-Motm Sneijder squad si napravit :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
drakula789 kaže...

Kada se sve ostale stvari prodaju imat cu oko 550 k sto znaci da sam si vratio svu lovu iz paketa :DD

Pa i nije ti neki profit, kada i ostalim igračima rastu cijene, jedino što možeš je kupovati packove ponovno.

11 godina
protjeran
FIFA 14

Trebam ovom liku slikat DLC s FIFA-e 14 ili nesto tako...Znaci neznam sto je DLC ni gdje ga mogu naci pa ako moze netko okratko objasniti...

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Đapa club kaže...
drakula789 kaže...

Pa i nije ti neki profit, kada i ostalim igračima rastu cijene, jedino što možeš je kupovati packove ponovno.

Nije!Jer imam u klubu jos igrace vrijedne 150 k :)

Sve sam po duplo prodavao(prodajem) i napravio veliki profit :)

12 godina
neaktivan
FIFA 14

decki spremite se i koja dama ako je ima,dolazi MOTM Youichi Nishimura.Đ
cak je pocelo i od neutralnih ljudi na futhedu: 

http://gyazo.com/37246007c430e5b101af52554093b139

Poruka je uređivana zadnji put pet 13.6.2014 0:23 (Mic_zap).

2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Mic_zap kaže...

decki spremite se i koja dama ako je ima,dolazi MOTM Youichi Nishimura.

99 blindness

http://i.imgur.com/DyHcAeC.jpg
15 godina
neaktivan

bas bi bilo zanimljivo odigrati utakmicu u kojoj sudac nista nevidi ili drugim rijecima odigrati utakmicu bez suca :p

Poruka je uređivana zadnji put pet 13.6.2014 0:47 (TheVeky).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice