FIFA 14

poruka: 12.463
|
čitano: 1.705.858
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
FIFA 14

ja ovu fifu pez problema pokrećem sa 2gb rama i  celeron dual core  na max detaljima

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: FIFA 14
Vladitor kaže...

ja ovu fifu pez problema pokrećem sa 2gb rama i  celeron dual core  na max detaljima

Pa zato što je current gen, bez problema sa starijim konfiguracijama se pokreće, pogledaj si sad specifikacije za next gen pa ćeš se proveselit.

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
Poruka je uređivana zadnji put čet 5.6.2014 22:10 (Tommy_123).
14 godina
Re: Fifa 14
SimeKZ kaže...
Aj, pa ja sam rame zasvoj lapgop platio 300kn onda su za stolni jeftiniji... Bit ce to igrivo bez problem..

Nisu za stolna računala ništa jeftiniji RAM-i u zadnje vrijeme.

movie kaže...
SimeKZ kaže...
8gb rama :) :)

Eto, kad su rekli da trenutno igrači imaju nedovoljne konfe, većina se smijala.... doduše, ovu nisu neke svemirske specifikacije ali očito su za dosta ljudi problematične..

Nisu svemirske specifikacije, ali za igru kao što je FIFA su debelo napuhane. Ne znam samo iz kojeg razloga je potrebno 8 GB RAM-a za takvu igru. 

Vjerojatno će 4 GB biti sasvim dovoljno za igranje. 

Why so serious?
17 godina
SimeKZ kaže...
Tommy_123 kaže...

Neznam za što 8gb rama.

TO je jedino pitanje... neka mi netko objasni sta tu tocno zahtjeva da imas 8gb rama, ove konzole iako sad imaju PC arhitekturu, razhebat ce cijeli PC gaming. Ostat ce sve samo na onim noobovima u LoL.u ostalim kvazi igrama.

Glupo je pričati na neviđeno. Imaš mali milijun detalja u kadru i ništa nije statično. Sve se pomiće. Od recimo trave koju pobereš kod šuta pa do nekoliko igrača u skoku koje opet u pozadini prate aktivno kamermani i fotoreporteri pa do gledališta koje skakuće na nekoliko načina. Pa nisu bezveze u nove konzole stavljali 8GB rama. Sigurno bi i sonyu bilo draže i jeftinije da su mogli proći s 4 GB rama.

Očito nova generacija igri zahtijeva veći i jači hardver. Ne znam zakaj stalno potencirati, zakaj 8GB rama, zakaj 15Gb prostora na disku, zakaj win 64 bita, zakaj ovo pa zakaj ono... Zato jer to zahtijeva nova generacija igri i zato kaj se grabi prema naprijed. Bar u ovoj grani industrije ne bi trebalo biti toliko pitanja zašto više, bolje i jače...

Kad vidiš najesen igru znat ćeš i moći ćeš ocjeniti je li to neophodno ili ne..

13 godina
neaktivan
FIFA 14

Znači doći će next gen na PC ili?

I always tell the truth.Even when I lie.
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
FIFA 14

ali ovo što ste napisali vjerojatno i neće bit konačni zahtjevi

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Bruno_K!ng kaže...

Znači doći će next gen na PC ili?

Da... igra će biti potpuno ista kao i za next gen konzole... a očekujem i bolja glede prikaza same igre

15 godina
David87 kaže...

Prebacio sam se s Windows 7 na Windows 8.1 Update 1 i dok pokrenem FIFU odma mi izađe van. Prije sam imao isti problem ali sam ga riješio isključivanjem Windows Error Reporting Servisa, no sad ni to ne pomaže. Ima ko kakvu ideju?

ma ko ideju za ovo?

13 godina
neaktivan
FIFA 14

Pa minimalna konfa je sa 4 GB rama, ne znam oko čega stvarate toliku paniku..

Samo se nadam da će novi engine osvanuti i na PS3/X360 jer nisu svi prešli na PS4/XBO, ali poznavajući EA i njhovu logiku vjerujem da ćemo ostati na trenutnom gameplayu..

I valjda će ove godine ono govno Šuker pristati na uvjete EA pa da vrate Hrvatsku u igru.

PSN ID: mataraHD7 Origin ID: mataraHD7
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
David87 kaže...
David87 kaže...

Prebacio sam se s Windows 7 na Windows 8.1 Update 1 i dok pokrenem FIFU odma mi izađe van. Prije sam imao isti problem ali sam ga riješio isključivanjem Windows Error Reporting Servisa, no sad ni to ne pomaže. Ima ko kakvu ideju?

ma ko ideju za ovo?

probaj instalirat novi directx i net framework 4.5.2

12 godina
matić_žu kaže...

Samo se nadam da će novi engine osvanuti i na PS3/X360 jer nisu svi prešli na PS4/XBO, ali poznavajući EA i njhovu logiku vjerujem da ćemo ostati na trenutnom gameplayu..

I valjda će ove godine ono govno Šuker pristati na uvjete EA pa da vrate Hrvatsku u igru.

novi engine neće nikada biti na ps3 i x360 jer je konzola preslaba za njega

sry na duplom postu

17 godina
matić_žu kaže...

Kažeš minimalno 4GB rama i očekuješ da bi PS3 s 512MB rama koje još dijeli s grafičkom mogao pokrenuti fifu na ignate engineu? Da je to tako koja je uopće svrha next gen konzola i zašto je recimo sony uložio puste milijune u razvoj nove konzole kad stara s 512MB rama može isto to sve vrtiti? Ono, malo logike?

17 godina
FIFA 14

Pa ne mogu vjerovati? U besplatnom packu mi upravo uleti majstor Ibra...

http://gyazo.com/853dd8dab01c0b1365f46070a08a8111

Moj PC  
7 1 hvala 0
15 godina
movie kaže...

U onom koji dobiješ u WC packu?

Ja od tih dobijem samo rare contract... bljak.

11 godina
neaktivan
movie kaže...

Meni fale igrači na pozicijama LM i RM, da bi mogao nešto kvalitetno iskemijati...Na ostalim pozicijama sam solidno pokriven.

14 godina
FIFA 14

Ibru sam kupio za 1.5m prosli tjedan a sada se prodaje za 2.8m lol

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 14

ekipa jel neko zainteresiran za pro clubs? ja i frend planiramo napravit neki klub iz zezancije, pa ste svi naravno dobrodošli....javite mi se tu na PM ili dodajte na origin: strbi_zg

Origin ID za FIFU 13: strbi_zg
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 14

Pa jel moguće da se ovo desilo, ISUSOVA majko.

I još mi poraz zapiše, hahahahahahaha pa koja pyzda materina. Ovo ej zadnja godina da sam ovo smeće uzeo.

Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
Tommy_123 kaže...

I još mi poraz zapiše, hahahahahahaha pa koja pyzda materina. Ovo ej zadnja godina da sam ovo smeće uzeo.

PES pod ruke i voznja :D 

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
15 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...
Tommy_123 kaže...

Daj Bože da ga srede ovu godinu {#}

17 godina
soft kaže...

U onom koji dobiješ u WC packu?

Da, u tome...

13 godina
Tommy_123 kaže...
SimeKZ kaže...
Tommy_123 kaže...

I dalje nece moci parirati FIFI... Pogotovo sada kad FIFA ima skoro sve licence i novi engine. 

15 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...
Tommy_123 kaže...
SimeKZ kaže...
Tommy_123 kaže...

I dalje nece moci parirati FIFI... Pogotovo sada kad FIFA ima skoro sve licence i novi engine. 

Nema Uefa natjecanja :)

Pa ima i PES noi engine, samo su usrali ove godine.

17 godina
Tommy_123 kaže...

Nema Uefa natjecanja :)

Pa ima i PES noi engine, samo su usrali ove godine.

Za 3 dana bu se znalo čime ove godine raspolaže fifa i ima li ikakvih iznenađenja glede službenih uefa natjecanja... Mislim da bi bilo dobro da nečim fifa iznenadi kao što bi bilo dobro da i konami pokaže ove godine zube i konačno opasno zaprijeti.. pa onda tko što voli...

13 godina
neaktivan
movie kaže...
matić_žu kaže...

Kažeš minimalno 4GB rama i očekuješ da bi PS3 s 512MB rama koje još dijeli s grafičkom mogao pokrenuti fifu na ignate engineu? Da je to tako koja je uopće svrha next gen konzola i zašto je recimo sony uložio puste milijune u razvoj nove konzole kad stara s 512MB rama može isto to sve vrtiti? Ono, malo logike?

Po tvojoj logici, PS3 koji sa 512MB rama vrti GTA V na high, to znači ako na PC izađe GTA da će oni koji imaju 512MB rama bez problema moći igrati GTA na high.
Tako da tvoja logika nema logike...

PSN ID: mataraHD7 Origin ID: mataraHD7
17 godina
matić_žu kaže...

Po tvojoj logici, PS3 koji sa 512MB rama vrti GTA V na high, to znači ako na PC izađe GTA da će oni koji imaju 512MB rama bez problema moći igrati GTA na high.
Tako da tvoja logika nema logike...

Brkaš kruške i jabuke. Ne možeš uspoređivati engine koji su napravljeni prije nekoliko godine s onima koji su napravljeni jučer za novu generaciju konzola. Po specifikacijama koje su potrebne za vrtiti fifu u full HD s max detaljima lako je uočljivo da su vrlo slični specifikacijama današnjih next gen konzola. Prema tome kako da PS3 zavrti fifu na ignite engineu kad je od minimalnih specifikacija udaljen kao ja od mjeseca? GTA je rađen na engineu koji je na tržištu prisutan godinama i koji je napravljen za prošlu generaciju konzola. I kao takav nikad nije vrtio igru u full HD-eu. O razini detalja bi se isto dalo razgovarati.. Vidjet ćemo kad gta na novom engineu bude rađen za next gen konzole hoće li isti upogoniti igru i na PS3 ili će se i dalje koristiti postojeći koji je na tržištu već godinama? Mislim da ti je odgovor sasvim jasan i logičan... ili ipak nije?

13 godina
FIFA 14

PES igram otkad znam za sebe, ali otkad je FIFA krenula ka boljem i ostavila se arkadnog nogometa definitivno joj PES ne moze parirati. Naravno i dalje je on aktualan i zastupljen pogotovo u drustvu, ali kao prvo fali mu sadrzaja, PES 2014 je kao neka demo verzija FIFE sto se tice sadrzaja, graficki je bolji od FIFE to se mora priznati, gameplay mu je ok ali jos i dalje daleko od EA ovog. Nekako je jos i dalje previse vodenast kako da se izrazim. I ono najvaznije nema FUT a i stvarno los online sadrzaj i mogucnosti. Navijam da se popravi i da predje FIFU iz samo jednog razloga a to je sto je veca konkurencija mi dobivamo bolji i kvalitetniji sadrzaj, FIFA = PES kao Bayern i ostali njemacki klubovi :D Vec se zna tko je iduce godine opet prvak Bundeslige :P :D

Poruka je uređivana zadnji put pet 6.6.2014 15:21 (L1nNk).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
L1nNk kaže...

PES igram otkad znam za sebe, ali otkad je FIFA krenula ka boljem i ostavila se arkadnog nogometa definitivno joj PES ne moze parirati. Naravno i dalje je on aktualan i zastupljen pogotovo u drustvu, ali kao prvo fali mu sadrzaja, PES 2014 je kao neka demo verzija FIFE sto se tice sadrzaja, graficki je bolji od FIFE to se mora priznati, gameplay mu je ok ali jos i dalje daleko od EA ovog. Nekako je jos i dalje previse vodenast kako da se izrazim. I ono najvaznije nema FUT a i stvarno los online sadrzaj i mogucnosti. Navijam da se popravi i da predje FIFU iz samo jednog razloga a to je sto je veca konkurencija mi dobivamo bolji i kvalitetniji sadrzaj, FIFA = PES kao Bayern i ostali njemacki klubovi :D Vec se zna tko je iduce godine opet prvak Bundeslige :P :D

Kad grafika bude glavna stavka koja ce se igra igrat... onda slobodno moze meteor od 30km opalit u zemlju.

13 godina
SimeKZ kaže...
L1nNk kaže...

Kad grafika bude glavna stavka koja ce se igra igrat... onda slobodno moze meteor od 30km opalit u zemlju.

:D Da istina, ali definitivno ne vjerujem da ljudi idu kupovati nogomet radi grafike nego radi igrivosti i njenog sadrzaja. A sto se tice graficke strane bojim se da je to dosta prevladalo u nekim naslovima i da samo furaju sto bolju graficku stranu a ostalo ostavljaju po strane. Sto se tice FIFA - PES tu nema dileme sto je kvalitetnije.

17 godina
SimeKZ kaže...

Grafika je jednako važna stavka kao i sve ostale. Što će mi savršen gameplay ako je prikaz istog katastrofa? Većina vas brije na boje kopački, frizuru i kako guzicom vrti ronaldo. Budimo onda objektivni. Grafički dio je postao važan koliko i sam gameplay jer jedino tako igra dobija na uvjerljivosti i realizmu...

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice